Vielä olemassa oleva tarve BTC-käyttäjäkunnan kasvulle

Digitaalisen valuutan ekosysteemin laajentuminen vuonna 2017 on jo dokumentoitu hyvin. Kun monet digitaaliset valuutat, mukaan lukien bitcoin, saavat merkittävää arvoa todella lyhyessä ajassa, on selvä tunne suuresta muutoksesta maailman taloudellisessa rakenteessa.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta on sanottava, ettei koskaan historiassa ole ei-kansallinen, ei-fyysinen hyödyke / valuutta onnistunut hankkimaan niin paljon varallisuutta niin pienessä ajassa. Tämä ei sisällä vain pari edellistä kuukautta, vaan koko ajanjakson siitä lähtien, kun kryptovaluutat aktivoitiin.

On tärkeää muistaa, että nykyään BTC: tä käytetään kaikkeen verkkolainojen hankinnasta vierailuun online-bitcoin-kasinot, mutta koko järjestelmä on alle 10 vuotta vanha. Siitä hetkestä lähtien kun se aktivoitui, se onnistui keräämään valtavan markkina-arvon ja keräämään miljoonia käyttäjiä enemmän kuin mikään muu tähän mennessä käytetty kryptovaluutta..

Tästä huolimatta suurin osa käyttäjistä on joko niitä, jotka ovat hankkineet kryptovaluutan verkon alkuaikoina yksittäisen kaivoksen tai jonkin muun hankkeen kautta, tai he ovat varakkaita henkilöitä, jotka päättivät päästä digitaalisen valuutan verkkotunnukseen keinona hajauttaa sijoitussalkkuaan. Luonnollisesti suuri joukko yrityksiä, hedge-rahastoja ja muita rahoitus- ja liike-elämän organisaatioita omistaa digitaalisen valuutan, mutta todellisten yksittäisten käyttäjien kohdalla aiemmin mainitut ryhmät näyttävät edelleen olevan hallitsevia..

Kun digitaalinen valuutta painaa sekä hintaa että sen merkitystä globaalilla tasolla, monet ihmettelevät, milloin laajamittainen käyttäjien hankinta alkaa. Tässä on joitain tosiseikkoja, jotka valaisevat samaa asiaa.

Tarvitaanko loppukäyttäjiä?

Siitä lähtien, kun vuoden 2013 kaatuminen oli palannut, joka osoitti, että bitcoin-verkko selviää, on ollut selvä tarve kerätä lisää käyttäjiä. Mutta tämä työntö hidastui hitaasti monille digitaalisen valuutan yhteisössä hetkellä, jolloin yksittäinen kaivostoiminta lakkasi olemasta elinkelpoinen, mikä tapahtui jo ennen vuotta 2013.

Alkuvuosina P2P-verkon peruskonsepti, joka juoksi bitcoin-järjestelmää, oli hajauttaa se mahdollisimman paljon. Luojien visio, joka oli niin epäselvä kuin tämä saattaa tuntua tänään, oli tarjota yleisölle hallitsemansa järjestelmä yhdistämällä resurssejaan, tässä tapauksessa, laskentatehoa.

Mutta kun verkon hajautettujen solmujen määrä kasvoi ja hajautuksen vaikeus kasvoi, tavallisilla kotitietokoneilla ei yksinkertaisesti ollut työmäärää potentiaalia kolikoiden louhimiseen toissijaisena tai taustatoimintona. Tämän vuoksi käyttäjät alkoivat luoda kaivoslaitteita, jotka kykenivät hyödyntämään grafiikkasuoritinten tehoa suorittimien sijaan ja antamaan heille halutut tulokset.

Tämä ei myöskään kestänyt edes muodostamalla erillisiä kaivosaltaita. Nopeasti tänään tunnettu kiinalainen potentiaali astui paikalle teollisen mittakaavan kaivostoiminnalla ja otti suurimman osan verkon hajautusvoimasta. Muut suuret kaivokset tai miinakonsortiot seurasivat esimerkkiä.

Tämän ansiosta ajatus tavallisesta käyttäjästä, joka suorittaa bitcoin-kaivostoiminnan kannettavalla tietokoneella tai työpöydällä, yksinkertaisesti kuoli. Kun bitcoinin hankinta-, hallussapito- ja kaupankäynnin prosessi alkoi sisältää yhä enemmän fiat-rahaa, samoin tavalliset käyttäjät alkoivat marginalisoitua.

Nykyään jotkut yhteisössä sanovat, että kaikki aloitteet uusien lopputason käyttäjien luomiseksi tai ihmiset, jotka haluavat yksinkertaisesti käyttää bitcoinia online-uhkapelit, tavaroiden tai vastaavien ostaminen on enemmän tai vähemmän turhaa. Joka tapauksessa verkon tulevaisuuden suunnittelee suurten varojen tulo tai poistuminen, ei yksittäisten käyttäjien rahat (jotka jäävät joka tapauksessa pieniksi verrattuna).

Verkon perusteet

Aikaisemmin mainittu teesi on oikea siinä mielessä, että parin seuraavan vuoden ajan bitcoin on leikkipaikka niille, joilla on laajamittaiset taloudelliset mahdollisuudet. Digitaalista valuuttaa ostetaan ja myydään voittoa varten, paljon samalla tavalla kuin muut vaihdettavissa olevat hyödykkeet.

Ajatuksessa, että loppukäyttäjien kasvua ei tarvita, on kuitenkin valtava puute. Riippumatta varakkaiden henkilöiden tai organisaatioiden kaupankäyntimahdollisuuksista, loppukäyttäjäpooli on asia, joka tekee verkon vastustuskykyiseksi ulkopuolisille paineille tai on avoin heille.

Uusien kryptovaluuttavarojen kasvu jatkuu, ja jos rahan läsnäolo on ainoa asia, joka houkuttelee sijoittajia, ennemmin tai myöhemmin joku muu verkko tulee heidän tilalleen. Riittää, kun tarkastellaan Ethereum-verkon ja sen eetterin nousua nähdäkseen, että muilla on mitä bitcoinin valtaistuimella tarvitaan.

Itse asiassa, kun digitaalinen valuuttatila monipuolistuu ominaisuuksien ja saavutettavuuden suhteen, bitcoinilla on kaikki menetettävissä pakkauksen johtajana. Tältä osin suuri käyttäjäkanta on ainoa kannattava pitkäaikainen maksu, joka voi suojautua suurilta muutoksilta tässä kilpailussa.

Ruohonjuuritason tuki

Kuten monissa muissa hankkeissa, iso käyttäjäkunta tarjoaa vakauden tietylle tuotteelle tai yritykselle. Se ei ehkä ole ainoa vakauden tekijä kuvassa, mutta se on ehdottomasti tärkeä tekijä. Sama käyttäjäkunta suojaa äkillisten muutosten hanketta, joka tulee varmasti, kun markkinat muuttuvat jatkuvasti, mikä johtaa säännöllisesti suuriin muutoksiin BTC-hinnassa.

Nyt samat muutokset eivät ole yhtä konkreettisia, koska ne eivät vaikuta suurelle ihmisryhmälle. Mutta kun saman ryhmän määrä kasvaa, kaupankäynnin vaikutusten lasku voi olla paljon selvempi. Nykyään bitcoin on muuttanut maineensa huomattavasti jostakin erittäin mielenkiintoiseksi, mutta myös epävakaaksi.

Tämä ei ole ihanteellinen toimintakehotus piirtämään tavallisia käyttäjiä, mutta muut edut voivat tulla heille selvemmiksi, jos ne on alleviivattu. Tätä varten kehitys- ja kauppayhteisön on käytettävä julkista vaikutusvaltaansa ja jatkettava työtä tavallisimpien ihmisten tuomiseksi verkostoon. Kun he tulevat alukseen, kaikki ekosysteemin jäsenet hyötyvät, varsinkin kun on kyse tulevaisuudesta bitcoin-verkon edessä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me