Parhaat laitteistolompakot, joihin voit tallentaa salauksesi

Laitteiston lompakot

Vuonna 2016 maailma ymmärsi, että Bitcoiniin (BTC) sijoittamiseen on paljon potentiaalia. Siksi kohtuullinen määrä ihmisiä ei ole käynyt kauppaa sen jälkeen. Vuotuisen puolittamisen jälkeen on erittäin todennäköistä, että Bitcoinin hinta nousee. Tämän lisäksi ei pieni määrä ihmisiä käy aktiivisesti kauppaa. Joka tapauksessa sinulla on oltava turvallinen digitaalinen lompakko pitämään omaisuutesi.

Paras tapa edetä tässä riippuu käytöstä. Parhaan turvallisuuden takaamiseksi on kuitenkin suositeltavaa pitää digitaalinen lompakko kylmävarastossa. Peukalon sijasta meillä on nyt useita laitteistolompakoita, jotka sallivat juuri tämän. Niissä on mukautettu laiteohjelmisto ja ne tarjoavat erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Täällä käymme nopeasti läpi 10 parasta laitteistolompakkoa salaustesi tallentamiseen.

Trezor

SatoshiLabsin Trezor-mallien laitteistolompakkoista on tulossa melko suosittuja. Tämän yrityksen katsotaan olevan yksi harvoista valituista, joilla on epäilemättä markkinoiden parhaat laitteistolompakot.

Malli yksi

Kuten muillakin vakiintuneilla yrityksillä, Trezorilla on vanhemmat mutta silti erittäin hyödylliset laitteistolompakot ja päivitetyt. Malli yksi ilmestyi vuonna 2014 ja sen on kehittänyt SatoshiLabs. Vaikka siitä on kulunut kauan, tämä laite tarjoaa korkean turvallisuustason lisäksi käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja tuen suurille salaustyypeille – kaikki tämä suhteellisen edulliseen hintaan.

Malli T

Trezor-malli T. on mitä Ledger Nano X on Nano S: lle. Se on saman laitteen uudempi versio, mutta ominaisuuksilla ja päivityksellä. Nyt siinä on kosketusnäyttö, joka auttaa uusimpia laiteohjelmisto- ja tietoturvapäivityksiä. Suunnittelusta on tullut enemmän “auton avaimen” näköinen, mikä ei tartu niin paljon.

Ledger

Ensimmäinen taisteluun joutuva yritys tulee olemaan Ledger. Tämä on pitkäaikainen yritys, joka on työskennellyt samanlaisen tekniikan parissa jo pitkään. Luettelon alussa meillä on kolme merkintää:

Nano S

Ledgerin Nano S -malli on yksi tunnetuimmista laitteistolompakoista. Vaikka se on jo vanhentunut, se tarjoaa silti mukavan tavan kuljettaa kryptovaluuttasi turvallisesti. Ledger Nano S tukee kaikkia yli 1000 erilaista salausta, joita haluat käyttää ja käydä kauppaa.

Nano X

Ledger Nano X on päivitys edelliseen Nano S -malliin. Vaikka se on teknisesti sama vanha Nano, mutta parempi Bluetoothin, paremman muistin ja kaiken kaikkiaan paremman suunnittelun ansiosta.

Sininen

Tämä on yritys pitää lompakko esteettömyys mielessä. Ledger Blue mallissa on iso näyttö helppoa navigointia ja helppoa käyttöä varten. Aivan kuten muutkin tuotteet, se tarjoaa korkealaatuista turvallisuutta. Yksi asia on kuitenkin mainittava, että kun se ilmestyi, tätä laitetta oli tuskin saatavilla. Tämä vaikutti yleisesti tämän tuotteen suosion puutteeseen. Se on nyt suunnattu ihmisille, jotka vaativat vain yksinkertaisia ​​tehtäviä.

SafePal S1

businesswire.com

Binance, joka on yksi suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista, on rahoittanut SafePal S1. Tämän laitteen pääpiirre on päivitetyssä tietoturvassa, koska sillä ei ole mitään tapaa muodostaa yhteyttä mihinkään. Siinä ei ole USB: tä, ei Wi-Fi: tä, Bluetoothia tai mitään muuta.

Tapa, jolla se toimii, on, että näytön yläosassa on koodi ja tapa tarkastella ja hallita tallennettuja kryptovaluuttoja. Tietojen siirtyminen tapahtuu skannaamalla älypuhelinsovelluksen mukana toimitettua QR-koodia. SafePal S1 on edullinen ja hyvä kylmäsäilytyslaite.

Ellipal

hardware-wallets.ne

Ellipal on yksi niistä yrityksistä, jotka päättivät, että suurin turvallisuus on saavutettava jopa mukavuuden kustannuksella. Ellipal on yritys luoda todellinen kylmä lompakko. Se ei voi muodostaa yhteyttä langattomassa eikä langallisessa tilassa. Siinä ei ole Bluetoothia, ei wi-fiä, ei mitään. Samoin kuin SafePal 1, tämä versio skannaa myös QR-koodia ennen tietojen hankkimista.

Vaikka Ellipal on osoittanut tällä laitteella, että hän voi valmistaa upeita tuotteita, ne eivät ole vielä vakiintuneet markkinoilla. Joten todelliset turvallisuustasot on testattava tulevina vuosina.

Bitfi

Luonut ja omistanut yhden Internetin kiistanalaisimmista ihmisistä John Mcafee, Bitfi oli yksi aikansa halkeamattomista Bitcoin-lompakoista. Johnin liikaa kehuamisen jälkeen omistautuneet turvallisuusammattilaiset alkoivat löytää puutteita laitteessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tämä ei ole toteuttamiskelpoinen vaihtoehto. Se tarjoaa edelleen korkean turvallisuustason käyttäjille.

Pidä avainta

Ihmisille, jotka eivät vaadi mitään erityistä laitteiston lompakosta, Pidä avainta on jotain tarjottavaa. Tämä laite mahdollistaa kylmävarastoinnin. Tietojen siirtyminen tapahtuu sen ShapeShift-ominaisuuden ansiosta. Niille, jotka eivät tarvitse teknisesti edistyneintä laitteistolompakkoa, tämä laite on hieno ratkaisu, koska se on halpa ja hyvin suojattu.

CoolWallet S

CoolWallet on tuottanut jotain hyvin erilaista kuin muut tämän luettelon laitteistot. He ovat suunnitelleet laitteistolompakon, joka mahtuu lompakkoon, aivan kuten tavallinen luotto- tai maksukortti. Lisäksi se on vedenpitävä laite. Viestintä laitteen kanssa tapahtuu integroidun Bluetooth-laitteen avulla. Mikä tahansa laite voi toimia tämän lompakon kanssa.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Internetissä on kohtuullinen määrä laitteistolompakoita. On syytä huomata, että yksi laite ei voi olla kaiken kattava. Tämä tarkoittaa, että missä on eniten mukavuutta, monet turvaominaisuudet on uhratava. Turvallisin tapa pitää varat ovat kylmäsäilytyslaitteilla, jotka eivät muodosta yhteyttä mihinkään ja vain päivittyvät lohkoketjun kautta.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 19. tammikuuta 2018, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 25. lokakuuta 2020..

Esillä oleva kuva: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me