Suosituimmat hyödylliset verkkosivustot kryptovaluutta-harrastajille

Kryptovaluutan harrastajat

Paljon on muuttunut vuodesta 2008, vuodesta, jolloin Satoshi Nakamoto mullisti maailman taloudellisen tilanteen vallitsevasti ottamalla käyttöön sukupolvemme merkittävimmät keksinnöt: Bitcoin ja sen taustalla oleva tekniikka, lohkoketju.

Nopeasti eteenpäin 11 vuotta, kryptovaluutat ja lohkoketjut eivät ole vain kaikkien huulilla juuri nyt, mutta ne ovat myös innovoinnin eturintamassa teknologioiden, kuten tekoälyn ja esineiden internetin, rinnalla. Vaikka niitä on ollut olemassa yli vuosikymmenen ajan, evoluutiolla on vielä paljon tilaa, ja sekä markkinat että tekniikka eivät ole vielä saavuttaneet kypsyyttä.

Aloittaminen kryptovaluutoista voi olla poikkeuksellisen pelottava tehtävä kaikille uusille tulokkaille. Onneksi on olemassa paljon erittäin asiaankuuluvia online-resursseja, jotka antavat mielenkiintoisen ja hyvän käytännön tiedon salauksen takana olevasta tekniikasta, markkinoista ja viime kädessä jopa tulevasta.

Tässä artikkelissa luetellaan hyödyllisimmät verkkosivustot (ja online-resurssit) kaikille kryptovaluutta-harrastajille. Seuraavassa on joitain arvokkaita online-resursseja, joita kuka tahansa salauksen aloittelija voi käyttää tutustuakseen salauksen maailmaan ja sen kaikkiin yksityiskohtiin.

KolikkoMarketCap

CoinMarketCap.com on suosituin salauksen vertailusivusto koko kryptosfäärissä. Se on paikka jokaiselle salauksen harrastajalle, joka haluaa tarkistaa mitä tahansa kolikoista, hintaseurannasta ja monista tiedettävistä asioista.

Kaikki verkkosivuston tiedot päivitetään muutaman minuutin välein. Alusta on välttämätön kaikille, jotka haluavat sijoittaa markkinoille. CoinMarketCap näyttää myös edistyneen analyysin asioista, kuten päivittäisistä, viikoittaisista ja kuukausittaisista kaupankäyntiarvoista, sekä kauden hintamuutoksista. Käyttäjille tarjotaan mahdollisuus suodattaa projektit jakamalla toimitus, kokonaistarjonta ja muut parametrit sekä kattava luettelo vaihdoista.

CoinMarketCap ei ole ainoa tällainen verkkosivusto. Parhaat vaihtoehdot sisältävät alustoja, kuten OnChainFX, CoinCodex, CryptoCompare, BitInfoCharts, CoinCheckup, CoinGecko, CoinCap, Coinlib.

Finder.com

Finder on kuuluisa maailmanlaajuinen rahoituksen vertailusivusto, jota tukee erittäin intohimoinen tiimi, joka tarjoaa asiaankuuluvia tutkittuja oppaita, markkina-analyyseja, arvosteluja, taloudellisia vertailuja, haastatteluja, uutisia ja jopa podcasteja. Se on myös yksi luotettavimmista resursseista salauksessa lukea salausprojekteja, lohkoketjutekniikkaa ja jopa tutkia vaihtoa.

Alusta tarjoaa myös laajan valikoiman video-ohjelmia, podcasteja, haastatteluja ja video-oppaita YouTube, Sähke, Facebook, Viserrys, Nykiä, tai Crypto Finder TV.

BitMap.org

Bitcoin ATM -sovellus on mobiilisovellus, joka on saatavana sekä iOS: lle että Androidille, jonka avulla voit löytää salausautomaattien sijainnit ja erilaisia ​​salauksesta käteisvaihtoihin lähialueeltasi. Alusta on hyvin harkittu, koska se sisältää jopa uusimpien Bitcoin- ja kryptoautomaattien sijainnin sekä kuvia niistä ja heidän työaikansa.

CryptoPanic.com

Kuten aiemmin mainittiin, on olemassa lukuisia hyödyllisiä ja hyviä online-resursseja, jotka ovat valmiita vastaamaan salauksen harrastajien tarpeisiin kaikkialta maailmasta. Yli kahden tai kolmen silmällä pitäminen voi kuitenkin tulla vaivaksi ja tuskaksi. Siksi kryptovaluuttauutislaskijat ovat luultavasti yksi parhaista alustoista, joita haluat käyttää, jos haluat varmistaa, että pysyt ajan tasalla kaikista uusimmista tapahtumista.

CryptoPanic on yksi alan suosituimmista uutisaggregaattoreista. Erikoistunut tiimi kuratoi kaiken alustan näyttämän. Käyttäjille tarjotaan erilaisia ​​tapoja suodattaa sisältöä ja luoda mukautettuja luetteloita heille tärkeistä verkkosivustoista. Ensiluokkaisille käyttäjille tarjotaan joukko ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus määrittää pikahälytykset ja luoda mukautettuja RSS / Atom-syötteitä.

Airdrops.io

Airdrops.io on verkkosivusto, joka on erikoistunut kaikkien tärkeimpien kryptovaluutta-ilmapisaroiden yhdistämiseen. Siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja moderni asettelu, ja sen avulla käyttäjät voivat käyttää erilaisia ​​osioita, kuten Exclusive Airdrops, Hot Airdrops, Latest Airdrops ja niin edelleen. Yksi tämän alustan parhaista asioista on se, että sillä on myös useita informatiivisia artikkeleita, arvosteluja ja vertailuja.

CryptoCompare.com

SalausVertaile on toinen foorumi, joka tuo tilastotietoja ja reaaliaikaisia ​​vaihtokursseja salausyhteisöön. Se tarjoaa käyttäjille yksityiskohtaisen yleiskatsauksen digitaalisista valuutoista, lompakon tarjoajista, vaihdoista ja kaikenlaista hyödyllistä kaivostietoa (kuten kaivoslaskurit). Aivan kuten minkä tahansa kattavan alustan pitäisi tehdä, CryptoCompare tarjoaa käyttäjille myös erillisen oppaiden osan.

TradingView.com

Kuten nimestäkin käy ilmi, TradingView on alusta, joka on pääasiassa suunnattu salaussijoittajille. Se on pilvipohjainen kartoitus- ja sosiaalisen verkostoitumisen työkalu, joka on suunniteltu houkuttelemaan sekä edistyneitä että aloittelijoita. Alusta on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa ja tehdä yhteistyötä muiden aktiivisten kauppiaiden kanssa verkossa sekä muokata kaavioita ja indikaattoreita.

Ethlance

Ethlance on luultavasti yksi houkuttelevimmista alustoista, joka liittyy Ethereumiin. Lyhyesti sanottuna Ethlance.com on täysin uusi ja vallankumouksellinen työmarkkinoiden verkkosivusto, joka toimii Ethereum-verkossa. Se on suhteellisen samanlainen kuin muut freelance-alustat, kuten Freelancer.com tai Upwork, mutta se ei vaadi minkäänlaisia ​​maksuja. Lisäksi käyttäjät maksavat palveluistaan ​​ja maksuistaan ​​Ethereumissa.

BitcoinWiki.org

BitcoinWiki on erittäin hyödyllinen foorumi, joka tarjoaa käyttäjilleen vaikuttavan kokoelman salaustuotteita. Kokoelmassa on noin 5 500–6 000 englanninkielistä artikkelia, ja siinä on kaikkea Bitcoinin historiasta kaikenlaisiin uutisiin ja muihin erikoistuneisiin oppaisiin.

Viimeiset sanat

Tietenkin Internetissä on paljon muita erinomaisia ​​online-resursseja. Tämä luettelo ei ole täydellinen, mutta se riittää aloittelijalle, joka haluaa oppia lisää kryptosfääristä yleensä.

Esillä oleva kuva: namecoinnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me