Aloittelijan opas PIVX: n käyttämiseen passiivisia tuloja varten

Jos olet kiinnostunut passiivisista tuloista panemalla PIVX, yksityisyyden suojaan keskittynyt salakolikko, sinun tulee jatkaa tämän artikkelin lukemista. Keskustelemme tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat panostustuloihisi.

Mikä on PIVX?

PIVX on lyhenne sanoista Private Instant Verified Transaction. PIVX-lohkoketju ja kryptovaluutta johtuivat DASH-lohkoketjun haarukasta, mutta sillä oli huomattava ero. Sen sijaan, että PIVX olisi käyttänyt työtodistusta konsensusmekanismina, kuten DASH, se on toteuttanut vaarnan todistamisen yksimielisyysmekanismina.

Tämän yksimielisyysmekanismin takia uusia PIVX-kolikoita ei synny kaivostoiminnalla, mikä tarkoittaa, että se ei vaadi kalliita kaivoslaitteistoja tai joutuu käsittelemään kaivosohjelmistoja ja kaivospooleja. Sen sijaan ne, jotka pitävät PIVX-kolikoita virallisessa PIVX-lompakossa ja pitävät lompakon auki ja käynnissä Internet-yhteyden kanssa, saavat palkintoja.

Panosnäyttö on ympäristö- ja resurssiystävällisempi kuin työn todistus, koska se ei vaadi lisäenergiaa uusien kolikoiden valmistuksessa.

PIVX lanseerattiin alun perin nimellä Darknet (DNET) 1. helmikuuta 2016, mutta myöhemmin se muutettiin PIVX: ksi yhteisön palautteen vuoksi. PIVX keskittyy välittömien ja yksityisten tapahtumien mahdollistamiseen sekä verkon tukemisen hallinnan kehittämiseen ja tuo samalla etuja kaikille PIVX-käyttäjille.

PIVX painottaa myös paljon yksityisyyttä. Parantaakseen nykyistä yksityisyyttään PIVX otettiin käyttöön marraskuussa 2017- Zerocoin, yksityisyyttä parantava protokolla. Tämä teki PIVX: stä ensimmäisen vaakakolikon, joka siirtyi Zerocoin-protokollaan.

Tämän protokollan muutoksen ansiosta PIVX-käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa rahoitustapahtumia ollessaan täysin tuntemattomia. PIVX: llä on myös monia tulevia suunnitelmakehityksiä, mukaan lukien hajautettu vaihto, iOS-lompakko, lompakon sisäinen äänestys, joustavat lohkokoot ja I2P-verkkointegraatio.

PIVX hinta on tällä hetkellä 0,864112 dollaria, ja sen markkina-arvo on 49 065 304 dollaria. Kolikon nykyinen kiertävä tarjonta on 56 781 166 PIVX.

Passiivisen tulon PIVX-panostus

Koska PIVX on todistuskolikko, kuka tahansa, jolla on PIVX-kolikoita virallisessa PIVX-ytimen lompakossa, voi panostaa kolikoitaan saadakseen uusia kolikoita passiivisesti. Jos haluat tietää, kuinka paljon passiivisia tuloja voit ansaita, ota yhteyttä virkamieheen PIVX Staking Rewards -laskin.

PIVX-lompakko

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata virallinen PIVX-työpöydän lompakko täältä. Lataa käyttöjärjestelmän kanssa yhteensopiva versio ja asenna se. Älä valitse Kevyt työpöydän lompakko jos aiot panostaa. Sitten sinun on hyväksyttävä asennushakemisto ja napsautettava sitten Seuraava muutama kerta. Tämä prosessi kestää alle minuutin.

Seuraavaksi näyttöön tulee näyttö, jossa kysytään, mihin datahakemisto tallennetaan. Tässä säilytetään lohkoketjutiedot. Se vaatii vähintään 1 Gt vapaata muistia. Oletushakemisto on riittävä, ja voit napsauttaa “OK”. Jos Windows Defender tai jokin muu virustorjunta näkyy näytöllä ponnahdusikkunalla, salli käyttöoikeus napsauttamalla.

Tämän jälkeen PIVX core -tietokonelompakko käynnistyy ja alkaa ladata lohkoketjua. Lataus vaatii useita tunteja prosessin loppuunsaattamiseksi, joten anna sen toimia, kunnes se on valmis.

Tällä välin voit ostaa PIVX: n Binancesta, Bittrexistä tai Bithumbista. Kun lompakko on synkronoitu, voit siirtää ne uuteen PIVX-lompakkoon.

Seuraavaksi haluat salata lompakon turvallisuuden takaamiseksi. Voit saavuttaa tämän avaamalla Asetukset ja napsauttamalla Salaa lompakko … Tämä luo salasanan, jota käytetään lompakon lukituksen avaamiseen tarvittaessa.

Avaa nyt lompakon lukitus luodulla salasanalla. Kun avaat lukituksen, merkitse ruutu, jossa lukee ”For anonymization and staking”. Lompakko avautuu ja jos lompakon oikeassa alakulmassa näkyy pieni vihreä nuoli, se tarkoittaa, että lompakko on alkanut panostaa.

Saadaksesi täyden panoksen sinun on pidettävä lompakko auki ja yhteydessä Internetiin 24/7. Jos lompakko on toiminnassa vain 30% päivästä, palkkiosta saadaan vain 30%.

PIVX-masternodit

Toinen kannattava tapa tuottaa tuottoja on suorittaa “masternode” PIVX-verkossa. Masternodit ovat periaatteessa verkon auktoriteettisolmuja, jotka suorittavat tiettyjä palveluja, joita muut verkon solmut eivät voi suorittaa.

Lähde: medium.com

PIVX-masternodit helpottaa liiketoimien tekemistä nimettömiksi ja välittömiksi, ja ne myötävaikuttavat myös tärkeisiin hallintopäätöksiin. Jotta voit käyttää masternodia PIVX-verkossa, sinun on panostettava 10000 PIVX. Tämä toimii vakuudeksi, jotta masternode pysyy rehellisenä ja toimii verkon edun mukaisesti.

Nykyisillä hinnoilla sinulla on oltava vähintään 7,628 dollaria, jotta voit suorittaa masternodin. Vaikka tämä ei välttämättä ole niin budjettiystävällinen sijoittajille, jotka ovat vain syventymässä salaukseen, se voi lisätä panoksiasi huomattavasti.

Siinä tapauksessa, että panostat vähintään 10000 PIVX: tä, saat paitsi 37,88 PIVX panoksesta myös 53,92 PIVX masternodes-palkkioon.

Siksi, jos panostat jo suuremman summan yli 6000 PIVX: lle, olisi järkevää lisätä 4000 lisää, jotta voit suorittaa masternoden ja ansaita ylimääräisen palkkion.

Johtopäätös

Vaikka PIVX asettaa joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia yksityisyyden kolikoksi, monet PIVX-omistajat ovat kiinnostuneempia sen panostusominaisuudesta. Ja se on järkevää, koska saat osinkoa jotain niin yksinkertaista kuin kolikon pitäminen avoimessa lompakossa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me