Kryptovaluutta-sovellukset, jotka jokaisella kauppiaalla pitäisi olla vuonna 2020

kryptovaluutta-sovellukset

Viimeaikaisten tilastojen mukaan yli puolet maailman koko väestöstä on kuullut tai nähnyt jotain salausvaroihin liittyvää. Perustamisestaan ​​lähtien Bitcoin, digitaalinen lippulaiva, on avannut teollisuuden koko maailmalle. Tällä hetkellä salaustilassa on yli 300 digitaalista omaisuutta. Suurin osa salausyhteisön kauppaväestöstä on päässyt siihen useista syistä, mukaan lukien tekemällä sitä voittoa varten.

Jos haluat päästä salauskauppaan, sinun on seurattava jatkuvasti kolikoiden trendejä ajoittain. Joidenkin kauppiaiden kiireiset aikataulut huomioon ottaen ne eivät kuitenkaan välttämättä pysty seuraamaan jatkuvasti muuttuvia digitaalisen omaisuuden trendejä niin usein kuin haluaisivat.

Tämän vuoksi jotkut kryptovaluuttaohjelmat on suunniteltu analysoimaan ja tarjoamaan sinulle reaaliaikaisia ​​digitaalisten omaisuuserien hintoja ja antamaan sinulle tarvitsemasi asiat aloittaaksesi matkan kauppana. Joten, jos haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja salaustrendistä, tarvitset salkunseurantasovelluksen, kuten CoinStats. Tämän tyyppinen sovellus helpottaa elämääsi ja antaa erinomaisen kaupankäyntikokemuksen.

Tämän artikkelin tarkoituksena on perustella ainoa tarkoitus. Ajamme sinut läpi joitain krypto-valuuttasovelluksia, joita sinun pitäisi harkita kaupankäynnille vuonna 2020.

Kolikkopohja

coinbase-mobiilisovellus

cryptoslate.com

Coinbase on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista krypto-pörsseistä, ja se tarjoaa asiakaskunnalleen perustuntuman salauksen kaupankäynnistä. Reaaliaikaisista hintaliikkeistä ja analyyseistä moniin erilaisiin tapahtumiin salausalalla sovellus on loistava paikka aloittaa salaustoiminta.

Coinbase isännöi yli 300 digitaalista omaisuutta ja antaa ihmisille mahdollisuuden ostaa omaisuutta paikallisella käteisellä tai vaihtaa digitaalisen omaisuuden käteiseksi. Tämä kryptovaluutta-sovellus toimii myös verkossa lompakko. Käyttäjät voivat tallentaa erilaiset digitaaliset omaisuutensa ja olla varmoja heidän turvallisuudestaan ​​lompakossaan. Tilastojen mukaan Coinbase on harjoittanut yrityksiä noin 20 miljoonan dollarin virralla, ja sen nähdään vaihtavan salauksen kauppiaita.

Salkku

Salkku

blog.blockfolio.com

Jos olet matkalla salausmaailmaan ja haluat perustiedot siitä, miten kaikki toimii menettämättä paljon rahaa, Blockfolio opettaa sinulle kaiken. Blockfolio tarjoaa kauppiaille päivitetyt hintakehitykset, päivittäiset hintakaaviot, kaaviot ja hintailmoitukset.

Tämä kryptovaluutta-sovellus isännöi vähintään noin 800 kolikkoa, joissa on yksityiskohtaiset tiedot kaikista niistä. Sovellus tarjoaa perusominaisuudet, kuten hinta-ilmoitukset, tilauskirjat, kaaviot ja salausmaailman perusuutiset tunnetuilta tahoilta, mukaan lukien CoinDesk ja Bitcoin-lehti. Blockfolio-konsernilla on sivuliikkeitä melkein kaikkialla maailmassa, koska se tarjoaa fiat-valuuttoja noin 30 eri valuutassa. 

TabTrader

TabTrader

cryptonigeria.blogspot.com

TabTrader on sovellus, joka yhdistää kaikki salauksen kaupankäynnin tekniset yksityiskohdat ja tarjoaa sen yksinkertaistetulla tavalla käyttäjien ymmärtämiseksi helposti. Sovellus tukee useita salausalalle ominaisia ​​ominaisuuksia ja tarjoaa reaaliaikaisen hinta-analyysin. Joitakin sovelluksen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat digitaalisten omaisuuserien ostaminen ja myyminen, marginaalikauppa Ethereumissa ja vipuvaikutus.

Sovellus on optimoitu vähentämään akun kulutusta ja antamaan kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa helposti ilman rajoituksia. Siinä on kaikki tekniset indikaattorit, jotka normaalilla krypto-sovelluksella tulisi olla, ja antaa asiakaskuntansa ostaa digitaalista omaisuutta alustallaan luottokorteilla.

CryptoTrader

CryptoTrader

Yhtenä markkinoiden interaktiivisimmista kryptovaluuttaohjelmista, CryptoTrader tarjoaa reaaliaikaisen analyysin ja yksityiskohdat laajasta valikoimasta salausmarkkinoiden digitaalisia resursseja. Optimoitujen ominaisuuksiensa ansiosta se tarjoaa saumattoman palvelun, hyvin kehitetyn käyttöliittymän ja optimoituja kaavioita älypuhelimille. Siinä on yksi turvallisimmista lompakoista, koska se tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​todennusmahdollisuuksia estää hakkereita pääsemästä. Sovellus tukee monenlaisia ​​salausvaroja, kuten Bitcoin, Augur, Zcash, Dash.

CoinDex

CoinDex

CoinDex antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita salausvarojaan ja tukee laajaa valikoimaa kryptovaluuttoja markkinoilla. Esteettömyys on yksi ominaisuus, joka erottaa tämän sovelluksen markkinoiden eri kauppasovellusten joukosta. Alustan käyttäjät voivat valita haluamansa kolikon aloitusnäytöltä ja saada kaikki tarvittavat tiedot salauksesta.

Tämä sovellus antaa käyttäjille myös tietyn ajanjakson aikana saamansa varojen voiton tai menetyksen määrän. Lisäksi CoinDex tarjoaa viimeisimmät uutiset salausalalla sekä tulevan tai meneillään olevan ICO: n, mikä on yksi asia, jonka pitäisi olla tiedossa kaikkien salauskauppiaiden kanssa. 

Kolikkokorkki

CoinCap-sovellus

medium.com

Kanssa Kolikkokorkki -sovelluksessa kauppias seuraisi aina salaustekniikan kaikkien digitaalisten hyödykkeiden arvoa napin painalluksella. Sovellusliittymässä olevien kaavioiden seurauksena elinkeinonharjoittaja voi helposti seurata hintaa ja omaisuuden kokonaismäärää milloin tahansa. Sovellus tarjoaa käyttäjille myös “Hae” -painikkeen. Siinä on hälytysjohtaja, joka varoittaa käyttäjiä salausmarkkinoiden tapahtumista. Hälytyshallinnan seurauksena käyttäjät voivat päättää rahoittaa digitaalisen omaisuutensa, jos omaisuuden hinta on kriittisesti alhainen tappiolle. 

Johtopäätös

Yleensä digitaalinen omaisuus on ollut olemassa näennäisen kauan, ja ihmiset, jotka ovat hyödyntäneet sen olemassaoloa, ovat saaneet valtavia etuja. Useimmat elinkeinonharjoittajat saattavat ajatella, että kun kryptojen hinnat ovat jo taivaalla, ne eivät pystyisi pysymään mukana, mutta kuten sanonta kuuluu, paras aika aloittaa on nyt. Jotta pääsy salaustilaan tulee todellisuutta, edellä kuvattuja kryptovaluutta-sovelluksia tulisi harkita, jotta kaupankäyntikokemus olisi nautinnollinen.

Esillä oleva kuva: fxleaders.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me