Sådan beskyttes Wallet til Hot Cryptocurrency

kryptovaluta tegnebog

Ja, en hot (online) kryptovaluta tegnebog er bestemt ikke den sikreste måde at gemme bitcoin på. Selv den nyeste newb ved det. Men lad os indse det – du bliver stadig nødt til at bruge en til at købe og sælge BTC og andre kryptoer.

I dag viser vi dig, hvordan du beskytter cryptocurrency-tegnebogen online. Vi har samlet nedenstående 7 sikkerhedstip og et par flere beskyttelsesforanstaltninger for kryptotegnebog som en bonus.

1. Opbevar kun en lille sum mønter i din virtuelle tegnebog

Ville du medbringe alle dine besparelser i lommen dagligt? Ingen? Nå, hvis du vil have en sikker bitcoin-tegnebog, skal du anvende den samme tilgang til den.

Hvis du har brug for daglige kryptotransaktioner, skal du kun beholde så meget BTC som nødvendigt for disse transaktioner. Opbevar faktisk ikke al din krypto på en børs, handl så meget som du har brug for, og flyt derefter mønterne på den varme tegnebog. Hvor? En hardware-tegnebog er den sikreste kryptovaluta-tegnebog, så få en, og opbevar dine kryptobesparelser der.

2. Brug 2FA til kryptovaluta-sikkerhed

Sådan sikres bitcoin-tegnebogen online? Enhver tegnebog er beskyttet med en brugeradgangskode, og nogle af hot wallet-udbyderne tilbyder tofaktorautentificering som en sikkerhedsforanstaltning. 2FA tilføjer en anden bekræftelse til det fælles login med en tilfældigt genereret tidsfølsom engangsadgangskode. Der er en række måder at få leveret den engangskodeord. Nogle af dem er mere sikre end andre.

  • Protectimus Slim NFC. Dette lille programmerbare hardwaretoken er den bedste online tegnebogsbeskyttelse, du kan få. Tokenet har ingen internetforbindelse, og kan derfor ikke kompromitteres med nogen malware, og de adgangskoder, det genererer, kan ikke opfanges. Hvis du leder efter bitcoin cybersikkerhed, er det det.
  • 2FA app. Dette er en mindre skudsikker mulighed for bitcoin-sikkerhed med 2FA. En engangskodeord leveres her via en app installeret på din smartphone, sådan en 2FA-adgangskode kan opfanges på en hel del måder.
  • SMS. Mange vil bekræfte, at SMS 2FA ikke er sikker til tegnebogbeskyttelse. Der er for mange måder at kompromittere en SMS-leveret engangskodeord fra social engineering til malwareinjektion. Alligevel er det stadig bedre end slet ingen 2FA.

3. Kryptering er et grundlæggende, men alligevel uvurderligt mål for online bitcoin-tegnebogbeskyttelse

Kryptering betyder her at tilføje en adgangskode for at få adgang til din hot wallet. Alligevel taler vi ikke om simpel adgangskodebeskyttelse. Der skal være en stærk adgangskode i aktion her, mindst 16 tegn lang, med alt fyldt i den (store og små bogstaver, tal og specialtegn).

4. Opret sikkerhedskopier regelmæssigt

Hvis din telefon går tabt, din computer går ned, eller du ikke kan få adgang til din udvekslingspung af anden grund, mister du stort set alle mønter, der opbevares der.

Oprettelse af sikkerhedskopier hver gang du har en ny transaktion, sparer muligvis bare dine penge en dag. Nogle tegnebøger har nøgler skjult, så det er en god idé at tage backup af hele tegnebogen. Hvis du havde tegnebogen krypteret, skal du også oprette en sikkerhedskopi af krypteringsnøglen (adgangskoden). Og gem sikkerhedskopierne et par sikre steder, ikke kun en.

5. Hold din software opdateret

Som med enhver anden software skal din bitcoin-servicesoftware være opdateret, for at den forbliver sikker og vanskelig at hacke. Det er dog en god ide at vente på, at den seneste opdatering bliver undersøgt, og eventuelle fejl, der er rettet, før du rent faktisk anvender opdateringen.

6. Multisignatur er en af ​​de bedste Bitcoin Wallet-sikkerhedsforanstaltninger

Multisignatur blev oprettet for at eliminere så meget bitcoin-risiko som muligt med så lidt indsats som muligt. For at anvende denne geniale tilgang til at skabe den mest sikre bitcoin-tegnebog skal du have 3-4 andre tegnebøger i en gruppe med din. Hver transaktion, der udføres med en tegnebog fra gruppen, skal have mindst 3 underskrifter for at gennemgå, ikke kun den fra tegnebogens ejer. På denne måde, selvom en af ​​de sammenføjede tegnebøger er hacket, er det næsten umuligt at stjæle mønterne.

7. Planlæg for fremtiden

Ja, generelt er det en sikkerhedsrisiko at give dine nøgler og med dem adgang til din kryptokurrency til en anden. Men hvis du pludselig er uarbejdsdygtig, vil du ikke have, at dine kære har en måde at hente dine midler på?

Opbevar dine nøgler et sikkert sted (f.eks. Et pengeskab) og sørg for at informere et familiemedlem om deres placering og hvad de skal gøre med dem for at få midlerne, hvis der sker noget med dig.

8. Lidt mere om, hvordan du sikrer din bitcoin-tegnebog

Med enhver transaktion, der finder sted online, er der ting, du kan gøre for at eliminere de mest almindelige sikkerhedsrisici. Så her er de bonusbeskyttelsesbøger, som vi lovede dig i starten:

  • Tjek hver e-mail og websteds-URL for den korrekte stavemåde.
  • Brug en browser uden tilføjelser.
  • SSL er et must for hver transaktion (URL’en skal starte med HTTPS).
  • Brug aldrig offentlig Wi-Fi til noget relateret til kryptokurrency.
  • Opret en separat ikke-offentlig e-mail til dine kryptotransaktioner.
  • Dobbelttjek modtagelsesadressen, når du har brug for dine mønter.
  • Skift tegnebogudbyderen hvert par måneder.

Sidste ord

Du kan aldrig være for forsigtig, når det kommer til bitcoin og sikre dine transaktioner. Vi håber, at ovenstående tip vil være nyttige og hjælpe dig med at forblive på den sikre side. Brug for mere information om, hvad en kryptovaluta-tegnebog er, hvordan den faktisk fungerer, hvordan man beskytter enhver type tegnebog, ikke kun den varme? Her er den mest omfattende guide til Sådan sikres Bitcoin Wallet.

Fremhævet billede: Gurock-blog

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me