Hvad bruger Blockchain i reklamen?

Lige siden begyndelsen af ​​Ethereum-revolutionen har et lovende felt for Blockchain været i reklameverdenen. Hype omkring de mulige anvendelser af teknologien i marketingbranchen startede tidligt i 2018. Alligevel tre år senere, og det ser ud til, at intet af det oprindelige skub har givet plads til konkrete initiativer og Dapps.

Gennemsigtighed var altid fokus og den primære anvendelse af en decentral hovedbog i marketingverdenen. Det er her, de tidlige projekter besluttede at fokusere deres energi og ressourcer. Grænserne for hvad der er muligt ser ud til at skifte, og Blockchain er den primære drivkraft for innovation.

Hvis vi følger Gartners 2019 Hype-cyklus for decentraliserede ledgerteknologier kan vi læse, at annonceringen ikke påvirkes af Blockchain før midten af ​​2020’erne. Derefter kan det være, at det stadig er tidligt for teknologien at komme ind i annoncen?

Nå, det er næppe tilfældet. Lige nu er der over hundrede projekter i Blockchain-verdenen, der har et specifikt fokus på Blockchain. Disse udviklingsteam skaber nye muligheder for markedet og skaber spændende nye platforme.

Det er på grund af Blockchains sande evner, at tidslinjen mod vedtagelse af nye teknologier bliver kortere, og tidligere forudsigelser fortsætter med at gå glip af mærket. Faktisk kan 2020 være året for vendepunktet for vedtagelsen af ​​Blockchain i branchen. Det er ingen hemmelighed, at reklamebranchen er en af ​​de mindst tillid til forbrugerne, og Blockchain kan være løsningen på den negative opfattelse.

For at illustrere potentialet og mulighederne fremhæver vi nogle af de mest spændende projekter i branchen. Den kraftige fusion af Blockchain og markedsføring er lige i begyndelsen, og fremtiden ser lys ud for begge.

Flere industrier ændrer sig på grund af Blockchain. Den ene er musikmarkedet, lær om det i dette artikel.

Blockchain4Media

Blockchain4Media tager en komplet top til bund tilgang til annoncekampagner og deres rørledninger. Alle deres annoncer placeres gennem deres platform og registreres i Blockchain for at sikre fuld gennemsigtighed. De har mærket denne metode Cost Per Thousand Humans, som har til formål at sikre reklamefirmaer og kampagner, at deres produkter kun ses af mennesker. De rådgiver også i forbindelse med annoncekampagner og kvalitetssikring.

De investerer også stærkt i implementeringen af ​​neurale netværk kombineret med Blockchain for at strømline og målrette annoncekampagnekøb til deres roaster af klienter. De tilbyder kampagneovervågning i realtid, så kampagneadministratorer kan tilpasse deres strategier for at tilpasse sig markedet. Deres teknologier hævder at forbedre Return on Investment ved at køre et reklamepush.

Blockchain4Media havde sit første gennembrud på markedet med et af verdens største CPG-mærker og elektronikproducenter. Deres neurale netværk var i stand til at finde en 70 procent svigagtig aktivitet under kampagnen. Lige nu investerer virksomheden stærkt i at ekspandere til USA, Den Europæiske Union og de asiatiske stillehavsmarkeder. Som fulde medlemmer af IAB Tech Lab-gruppen har de flere forsknings- og udviklingsfaciliteter for at holde deres teknologiske kant foran konkurrencen.

Blockgraph

Dette er et projekt instrueret af Comcast’s FreeWheel, der sigter mod at tillade, at demografiske tv-data og tendenser deles sikkert på tværs af alle interesserede parter. Blockgraph-platformen er vært for data fra forskning i deres blockchain i virksomhedsklasse og giver adgang til resultaterne for annoncører, reklamebureauer, konsulenter og branchedeltagere. Oplysningerne fra tredjeparter er beskyttet, da kun de samlede resultater er tilgængelige på platformen.

Derudover bevarer hvert medlem af Blockgraph-platformen evnen til at dele eller blokere andre deltagere på netværket. Deres endelige mål ved at bringe Blockchain ind i tv-rummet er at levere sikker, skalerbar, data-aktiveret tv-reklame.

Virksomheden har allerede været operationel i to år i branchen i USA og det europæiske marked.

Kiip

Projektet startede som en belønnings- og loyalitetspointtjeneste til mobilkampagner. Nu er de flyttet til det, de kalder en “øjeblikkebaseret” annoncemodel, der gør det muligt for mærker at placere reklamer, når en bruger har sat en app på pause.

Kiip tilbyder et softwareudviklingssæt, der muliggør integrering af annoncer til sine partnere til datatransparens og analyseformål. De bruger disse oplysninger og registrerer på Ethereum-blockchain, så hver eneste annoncekøb er synlig og offentlig. Single Ledger er navnet på systemet og har også en token-komponent til køb af annoncetid, der også er implementeret på Ethereum.

Lær mere om Ethereum-udvikling her.

Ternio

Ternio er en skalerbar blockchain-protokol oprettet på Hyperledger Fabric & Fantastisk. Projektet har til formål at løse skaleringsbegrænsningerne i Hyperledger-protokollen. De har udviklet et sæt specialtilpassede teknologier for at opnå dette. Deres primære marked er annoncører og mærker, der søger uafhængigt at logge hvert unikke annonceindtryk, de køber i en kæde. Nu er hver transaktion sikkert logget i en gennemsigtig hovedbog, og dens ydeevne kan analyseres for fremtidige justeringer.

Protokollen tillader også forskellige mønter til annoncekøb og kampagneudvikling. Behandler kryptobetalinger i realtid, Ternio sikrer, at der ikke er nogen flaskehalse i reklamefirmaernes økonomiske aktivitet. De lange ventetider, der er særlige for det traditionelle banksystem til at placere store annoncekampagner, reduceres til et minimum ved hjælp af Ternios Blockchain.

Endelig har Ternio udviklet et betalingskort, der bruger sin Blockchain til at afvikle betalinger. Kortet kan indeholde flere mønter og poletter sikkert til hurtig betaling. Kortet kan tilpasses fuldt ud efter klientens behov.

Som vi kan se, er reklamens verden moden til forandring. De få projekter, vi har fremhævet her, er kun en lille prøve af det samlede rum. Blockchains evne til at levere gennemsigtighed, sikkerhed, bredere rækkevidde og reducerede omkostninger er ikke blevet bemærket af branchen.

Da innovation fortsætter med at skubbe markedet og industrien fremad, kan vi forvente mere gennemsigtighed og ærlighed fra en verden, der er mistroet af offentligheden. Den næste bølge af store reklamefirmaer vil være Blockchain-baserede, og det kan være det år, vi ser det begynde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me