Hvad skal jeg gøre, før du foretager investeringer

Vi har lært, at penge ikke skal ligge stille uden at vokse. Fonde har denne indbyggede kapacitet til at blive større, og vi skal udnytte denne kapacitet ved at investere dem et eller andet sted. Det vil sige, at vi er nødt til at få vores penge til at generere indkomst eller påskønnelse. Eller når vi taler i økonomiske termer, skal vores penge bruges på et monetært aktiv i håb om, at de vil give indtægter i fremtiden eller senere vil blive solgt til en højere pris. At investere penge betyder at gøre et pænt overskud fra investeringen på lang sigt. Tanken om, at penge skal bruges til at give os flere penge, er så dybt rodfæstet i vores hoveder, at når vi har nogle ekstra midler, begynder vi at undre os over, hvordan vi får dem til at vokse. Og det betyder ikke noget, hvor stort eller lille det beløb, vi har i vores hænder, for ligesom Tesco lever vi efter det motto, at hver eneste lille hjælper.

Verden omkring os er fyldt med forskellige investeringsideer, der skulle gøre os rigere i morgen, end vi er i dag. Vi får for eksempel at vide det den bedste måde at investere $ 10.000 på er at placere dem i aktier, obligationer, kryptokurrency eller fast ejendom. $ 5.000 kan placeres på en opsparingskonto med højt udbytte eller bruges til at nedbetale gæld. Med $ 1.000 kan vi købe børshandlede fonde. $ 100 kan investeres i 401 (k), bøger eller online kurser. Vi får endda praktiske råd om, hvordan man styrer cent eller øre.

Faktisk er der adskillige apps for nylig oprettet den runde vores betalinger for os. Hver gang vi stryger vores kort i en butik, afrundes vores betaling, hvorefter et ekstra beløb landes på vores opsparingskonto. Når vi køber en New Yorker i Barnes & Ædle, vi betaler $ 8,99. Ansøgningen afrunder vores køb til $ 9,00 og lægger 0,01 til side for os. Selvom 1 cent eller 1 øre er et uendeligt minimalt beløb, foretager vi så mange lignende betalinger hver dag, at vi til sidst kan indsamle en mere håndgribelig sum penge med denne taktik. Men uanset hvor lille eller stor mængde vi lægger til side, er hovedideen bag sådanne økonomiske manipulationer at presse flere penge fra det, vi oprindeligt har.

Men inden vi begynder at ødelægge vores hjerner og forsøge at beslutte, hvordan vi investerer midlerne, har vi fået i vores hænder, er det tilrådeligt at kontrollere, om nogle områder af vores liv kan drage fordel af dem, for vi kan vinde, selv når disse midler ikke stiger . Finansielle rådgivere foreslår altid at se, om vi kan lægge vores ekstra penge på personlig gæld, 401 (k) eller IRA. At passe på vores gæld eller pension bringer ikke flere midler til vores bankkonti, men vil helt sikkert gøre vores liv mere økonomisk sikre og rentable i fremtiden.

Hvis du har personlig gæld og vil bruge dine ekstra penge til at betale dem, er det fornuftigt at starte med at konsolidere dem. Når du har flere gæld med forskellige interesser, skal du tale med din bankchef og spørge, om du kan tage et nyt lån til at betale din usikrede gæld. Ved at konsolidere din gæld placerer du alle dine eksisterende lån i et enkelt større lån, der har en lavere rente og lavere månedlige betalinger. Gældskonsolidering er praktisk, fordi den kan anvendes på enhver form for gæld. Uanset hvilken gæld du har, det være sig studielån, billån eller personlige lån, kan alle dem let rulles ind i en. Banker og kreditforeninger er interesseret i at se deres lån betalt. De vil således gerne give dig mulighed for at konsolidere din gæld, hvis du på den måde tilbagebetaler dem hurtigere eller i det mindste mere sikkert.

At betale din kreditkortsgæld, før du investerer penge i en eller anden virksomhed eller aktier, er også økonomisk mere rentabelt for dig. Prøv at lave simpel aritmetik. Banker kan give dig 5% afkast på din investeringsportefølje. Men hvis du siger, har $ 5.000 i kreditkortgæld, bliver du bedt om at betale 23 procent renter på den. Antag at du har $ 10.000 til at placere obligationer eller aktier eller robo rådgiver. Ved at investere disse $ 10.000 i stedet for at betale de $ 5.000, der ejes på dit kreditkort, mister du 18 procent. Matematik viser således tydeligt, at det at betale gæld er mere rentabelt for dig generelt end at foretage investeringer.

Lige mere rentabelt er at lægge penge i din 401 (k) end at investere dem i højt udbytte eller CD. På de fleste arbejdspladser bidrager arbejdsgivere også til din pension. Hvor meget begge betaler, afhænger af detaljerne i din pensionsplan. Det sædvanlige omfang af bidraget er fra 3 procent til 6 procent af din løn. Hvis du ikke i øjeblikket møder arbejdsgiverens kamp, ​​kan investering af penge i din 401 (k) hjælpe dig med at gøre det. Men husk at du ikke bare kan investere et stort beløb på én gang i din pensionsplan, selvom du har dette store beløb til overs. Hvad du skal gøre i dette tilfælde er at placere disse midler på din opsparingskonto. Derefter skal du blot indstille dit 401 (k) bidrag til det niveau, der svarer til niveauet for din arbejdsgiver. Du kan også placere op til $ 5.500 eller $ 6.500, hvis du er ældre end 50 år, i en Roth IRA hvert år. Enhver af disse investeringer i din pension vil give dig mere overskud og større ro i sindet for din nye forretning eller endda en ny professionel certificering.   

Det er først efter at du har betalt din gæld og taget dig af din pension, at det er klogt at foretage investeringer, der vil generere fremtidig indkomst for dig. En række muligheder for at gøre det er virkelig bred. Du bliver bare nødt til at estimere dine evner korrekt og tage højde for alle de risici, der er forbundet med dine bestræbelser på at gøre dine investeringer vellykkede.

Dette er et gæstepost, Coingape understøtter ikke forfatterens synspunkter. de er rent forfatteres synspunkter. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me