Daily Brief, 9. joulukuuta – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kulta

Hyvää huomenta kauppiaita,

Jalometallin hinnat, KULTA, sulkeutui 1.870.19: ssä, kun ylin hinta oli 1.875.22 ja alin 1.860.19. KULTA jatkoi voittojaan tiistaina kasvaneiden odotusten takia, että Yhdysvaltain kongressi sopisi kulutuskierroksesta koronaviruspandemiaan.

Viime viikolla ehdotettiin kahdenvälistä 908 miljardin dollarin verohelpotussuunnitelmaa, josta demokraatit ja republikaanit ovat keskustelleet viikon alusta lähtien. Molemmat osapuolet näyttivät olevan jonkin verran kaukana sopimuksesta tiistaina, kun republikaanien vähemmistöjen johtaja Mitch McConnell yritti jättää vastuuvakuutuksen ja valtiontuen paketista, jota demokraatit pitävät kriittisesti tärkeänä. Kaikki nämä takaiskut eivät kuitenkaan voineet estää kultaa saavuttamasta voittoja toisen päivän peräkkäin – tämä oli viides voitto viimeisen kuuden päivän ajalta, kun viimeinen negatiivinen kullan lasku 30. marraskuuta.

Yhdysvaltain kongressin odotetaan äänestävän tällä viikolla yhden viikon stop-gap-rahoituslaskusta, joka antaa enemmän aikaa päästä sopimukseen koronaviruksen taloudellisen avun paketista. Poliitikoille kohdistuva paine jatkaa kannustimia on lisääntynyt johtuen koronavirustapausten kasvavasta määrästä.

Tämä vuosi, KULTA hinnat ovat nousseet noin 23% sen jälkeen, kun ovat hyötyneet sen vetovoimasta suojautumiseksi inflaatiota vastaan, luultavasti seurauksena ennennäkemättömästä kannustimesta, joka vapautettiin vuonna 2020. Marraskuussa keltainen metalli menetti noin 6% arvostaan ​​pudoten 1700 dollariin. alue. Sitten rokotouutiset saivat rahavirran siirtymään kohti riskialttiimpia omaisuuseriä ja osakemarkkinoita.

Huolimatta jatkuvasta parantumisesta, kulta sai tukea neuvotteluista, jotka koskivat elvytysponnistelujen toista kierrosta, mikä puolestaan ​​laukaisi Yhdysvaltain dollarin heikkouden. Tiistaina Yhdysvaltain dollari-indeksi oli lähellä kahden ja puolen vuoden alinta tasoa, mikä viime kädessä auttoi sen vaihtoehtoa, keltaista metallia, nousemaan markkinoilla.

Tietorintamalla, kello 01.00 GMT, kulutusluotto lokakuussa tuli sisään, mikä laski 7,2B: een odotettua 17,6B: tä vastaan, painaa Yhdysvaltain dollaria ja tukee nousevaa vauhtia KULTA. Klo 16.00 GMT NFIB: n liikeindeksi nousi 101,4: een marraskuun odotettuun 102,6: een nähden, mikä myös painosti Yhdysvaltain dollaria ja nosti viime kädessä Yhdysvaltain dollaria. KULTA hinnat. Klo 18:30 GMT: n tarkistettu muun kuin maatalouden tuottavuus laski vuosineljänneksen ollessa 4,6% verrattuna arvioituun 4,9%: iin, mikä auttoi Yhdysvaltain dollaria ja rajoitti kullan hintojen nousua edelleen. Tarkistetut yksikkötyökustannukset olivat vuosineljänneksen aikana -6,6%, verrattuna ennustettuun -8,9%, mikä nosti Yhdysvaltain dollaria ja rajoitti edelleen nousua KULTA hinnat. Klo 20.00 GMT IBD / TIPP: n taloudellisen optimismin luvut heijastivat joulukuussa 49,0 verrattuna edelliseen 50,0: een.

Samaan aikaan Kiinan ulkoministeri Wang Yi sanoi myöhään maanantaina, että Peking oli valmis aloittamaan suhteensa Yhdysvaltoihin uudelleen ja ilmoitti, että nämä kaksi maata ovat kriittisessä historiallisessa tilanteessa vuoden kestäneiden jännitteiden jälkeen. Wang sanoi, että Yhdysvaltojen Kiinan-politiikan on palattava objektiivisuuteen ja rationaalisuuteen. Hän sanoi myös, että molempien osapuolten tulisi aloittaa vuoropuhelu uudelleen ja palata oikealle tielle rakentamalla keskinäinen luottamus Kiinan ja Yhdysvaltojen suhteiden seuraavassa vaiheessa. Wang syytti Yhdysvaltojen ja Kiinan kasvavaa jakautumista joillekin amerikkalaisille vanhentuneella kylmän sodan mentaliteetilla ja ideologisilla ennakkoluuloilla. Nämä kiinalaiset kommentit lisäsivät riskin tunnetta ja rajoittivat keltaisten metallien hintojen nousua tiistaina.

Päivittäiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

1865,75 1881,55

1856,95 1888,55

1849,95 1,897,35

Kääntöpiste: 1872,75 Teknisellä puolella jalometalli, KULTA, on kaupankäynnin nouseva puolueellisuus 1860 tasolla. Ylemmällä puolella vastus pysyy 1860: lla, ja tämän tason rikkominen voi ajaa XAU: n / USD: n ylöspäin seuraavaan tavoitetasoon 1 893 -merkillä. Nouseva suuntaus voi jatkua KULTA hinta 1900: een; kulta on kuitenkin nyt ostettu liikaa, ja se voi pudota tukialueelle 1856 saakka, ennen kuin se palautuu. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me