Daglig briefing, 16. november – Alt hvad du behøver at vide om guld i dag

Godmorgenhandlere, og velkommen tilbage til endnu en spændende uge,

Priser for ædle metaller, GULD, steget, da stigende koronavirusinfektioner globalt genantændte bekymring over de økonomiske tab som følge af pandemien. Samtidig udvidede skepsis over evnen af ​​en potentiel COVID-19-vaccine til at stoppe spredningen af ​​virussen værdien af ​​det sikre havnemetal yderligere. Den bredt baserede amerikanske dollar kunne ikke få nogen positiv trækkraft og var fortsat deprimeret den dag, da tvivlen vedvarede over det globale økonomiske opsving fra COVID-19. Ud over dette spillede risikostyring på markedet, understøttet af optimismen over en potentiel vaccine mod det meget smitsomme coronavirus, også en vigtig rolle i svækkelsen af ​​den amerikanske usikker dollar.

Det gule metal formåede at stoppe sin tabende række i den foregående uge og steg højere den første dag i en ny uge. Imidlertid understøttede den bullish stemning omkring guldpriserne den fremherskende salgsforstyrrelse vedrørende den amerikanske dollar. Tabene i greenback blev betragtet som en af ​​de nøglefaktorer, der hjalp den dollar-denominerede råvare. Som et resultat var den amerikanske dollar under pres på grund af tvivlen om det økonomiske opsving fra COVID-19 i USA. Derudover spillede det optimistiske markedstemning, bakket op af forskellige faktorer, også en vigtig rolle for at underminere den uslåede amerikanske dollar. Bortset fra dette blev den bullish bias omkring guldpriserne yderligere styrket af den kraftige stigning i COVID-19-sager, som forårsagede et tilbagevenden til det sikre havneaktiv. Tværtimod har markedets handelsstemning blinket grønt siden ugen startede, understøttet af håbet om, at en effektiv vaccine snart vil være tilgængelig.

I mellemtiden fik markedsrisikostillingen et løft efter optimerede data fra Kina, som skubbede S&P 500 futures højere. Som et resultat blev den optimistiske markedstone nøglefaktoren, der holdt låg på eventuelle yderligere gevinster i det sikre havnemetal. På tværs af dammen var markedets handelsstemning temmelig upåvirket af den kinesisk-amerikanske kræsning, som for nylig tog fart, efter at Trump-administrationen viste sin vilje til at begrænse investeringer i kinesiske virksomheder. Det gule metal handles i øjeblikket til 1.890,30 og konsolideres i intervallet mellem 1.886,99 og 1.899,01.

Tabene i den amerikanske dollar blev imidlertid nøglefaktoren, der holdt råoliepriserne højere, da olieprisen er omvendt relateret til prisen på greenback. I mellemtiden var kl. 22.05 ET (02.05 GMT) det amerikanske dollarindeks, der sporer greenback mod en spand andre valutaer, faldet med 0,14% til 92,588.

Derudover blev den bullish stemning omkring råoliepriserne styrket yderligere, efter at den kinesiske industriproduktion slog estimater, hvilket øgede håb om Dragon Nation’s økonomiske vækst, som gav yderligere støtte til energimarkedet. På datafronten steg industriproduktionen i den kinesiske økonomi med 6,9% år-til-år for anden måned i træk i oktober og overgik den forventede gevinst på 6,5%. Desuden voksede anlægsinvesteringen med 1,8% i forhold til året før i oktober mod de forventede 1,6%, og han havde tidligere 0,8%.

På tværs af havet kunne årsagen til den bullish bias omkring råoliepriserne også tilskrives den seneste rapport, der tyder på, at den indiske efterspørgsel efter olie er steget for første gang siden februar. I henhold til de seneste data steg Indiens samlede olieefterspørgsel med 2,7% år-til-år i oktober og nåede op på 17,8 millioner ton i henhold til de foreløbige data offentliggjort af oliedepartementets olieplanlægning & Analysecelle.

Daglige tekniske niveauer

Support modstand

1.849,50 1.878,10

1.837,40 1.894,60

1.820,90 1.906,70

Drejepunkt: 1.866,00

Guld kan finde støtte på 1.886 niveau og modstand på 1.898 niveau. Fortsættelse af en yderligere opadgående tendens kan føre til priserne på ædle metaller, guld, til omkring 1.909. MACD er neutral; dog er oddsene for sideløbning stærke mellem 1.886 og 1.898. Lad os først holde øje med området 1.891, som ovenfor, kan vi forvente en afvisning, og under dette kunne skarp salg ses indtil 1.886. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me