Päivittäin, 16. marraskuuta – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kulta tänään

Hyvää huomenta kauppiaat ja tervetuloa takaisin toiseen jännittävään viikkoon,

Jalometallin hinnat, KULTA, lisääntyi, kun koronavirustartuntojen nousu maailmanlaajuisesti herätti uudelleen huolen pandemian seurauksena aiheutuneista taloudellisista menetyksistä. Samanaikaisesti skeptisyys potentiaalisen COVID-19-rokotteen kyvystä pysäyttää viruksen leviäminen lisäsi turvasataman metallin arvoa entisestään. Laajapohjainen Yhdysvaltain dollari ei onnistunut saamaan positiivista vetovoimaa, mutta masennus jatkui samana päivänä, kun COVID-19: n maailmantalouden elpymisestä jatkui epäilyjä. Tämän lisäksi riskialttiilla markkinoilla vallitsevalla mielipiteellä, jota tukee erittäin tarttuvan koronaviruksen potentiaalista rokotetta koskeva optimismi, oli myös tärkeä rooli turvapaikan Yhdysvaltain dollarin heikentämisessä..

Keltainen metalli onnistui pysäyttämään edellisen viikon tappioputkensa, joka nousi korkeammalle uuden viikon ensimmäisenä päivänä. Kullan hintaa ympäröivä nouseva ilmapiiri tuki kuitenkin yleistä myyntihinnoittelua Yhdysvaltain dollarin suhteen. Greenbackin tappiot nähtiin yhtenä avaintekijöistä, jotka auttoivat dollarimääräistä hyödykettä. Tämän seurauksena Yhdysvaltain dollariin kohdistui paineita, koska Yhdysvaltain COVID-19: n talouden elpymisestä epäiltiin. Tämän lisäksi vilkkaalla markkinatunnelmalla, jota tukevat erilaiset tekijät, oli myös tärkeä rooli turvapaikan Yhdysvaltain dollarin heikentämisessä. Tämän lisäksi kullan hintoihin liittyvää nousevaa ennakkoluuloa vahvisti edelleen COVID-19-tapausten jyrkkä nousu, joka aiheutti paluun turvapaikkaomaisuuteen. Päinvastoin, markkinakaupan ilmapiiri on vilkkunut vihreänä aloitusviikosta lähtien, ja sitä tukee toivo, että tehokas rokote tulee pian saataville.

Samaan aikaan markkinariskimielisyys nousi, kun Kiinasta saatiin hyvät tiedot, jotka työnsivät S: ää&P 500 futuureja korkeampi. Tämän seurauksena pirteästä markkinoiden sävystä tuli avaintekijä, joka piti kannen turvapaikan metallin mahdollisista lisäeduista. Lammen toisella puolella Kiinan ja Amerikan välinen kiista ei vaikuttanut markkinoiden kaupankäyntiin, joka hiljattain kiihtyi vauhdilla sen jälkeen, kun Trumpin hallinto oli osoittanut halukkuutensa rajoittaa investointeja kiinalaisiin yrityksiin. Keltaisen metallin pörssikurssi on tällä hetkellä 1890,30 ja vakiintumassa välillä 1886,99 – 1 899,01.

Yhdysvaltain dollarin tappioista tuli kuitenkin avaintekijä, joka piti raakaöljyn hinnan korkeampana, koska öljyn hinta on käänteisesti sidottu dollarin hintaan. Samaan aikaan kello 22.05 ET (02.05 GMT) Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin takaisinmaksua muiden valuuttojen joukosta, oli pudonnut 0,14% 92,588: een..

Tämän lisäksi raakaöljyn hintoihin liittyvä nouseva ilmapiiri vahvistui entisestään sen jälkeen, kun Kiinan teollisuustuotanto voitti arviot ja herätti toiveita Dragon Nationin talouskasvusta, joka antoi lisätukea energiamarkkinoille. Datasarjassa teollisuustuotanto Kiinan taloudessa kasvoi lokakuussa toisen suoran kuukauden aikana 6,9% edellisvuodesta ja ylitti odotetun 6,5 prosentin voiton. Lisäksi käyttöomaisuusinvestoinnit kasvoivat lokakuussa 1,8% vuodentakaisesta, verrattuna ennustettuun 1,6%: iin ja edelliseen 0,8%: iin.

Meren toisella puolella syy raakaöljyn hintoihin liittyvään nousuun voi johtua myös viimeisimmästä raportista, jonka mukaan Intian öljykysyntä on kasvanut ensimmäistä kertaa helmikuun jälkeen. Viimeisimpien tietojen mukaan Intian öljyn kokonaiskysyntä kasvoi lokakuussa 2,7% edellisvuodesta ja oli 17,8 miljoonaa tonnia, kuten öljyministeriön öljysuunnittelun julkaisemat alustavat tiedot & Analyysisolu.

Päivittäiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

1849,50 1878,10

1837,40 1,894,60

1,820,90 1,906,70

Kääntöpiste: 1866,00

Kulta voi löytää tukea 1886-tasolla ja vastustuskykyä 1898-tasolla. Lisääntyvän nousutrendin jatkuminen voi johtaa jalometallin, kullan, hintoihin noin 1909: een. MACD on neutraali; sivuttaisen kulkemisen todennäköisyydet ovat kuitenkin edelleen vahvat välillä 1 886 – 1 898. Pidetään ensin silmällä 1891 aluetta, sillä tämän yläpuolella voimme odottaa palautumista, ja tämän alapuolella oli nähtävissä terävää myyntiä vuoteen 1886 asti. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me