Daglig briefing, 5. august: Økonomiske begivenheder – Services PMI-tal klar til at rulle

Godmorgen, handlende.

Velkommen tilbage til endnu en spændende uge. US-dollarindekset faldt dramatisk for at afslutte ugen med et tab over frigivelsen af ​​værre end forventede arbejdsmarkedsrapporter. Juli’s amerikanske beskæftigelsesrapport afslørede 164.000 arbejdspladser genereret i måneden, og arbejdsløsheden var konstant 3,7%, lige over en 50-årig lav.

Da denne beskæftigelsesrapport ikke var spektakulær, vil forexhandlere sandsynligvis handle Greenback med en bearish bias. Når man ser på den økonomiske kalender, er den fuldt fyldt med grundlæggende mellemstore til store påvirkninger, hvor PMI-tjenester fra Storbritannien og USA topper listen.

Overvågningsliste – store økonomiske begivenheder i dag

I dag er det meget sandsynligt, at markedet handler med amerikanske dollars med en baisse stemning, indtil vi har en anden grundlæggende faktor til “pris i”. På nyhedsfronten er den økonomiske kalender fuldt udstyret med tjenester PMI-data, og inden vi diskuterer prognoser, lad os forstå, hvilke tjenester PMI faktisk er, og hvorfor det er vigtigt.

Services PMI

Det er en førende indikator for økonomisk sundhed – virksomheder reagerer hurtigt på markedsforhold, og deres indkøbschefer har måske den mest aktuelle og relevante indsigt i virksomhedens syn på økonomien.

Det beregnes via en undersøgelse af et bestemt antal indkøbschefer, som beder respondenterne om at bedømme det relative niveau af forretningsforhold, herunder ansættelse, produktion, nye ordrer, priser, leverandørleverancer og varebeholdninger.

Tallene over 50,0 angiver ekspansion i branchen, nedenunder indikerer en nedgang. Derfor, hvis tjenester PMI-frigivelse fra en hvilken som helst økonomi er under 50, kan vi opleve en baisse tendens i den pågældende valuta og omvendt.

EUR – PMI for spanske tjenester – 7:15 GMT

Markit frigiver de spanske PMI-tal tidligt på den europæiske session. Ifølge økonomens forventning forventes tallene ikke at afvige fra 53,6.

På det seneste har Eurozones PMI-tal for produktion været ekstremt negative, men PMI-oplysninger om tjenester forbliver over 50. Indikatoren kan muligvis udvide en mindre støtte til den fælles valuta Euro.

EUR – Italienske tjenester PMI – 7:45 GMT

Ud over de spanske PMI-tjenester skal Markit også rapportere italienske PMI-tjenester med en svag positiv prognose på 50,6 mod 50,5 i den foregående måned.

EUR – Fransk PMI for endelige tjenester – 7:50 GMT

Fransk Final Services PMI forventes heller ikke at vise nogen ændring fra 52,2, som den foregående.

EUR – tysk PMI for endelige tjenester – 7:55 GMT

Tyskland vil sandsynligvis også rapportere ingen ændring i PMI-tal for tjenester, da disse sandsynligvis også vil forblive på 55,4 mod 55,4. Ud af alle disse vil den tyske Final Services PMI få lidt ekstra opmærksomhed, da Tyskland betragtes som et af de største handelscentre i euroområdet..

Indtil videre er alle tjenestedataene slags neutrale, så vi kan muligvis ikke se meget bevægelse i euro, indtil og medmindre alle disse PMI-tal viser en signifikant ændring i faktiske tal, hvilket er et meget usandsynligt scenario.

Dermed skifter fokus til tjenester PMI-data fra Storbritannien og USA.

GBP – PMI-tjenester – 8:30 GMT

Tjenesterne PMI-data fra den dominerende britiske servicesektor frigives. En læsning over 50,0 indikerer økonomisk ekspansion, men meningerne er delte om, hvorvidt det kan opnås. Efter at være kommet 50.2 i juni er der en reel risiko for, at udskriften kan blive negativ, da den igangværende politiske usikkerhed fortsat underminerer tilliden.

Dette vil hjælpe som et stort tilbageslag for ethvert håb om, at den britiske økonomi formår at finde vækst i årets tredje kvartal med ethvert underskud, der sandsynligvis vil ramme pundet hårdt. Et tal på 50,4 er angivet på kortene.

USD – ISM PMI, der ikke er fremstillingsvirksomhed – 14:00 GMT

Institute for Supply Management skyldes frigivelse af PMI-tall for tjenester kl. 14:00 GMT med en prognose på 55,5 vs. 55,1. Nybegyndere, det er en undersøgelse af omkring 400 indkøbschefer, der beder respondenterne om at bedømme det relative niveau af forretningsforhold, herunder beskæftigelse, produktion, nye ordrer, priser, leverandørleverancer og varebeholdninger. Den positive prognose kan holde US dollar understøttet, men dårligere end forventet arbejdsmarkedsrapport vil stadig holde dollaren under pres.

Hold øje med FX Leaders økonomiske kalender for live dækning af disse store begivenheder.

Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me