Päivän tiedotus, 5. elokuuta: Taloudelliset tapahtumat lyhyesti – Palvelujen PMI-luvut ovat valmiita rullalle

Hyvää huomenta, kauppiaat.

Tervetuloa takaisin toiseen jännittävään viikkoon. Yhdysvaltain dollari-indeksi laski dramaattisesti ja päätti viikon tappioksi odotettua huonompien työmarkkinaraporttien julkaisemisesta. Heinäkuun Yhdysvaltain työllisyysraportti paljasti 164 000 työpaikkaa kuukaudessa ja työttömyys pysyi vakaana 3,7 prosentissa, hieman yli 50 vuoden matalan.

Koska tämä työllisyysraportti ei ollut mahtava, valuuttakauppiaat todennäköisesti vaihtavat Greenbackia laskusuuntaisesti. Talouskalenteri on täynnä keskipitkän tai korkean vaikutuksen perustekijöitä, joissa luettelon kärjessä ovat Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen palvelujen PMI..

Tarkkailulista – Suuret taloudelliset tapahtumat tänään

Nykyään markkinat todennäköisesti vaihtavat Yhdysvaltain dollaria laskusuuntaisesti, kunnes meillä on toinen perustava “hinnoittelulle”. Uutiset, talouskalenteri on täynnä palvelujen PMI-tietoja, ja ennen kuin keskustelemme ennusteista, anna meidän ymmärtää, mitä palveluita PMI todella on ja miksi se on tärkeää.

Palvelut PMI

Se on johtava taloudellisen terveyden indikaattori – yritykset reagoivat nopeasti markkinaolosuhteisiin, ja heidän ostopäälliköillä on ehkä ajankohtaisin ja merkityksellisin näkemys yrityksen taloudesta.

Se lasketaan tietyn määrän ostopäälliköiden kyselyssä, jossa kysytään vastaajilta arvioimaan suhteelliset liiketoimintaolosuhteet, mukaan lukien työllisyys, tuotanto, uudet tilaukset, hinnat, toimittajien toimitukset ja varastot.

Yli 50,0: n luvut osoittavat toimialan laajenemisen, alla – supistumisen. Jos palvelujen PMI-vapautus mistä tahansa taloudesta on alle 50, saatamme kokea laskutrendin kyseisessä valuutassa ja päinvastoin.

EUR – Espanjan palvelujen PMI – 7:15 GMT

Markit julkaisee espanjalaisten palvelujen PMI-luvut Euroopan istunnon alussa. Kuten ekonomistit ennustavat, lukujen ei odoteta poikkeavan 53,6: sta.

Viime aikoina euroalueen PMI-luvut ovat olleet erittäin negatiivisia, mutta Services PMI -tietoja on edelleen yli 50. Indikaattori voi tukea hieman yhteisvaluutan euroa.

EUR – Italian Services PMI – 7:45 GMT

Espanjalaisten palvelujen PMI: n lisäksi Markitin on myös raportoitava Italian Services PMI: n kanssa positiivinen ennuste 50,6 vs. 50,5 edellisen kuukauden aikana.

EUR – Ranskan loppupalvelujen PMI – 7:50 GMT

Ranskan loppupalvelujen PMI: n ei myöskään odoteta muuttuvan 52,2: sta, sama kuin edellinen.

EUR – Saksan loppupalvelujen PMI – 7:55 GMT

Saksa ei myöskään todennäköisesti ilmoita muutosta palvelujen PMI-luvuissa, koska ne pysyvät todennäköisesti myös 55,4: ssä ja 55,4: ssä. Kaikista näistä Saksan loppupalvelujen PMI saa hieman ylimääräistä huomiota, koska Saksaa pidetään yhtenä euroalueen suurimmista kauppakeskuksista.

Toistaiseksi kaikki palvelutiedot ovat eräänlaisia ​​neutraaleja, joten emme ehkä näe paljon liikettä euroissa, kunnes kaikki nämä PMI-luvut osoittavat merkittävää muutosta todellisissa luvuissa, mikä on hyvin epätodennäköinen skenaario.

Tämän myötä painopiste siirtyy palvelujen PMI-tietoihin Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista.

GBP – Palvelujen PMI – 8.30 GMT

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsevan palvelualan palvelujen PMI-tiedot julkaistaan. Yli 50,0: n lukema osoittaa talouden laajenemisen, mutta mielipiteet jakautuvat siitä, voidaanko tämä saavuttaa. Tulossa 50,2 kesäkuussa, on olemassa todellinen riski, että painos voi muuttua negatiiviseksi, koska jatkuva poliittinen epävarmuus heikentää edelleen luottamusta.

Tämä auttaisi merkittävänä takaiskuna mahdollisille toivoille, että Ison-Britannian talous pystyy löytämään kasvun vuoden kolmannella vuosineljänneksellä, ja kaikki vajeet todennäköisesti painavat punta kovaa. Luku 50,4 on lueteltu korteissa.

USD – ISM Non-Manufacturing PMI – 14:00 GMT

Institution for Supply Management johtuu julkaisupalveluiden PMI-luvuista klo 14.00 GMT, ennusteen ollessa 55,5 vs. 55,1. Aloittelijat, se on noin 400 ostopäällikön kysely, joka pyytää vastaajia arvioimaan suhteelliset liiketoimintaolosuhteet, mukaan lukien työllisyys, tuotanto, uudet tilaukset, hinnat, toimittajien toimitukset ja varastot. Positiivinen ennuste saattaa pitää Yhdysvaltain dollarin tuettuna, mutta odotettua huonompi työmarkkinaraportti pitää dollarin edelleen paineen alla.

Pysy ajan tasalla FX Leaders -talouskalenterista näiden suurten tapahtumien suorasta lähetyksestä.

Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me