Minemarked NiceHash Returnerer 60% af stjålet Bitcoin, mens efterforskningen fortsætter

reklame Phemex

Det slovenske baserede bitcoin-minedriftsmarked NiceHash sagde i en nylig opdatering, at selskabet indtil videre har formået at godtgøre sine kunder 60% af omkring 4.700 stjålne bitcoin. Virksomheden havde suspenderet driften i december 2017, efter at bitcoin var blevet stjålet af 64 millioner dollars af hackere. Undersøgelsen af ​​det samme fortsætter stadig.

Historien bag bitcoinhacket

NiceHash var en markedsplads for digital valuta, der matchede folk, der ønskede at sælge behandlingstid på deres computere til såkaldte minearbejdere for at kontrollere bitcoin-brugeres transaktioner til gengæld for bitcoin. Problemer med webstedet trak alarm og klager, hvor mange bitcoin-ejere indsendte panikkommentarer på NiceHashs sociale mediekonti.

Med hensyn til klagerne havde markedspladsen suspenderet operationer i december 2017, mens den undersøgte overtrædelsen og sagde, at den arbejdede med retshåndhævelse som “et presserende spørgsmål”, mens man opfordrede brugerne til at ændre deres adgangskoder. Hacket var “et meget professionelt angreb med sofistikeret social engineering”, der resulterede i, at cirka 4.700 bitcoin blev stjålet, til en værdi af omkring $ 63,92 mio. I nuværende priser, sagde NiceHash-marketingchef Andrej P Škraba.

NiceHash havde også udsendt en officiel erklæring, der sagde,

“Vi forstår, at du vil have mange spørgsmål, og vi beder om tålmodighed og forståelse, mens vi undersøger årsagerne og finder de passende løsninger til fremtidens service.”

Ifølge NiceHash var hacket, der fandt sted i begyndelsen af ​​december, et resultat af et sikkerhedsbrud i NiceHash-betalingssystemet. Kort efter hændelsen annoncerede NiceHash på Reddit:

”Vores betalingssystem var kompromitteret, og indholdet af Nicehash Bitcoin-tegnebogen er blevet stjålet. Vi arbejder på at kontrollere det nøjagtige antal taget BTC. ”

Platformen var offline i to uger i kølvandet på angrebet.

Efter hacket trådte NiceHash-medstifter Marko Kobal af fra sin stilling som virksomhedens administrerende direktør og sagde i et LinkedIn-indlæg, at han nu ville “stå til side og lade ny ledelse lede organisationen gennem sin næste, spændende vækstperiode.”

Læs også: Bitcoin Shorts lukker hurtigt signaler Gode tider er kommet for at komme

Refusionsplanen

NiceHash annoncerede oprindeligt refusionsplanen to uger efter hacket i en besked til medlemmer af sin platform, selvom saldoner åbenlyst ikke er gendannet på den oprindeligt lovede dato:

”Vi er glade for at kunne meddele, at vi har været i stand til at reservere de nødvendige midler til at gendanne saldi fra en gruppe internationale investorer. Gamle saldi vil derfor blive genoprettet inden 31. januar 2018. ”

Den 31. januar 2018 annoncerede virksomheden ved hjælp af sit Twitter-håndtag,

“Tilbagebetalingsprogrammet starter fredag ​​den 2. februar 2018 og tilbagebetaler oprindeligt 10% af det gamle saldobeløb til alle brugere, der er påvirket af sikkerhedsbruddet.”

De nyheder, som du alle har ventet på ? https://t.co/KfQ8HDvhTx ?

Programmet for tilbagebetaling starter fredag ​​den 2. februar 2018 og tilbagebetaler oprindeligt 10% af det gamle saldobeløb til alle brugere, der er påvirket af sikkerhedsbruddet.

– NiceHash (@NiceHashMining) 31. januar 2018

Det sagde også, at “Vi er forpligtet til periodisk at tilbagebetale det resterende beløb til alle brugere i de kommende måneder.”

Vi er forpligtet til periodisk at tilbagebetale det resterende beløb til alle brugere i de kommende måneder.

– NiceHash (@NiceHashMining) 31. januar 2018

I henhold til detaljerne i tilbagebetalingsprogrammet delte virksomheden tilbagebetalingsordningen i to dele, en for de interne brugere af NiceHash og brugere af eksterne tegnebøger, der var berørt af sikkerhedsbruddet. Programmet for tilbagebetaling blev startet fredag ​​den 2. februar 2018 og skulle oprindeligt tilbagebetale 10% af det gamle saldobeløb til alle brugere, der var påvirket af sikkerhedsbruddet.

NiceHash sagde, at det var forpligtet til periodisk at tilbagebetale det resterende beløb til alle brugere i de kommende måneder. Dette betyder, at alle brugere får fuld refusion på samme tid og under de samme betingelser. Hver ny del af refusionsprogrammet vil blive annonceret på forhånd, og brugerne vil være i stand til at overvåge tilbagebetalingsprocessen. Hvis nogen bruger bemærker, at de ikke har modtaget nogen respektive betaling, blev sådanne bedt om straks at underrette NiceHash for at modtage en sådan betaling. Den gamle saldo tilbagebetales i Bitcoin (BTC) og ikke i fiat-værdien eller anden kryptokurrency.

Med hensyn til efterforskningen af ​​hacket havde virksomheden underrettet i den samme opdatering og sagde det

”Undersøgelsen af ​​sikkerhedsbruddet er stadig i gang med støtte fra internationale retshåndhævende og cybermedicinske teams, og mens vi ønsker at være så åbne og gennemsigtige som muligt, kan vi af grunde til igangværende efterforskning ikke give mange detaljer på denne gang. Vi er i aktive drøftelser med investorer, men denne proces vil kræve mere tid og due diligence end oprindeligt forventet. ”

Efter Mt Gox-nyhederne er denne nyhed om refusion endnu en boost for investorer, der har mistet penge. Et andet trin, der kan hjælpe med at genoprette samfundets tro i kryptofirmaer. Med 60% refusion allerede udført synes Nicehash at rydde afgifterne fuldstændigt i de næste par måneder.

Har de virksomheder, der handler med kryptoer, lært af Mt Gox og Nicehash hacks? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me