Bitcoin strejker handler med fodbold, eToro og Quantocoin, der fremmer Cryptos globale eksponering

reklame Phemex

Bitcoin finder en måde at oprette forbindelse til den globale sport på, det kan være en rigtig stor positiv, da kryptoer ville få global opmærksomhed. Dette ser ud til at ske, da 7 engelske premierklubber har indgået et samarbejde med eToro for at spore brug af kryptokurver under overførsel af spillere.

Fodbold er uden tvivl en af ​​de mest sete og fulgte sportsgrene rundt om i verden. Den fan, der strømmer til fodbold på klubniveau, kan ikke matches, især den engelske Premier League og den italienske Serie.

eToro bringer bitcoin til fodbold

eToro, som er en global platform for kryptokurver, har lanceret partnerskaber med syv Premier League-klubber for at spore brugen af ​​kryptokurver under spillertilbud og overførsler. De syv klubber, der har underskrevet for partnerskab, er Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion F.C., Cardiff City F.C., Crystal Palace F.C., Leicester City F.C., Newcastle United F.C. og Southampton F.C.

Disse partnerskaber vil markere det første skridt i at bringe bitcoin og kryptokurver til en global sport som fodbold. eToro mener, at krypto og teknologien, der understøtter den, blockchain, kan forbedre fodbold og sportens verden.

Også for eToro vil det være en partner af disse syv Premier League-klubber, der hjælper det med at få global eksponering gennem en bred vifte af markedsføringsmuligheder, herunder LED-boards på kampdag, spilleradgang, billetter og digitale rettigheder.

Iqbal V. Gandham, UK Managing Director hos eToro sagde:

Dagens meddelelse er det første lille skridt på en lang vej mod fodbold, der fuldt ud omfatter blockchain-teknologi. Uddannelse vil være nøglen, så industrier kan forstå potentialet, og det er derfor en stor mulighed for at skabe opmærksomhed at få global eksponering gennem disse Premier League-klubber.

“Blockchain giver gennemsigtighed, hvilket betyder, at det kan forbedre oplevelsen for alle, der elsker det ‘smukke spil’.”  

Et par udsagn fra klubberne også,

Fran Jones, partnerskabschef, Tottenham Hotspur F.C. sagde:

“Hos Tottenham Hotspur er vi engagerede i teknologi og innovation, og som sådan er vi glade for at byde eToro velkommen som partner i en kategori, der udvikler sig i hurtig tempo.”

Paul Barber, administrerende direktør, Brighton & Hove Albion F.C. sagde:

”I Brighton er vi stolte af at være i front med at bringe nye teknologier og nye ideer til fodbold. Vi er glade for at byde eToro velkommen som en partner, der kan hjælpe os med bedre at forstå det sande potentiale, som blockchain tilbyder. ”

Barry Webber, kommerciel direktør, Crystal Palace F.C. sagde:

“Blockchain-teknologi bringer spændende nye muligheder til alle områder af forretningssektorer, og vi er glade for at byde eToro velkommen som en partner, så vi kan udforske dets potentiale i fodbold.”

Jonathan Gregory, kommerciel direktør, Leicester City F.C. sagde:

”Vi er glade for at byde eToro velkommen til klubben som officiel partner, det er spændende at arbejde med en så innovativ brancheleder. Ligesom Leicester City er eToro et ambitiøst brand med en betydelig global rækkevidde, og vi ser frem til at arbejde sammen hele sæsonen. ”

David Thomas, kommerciel direktør, Southampton FC sagde:

”Vi er meget glade for at byde eToro velkommen som klubpartner. Vi ser frem til at arbejde med dem og lære mere om det potentiale, som kryptovaluta og blockchain-teknologi kan have i fodbold. ”

Læs også: eToro til at starte Crypto Exchange for at konkurrere med større platforme

Italienske Serie League følger også med at bruge kryptokurver

Ifølge en rapport offentliggjort af Sky Sports blev Rimini Football Club, der spiller i Serie C, solgt til Heritage Sports Holdings, et firma fra De Forenede Arabiske Emirater, der beskæftiger sig med investeringer i sportens verden i kryptokurver. For første gang i Italien vil betalingen ske med en kryptokurrency takket være Quantocoin-partnerskabet.

Bekræftelsen kom direkte fra præsidenten for Rimini, Giorgio Grassi, der under en pressekonference sagde:

”Forhandlingerne med denne gruppe har pågået i et par måneder […]. Heritage Sports Holdings vil sammen med sin partner Quantocoin forsøge at bringe teamet og byen nye ideer og synergier fra det sportslige, brandimage og teknologiske synspunkt. Heritage Sports Holdings ‘deltagelse er innovativ i betragtning af dets kryptobetalingssystem (QTCt) og brugen af ​​blockchain-teknologi, som Heritage Sports Holdings allerede er i spidsen for i andre lande. […] Denne erhvervelse kommer ind i fodboldens historie og bringer en meget vigtig resonans til byen Rimini. I de seneste uger har Heritage Sports Holdings vist stor interesse for Rimini-mærket og for vores innovative tilgang til fodbold. De nye medlemmer værdsatte gennemsigtigheden af ​​Rimini F.C. (den samme gennemsigtighed, som vi i øjeblikket praktiserer ved at fortælle dig om denne udvikling), dens økonomiske bæredygtighed, dens territorialitet, dens forpligtelse over for solidaritetsverdenen og også den kritiske masse, som vores verden udtrykker med alle dens tilknyttede virksomheder ”.

Blockchain har magten til at ændre fodboldens forretningsdynamik. Det er en win-win-situation for begge. Og det overfører ikke kun windows og stavesalg, men i fremtiden kan blockchain og kryptokurver omfatte adressering af spørgsmål om billetudnyttelse, problemer med gennemsigtighed og garanti for ægthed for merchandise.

Vil andre sportsgrene også følge det eksempel, som klubfodboldhold sætter? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me