3 små cap-kryptoer at se i 2019

Vi er nu officielt kommet ind på det længste bjørnemarked i kryptohistorien. Ja, det sidste år har været smertefuldt for kryptosupportere, og sandheden er, at mange har pakket deres tasker og forladt markedet for længe siden. Men selv under disse testbetingelser har mange kryptoprojekter fortsat med at opbygge og styrke deres underliggende fundamentale. I modsætning hertil har andre bestemt kæmpet med nogle, der annoncerer massive fyringer for deres arbejdsstyrke og ringe landingsbaner på grund af dårlig forvaltning af statskassen..

Lige nu har det aldrig været så vigtigt at identificere de mest lovende kryptoprojekter. Når alt kommer til alt synes det sandsynligt, at stærke projekter det   

Så hvilke kryptokurver med lille cap har vi på vores overvågningsliste i 2019? Total Crypto afslører deres top tre valg og forklarer, hvorfor disse under radarmønterne kan være værd at overvåge.

# 1 Nimiq

Markederne for kryptokurrency er fulde af projekter, der skaber betalingssystemer, og hvis tokens har til hensigt at blive brugt som valutaer. På trods af at Bitcoin har eksisteret i 10 år, er det mest kendte kryptobetalingssystem stadig raffineret og kræver endnu mere vedtagelse for at blive betragtet som et værdibud eller et udvekslingsmiddel. Det har åbnet dørene for adskillige kryptokurver for at give et alternativt betalingssystem til Bitcoin.

Nimiq er et af disse alternative betalingssystemer, og deres oprindelige NIM-token transaktioner inden for økosystemet. Hvad der adskiller Nimiq fra andre betalingssystemer er holdets fokus på brugervenlighed og enkelhed. 

Den anden interessante ting ved Nimiq er, at det er den første browserbaserede blockchain. Det betyder, at enhver bruger kan oprette forbindelse til blockchain uden at downloade nogen som helst software. Det betyder, at Nimiq-økosystemet har den ikke-installation, ‘det fungerer bare’ kvalitet for det, og brugerne kan nyde denne bekvemmelighed uden at gå på kompromis med censurmodstand.

# 2 Egen (CHX)

Vidste du, at omkostningerne ved opretholdelse af en børsnotering på Storbritanniens alternative investeringsmarked er over $ 290.000 om året? Nu er der mange penge for at blive noteret på Storbritanniens mindste aktiemarked, og det er den grundlæggende årsag til, at mellemstore virksomheder og startups forbliver privatejede virksomheder. Det viser sig, at at rejse penge på traditionelle måder indebærer at betale et ublu beløb for en børsnotering eller stiftere, der accepterer den aftale, de kan få fra venturekapitalister (ofte ugunstige).

Sikkerhedstokenudstedelsesplatforme som Egen tilbyde virksomheder et alternativ til den traditionelle børsintroduktion og gøre det muligt for deres egenkapital at handles offentligt for en brøkdel af omkostningerne ved en traditionel børsnotering. Fordelen for STO-bagmænd er, at de kunne få adgang til nogle usædvanligt lovende og tidlige stadiefirmaer.

Brugssagen til Own’s CHX-token adskiller sig lidt fra andre STO-platforme. Ja, det bruges stadig af virksomheder på platformen til at skaffe finansiering. Imidlertid skal virksomheder, der ønsker at lancere deres STO på den egen platform, gå ud på markedet og købe CHX-tokens til en værdi af 1% af den finansiering, de søger at skaffe, som derefter låses fast. Denne mekanisme er udtænkt til at øge kvaliteten af ​​virksomhedsnotering på den egen platform. 

# 3 Modum

Supply chain management og tracking er måske en af ​​de mest praktiske virkelige applikationer inden for blockchain-teknologi. På dette område er der ingen tvivl om, at VeChain er førende med hensyn til en række partnerskaber og popularitet. Det eneste problem er dog, at Vechain allerede er kendt og allerede kan klassificeres som en stor til medium cap-krypto. De, der leder efter et mere stødende forsyningskædespil, skal se andre steder. Det er her, en krypto som Modum kommer ind.

I en nøddeskal, Modum er et forsyningskædespil, der integrerer sensoriske enheder og smarte kontrakter i et enkelt samlet system. Formålet med systemet er at levere en sporingstjeneste i realtid, der også er manipulationssikker, og som ikke kan kompromitteres. En del af dette system er en funktion kaldet MODSense, som er en temperaturlogger og giver brugeren mulighed for at overvåge temperaturen på en forsendelse eller at blive advaret, hvis en foruddefineret temperaturgrænse overskrides.  

Så hvad er Modum-systemet rettet mod? Nå, det Schweiziske firma er målrettet mod lægemiddelindustrien og sikrer, at transport af farmaceutiske produkter overholder EU-reguleringen. Nu er big pharma en massiv industri, og Modums forsyningskædeløsning er skræddersyet til at løse nichens unikke problemer. Imidlertid findes muligheden for at forgrene sig til andre markeder. For eksempel kunne den letfordærvelige fødevareforsyningskæde også drage fordel af løsninger som MODSense.

Modum er måske en af ​​de mere interessante small cap, blockchain supply chain spiller. Det er bestemt målrettet mod et fokuseret marked og er godt placeret til at udføre. Faktisk repræsenterer den store farmaceutiske industri 30% af Schweiz årlige eksport og er hjemsted for store industriaktører som Roche og Novartis. Denne kryptokurrency er bestemt en, vi har på vores overvågningsliste for 2019 og derefter.

Sidste ord

Markederne for kryptokurrency er fulde af innovation og hold, der forsøger at forstyrre hele sektorer. Der er selvfølgelig mange andre værdige projekter, der ikke er nævnt i denne artikel. Den åbne og ærlige sandhed er, at ingen rigtig ved, hvad fremtiden har i vente for kryptokurrencymarkedet. Muligvis spilder vi alle vores tid, ellers viser vi os at være tidlige pionerer i den næste forstyrrende teknologiske bevægelse.

Den ting, du skal være opmærksom på, er, at krypto-overvågningslister simpelthen skal bruges som et værktøj til at skære igennem 2000+ kryptoer derude og hjælpe dig med at identificere projekter, der er værd at undersøge mere om..   

Afsløring: Forfatteren har noget NIM & Modum i deres portefølje og kompenseres i en langsigtet uafhængig konsulentkapacitet af Nimiq. Denne artikel må ikke opfattes som investeringsrådgivning. Foretag altid din egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me