Sådan køber du IOTA (MIOTA): Hvor kan jeg købe IOTA i 2021?

Hvad er IOTA-kryptovaluta?

IOTA er en offentlig blockchain, der adskiller sig fra Bitcoin eller Ethereum, fordi den bruger kernen i Tangle-teknologi.

Tangle er en ny type distribueret hovedbog, der er baseret på en Regisseret cyklisk graf (DAG), der betyder, at der ikke er blokke, ingen kæder og ingen minearbejdere. Vi vil se på teknologien detaljeret.

Lad os først starte med organisationens historie bag IOTA:

Historien om IOTA Foundation

IOTA Foundation blev født i Tyskland som en nonprofitorganisation i 2017. Den blev grundlagt af Dominik Schiener og David Sønstebø.

Det blev oprindeligt finansieret gennem en salgsmængde i december 2015, hvor cirka 500.000 dollars i kryptokurver blev rejst.

Hele tokenforsyningen blev udstedt til deltagerne i crowd-salg uden tokens forbeholdt grundlæggere, udviklere eller rådgivere. Dette er sjældent i kryptovalutaindustrien.

IOTAs grundlægger hold oprindeligt ikke nogen IOTA-tokens for sig selv. Samfundet var generøst nok til at donere ca. 5% af den samlede forsyning til IOTA Foundation, den non-profit, der driver IOTA.

Holdet frigav software kaldet TRINITY, som giver brugerne mulighed for at købe IOTA-tokens direkte ved hjælp af Android, iOS, PC, Mac og Linux.

Hvordan fungerer IOTA?

IOTA blev født i kryptokurrencymarkedet i 2017. Dette var en tid, hvor hundredvis af blockchain-produkter oversvømmede markedet. Siden starten af ​​Bitcoin og senere med udviklingen af ​​Ethereum havde hvert projekt forsøgt at løse forskellige brugssager.

Imidlertid havde hvert projekt en stor begrænsning. Blockchain skaleres ikke godt. Selv i 2021 er intet blockchain-projekt skaleret i det omfang, at de kan konkurrere med Visa. Bitcoins lag 1 behandler stadig kun 7 transaktioner pr. Sekund. For at en blockchain skal bruges af et globalt publikum, skal dette eksponentielt skaleres.

Dette er nøjagtigt den slags problem, som skaberne af IOTA ønskede at løse. I stedet for at bruge en blockchain bruger IOTA noget kaldet DAG (Directed Acyclic Graph) eller Tangle. Rettet betyder, at forbindelsen mellem disse emner altid har en retning, og Acyclic betyder, at du ikke kan oprette sløjfer inde i strukturen. Lad os tage et eksempel på et virvar.

Hver firkant repræsenterer en enkelt transaktion og kaldes også en websted der indeholder detaljerne i transaktionen såsom afsender, modtager og beløb. Det har også en forbindelse til andre transaktioner repræsenteret af pile. Disse kaldes Kanter og de validere transaktionen.

Når en ny transaktion skal tilføjes, vælges to af tipene på et sted tilfældigt gennem en algoritme. Derefter verificeres gyldigheden af ​​webstedet. Til gengæld bekræfter denne proces med at tilføje en ny transaktion en anden transaktion, og vores transaktion bliver det nye tip af Tangle.

Denne teknik gør IOTAs Tangle utroligt skalerbar. Hver nye transaktion verificerer to andre transaktioner. Netværket sænkes ikke, da mængden af ​​transaktioner stiger. Faktisk fremskynder det.

Hvordan fungerer Trinity?

Trinity er en virtuel tegnebogssoftware udviklet af IOTA Technologies til køb og salg af IOTA-tokens. Det er en simpel grafisk brugergrænseflade (GUI), der er let at forstå, hurtig og pålidelig. Det er adgangskodebeskyttet og krypteret. Startsiden for softwaren er meget enkel, men kraftfuld. Det viser historikken for transaktioner og køb. Man kan sende eller modtage IOTA-tokens gennem den computergenererede krypterede hash-adresse, som er en engangs-adresse. Det viser også aktieværdien af ​​IOTA-tokens med hensyn til den amerikanske dollar.

Hvor kan jeg købe IOTA-kryptokurrency?

Efter baggrunden behandler vi hovedspørgsmålet – hvor kan jeg købe IOTA? Du kan købe IOTA-tokens fra den officielle Trinity-tegnebog, eller du har andre alternativer.

Børsnavn Transaktionsgebyrer Betalingsmetode (r) Fordele Ulemper
Etoro Ingen gebyrer for ikke-handlet handel, men et spread på 2,45% for IOTA Kreditkort, betalingskort, Paypal, bankoverførsel, lokal onlinebank
 • Enkel grænseflade
 • Social handel
 • Højere spreads
 • Ingen kryptoindskud
Binance 0,1% Bankoverførsler, betalingskort, bankoverførsler, kryptovalutaer
 • Tillidsfuld
 • SAFU-fonden
 • Lave gebyrer
 • Ingen KYC til små konti
 • Ikke alle kryptokurver tilgængelige i USA
 • Laks regulering
Gate.io 0,2% Kryptovalutaer
 • Stor volumen
 • Valg af valutaer
 • Ingen Fiat-indskud
 • Relativt ny udveksling
Coinbase 1,49% eller et fast gebyr Kreditkort, betalingskort, Paypal, kryptovalutaer
 • Let for begyndere
 • Tillidsfuld
 • God kundeservice
 • Højere gebyrer
 • Færre kryptomuligheder til handel
 • Kun tilgængelig i udvalgte lande
Paxful 0% for maker / 1% for taker Kreditkort, kontanter, Paypal, Western Union, kryptovalutaer
 • Let at bruge
 • Række af indskudsindstillinger
 • Købere handler uden gebyrer
 • Valutakurser er forskellige for sælgere
 • Sælgerdrevet marked

Sådan køber du IOTA – en trinvis proces

Køber IOTA på Etoro

Du kan købe det via eToros handelsplatform. Med Etoro kan du handle IOTA ved hjælp af fiat-valuta som USD, Euro osv.

 1. Tilmeld dig en konto på eToro. Klik på knappen Tilmelding øverst til højre
 2. Bekræft din e-mail-adresse
 3. For at deponere penge i eToro skal du først vælge en betalingsmetode. Du kan vælge Paypal, Skrill, betale via kredit- / betalingskort eller bankoverførsel af penge til eToro fra din bankkonto
 4. eToro kræver indbetaling af mindst £ 200 på kontoen. Disse penge kan bruges til at købe forskellige tokens, hvis du vil købe mindre af IOTA
 5. I topmenuen skal du klikke på “Top Markets” og vælge Cryptocurrency
 6. Du vil se et søgefelt til handel med par. Skriv IOTA / Euro eller IOTA / GBP afhængigt af hvad du har på din konto. Du kan vælge IOTA-pris GBP og betale
 7. Klik på “Handel”, så får du vist skærmen for at få den med den aktuelle pris og en graf på den.

Køb af IOTA på Binance

Binance er en førende kryptobørs. Hvis du vil købe kryptokurver med din lokale fiat-valuta – som amerikanske dollars eller japanske yen – skal du købe Bitcoin eller Ether fra en anden børs. En udveksling som Coinbase kan være let for nye handlende, der ønsker at købe eller holde kryptokurver.

Køb af IOTA på Binance

En trin-for-trin proces for Binance:

 1. Gå til www.binance.com og registrer
 2. Bekræft din Binance-konto og indsend alle de dokumenter, de beder om
 3. Aktivér 2-faktor-godkendelse for at beskytte din konto
 4. Send din BTC eller ETH til Binance-indbetalingsadresse
 5. Alternativt kan du købe BTC via en af ​​Binance’s Fiat Gateways. Disse gateways fungerer kun i nogle lande. Så tjek om de først arbejder i dit land
 6. Vent på bekræftelse af depositum
 7. Gå til udvekslingsskærmen ved at klikke på “Exchange > Grundlæggende ”i menuen øverst til venstre
 8. Vælg handelsparret IOTA / BTC eller IOTA / ETH på højre side
 9. Du vil se en graf i midten og et købsfelt under det
 10. Klik på indstillingen ‘Marked’
 11. Indtast det BTC / ETH-beløb, du vil købe for
 12. Klik på køb-knappen, og du er færdig! Tokens skal være på din Binance-konto

Køb IOTA-mønt på Binance

Køber IOTA på Gate.io

Køber IOTA på Gate.io

Skridt til køb på Gate.io:

 1. Opret en konto
 2. Verificer email adresse
 3. Opsæt 2-faktor-godkendelse af sikkerhed
 4. Indbetal BTC / ETH / USD på Gate.io. Gate.io understøtter ikke Fiat-indskud
 5. Klik på Markets i topmenuen
 6. I venstre panel skal du vælge IOTA (MIOTA) med BTC / ETH / USD
 7. Under grafen skal du indtaste det beløb, du ønsker at købe, og det vil blive afspejlet på din konto

Køb IOTA-mønt på Gate.io

Køb på Coinbase

Coinbase er en af ​​de mest populære kryptobørs i verden. Det giver en formidlingstjeneste såvel som en handelsplatform. De er dog kendt for deres høje gebyrer. Hvis du er på udkig efter en nem måde at købe nogle tokens på, kan det være det bedste sted at starte, før du går op til mere avancerede udvekslinger.

Køb på Coinbase

Trin til køb på Coinbase:

 1. Tilmeld dig en konto
 2. Bekræft din e-mail og identitet
 3. Opret 2-faktor-godkendelse for at sikre din konto
 4. Indsæt penge på din Coinbase-konto. Brug af et kredit- eller betalingskort er hurtigere, men tiltrækker flere gebyrer end en bankoverførsel
 5. Klik på “Køb / Sælg” fra topmenuen
 6. Vælg IOTA fra søgningen. Tjek prisen.
 7. Indtast det beløb, du vil købe, og klik på “Køb IOTA”

Køb IOTA på Coinbase

Sådan opbevares IOTA sikkert?

Blockchain er blevet udråbt som den sikreste database eller hovedbog i verden. Det giver også magten tilbage til de almindelige brugere til at kontrollere deres kryptotokener. Dette betyder også, at brugerne skal påtage sig ansvaret for at gemme deres tokens sikkert. De fleste hacks i blockchain-verdenen skyldes en fejl eller en glidning fra brugerne eller en central udveksling, der tager sig af poletterne.

IOTA stødte for nylig på en kontrovers, da tokens til $ 4 millioner blev stjålet af hackere. Dette førte til en heftig diskussion om IOTAs sikkerhed. Men det blev senere opdaget, at angrebet ikke brød IOTA-blockchain. Hackerne brugte faktisk avancerede phishing-teknikker til at lokke tokenholdere til at dele deres følsomme oplysninger.

IOTAs medstifter David Sønstebø mindede samfundet om, at de er ansvarlige for at holde deres tokens sikre og gentog, at decentralisering har sine fordele, men også betyder, at brugerne har ansvaret for at være deres egne banker.

I lyset af et sådant ansvar er her et par ting, som brugere kan gøre for at holde deres tokens sikre:

 1. Brug kun legit og betroet software som Trinity
 2. Generer et stærkt frø

  Trinity genererer en privat nøgle, som brugerne kan få adgang til deres konto.

 3. Skift frø ofte

 4. Opbevar frøet et privat og sikkert sted, som kun du har adgang til.

Du kan købe IOTA og gemme den i Trinity IOTA tegnebog:

 • Download Trinity-softwaren fra https://trinity.iota.org/
 • Registrer dig selv ved at følge instruktionerne på skærmen
 • Når du er tilmeldt, skal du klikke på knappen Køb
 • Indtast dit land
 • Indtast dit e-mail-id, en bekræftelsesmail sendes til din e-mail, og du bliver bedt om at indtaste bekræftelseskoden
 • Vælg din Trinity-konto
 • Indtast det beløb, du vil købe, du får det antal IOTA-tokens, du får
 • Indtast dine oplysninger som bedt på skærmen
 • Indtast din faktureringsadresse
 • Indtast dine betalingsoplysninger
 • Og du er færdig! Dine IOTA-tokens skal afspejle på startsiden for din IOTA-tegnebog

Ledger Nano X – Hardware-tegnebog

Trin til opbevaring af IOTA på Ledger:

 1. Når du har købt Ledger, skal du tilslutte den til din maskine med det medfølgende kabel
 2. Gå til http://ledgerwallet.com/start
 3. Vælg din model af Ledger
 4. Installer Ledger Manager Chrome Extension
 5. Opgrader din firmware, hvis der er en mulighed
 6. I appen vil du se en liste over kryptokurver. Vælg IOTA
 7. Appen spørger, om du vil tillade denne installation. Klik på knappen på hardware-tegnebogen for at tillade installation
 8. Rul ved at trykke på knappen øverst til højre, og vælg passende kryptokurrency på din Ledger-skærm
 9. Åbn nu IOTA-appen på din Ledger Nano ved at klikke på de to øverste knapper på samme tid
 10. Gå til Indstillinger > Browsersupport > Ja
 11. På din computerskærm er der en blå knap, der siger “Log ind med Ledger”. Klik på det
 12. Når du er færdig, vil du se din offentlige nøgle og din saldo på skærmen
 13. Send dine lumen fra din børs til denne offentlige adresse. Vent til blockchain registrerer transaktionen
 14. Du er færdig!

Test altid et lille beløb, inden du sender et stort beløb.

Ofte stillede spørgsmål

Sådan køber du IOTA med et kreditkort?

Du kan købe IOTA-tokens med et kreditkort / betalingskort fra Trinity tegnebog, eToro osv.

Sådan køber du IOTA med USD eller enhver anden valuta?

Du kan bruge et antal børser som eToro eller Coinbase.

Sådan køber du IOTA i Canada?

Du kan bruge børser som Bitbuy, Kraken, Coinsquare og NDAX til at handle IOTA i Canada.

Sådan køber du IOTA-kryptokurrency med Paypal?

Du kan bruge Coinbase eller Paxful til at bruge Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me