Päivitä heinäkuu 2019

Hei CoinFi-fanit,

Vuoden 2019 alkupuolisko on kulunut, ja sillä on varmasti ollut ylä- ja alamäkiä.

Kun salamarkkinat ovat jälleen ylöspäin, näyttää siltä, ​​että on yhtä hyvä aika kuin koskaan jakaa mitä olemme tehneet viime kuukausien aikana.

Miksi olemme olleet hiljaisia

Kuten jaoimme maaliskuun päivityksessämme, olemme keskittyneet viimeisen puolen vuoden ajan blockchain-analytiikasta ja kaupankäyntisignaaleista kaupankäyntitekniikan rakentamiseen institutionaalisille ja yritysasiakkaille.

Sen sijaan, että teoreettisesti kirjoittaisit siitä, mikä voi toimia vai ei, työskenteleminen asiakkaan kanssa antaa todellisen vahvistuksen sille, onko rakentamasi rakennus hyödyllistä.

Tämän B2B (liike-elämä) -nivelen avulla olemme olleet kehityksestä kiireisempiä kuin koskaan, mutta myös yhteisön jäsenten on tullut paljon vaikeampaa nähdä, mihin olemme olleet tekemisissä verrattuna vähittäiskaupan tuotteiden julkaisemiseen..

On vaikea saavuttaa tasapaino – toisaalta yhteisön jäsenet (oikeutetusti) haluavat tietää, mihin joukkue työskentelee. Mutta toisaalta on harvinaista, että salaustilassa olevat yritys- ja yhteisöasiakkaat antavat myyjien julkisesti keskustella työstään – NDA: t ovat vakiona jopa alustavassa keskustelussa. Katso tästä Clay Collinin erinomainen Nomics-podcast –Ei, emme voi kertoa asiakkaitamme”.

Näkyvissä olevista B2B-tarjonnastamme julkinen keskustelu voi myös tarpeettomasti antaa kätemme kilpailijoille. Viime kädessä etsimme edelleen tuotemarkkinoille soveltuvuutta – jalostamme tarjontaamme jatkuvasti käyttäjien ja asiakkaiden palautteen perusteella, minkä seurauksena meillä ei ole usein jaettavia uutisia, vaikka työskentelisimme raivokkaasti kehityksen parissa..

Yritämme kuitenkin parhaamme mukaan löytää oikea tasapaino tämän viestin loppuosassa.

Mikään ei ole muuta paitsi Product-Market Fit

Salaus on helppo häiritä lyhytaikaisilla markkinoiden liikkeillä – mutta lopulta tuotemarkkinoiden sovitus + token-apuohjelma johtaa salausprojektin menestystä. Ja ennen kuin sinulla on tuote, jota käyttäjät rakastavat, kaikki yhteisön sitoutuminen ja tuotejulkaisut maailmassa eivät voi ratkaista ongelmaa.

Joten miten pyrimme tähän?

Sukellamme siihen pian, mutta koska olemme tuotekehityksen aiheessa, saatetaan ensin taloudenhoito pois tieltä:

Kaupankäyntituotteiden auringon asettaminen

Tästä päivästä lähtien emme enää hyväksy rekisteröitymistä kaupankäyntisignaalituotteeseen. Jos olet yksi sadoista käyttäjistä, jotka edelleen käyttävät aktiivisesti signaaleja, jatkamme mielellämme palvelun ylläpitämistä sinulle niin kauan kuin pystymme. Signaalituotetta ei kuitenkaan kehitetä edelleen, koska keskitymme B2B-kaupankäyntitarjouksiin institutionaalisille ja yritysasiakkaille.

Jos haluat lopettaa tilauksesi ja irrottaa kolikot, voit irrottaa rahakkeet täällä, mutta tietysti voit jatkaa tilaamista myös palvelussa.

Vaikka lähestymistapamme kaupankäyntisignaalituotteen rakentamiseen oli nopea liikkuminen ja asioiden rikkominen, uusi keskittymämme institutionaalisten asiakkaiden tuotteiden kauppaan vaatii huolellisempaa ja vankempaa lähestymistapaa. Tämän seurauksena olemme päättäneet noudattaa tätä perussääntöä – emme tarjoa tuotteita, joita emme ole taistelleet oman pääoman kanssa.

CoinFin polku eteenpäin

Olemme innoissamme siitä, että jopa pienenä 8 hengen tiiminä olemme viimeisen puolen vuoden aikana rakentaneet huomattavan institutionaalisen tason kaupan infrastruktuurin.

Taistelemme sitä itse päivittäin ja se tuottaa jo todellista arvoa asiakkaille – vaikkakin pienelle määrälle asiakkaita. Jatkamme rakentamiemme tuotteiden toistamista sekä testaamalla omalla pääomallamme että työskentelemällä asiakkaiden kanssa.

Tässä on tosielämän esimerkki siitä, kuinka asiakkaamme käyttävät kehittämiämme kauppajärjestelmiä.

Institutionaalinen kaupankäyntitekniikka yrityksille

Kolmen parhaan joukossa olevien kolikoiden ostajien ja myyjien on usein odotettava päiviä tilaustensa täyttämiseen. Tämä on ongelma projekteille, koska he haluavat tehdä tunnuksensa ostoprosessista mahdollisimman kitkattoman.

Haaste johtuu siitä, että pienikokoisten rahakkeiden luonnollisia ostajia tai myyjiä ei ole kovinkaan tiettynä ajankohtana, mikä luo liian suuria levitteitä, mikä vähentää tunnuksen kysyntää entisestään. Vaikka ensimmäinen ei ole ongelma, jota tekniikka voi ratkaista, jälkimmäinen on.

Käyttämällä kaupankäynnin algoritmeja, jotka analysoivat kaikkien saatavissa olevien likviditeettipoolien välisiä eroja orderbookissa, voidaan kasvattaa todellista kaupankäyntimäärää asettamalla todellisia tarjouksia ja tarjouksia markkinoille, joita luonnolliset ostajat ja myyjät voivat käydä kauppaa, mikä kiristää leviämistä.

Tämä tekniikka on hyödyllinen projektille ja heidän tunnuksen haltijoilleen, koska tiukempi leviäminen (eli parempien hintojen tarjoaminen) parantaa likviditeettiä, luo kustannussäästöjä projektimerkin loppuostajalle ja myyjälle ja lisää todellista kaupankäyntimäärää – kaikki joista lumipallo toisiaan hyveelliseksi itsensä ylläpitäväksi jaksoksi..

Kaikki alkaa yhdistetystä tilauskannasta.

Mikä on koottu tilauskirja?

Yhdistetty tilauskanta hankkii kaikki pörsseissä luetellut tunnuksen tarjoukset ja tarjoukset kaikissa pareittain ja sijoittaa sen yhteen yhtenäiseen tilauskantaan yhdellä tarjousvaluutalla. Tämä tehdään niin, että sinulla on paras tarjous ja tarjoushinta aina.

Yhdistetty tilauskanta on perustason kaupankäyntiinfrastruktuuri kaikenlaiselle institutionaaliselle arvopaperikaupalle – loppujen lopuksi et voi käyttää minkäänlaista hienostunutta strategiaa, jos et edes pysty määrittämään, millä pörssillä on paras hinta ja likviditeetti tietyllä hetkellä.

Tätä selitystä varten tarkastellaan hypoteettista merkintää ”ABC” kaupankäynnillä Binancella, OKExillä ja Huobilla.

Näin näyttää ABC / BTC: n Binance-tilauskanta:

Voit nähdä Binance-tilauskannan leviämisen olevan (0,003780 / 0,003700) – 1 = 2,2%. Tämä tarkoittaa, että tämän projektitunnuksen ostaja tai myyjä maksaa keskimäärin kustannus 2,2%

Näin näyttää ABE / BTC: n OKEx-tilauskanta:

Näin näyttää ABC: n / BTC: n Huobi-tilauskanta:

Kun kaikki tilauskannat yhdistetään koottuun tilauskantaan, se näyttää tältä (värit pidetään samoina alkuperäisten pörssien näyttämiseksi).

Yllä on yksinkertaisin esimerkki yhdistetystä tilauskannasta – todellinen yhdistetty tilauskanta sisältäisi myös / ETH ja / USDT ja muut tarjousparit muuntamalla kaikki hinnat yhdeksi yhden tarjouksen valuutaksi ja antaakseen järjestelmän suorittaa kirjan tarjousvaluutassa, vaikka likviditeetti on toisessa kaupankäyntiparissa.

Kaupankäyntialgoritmi lukee tämän yhdistetyn tilauskannan ja määrittää, mihin toimeksiannot tehdään automaattisesti markkinoilla, noteerattaessa vielä tiukemmalla hinnoittelulla ja helpottaen luonnollisten ostajien ja myyjien kauppaa.

Tärkeä muistiinpano: Tämä EI ole sama asia kuin keinotekoisen kaupankäyntimäärän luominen käymällä kauppaa edestakaisin saman yksikön kanssa. Sen sijaan tekniikkamme tekee todellisia tilauksia, joihin ostajat ja myyjät voivat käydä kauppaa, ja se pystyy tekemään tämän markkinoiden luonnollisesti esiintyvien hintahajonnan vuoksi.

Yllä olevassa esimerkissä käyttäjä voi turvallisesti tehdä 0,003745: n ostotilauksen (tarjous) 1522 kolikolle Binancelle, koska heti kun tarjous saavutetaan, algoritmi voi samanaikaisesti kääntyä ympäri ja myydä OKEx: llä samaan hintaan ja kooltaan eli kannattavuusraja.

Tältä näyttää ABC on Binancen tarkistettu tilauskanta, kun CoinFin algoritminen tekniikka tekee tilauksen automaattisesti (merkitty sinisellä).

Kuten näette, leviäminen on vähentynyt 2,2 prosentista 0,93 prosenttiin, mikä säästää käyttäjien keskimääräisiä kustannuksia 1,27 prosenttia. Vaikka tämä saattaa tuntua suhteellisen pieneltä, toistettaessa useita kauppoja nämä säästöt voivat lisääntyä ajan myötä.

Tämä edellä selitetty algoritmi on liian yksinkertaistettu esimerkki CoinFi-tekniikasta, jota käytetään likviditeetin tarjoamiseen projekteille, ja sellainen, joka voidaan jakaa paljastamatta omaa tekniikkaa. Se on erittäin hyödyllinen ostajille ja myyjille, koska se kaventaa tunnuksen leviämistä tarjoamalla käyttäjille paremman hinnoittelun ja enemmän todellista likviditeettiä projektille.

Likviditeetti alkaa Likviditeetti

Kaupankäynnissä on sanonta, että likviditeetti lisää likviditeettiä. Mitä enemmän tunniste toimii laillisessa määrin orgaanisilta ostajilta ja myyjiltä, ​​sitä enemmän se osoittaa kiinnostusta tunnukseen, joka lisää käyttäjien kiinnostusta ja omaksumista.

Kun salamarkkinat muuttuvat kehittyneemmiksi ja institutionaalisemmiksi, teemme samanaikaisesti markkinatietojen kvantitatiivista ja dataan perustuvaa analyysiä kallistamaan osto- ja myyntihintojamme.

Tämä on yksi hyvin yksinkertaistettu esimerkki siitä, kuinka yritysasiakkaat käyttävät CoinFin kaupankäyntitekniikkaa tällä hetkellä. Olemme myös muodostaneet pariliitoksen valkoisen etiketin teknologian tarjoajana muihin avaruuden palveluntarjoajiin, joilla on pääsy institutionaalisiin asiakkaisiin ja projekteihin.

Institutionaalisen luokan kaupankäynnin infrastruktuurin hyödyntäminen parempaan vähittäiskaupan kokemukseen

Vaikka olemme keskittyneet B2B-kaupankäyntitarjouksiimme, huomasimme, että jotkut viimeisen kuuden kuukauden aikana rakentamistamme voivat tarjota valtavaa arvoa myös vähittäiskauppiaille. Teesimme on aina ollut, että paljon osakkeissa olevaa infrastruktuuria tarvitaan myös salausmarkkinoilla, ja näemme edelleen saman mahdollisuuden.

Olemme tehneet kymmeniä käyttäjähaastatteluja parin viime kuukauden aikana. syvälliset, yksi kerrallaan -keskustelut CoinFi-yhteisön krypta-kauppiaiden kanssa, saadaksesi paremman käsityksen kaupankäyntitottumuksistasi ja selvittämällä, kuinka voimme rakentaa kaupankäyntiteknologiaa B2B-asiakkaillemme vähittäiskaupan kokemuksen parantamiseksi.

Näissä käyttäjähaastatteluissa näytimme joillekin teistä kurkistaa, mitä olemme rakentaneet B2B-puolella ja miten sitä voitaisiin käyttää vähittäiskaupan kokemuksen parantamiseen, ja reaktio oli erittäin myönteinen. Vaikka tätä tuoteideaa kehitetään vielä varhaisessa vaiheessa, jatkamme palautteesi perusteella iterointia ja testaamista useampien käyttäjien kanssa.

Entä COFI-tunnus?

Koska ilmoitimme pivotistamme maaliskuussa, yksi yleisimmistä kysymyksistä, jotka saamme yhteisön jäseniltä (varsinkin kun salausmarkkinat lämpenevät), on “kuinka tunnismalli toimii kääntämisen jälkeen?”

On kulunut kaksi vuotta siitä, kun ilmoitimme alkuperäisestä tunnuskuvamallista valkoisessa paperissamme, ja paljon on muuttunut. Salaus liikkuu nopeasti ja on selvää, että eteenpäin tulevan merkkimallin on kehityttävä sen mukana.

Näkemyksemme mukaan minkä tahansa apuohjelmatunnuksen, kuten COFI, menestyskaava tulee ensisijaisesti tarjoamaan paljon tunnussovelluksia, ja tunniste-apuohjelma tulee – arvasitkin – tuotemarkkinoille sopivaksi. Lähestymme jokaista tuoteideota ajatellaksemme, että sen on tarjottava hyödyllisyys tokenien haltijoille, mutta tämä on lähtökohta käyttäjien tarvitseman tuotteen rakentamiselle.

Jatkamme rakentamista ja toistamista matkalla kohti tuotemarkkinoiden sopivuutta. Ilmoitamme tarkistetusta tunnusmallista vasta, kun olemme varmoja, että tuotteemme voidaan skaalata onnistuneesti. Ymmärrämme kuitenkin myös, että tunnusten haltijat haluavat tietää, mistä heidän hyödyllisyytensä tulee ja mitä aiomme suunnitella.

Vaikka keskitymme ensisijaisesti arvon luomiseen hyödyllisyyden avulla, tutkimme myös luovampia tapoja tuottaa lisäarvoa COFI-haltijoille:

Tunnustekninen rahasto?

B2B-kaupankäynnin tuotteidemme ainoa tapa varmistaa vankkuus on sijoittaa rahamme suuhun – emme julkaise tuotetta, jota emme ole taistelleet itse. Taistellaksemme järjestelmiemme testaamiseksi ja toteuttaaksemme sisäisen kassanhallintastrategian, olemme rakentaneet markkinaneutraaleja kaupankäyntijärjestelmiä asiakkaillemme rakennettavan infrastruktuurin päälle.

Tällä järjestelmällä käydään tällä hetkellä markkinaneutraaleja kauppoja pienellä osalla käyttöpääomaa, ja viime kuukausina se on osoittanut, että se voi olla kannattavaa – vaikkakin rajoitetusti.

Vaikka oma kaupankäynti ei ole CoinFi-projektin painopiste, tiimimme tausta soveltuu hyvin kannattavien kaupankäyntijärjestelmien rakentamiseen, ja rahastomalli on toinen mahdollinen tie eteenpäin CoinFi-projektille – varsinkin kun paikat ja mahdollisuudet tarjota suojaustunnuksia verkossa. Vaikka olemme puhtaasti etsintävaiheessa, olemme palanneet oikeudellisen neuvonantajan ymmärtämään paremmin, onko olemassa polku kohti tuottoa rahakkeiden haltijoille rahastomallin kautta nykyisen COFI-tunnuksen haltijoille myönnetyn ylimääräisen turvatunnuksen kautta.

Vastuuvapauslausekkeena tämä on erittäin alustavaa ja vain etsivää. Sitä ei ole tarkoitettu ilmoitukseksi, ja suosittelemme sitä vastaan näiden tietojen perusteella tehdä COFI-tunnusta koskevia kaupallisia päätöksiä. Osinkojen (tai minkä tahansa osinkoa muistuttavan) maksamiseen hyödyllisyystunnuksen kautta (mikä COFI on) liittyy joitain erittäin merkittäviä oikeudellisia ja sääntelyllisiä esteitä, mutta etsimme aktiivisesti uusia tapoja siirtää mahdollisimman paljon arvoa nykyisille COFI-tokenien haltijoille.

Lisää päivityksiä tulossa pian ja siirtymällä sähkeestä

Jatkossa muunnamme virallisen CoinFi-sähekanavan vain luku -ilmoituskanavaksi ja käytämme WordPress-kommentteja ensisijaisena kaksisuuntaisena viestintäkanavana vastaamaan kysymyksiin ja saamaan palautetta yhteisöltä.

Tavoitteena on antaa käyttäjille mahdollisuus ilmaista huolensa ja kysymyksensä ilman haasteita reaaliaikaisen sähkeen käytöstä virallisena tukikanavana.

Se ei ole päätös, jonka teimme kevyesti. Tunnustamme, että sähke on keskeinen osa salausyhteisöä. Meillä on aina ollut filosofia, jonka mukaan meidän pitäisi sallia toisinajattelu ja kritiikki sähkeessä.

Mutta sähke ei ole koskaan suunniteltu ensisijaiseksi alustaksi yritysviestinnälle ja tuelle. Siinä on paljon puutteita, jotka luovat alikäyttökokemuksen. Reaaliaikaisen keskustelun luonne on, että taajuutta ja uusuutta suositaan laadun sijaan. Sähke on paljon melua ja matala signaali. Hullulla kommentilla on yhtä suuri painoarvo ja se vaatii yhtä paljon aikaa kuin laatupalaute tai harkittu rakentava kritiikki. Harhaanjohtava FUD tai yksittäisen peikon omaperäiset mieltymykset lähetetään suodattamattomana. Kysymyksiä (rakentavia ja muuten) toistetaan uudestaan ​​ja uudestaan, kun vastaukset menetetään eetterissä – mitään sanaa ei ole tarkoitettu!

Kun kehitämme B2B-tarjontaamme edelleen, meidän on myös esiteltävä ammattimaisempi rintama asiakkaille ja kumppaneille, ja olemme saaneet toistuvaa palautetta potentiaalisilta institutionaalisilta kumppaneilta (jotka eivät useinkaan ole niin upotettuja salausalueelle), että uistelu sähkeessä aiheuttaa huolta.

Ymmärrämme täysin, että yhteisö tarvitsee lähtökohdan rakentavaan keskusteluun sen lisäksi, että PALAUTTEESI on arvokasta ja kriittistä CoinFin tuotekehitykselle. Jatkossa Telegram-pääkanava on tarkoitettu vain ilmoituksiin, sillä kun CoinFi-projektin suunta on tullut selvemmäksi viime kuukausien aikana, julkaisemme päivitykset blogissa säännöllisesti jatkossa.

Vaikka Telegram-kanava on tarkoitettu vain tuleviin ilmoituksiin, suosittelemme palautettasi ja kysymyksiänne seuraavilla tavoilla:

  1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]
  2. Jättämällä kysymyksiä ja kommentteja päivityspostisi blogikommenttien osioon.

Myös yksityinen CoinFi Ambassadors -kanava pysyy avoimena keskusteluun, ja joukkue hyppää ajoittain vastaamaan kysymyksiin ja vastauksiin sekä jatkamaan viikoittaisia ​​COFI-palkintoja.

Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta tästä päivityksestä, jätä kommentti alla, ja me kaikki ydintiimissä luemme, tarkastelemme ja vastaamme seuraavien päivien aikana.

Jos luet vielä tätä, olet ollut kanssamme pitkällä matkalla, mutta olemme optimistisia, että tämä on vasta alkua! Kiitos jatkuvasta tuestasi, ja puhumme pian uudelleen!

Kippis,

CoinFi-tiimi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me