Opdater juli 2019

Hej CoinFi-fans,

Den første halvdel af 2019 er fløjet forbi, og det har bestemt haft sin andel af op- og nedture.

Med kryptomarkedet på vej opad igen, ser det ud til at være en så god tid som nogen at dele det, vi har været i gang i løbet af de sidste par måneder.

Hvorfor har vi været stille

Som vi delte i vores opdatering fra marts, har vi i det sidste halve år vendt vores fokus fra blockchain-analyse og handelssignaler til opbygning af handelsteknologi til institutionelle kunder og virksomhedskunder..

I stedet for at teoretisere i en hvidbog om, hvad der måske fungerer eller ikke – at arbejde med en klient giver ægte validering af, om det, du bygger, er nyttigt.

Med denne B2B (business to business) drejning har vi været travlere end nogensinde med udvikling, men det er også blevet meget sværere for medlemmer af samfundet at se, hvad vi har lavet i forhold til, da vi frigav detailhandelsprodukter.

Det er en hård balance at slå til – på den ene side ønsker samfundets medlemmer (med rette) at vide, hvad teamet arbejder på. Men på den anden side er det sjældent, at virksomhedskunder og institutionelle kunder i kryptorummet lader leverandører offentligt diskutere deres arbejde – NDA’er er standard, selv for en indledende samtale. Se Clay Collins fremragende Nomics-podcast for mere om dette – “Nej, vi kan ikke fortælle dig, hvem vores kunder er”.

Offentlig drøftelse af vores spirende B2B-tilbud kan også unødigt tip vores konkurrenter. Og i sidste ende søger vi stadig produktmarkedstilpasning – vi forbedrer løbende vores tilbud baseret på feedback fra brugere og kunder, og som et resultat har vi ofte ikke nyheder at dele, selvom vi arbejder rasende på udvikling.

Ikke desto mindre vil vi gøre vores bedste for at finde den rette balance i resten af ​​dette indlæg.

Intet betyder noget undtagen produkt-markedets pasform

I krypto er det let at blive distraheret af kortsigtede markedsbevægelser – men i sidste ende er produktmarkedets fit + token-værktøj det, der driver et kryptoprojekts succes. Og indtil du har et produkt, som brugerne elsker, kan al samfundsengagement og produktlanceringer i verden ikke løse dette problem.

Så hvordan arbejder vi hen imod dette?

Vi dykker ned inden for kort tid, men da vi er om emnet produktudvikling, lad os først gøre noget ved husholdning:

Solnedgang for handelssignalproduktet

Fra og med i dag accepterer vi ikke længere tilmeldinger til handelssignalproduktet. Hvis du er en af ​​de hundredvis af brugere, der stadig aktivt bruger signaler, vil vi med glæde fortsætte med at opretholde tjenesten for dig, så længe vi kan. Der er dog ingen yderligere udvikling på signalproduktet, da vi har fokuseret på B2B-handelstilbud til institutionelle kunder og virksomhedskunder..

Hvis du vil afslutte dit abonnement og fjerne dine mønter, kan du fjerne dine tokens her, men selvfølgelig kan du også fortsætte med at abonnere på tjenesten.

Mens vores tilgang til at opbygge handelssignalproduktet var at bevæge sig hurtigt og bryde ting, kræver vores nye fokus på handel med produkter til institutionelle kunder en mere omhyggelig og robust tilgang. Som et resultat har vi besluttet at følge denne grundlæggende regel – vi tilbyder ikke noget produkt, som vi ikke har kæmpet testet med vores egen kapital.

CoinFi’s vej fremad

Vi er glade for, at vi i løbet af det sidste halve år, selv som et lille team på 8, har opbygget en betydelig institutionel handelsinfrastruktur.

Vi kæmper med at teste det selv hver dag, og det leverer allerede reel værdi til kunder – omend et lille antal kunder. Vi fortsætter med at gentage, hvad vi har bygget, både ved at teste med vores egen kapital og ved at arbejde med kunder.

Her er et virkeligt eksempel på, hvordan de handelssystemer, vi udvikler, bruges af klienter.

Institutionel handelsteknologi til virksomheder

Købere og sælgere af mønter uden for top 20 skal ofte vente dage på, at deres ordrer udfyldes. Dette er et problem for projekter, da de ønsker at gøre købsprocessen for deres token så gnidningsfri som muligt.

Udfordringen skyldes, at der ikke er så mange naturlige købere eller sælgere af små cap tokens på et givet tidspunkt, hvilket skaber spreads, der er for brede, hvilket yderligere reducerer efterspørgslen efter tokenet. Mens førstnævnte ikke er et problem, som teknologi kan løse, er sidstnævnte det.

Ved at bruge handelsalgoritmer, der analyserer afvigelser mellem ordrebøger på tværs af alle tilgængelige likviditetspuljer, kan den virkelige handelsvolumen øges, placere reelle bud og tilbud på markedet, som naturlige købere og sælgere kan handle imod, hvilket strammer spændene.

Denne teknologi er gavnlig for projektet og deres tokenholdere, da det at have en strammere spredning (dvs. give bedre priser) ender med at forbedre likviditeten, skabe omkostningsbesparelser for slutkøberen og sælgeren af ​​projekttokenet og øge den reelle handelsvolumen – alt sammen hvoraf snebold hinanden ind i en god selvbærende cyklus..

Det hele starter med en samlet ordrebog.

Hvad er en samlet ordrebog?

En samlet ordrebog optager alle bud og tilbud på tokenet, der er angivet på tværs af alle børser i alle par, og placerer den i en samlet ordrebog under en tilbudsvaluta. Dette gøres, så du altid har det bedste bud og tilbud.

En samlet ordrebog er basisinfrastruktur for enhver form for handel med institutionel kvalitet – når alt kommer til alt kan du ikke køre nogen form for sofistikeret strategi, hvis du ikke engang kan bestemme, hvilken børs der har den bedste pris og likviditet på et givet tidspunkt.

Med henblik på denne forklaring vil vi overveje et hypotetisk token “ABC” -handel på Binance, OKEx og Huobi.

Sådan ser Binance-ordrebogen til ABC / BTC ud:

Du kan se spredningen af ​​Binance-ordrebogen er (0.003780 / 0.003700) – 1 = 2.2% Dette betyder, at en køber eller sælger af dette projekt-token i gennemsnit betaler en koste på 2,2%

Sådan ser OKEx-ordrebogen til ABC / BTC ud:

Sådan ser Huobi-ordrebogen til ABC / BTC ud:

Når alle ordrebøgerne kombineres til en samlet ordrebog, ser det sådan ud (farverne holdes de samme for at vise de originale bytter).

Ovenfor er det enkleste eksempel på en samlet ordrebog – en reel samlet ordrebog vil også omfatte / ETH og / USDT og andre tilbudspar, der konverterer alle priser til en enkelt 1-valuta, og giver systemet mulighed for at udføre mod i bogens valuta, selvom likviditet er i et andet handelspar.

Handelsalgoritmen læser denne samlede ordrebog og bestemmer, hvor de automatisk skal placere ordrer på markedet, citerer med endnu strengere priser og gør det lettere for naturlige købere og sælgere at handle.

Vigtig note: Dette er IKKE det samme som den praksis at skabe kunstig handelsvolumen ved at handle frem og tilbage med den samme enhed. I stedet placerer vores teknologi reelle ordrer, som købere og sælgere kan handle imod, og den er i stand til at gøre dette på grund af de naturligt forekommende prisdispersioner mellem markeder..

I ovenstående eksempel kan brugeren sikkert placere en købsordre (bud) på 0,003745 for 1522 mønter på Binance, for så snart budet er ramt, kan algoritmen samtidig vende om og sælge på OKEx til samme pris og størrelse, dvs. breakeven.

Sådan ser den reviderede ordrebog til ABC på Binance ud med CoinFis algoritmiske teknologi, der automatisk afgiver en ordre (angivet med blåt).

Som du kan se, er spredningen reduceret fra 2,2% til 0,93%, hvilket sparer brugere for en gennemsnitlig pris på 1,27%. Selv om dette kan virke relativt lille, når disse gentages over flere handler, kan disse besparelser forværres over tid.

Denne algoritme, der er forklaret ovenfor, er en alt for stor forenklet eksempel på CoinFi-teknologi, der bruges til at give likviditet til projekter, og en, der kan deles uden at afsløre proprietær teknologi. Det er enormt gavnligt for købere og sælgere, da det indsnævrer spredningen af ​​et token, hvilket giver bedre priser for brugerne og mere reel likviditet til projektet.

Likviditet begynder likviditet

Der er et ordsprog i handel om, at likviditet skaber mere likviditet. Jo mere et token handler i legitim volumen fra organiske købere og sælgere, jo mere indikerer det interesse for tokenet, der driver yderligere brugerinteresse og adoption.

Efterhånden som kryptomarkedet bliver mere sofistikeret og institutionaliseret, foretager vi samtidig kvantitativ og datadrevet analyse af markedsdata for at vippe vores købs- og salgspriser.

Dette er et meget forenklet eksempel på, hvordan CoinFi’s handelsteknologi i øjeblikket bruges af virksomhedskunder. Vi har også parret os som en leverandør af en hvid label-teknologi til andre tjenesteudbydere i rummet, der har adgang til institutionelle kunder og projekter.

Udnyttelse af vores institutionelle grade handelsinfrastruktur til en bedre detailhandelsoplevelse

Mens vores fokus har været på vores B2B-handelstilbud, indså vi, at noget af det, vi byggede i løbet af de sidste seks måneder, også kan give enorm værdi for detailhandlere. Vores afhandling har altid været, at meget af infrastrukturen, der findes i aktier, også vil være nødvendig på kryptomarkederne, og vi ser stadig den samme mulighed.

Vi har gennemført snesevis af brugerinterviews de sidste par måneder; dybtgående 1 til 1 samtaler med kryptohandlere fra CoinFi-samfundet, der får en bedre forståelse af dine handelsvaner og udforsker, hvordan vi kan bruge handelsteknologien, vi bygger til vores B2B-kunder, til at forbedre detailhandelsoplevelsen.

I disse brugerinterviews viste vi nogle af jer et kig på, hvad vi har bygget på B2B-siden, og hvordan det kunne bruges til at forbedre detailhandelsoplevelsen, og reaktionen var meget positiv. Mens vi stadig er tidligt i udvikling af denne produktidee, vil vi på baggrund af din feedback fortsætte med at gentage og teste med flere brugere.

Hvad med COFI-tokenet?

Da vi annoncerede vores pivot i marts, er et af de mest almindelige spørgsmål, vi får fra medlemmer af samfundet (især når kryptomarkedet opvarmes), “hvordan vil token-modellen fungere efter pivoten?”

Der er gået 2 år siden vi annoncerede den originale token-model i vores hvidbog, og meget har ændret sig. Crypto bevæger sig hurtigt, og det er klart, at tokenmodellen fremadrettet skal udvikle sig med den.

Vores opfattelse er, at formlen for succes for ethvert hjælpemiddel-token som COFI først og fremmest kommer fra at levere masser af token-nytte, og token-hjælpeprogrammet kommer fra – du gættede det – produktmarkedstilpasning. Vi nærmer os alle produktideer med den opfattelse, at den skal tilbyde tokenholdere nytte, men dette er baseret på at opbygge et produkt, som brugerne har brug for.

Vi fortsætter med at opbygge og gentage vores vej mod produktmarkedstilpasning. Vi annoncerer kun en revideret token-model, når vi er sikre på, at vi har et produkt, der kan skaleres med succes. Vi forstår dog også, at tokenholdere vil vide, hvor deres hjælpeprogram kommer fra, og hvad vi planlægger.

Mens vores primære fokus er på at skabe værdi gennem hjælpeprogrammet, undersøger vi også mere kreative måder at levere ekstra værdi til COFI-indehavere:

En pengestøttet fond?

Når det kommer til vores B2B-handelsprodukter, er den eneste måde at sikre robusthed på at placere vores penge, hvor vores mund er – vi frigiver ikke noget produkt, som vi ikke selv har testet. For at kæmpe for at teste vores systemer samt udføre vores interne treasury management-strategi har vi bygget markedsneutrale handelssystemer oven på den infrastruktur, vi bygger ud til kunder.

Dette system udfører i øjeblikket markedsneutrale handler på en lille del af vores arbejdskapital, og i de seneste måneder har det vist sig, at det kan være rentabelt – omend i begrænset omfang.

Selvom proprietær handel ikke er fokus for CoinFi-projektet, er baggrunden for vores team velegnet til opbygning af rentable handelssystemer, og fondsmodellen er en anden potentiel vej fremad for CoinFi-projektet – især når spillesteder og muligheder for at tilbyde sikkerhedstokens kommer online. Mens vi rent i en udforskende fase, har vi engageret juridisk rådgiver for bedre at forstå, om der er en vej mod at generere afkast for tokenholdere gennem en fondsmodel via et ekstra sikkerhedstoken udstedt til nuværende COFI-tokenholdere.

Som en ansvarsfraskrivelse er dette yderst foreløbig og kun udforskende. Det er ikke meningen, at det skal være en meddelelse, og vi anbefaler det stærkt mod træffe eventuelle handelsbeslutninger vedrørende COFI-token baseret på denne information. Der er nogle meget betydningsfulde juridiske og lovgivningsmæssige forhindringer involveret i udbetaling af udbytte (eller noget, der ligner et udbytte) gennem et hjælpeprogram (som COFI er), men vi undersøger aktivt nye måder at overføre så meget værdi som muligt til nuværende COFI-tokenholdere.

Flere opdateringer kommer snart og går videre fra Telegram

Fremadrettet konverterer vi den officielle CoinFi-telegramkanal til en skrivebeskyttet meddelelseskanal og bruger WordPress-kommentarer som vores primære 2-vejs kommunikationskanal til at besvare spørgsmål og få feedback fra samfundet.

Målet er at give brugerne mulighed for at give udtryk for deres bekymringer og spørgsmål uden udfordringerne ved at bruge Telegram i realtid som en officiel supportkanal.

Det er ikke en beslutning, vi lavede let. Vi erkender, at Telegram er en central del af kryptosamfundet. Vi har altid haft filosofien om, at vi skal tillade dissens og kritik i Telegram.

Men Telegram blev aldrig designet til at være den primære platform for forretningskommunikation og support. Det har mange fejl, der skaber en subpar brugeroplevelse. Karakteren af ​​chat i realtid er, at frekvens og recency foretrækkes frem for kvalitet. Telegram har masser af støj og lavt signal. En vanvittig kommentar har lige så stor vægt og kræver lige så meget tid til at adressere som kvalitetsfeedback eller tankevækkende konstruktiv kritik. Vildledende FUD eller de idiosynkratiske præferencer for et enkelt trold bliver udsendt ufiltreret. Spørgsmål (konstruktive og ellers) gentages igen og igen, mens svarene går tabt i æteren – ingen ordspil beregnet!

Når vi videreudvikler vores B2B-tilbud, skal vi også præsentere en mere professionel front for kunder og partnere, og vi har modtaget gentagne tilbagemeldinger fra potentielle institutionelle partnere (som ofte ikke er så indlejret i kryptosamfundet) om, at FUD og trolling i telegram giver anledning til bekymring.

Vi forstår fuldt ud, at samfundet har brug for et afsætningsmulighed for konstruktiv diskussion ud over det faktum, at DIN feedback er værdifuld og kritisk for CoinFi’s produktudvikling. Mens fremadrettet kun er Telegram-kanalen kun til annoncering, da retning af CoinFi-projektet er blevet mere tydeligt i løbet af de sidste par måneder, vil vi offentliggøre opdateringer på bloggen mere regelmæssigt fremover.

Mens Telegram-kanalen kun er til meddelelser fremover, opfordrer vi din feedback og spørgsmål via:

  1. E-mail anmodninger til [e-mail beskyttet]
  2. Efterlader spørgsmål og kommentarer i afsnittet om blogindlæg i vores opdateringsindlæg.

Den private CoinFi Ambassadors-kanal forbliver også åben for diskussion, og holdet hopper lejlighedsvis ind for at besvare spørgsmål og svare på feedback samt fortsætte med at distribuere ugentlige COFI-belønninger.

Hvis du har spørgsmål eller feedback om denne opdatering, bedes du give en kommentar nedenfor, og vi alle på kerneteamet vil læse, gennemgå og svare i løbet af de næste par dage.

Hvis du stadig læser dette, har du været med os på en lang rejse, men vi er optimister over, at dette kun er starten! Tak som altid for din fortsatte support, og vi taler snart igen!

Skål,

CoinFi-teamet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me