Sådan køber du Cardano (ADA): Hvor kan jeg købe Cardano i 2021

Mens Bitcoin er den ubestridelige konge af krypto, har den begrænset funktionalitet.

Bitcoin er super sikker og fantastisk til at sende penge rundt om i verden, men det kan ikke programmeres som en mønt som Cardano kan. Cardano understøtter smarte kontrakter, der åbner døren for alle mulige spændende muligheder.

Cardano har meget at gøre med det, og det kan potentielt give en god investering, hvis det ender med at være standard smart kontraktplatform i kryptovaluta-økosystemet. Ethereum har føringen for nu, men der fortælles ikke, hvordan kryptoøkosystemet vil ændre sig i de kommende år.

Så med det i tankerne, lad os se på, hvordan man køber Cardano-kryptovaluta, hvilke kryptovalutaudvekslinger er bedst, og hvordan man køber ADA, uanset om du bor i USA eller internationalt.

Hvad udveksler sælger Cardano

Mens Cardano handler mod Tether på mere end et dusin børser, er der kun en håndfuld børser, som giver dig mulighed for at købe Cardano med dollars.

San Francisco-baserede Kraken er en af ​​disse børser. De tillader deres kunder at finansiere deres konto med en bankoverførsel og derefter købe Cardano direkte. Desværre tillader Kraken ikke deres amerikanske kunder at købe ADA med et kreditkort eller betalingskort. Kun canadiske kunder kan bruge deres betalingskort til at købe Cardano.

For dem der spekulerer på, hvor man kan købe Cardano udover Kraken, Binance USA er et andet godt valg. Fra november 2019 de tillader Amerikanere køber kryptokurver som Cardano med et betalingskort. Det gør Binance USA til et praktisk valg for dem, der ønsker at købe Cardano hurtigt med et minimum af besvær.

Naturligvis lader Binance USA også deres kunder finansiere deres tegnebog med bankoverførsel. Desværre tager en bankoverførsel typisk flere dage at rydde. Det kan være en stor ting i krypto, hvor prisen på en mønt kan ændre sig dramatisk fra den ene dag til den næste.

Binance State Bans og Binance for internationale kryptohandlere

Desværre er Binance USA det ikke tilgængelig i alle stater. Binance USAs liste over blokerede stater inkluderer: Alabama (AL), Connecticut (CT), Florida (FL), Georgia (GA), Hawaii (HI), Idaho (ID), Louisiana (LA), New York (NY), Nord Carolina (NC), Texas (TX), Vermont (VT) og Washington (WA).

Beboere i disse stater vil måske overveje at bruge Kraken i stedet. Internationale kunder, der ønsker at vide, hvordan jeg køber Cardano, bør overveje at registrere sig i den originale version af Binance. Uden for USA er Binance åben for borgere i snesevis af lande og giver mulighed for fiat-indskud i valutaer som Euro og det britiske pund.

Hvor kan man købe ADA med et kreditkort

Hverken Kraken eller Binance USA understøtter køb af Cardano med et kreditkort. Imidlertid er det muligt at købe ADA med et kreditkort på nogle andre platforme. Her kan du købe Cardano-mønt med et kredit- eller betalingskort.

Det mest bekvemme websted er CoinSwitch, hvilket giver handlende mulighed for at købe Cardano med et kreditkort uden at oprette en konto. Det eneste, en bruger skal gøre, er at beslutte, hvor meget Cardano de vil købe, fortælle CoinSwitch ADA-tegnebogen, at de vil have deres mønter sendt til og derefter fremlægge bevis på identitet. Bevis for identitet kræves for at sikre, at en person ikke bruger et stjålet kreditkort.

CoinSwitch er også fantastisk for internationale investorer, da webstedet tilbyder flere fiat-muligheder for at købe Cardano. For eksempel understøtter CoinSwitch den russiske rubel, den australske dollar og endda den japanske yen.

CoinMama er en anden mulighed til forhandlere, der er interesserede i at købe ADA med et kreditkort. CoinMama er især populær blandt europæiske forhandlere, da de tillader eurokøb. I modsætning til CoinSwitch kræver de dog, at forhandlere opretter en konto med en gyldig e-mail-adresse, før de kan købe Cardano ADA.

Sådan køber du Cardano med Bitcoin

For de fleste mennesker er Bitcoin-metoden den nemmeste måde at erhverve Cardano ADA på. Det vil sige først købe Bitcoin og derefter handle det for Cardano. Ulempen ved at erhverve Cardano på denne måde er, at du skal betale et handelsgebyr. Når du køber Bitcoin på en børs og derefter sender den til en anden, skal du muligvis betale tilbagetrækningsgebyret på Bitcoin-børsen.

Tilbagetræknings- og handelsgebyrer til side, det er virkelig simpelt at bruge Bitcoin til at købe Cardano, og det giver handlende mulighed for at bruge en række forskellige betalingsmuligheder.

Køb af Bitcoin og handel med Cardano i USA

Den bedste måde at købe Bitcoin inde i USA er at bruge Coinbase. Grundlagt i 2012 har Coinbase eksisteret siden de første dage af krypto, og de har en fantastisk track record med ingen større hacks. Det er en big deal, især i betragtning af at nogle ekstremt populære børser ligesom Binance er blevet hacket.

Sikkerhed er dog ikke Coinbases eneste salgsargument. Hvad der gør Coinbase så populært, er deres død-enkle brugergrænseflade. Crypto er notorisk kompleks, men Coinbase har gjort det til deres mål at gøre det så simpelt som muligt at købe Bitcoin. De accepterer bankoverførsler, bankoverførsler og også betalingskort som betalingsmuligheder.

Når du køber Bitcoin på Coinbase med en bankoverførsel, kan det tage fire eller fem dage for midlerne at rydde op. Hvis du straks vil trække Bitcoin ud og sende den til en tegnebog på en anden børs, skal du foretage betalingen med et betalingskort. Ved at gøre det kan du sende Bitcoin til en anden børs og bytte den til Cardano ADA inden for en time.

Crypto-udvekslinger med Cardano-handelspar

Da Cardano er en populær mønt med god navnegenkendelse, understøtter ganske få børser den. Børs som OKEx, Huobi, KuCoin og Bittrex har alle ADA-handelspar.

Der er også andre børser, der understøtter ADA-handler, men det er vigtigt at undersøge en børs nøje, før du handler på den. Når du har sendt nogen kryptovaluta til en børs, er den ikke længere under din kontrol. Udvekslingen kan fryse udbetalinger til enhver tid af en legitim grund eller ej. Som den berømte maksim i krypto går, "ikke dine nøgler, ikke dine mønter."

Køb af Bitcoin og handel med Cardano internationalt

Hvis du vil vide, hvor kan jeg købe Cardano uden for USA, er Coinbase faktisk sandsynligvis stadig den bedste mulighed, da de opererer i mere end 100 lande. CoinMama er også en god udveksling for europæere, der gerne vil købe Cardano som en investering. Som tidligere nævnt accepterer CoinMama flere betalingstyper, hvilket gør det nemt at få ADA.

Asiatiske kryptokurrencyentusiaster vil måske overveje Binance, den mest populære børs (efter handelsvolumen) i verden. Mens amerikanere har forbud mod at bruge Binance (den internationale børs, ikke den amerikanske version), kan kryptohandlere i de fleste asiatiske lande registrere og købe Bitcoin med fiat.

Den bedste måde at finde en børs til at købe Bitcoin (eller enhver anden kryptovaluta) er at se på CoinMarketCap under deres afsnittet om markedspar. Jo større børsen er, desto mere sandsynligt er de at støtte en bred vifte af fiat-handelspar.

Sådan køber du Cardano lokalt

Vil du vide, hvordan du køber Cardano med kontanter? Det er ret simpelt, faktisk er det ganske lidt som at bruge Bitcoin-metoden. Problemet for Cardano-entusiaster er, at der ikke er nogen måde at købe Cardano direkte med kontanter. Hvad der dog er muligt er at købe Bitcoin eller Ethereum med kontanter og derefter konvertere det til Cardano.

Et af de mest populære websteder at bruge er LocalBitcoin. På dette websted er det muligt at oprette forbindelse til en sælger og møde dem lokalt for at købe Bitcoin med kontanter. Indrømmet, dette er typisk kun en levedygtig mulighed for kryptohandlere, der bor i store byer. Det er dog også muligt at bruge et websted som LocalCryptos hvilket giver mulighed for bankoverførsler og endda PayPal.

Som med alt andet i krypto er det selvfølgelig vigtigt at gøre din rettidig omhu. Læs tidligere anmeldelser for at sikre, at den person, du handler med, ikke er en svindler. Du må heller ikke handle med nogen, der har en ny konto.

Der er også en anden mulighed for folk, der gerne vil købe krypto lokalt. Bisq er en kommende decentral udveksling, der letter lokale handler såvel som kryptotransaktioner via bankoverførsel.

Sådan opbevares Cardano

Mange mennesker er interesserede i at finde ud af, hvor Cardano skal opbevares, efter at de har købt det. De har hørt, at det er uklogt at opbevare ADA-kryptovaluta i en udvekslingspung, men de er ikke sikre på, hvad den sikreste tegnebog er. Heldigvis er det ikke så svært at opbevare Cardano sikkert!

Det bedste sted at opbevare Cardano ADA er i en hardware-tegnebog som en Ledger Nano S eller a Trezor Model One. Disse hardwaretegnebøger er omtrent på størrelse med et USB-tommelfinger og er guld værd. De er en yderst overkommelig måde for den gennemsnitlige kryptoinvestor at gemme deres ADA-kryptokurrency sikkert.

Hovedsikkerhedsfunktionen ved en hardware-tegnebog er, at en transaktion ikke kan godkendes digitalt. Det vil sige, inden der kan sendes mønter, skal der trykkes på en fysisk knap på enheden. Det betyder, at en kryptohandler kan tilslutte deres hardware-tegnebog til verdens mest virusstyrede computer, og deres Cardano vil være sikker.

Mens nogle mennesker tøver med at betale for en hardware-tegnebog, er den uheldige sandhed, at kryptotyveri er uhyrligt, og en Ledger eller Trezor er den bedst mulige måde at beskytte din investering på. For mere information om hardware-tegnebøger henvises til denne nyttige vejledning.

Brug af en desktop tegnebog

En anden måde at gemme din ADA-mønt på er desktop tegnebog. Dette er en kun digital tegnebog, og selvom den ikke er lige så sikker som en hardware-tegnebog, er den billigere og kan være meget sikker, så længe der tages de rette skridt.

En god mulighed er Daedalus tegnebog. Dette er Cardanos open source-tegnebog, der er designet til maksimal sikkerhed og fleksibilitet. Med evnen til at vælge brugerdefinerede temaer samt installere plugins er Daedalus en god Cardano ADA-tegnebog. Det er naturligvis gratis at bruge, hvilket gør det til en god mulighed for alle med et budget.

En ting, der er værd at bemærke, når det kommer til Cardano-sikkerhed (eller sikkerhed for enhver kryptovaluta) er at altid kontrollere den tegnebogadresse, som du sender mønterne til. Selvom det ikke er så almindeligt, er der en computervirus som erstatter kryptovaluta-adresser, der er gemt på udklipsholderen, med en anden adresse.

Det vil sige, hvis du kopierer en adresse og derefter indsætter den et andet sted, erstatter virussen adressen, så midlerne sendes til hackeren. Derfor er det så vigtigt altid at dobbelttjekke tegnebogens adresse, inden du trykker på send-knappen.

Bedste sikkerhedsmetoder til opbevaring af Cardano

Uanset om det er en hardware- eller desktop-tegnebog, når du opretter en ny konto, får du en sætning på 12 eller 24 ord. Det er ekstremt vigtigt at tage sikkerhedskopi af denne frøsætning. I tilfælde af at du mister adgang til din kryptotegn (brand, oversvømmelse, tyveri osv.), Vil frøfrasen give dig mulighed for at inddrive dine midler.

To ting at huske på, dog. Opbevar altid sikkerhedskopien af ​​din frøsætning et separat fysisk sted, end hvor din hardware- eller softwarepung (computer) er gemt. På den måde kan noget som en brand ikke ødelægge dine kryptobesiddelser.

For det andet skal du altid skrive din frøsætning ned på papir og lave kopier i hånden. Opbevar aldrig din frøsætning hvor som helst på din computer eller i din e-mail. Alle disse kan hackes, og hvis en angriber får fat i din frøfrase, kan de tage alle dine Cardano.

Cardano: 2021s næste store kryptovaluta

Folk vil vide, hvordan man køber Cardano med god grund: det er et meget lovende kryptokurrencyprojekt. Ofte kan et projekts succes afhænge af, at personen leder det. Med Charles Hoskinson overskriften Cardano ser fremtiden lys ud. Han er en åbenlyst crypto-fortaler og den perfekte person til at presse på for masseadoption af ADA.

Mens Ethereum arbejder på Proof of Stake (POS), er deres løsning muligvis ikke rullet ud i yderligere to år. I blockchain-verdenen, hvor udvikling sker døgnet rundt, er to år som et årti. Cardano har derimod allerede Ouroboros konsensusmekanisme som de mener er den bedst mulige POS-løsning.

Med 2021 at forme sig til året for krypto er det nu det bedste tidspunkt at købe. Hvis du tror på Cardano, er det en god ide at købe nogle, før priserne går højere. Nu hvor du ved, hvordan du køber ADA-mønt, er der ingen undskyldning for ikke at investere.

Endelig, som en lille bonus, er du velkommen til at tjekke dette visuel Bitcoin block explorer som IOHK (Cardanos moderselskab) har oprettet. Det er muligvis den mest elegante block explorer, der nogensinde er oprettet, og et ægte bevis på den kreative og kodende evne hos Cardano’s team. Den smarte kontraktkrig er langt fra forbi, og det ville være uklogt at afskrive Cardano endnu; det kunne godt bevise livets investering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me