Prisforudsigelse for Bitcoin (BTC) 2019/2020/2025: Fremtiden er allerede her

 • Den magiske fase af Bitcoin er begyndt: $ 20.000 forudsigelse er ret konservativ.
 • Bitcoin har potentialet til at slå sin all-time high (ATH) marginalt under $ 20.000 ved udgangen af ​​2019
 • BTC / USD for at udløse sin fulde FOMO ved at bryde forbi $ 10.000 kritisk niveau.

Opdatering – 12. september 2019

 • Bitcoin-prisen fortsætter med at indsnævres med lavere højder under $ 12.000 og højere lave under $ 10.000.
 • Bitcoins Bollinger Band foreslår mulige handelsmuligheder fra den udviklende klemme.

BTC / USD prisdiagramBTC / USD-prisdiagram fra Tradingview

Indhold:

 1. Introduktion til Bitcoin
 2. Udfordringer Bitcoin står overfor
 3. Bitcoin forudsigelse 2019/2020
 4. Topanalytikere / eksperter Bitcoin forudsigelse
 5. Teknisk analyse
 6. Fremtiden for Bitcoin
 7. Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin-pris

Introduktion til Bitcoin

De fleste af verdens befolkning har hørt om Bitcoin i det sidste årti. Nogle har hørt om dens fantastiske funktioner som digitale kontanter og den revolution, den bringer til den finansielle sektor, mens andre har hørt om Bitcoin negativt primært fra kritikere. Imidlertid taler mange om Bitcoin uden at tage tid at forstå det, og hvordan det fungerer. Bitcoin har været og er stadig nøglen til den globale transformation af det finansielle system og samfundet som helhed. Denne artikel vil forsøge at introducere Bitcoin på den enkleste måde og hjælpe dig med at forstå teknologien bag kryptokurrency, fremtiden for Bitcoin såvel som forskellige eksperters syn på Bitcoin-prisforudsigelsen.

Bitcoin

Bitcoin kom frem efter den globale finanskrise i 2008 med det formål at udvikle et bedre finansielt system for det globale samfund uden indblanding fra regeringer og finansielle institutioner. Bitcoin kaldes for det meste digitale kontanter, der ikke kontrolleres af en enkelt organisation. Det kan bruges til at gemme værdi, overføre værdi, købe varer og tjenester og kræver ingen tilladelse fra en tredjepart. I mange tilfælde er Bitcoin blevet omtalt som “Digital Gold”, men i modsætning til fysisk guld er Bitcoin let tilgængelig, hurtigere med mere effektivitet, især hvad angår lagring. Bitcoin kan også deles med de otte decimaler og fungerer som internetpenge eller digitale kontanter. I modsætning til fiat-valutaer kan Bitcoin ikke manipuleres ud over at være en knap vare, da kun 21 millioner BTC nogensinde kan eksistere.

Du kan muligvis også lide: Bitcoin mod FIAT-valuta, som er mere flygtig?

Når jeg ser tilbage, blev Bitcoin oprettet af en anonym person eller gruppe mennesker, der går under pseudonavnet Satoshi Nakamoto. Til dato forbliver identiteten af ​​Satoshi Nakamoto skjult, men Bitcoin var den første kryptokurrency, der blev oprettet efter den originale hvidbog, der blev offentliggjort i 2009.

Siden starten er Bitcoin-netværket aldrig blevet hacket. Dette beviser for verden, at Bitcoin-protokollen kan tåle tidstesten. Men folk har mistet deres Bitcoin på grund af hackingsplatforme. Det er derfor vigtigt, at du opbevarer dine mønter i den mest sikre form; helst i kold tegnebog.

Blockchain

Bitcoin er bare, men toppen af ​​isbjerget som teknologien bag det, blockchain er den rigtige aftale. Blockchain tillod folk at ændre Bitcoins kode og komme med bedre kryptovaluta-netværk som Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin blandt andre. Derudover revolutionerer blockchain-teknologien i øjeblikket styring, big data, logistik, supply chain-industrier, sundhedsindustrien og endda uddannelsessektoren osv..

Læs også: ‘Bitcoin Vs Blockchain’ er nøjagtigt det samme som ‘Facebook vs Net Neutralitet’: Andreas Antonopoulos

I enklere termer er blockchain en datapost, der ofte kaldes blokke, der er linket til hinanden kryptografisk. Hver blok har et kryptografisk hashlink til den forrige blok i en tidsstempel og transaktionsdata. Blockchain blev designet til at være uforanderlig og derfor modstandsdygtig over for ændringer, hvilket gør det til den mest sikre måde at overføre værdi uden afbrydelse af tredjeparter.

Udfordringer Bitcoin står overfor

Da meget Bitcoin er den revolution, vi har udforsket ovenfor, har den stadig en rimelig andel af begrænsninger, der starter med vanskeligheder med at træffe beslutninger på grund af sin decentraliserede natur. Dette betyder, at for at der kan træffes en beslutning, skal den få støtte fra de fleste minearbejdere. Nogle opgraderinger kræver en permanent ændring i koden kaldet en hård gaffel. En hård fork på Bitcoin-protokol ville have brug for mindst 75% af al hashing-kraft.

Du kan måske også lide: Hvad er Cryptocurrency Forks? – Alt hvad du behøver at vide om Hard Fork og Soft Fork

For det andet har behandlingstid for Bitcoin-transaktioner været en stor udfordring og forhindrer fortsat mainstream-adoption. Større transaktionstid fører til højere transaktionsgebyrer, hvilket gør netværket dyrt at betjene. Oprindeligt blev Bitcoin oprettet til at understøtte syv transaktioner pr. Minut med blokke på 1 MB. Der var et forslag om at øge blokstørrelsen, men forslaget fik ikke den nødvendige trækkraft til at gennemføre ændringerne. Imidlertid blev en patch kaldet SegWit udviklet for at give udviklere mulighed for at øge netværkets transaktionskapacitet uden at ændre blokstørrelsen. Privatliv er også et problem for mange, der ville have ønsket, at deres transaktioner skulle forblive ude af offentligheden.

Bitcoin forudsigelse for 2019/2020

Bitcoin vedvarende ekstreme fald i 2018. Det var et perfekt eksempel på ‘fra klude til rigdom og derefter lige tilbage i tæpperne.’ I det foregående år indgik 2017 Bitcoin et parabolsk træk, der så det stige til utrolige højder tæt på $ 20.000. Imidlertid så høj volatilitet og manglende støtte, at det trimmede gevinsterne massivt. Der var forsøg på at komme sig i løbet af året, men så snart $ 6.000 support blev brudt, steg Bitcoin til nye 2018-nedture omkring $ 3.146 i december 2018.

Men siden begyndelsen af ​​2019 fortsætter Bitcoin med at jage efter sin mistede herlighed ved at bryde vigtige barrierer for opadrettede. Stigningen til højder tæt på $ 9.000 har fået eksperter til at tro, at Bitcoin ikke kun fandt en bund, men også kom ind i et nyt parabolsk træk, der vil tage det til højder over $ 10.000.

Coingape forudsiger, at Bitcoin har potentialet til at slå sit all-time high (ATH) marginalt under $ 20.000 ved udgangen af ​​2019. Når barrieren på $ 10.000 er ryddet, vil Bitcoin-tyre have mulighed for at fokusere på niveauer tæt på $ 15.000 og til sidst trække prisen mod $ 20.000 og ramme nye højder på $ 23.500. Bitcoin handles i øjeblikket til $ 8.558 efter at have forsvaret nøglesupport omkring $ 7.500 i de sidste par dage.

Denne ambitiøse forudsigelse understøttes af den aktuelle udvikling i branchen. Der er mange finansielle institutioner som JPMorgan og Fidelity, der kommer ind i kryptorummet for at tilbyde tjenester relateret til digitale aktiver. Desuden vil giganter som Facebook lancere deres egne kryptoer i 2020, mens store teknologivirksomheder som AT&Jeg er begyndt at acceptere Bitcoin som betalingsmulighed. Dette er andre indgående projekter, der er bundet til at skabe mere efterspørgsel og lette vedtagelsen af ​​kryptokurver og andre digitale aktiver, hvilket igen skubber prisen højere.

Topanalytikere / eksperters Bitcoin-forudsigelser

Bitcoin er endelig kommet ind i en tyrefase, især efter at have rørt højder over $ 9.000 for første gang i 2019. Forskellige eksperter og analytikere mener, at tyrrallyet lige er begyndt og ikke stopper ved $ 20.000. Administrerende direktør for Xapo Wences Casares, der også sidder i PayPal Board, bemærkede for nylig og sagde, at Bitcoin vil stige 250X i den nærmeste fremtid.

Tom Lee:

Grundlæggeren af ​​Fundstrat, et førende forskningsfirma og en ivrig tro på Bitcoin, har vist tillid til det igangværende tyrrally. Ifølge Lee nærmer Bitcoin sig støt det punkt, hvor han ikke skal vende tilbage. Dataene fra hans firma antyder, at når BTC / USD når $ 10.000, vil det udløse sin fuldblæste FOMO, der i øjeblikket er mærket som ‘Niveau 10’ FOMO; som repræsenterer den samme værdi, der tidligere har markeret begyndelsen på Bitcoin parabolske træk.

Michael Novogratz:

Grundlæggeren og CEO for Galaxy Digital nylige forudsigelse siger, at Bitcoin vil konsolidere sine nylige gevinster mellem $ 7.000 og $ 10.000. Han tilføjer også, at momentum kan skubbe prisen til højere niveauer. Novogratz mener, at mainstream-adoption er den vigtigste drivkraft i det nuværende tyrrally. Udviklingen i sektoren og store teknologivirksomheder, der foretager indgange i rummet, hjælper med at validere Bitcoin og kryptokurver.

”På fremadrettet basis konsoliderer Bitcoin sandsynligvis et sted mellem $ 7.000 og $ 10.000. Du ved, træer vokser ikke op til himlen, ”sagde administrerende direktør for Galaxy Digital Holdings Ltd. på en konferencesamtale torsdag, hvor han diskuterede virksomhedens økonomiske resultater i første kvartal. “Hvis jeg tager fejl af det, tror jeg, at jeg tager forkert opad, at der er nok spænding og momentum, som det kan gennemføre.”

Andy Cheung:

Operationschefen på OKEx-kryptokurrencyudveksling sagde for nylig, at Bitcoin, der stiger til $ 20.000, simpelthen er en konservativ forudsigelse.

“$ 20.000 er en konservativ forudsigelse af Bitcoin-prisen i 2019, som jeg sagde sidste år,” tilføjede han “Rallyet stopper ikke her, fordi flere institutionelle investorer kommer på markedet, og halveringseffekten for 2020 begynder at finde sted. Vi er begejstrede for at være vidne til en sådan bullish tendens, og jeg ser frem til en ny high, som Bitcoin fortjener. Bitcoin er ikke kun en mønt, men en ånd, der hindrer kryptoindustrien. ”

Arthur Hayes:

Medstifteren og administrerende direktør for BitMEX, en Bitcoin-handel med kryptovalutabørs forudsagde i marts det Bitcoin vil røre $ 10.000 inden udgangen af ​​2019. Men for ham skulle tyrefægtningen begynde i årets fjerde kvartal:

“Chop’en i 2019 vil være intens, men markederne klapes tilbage til $ 10.000. Det er en meget vigtig psykologisk barriere. […] $ 20.000 er det ultimative opsving. Det tog dog 11 måneder fra $ 1.000 til $ 10.000, men mindre end en måned fra $ 10.000 til $ 20.000 tilbage til $ 10.000. ”

Joey Krug fra Pantera Capital

Da bitcoinprisen fortsætter med at svinge snævert inden for titusindvis af dollars, kommer eksperter løbende med forskningsbaserede prisspekulationer. Denne gang, Joey Krug af Pantera Capital er meget bullish om bitcoin og insisterer på, at $ 42.000 inden årets udgang er et “godt skud”!. For at forklare hans metoder ud over den sædvanlige tekniske analyse (TA), vi er vant til, brugte Joey og Morehead en række vedvarende og gentagne prishandlinger for at lande til en $ 300.000 pr. Bitcoin-prisspekulation inden for de næste 3 år.

Bitcoin teknisk analyse: 4-timers rækkevidde

4-timers diagrammet for BTC / USD-handelspar viser et aktiv, der har brugt det meste af de sidste fem måneder af 2019 på jagt efter højere niveauer. April og maj har hidtil været de mest succesrige måneder med Bitcoin, der mere end fordobler værdien i de tres dage. Rejsen til højder marginalt over $ 9.000 har ikke været uden op og nedture. Imidlertid viser den modstandsdygtighed, som Bitcoin har vist, fortsat at bevise over for investorerne, at vi er midt i et tyrrally.

BTC / USD 4-timers diagram

bitcoin 4 timers BTC / USD-diagramDiagramkilde: Tradingview

Ved at bryde $ 9.000 niveau dannede Bitcoin en højde på $ 9,086.93 (på Coinbase). Prisen vendte tendensen nedad, hvor den ikke kunne stoppes med $ 8.500 support. Prisen dyppede under det 50 eksponentielle glidende gennemsnit (EMA). Yderligere fald faldt den stigende trendstøtte, inden de fandt support på EMA100 tæt på $ 8.000.

En tilbageførsel fra den vitale støtte steg over $ 8.500, men opsiden var begrænset til $ 8.600. MACD, der er trukket tilbage i den positive zone, viser at tyrerne vinder styrke. Forsvar af EMA100-supporten betød, at BTC havde potentialet til at korrigere højere. Imidlertid betyder dannelsen af ​​et stigende kilemønster, at forhandlere skal være på udkig efter tilbagetrækninger. Korrektion over $ 9.000 giver køberne mulighed for at fokusere på $ 10.000 på mellemlang sigt.

Ser vi på det daglige diagram, ser vi Bitcoin have dannet et dobbelt-top mønster efter at have brudt over $ 8.500 niveauet. Hvilket forklarer, hvorfor en korrektion over $ 9.000 var uholdbar. Heldigvis er support etableret til $ 8.000, men de handlende advares om at være opmærksomme på, at volatiliteten stadig er høj, og hyppige fald forventes. Andre vigtige supportområder inkluderer $ 7.000, $ 6.000 og endda $ 5.000. På den lysere side er Bitcoin stadig i en bullish tilstand, hvor MACD er næsten vandret ved +589,49. Derfor kan vi forvente højere tilbagetrækninger, mens vi forsvarer vigtige supportniveauer på kort sigt.

BTC / USD dagligt diagramDiagramkilde: Tradingview

Fremtiden for Bitcoin – det større billede

De fleste Bitcoin-entusiaster og optimister er enige i, at Bitcoin har en lysere fremtid i verdensøkonomien. Lige efter et årti med eksistens har kryptovalutaindustrien givet forskellige regeringer og centralbanker søvnløse nætter. Nogle som Kina og Indien har besluttet at vælge det høje vejforbud de digitale aktiver helt, mens lande som Japan, Malta og Schweiz har besluttet at omfavne den nye aktivklasse og gøre godt ud af det.

Du kan muligvis også lide: Facebook Cryptocurrency Project ‘Libra Networks’ åbner kontor i Schweiz

I øjeblikket er der spænding omkring rallyet i april og maj. De fleste investorer ser frem til BTC-handel over $ 10.000 og nærmer sig dens heltidshøjde. I mellemtiden vokser mainstream-adoption med Bitcoin-pengeautomater, der øges i antal over hele verden. Institutionelle investorer rapporteres at købe mere Bitcoin, mens førende banker og teknologivirksomheder planlægger at blive involveret i kryptoindustrien på den ene eller den anden måde. Derfor er fremtidens Bitcoin lys, især for dem der ser på det større billede.

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin-pris:

Hvad er den aktuelle pris på Bitcoin (BTC)?

Bitcoin vurderes i øjeblikket til $ 8,510 (1. juni 2019)

Hvad vil være Bitcoin (BTC) -prisen i morgen?

I betragtning af ovenstående prisanalyse vil BTC forblive over $ 8.000 med opsiden begrænset til $ 10.000.

Er Bitcoin en god investering?

Bitcoin mere end fordoblet i pris i første kvartal af 2019. Det forventes at udvide gevinsterne til $ 20.000 inden 31. december 2019. Med dette i tankerne er Bitcoin en anbefalet investering. Det er dog vigtigt at lave mere forskning, inden du forpligter dine penge til enhver investering.

Vil Bitcoins værdi falde eller stige i den nærmeste fremtid?

Bitcoin kastede sig til laveste niveau lige over $ 3.100 sidste år fra højder tæt på $ 20.000. Vi har set det komme sig over $ 9.000. Eksperter siger, at BTC har fundet en bund, og forudsigelser peger mod vækst. Bitcoin vil sandsynligvis vokse i den nærmeste fremtid, men vær forberedt på op og ned bevægelser.

Hvad vil være værdien af ​​Bitcoin i 2020?

Bitcoin handler sandsynligvis mellem $ 20.000 og $ 30.000 i 2020.

Hvad vil være værdien af ​​Bitcoin i 2025?

Bitcoin vil koste dig mere end $ 50.000 i 2025.

Hvor kan man købe Bitcoin?

Bitcoin kan købes på de fleste cryptocurrency-udvekslinger og Bitcoin-pengeautomater i nærheden af ​​dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me