EOS-prisforudsigelse 2020/2021/2025: Den ultimative rejse til $ 106 starter

 • EOS-prisforudsigelse er positiv både på kort og lang sigt.
 • EOS blev gradvist førende inden for den decentrale applikationsindustri.
 • EOS har potentialet til at variere mellem $ 10 og $ 14 inden udgangen af ​​2019.
 • Ved at ekstrapolere 2019’s prisforudsigelse finder vi, at EOS kunne handle mellem $ 20 og $ 30 inden december 2020.

Indholdsfortegnelse:

 1. Projektoversigt
 2. Er EOS en værdig konkurrent til Ethereum?
 3. Kigger fremad
 4. EOS-prisforudsigelse 2019 – publikationer og ekspertoptagelse
 5. Dom
 6. For 2020
 7. Næste 5 år
 8. EOS Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

EOS vrider omkring $ 4,16 i skrivende stund. Det har korrigeret lavere 3% i de sidste 24 timer. Imidlertid har det vundet terræn mod Bitcoin for at bogføre et tab på 1,20%. Kursen åbnede dagens handel til $ 4,27. Det steg til højder omkring $ 4,38, mens det på ulempen har rørt et lavt niveau på $ 4,2094. Med en markedsværdi på 3,9 milliarder dollars er EOS rangeret som den ottende største kryptokurrency på markedet. I løbet af de sidste 24 timer udvekslede 1,6 milliarder dollars hænder i henhold til dataene på CoinMarketCap.

Diagramkilde: Tradingview

EOS har en samlet forsyning på 1.021.875.787 EOS-tokens, mens 925.175.782 EOS i øjeblikket er i omløb. EOS er stærkt købt og solgt på OKEx-kryptokursudveksling ved hjælp af EOS / USDT-handelspar. Børsen befalede 5,87% af hele handelsvolumen og udvekslede nøjagtigt $ 98.248.834. Det efterfølges af BW.com, hvor $ 70,125,810 blev udvekslet ved hjælp af EOS / USDT handelspar. DigiFinex kommer på tredjepladsen med det samme handelspar til $ 68.052.962.

Diagramkilde: møntmarked

I andre relaterede nyheder har MinerGate udvidet sit serviceomfang og portefølje med det formål at blive en EOS-blokproducent. Desuden underskrev Lumi-tegnebogen en aftale om at få sine brugere til at stemme inden for EOS-økosystemet.

Projektoversigt

EOSIO, et af de mest ambitiøse kryptokurrencyprojekter, beskriver sig selv som næste generation og open source-protokol. I løbet af de indledende udviklingsfaser henviste kryptokurrencyentusiast til det som ‘Ethereum-morderen.’ Vi vil dog bekræfte dette krav, når vi går videre i denne diskussion..

EOS blev introduceret på markedet via et indledende møntudbud (ICO) i juni 2017. ICO tog et år at gennemføre og blev det længste på markedet. Ifølge hvidbogen har EOS til hensigt at være et blockchain-netværk, der understøtter millioner af transaktioner pr. Sekund. På samme tid handler transaktioner til nul gebyrer og fører branchen med hensyn til implementering af decentrale applikationer.

Ligesom Ethereum er EOS en smart kontraktbygningsplatform, der er specialiseret i blockchain-baserede systemer, der understøtter oprettelsen af ​​dApp’er i kommerciel skala ved hjælp af EOSIO-protokollen. EOSIO blockchain-protokol er udviklet af Block.one, en global leder inden for højtydende blockchain-software.

EOSIO blev frigivet på markedet i juni 2018. Ikke desto mindre er udviklingen stadig i gang for at sikre, at netværket optimeres, så det er let at udvikle “blockchain-løsninger på virksomhedsniveau.” Webstedet beskriver EOSIO som:

”En blockchain-platform designet til den virkelige verden. EOSIO er bygget til både offentlige og private sager og kan tilpasses til at passe til en bred vifte af forretningsbehov på tværs af brancher med rige rollebaserede sikkerhedstilladelser, brancheførende hastigheder og sikker applikationsbehandling. ”

EOS-netværk tilbyder krypteringsindustriens skalerbarhed og hastighed for at opnå latenstid og gennemstrømning i transaktioner. Nul transaktionsgebyrer gør netværket omkostningseffektivt gennem ressourceoptimering. Fordi vi lever i en moderne verden, er EOS miljøvenlig, bæredygtig og energieffektiv.

Er EOS en værdig konkurrent til Ethereum?

EOS stiger gradvist og bliver den foretrukne platform for decentral applikationsudvikling i branchen. For eksempel er blandt de top 30 dApps 13 af dem bygget på EOS. Ethereums løbende opgradering ser ud til at skubbe udviklere til andre protokoller som Tron (TRX) og EOS. Nogle af de største og mest interaktive dApps på EOS-protokollen inkluderer blandt andet EOS Knights, BetDice, ITAM Games, BigGame og Dragon Option.

I den seneste blockchain-rangliste, der blev frigivet af den kinesiske regering, fastholdt EOS det første sted. Kinas Center for Information and Industry Development rangerede 35 blockchain-projekter. Tron (TRX) kom på andenpladsen på listen, mens Ethereum nøjedes med den tredje position. EOS havde den højeste score på 148,5, Tron på 144,1 og Ethereum havde 136,6.

Kigger fremad

Med hensyn til den fremtidige udvikling planlægger EOS introduktionen af ​​Asynchronous Byzantine fault-tolerant (abFT) inden 2019. Dette vil se, at tidens irreversibilitet forbedres ved at tillade BP’er at kommunikere direkte med hinanden. For at være i tråd med hvidbogen Block.one har til hensigt at opbygge en URI (Universal Resource Arv). URI vil danne basis for inflationen på 4% som anført i hvidbogen.

Desuden arbejder Huobi en af ​​de førende kryptokurrency-udvekslinger i øjeblikket på frigivelsen af ​​en dedikeret udveksling til EOS. Et samarbejde mellem EOS-samfundet og Huobi føder Crypto Kylin Testnet; en platform til test af blockchain-projekter. Huobi arbejder også på en afstemningsplatform for at sikre, at EOS-samfundet er opmærksom på nodevalg.

EOS-prisforudsigelse 2019 – publikationer og ekspertoptagelse

Cryptocurrency-ydeevne i 2019 har været slående fænomen. Efter lavt niveau i december 2019 fik markedet et mega boost i første og andet kvartal af 2019. I øjeblikket er volatiliteten imidlertid ekstremt høj, hvilket gør forudsigelser til en hård møtrik at knække. I dette afsnit vil vi undersøge, hvad andre publikationer og personligheder siger om EOS-forudsigelse.

Se på: Ripple Forecast: Projected Analysis of 2019 & 2020

CoinSwitch

Ifølge CoinSwitch er EOS en fantastisk platform for udviklere til at opbygge kommercielt baserede decentrale applikationer. Værdien af ​​EOS afhænger meget af dets teknologi og hvad den fortsat vil tilbyde udviklere. CoinSwitch viser sin optimisme for EOS-pris og siger:

“EOS kan røre $ 15 inden 2019. Business Insider forudsiger, at EOS vil udvikle sig som den mest formidable ICO i Ethereum-netværket. EOS crowd salg og skalerbarhed gør det til et af de fem mest betydningsfulde tokens i henhold til markedsværdien. ”

Digitalcoin

I sin prognose for EOS-prisen forudsiger Digital-mønt, at EOS vil stige op til $ 7,68 ved udgangen af ​​2019. Platformen bruger historiske data til at give en forudsigelse for EOS måned for måned som observeret i nedenstående diagram. Den højeste pris for EOS i december 2019 ville være $ 8,05 sammenlignet med den nuværende pris på $ 4,16.

WalletInvestor

WalletInvestor er stærkt baisse for EOS-forudsigelse fra begyndelsen af ​​2019 og endda fem år fremover. Forudsigelseseksperter hos WalletInvestor ser, at EOS har et gradvist, men støt prisfald både på kort og lang sigt.

Kortsigtet prognose for Digitalcoin Langsigtet EOS-prisprognose

Changelly

Eksperterne hos Changelly mener, at EOS-trend for det meste følger den generelle markedsadfærd. Men på grund af møntens unikke egenskaber og fordele er det sandsynligt, at den vil skille sig ud blandt resten. Changelly siger, at EOS-position i den decentrale applikationsindustri vil bidrage til dens vækst, når industrien vokser. EOS har potentialet til at vokse til $ 14 inden udgangen af ​​2019, den pris, det udvekslede hænder til i februar 2018. Changelly forventer ikke, at EOS stiger til $ 500 i 2020, men det er positivt, at der vil være betydelig vækst.

EOS-prisforudsigelse [Opdateret]

EOS har været i en nedadgående tendens siden midten af ​​2018. Prisen brød under vandret støtte med hensyn til BTC under Bitcoin Halving-pumpen. Det har været i konsolidering siden da, hvad enten det er bearish eller bullish, det er usikkert. Niveauet for støtte og modstand er præget af trendlinjen. Støtten er et sted omkring 0.00013-0.00015 BTC, mens modstanden er omkring 0.0003-0.00033 BTC. 

Ugentligt EOS / BTC-diagram på Binance (TradingView)Ugentligt EOS / BTC-diagram på Binance (TradingView)

Desuden skader dette investorernes følelser, fordi andre altcoins inklusive Ethereum tager bullish skridt. Dette relative tab på aktiver med rimelig risiko tilskynder investorer til at flytte til andre kryptovalutaer. 

EOS har dog haft en tendens til at forsinke sin prishandling. I 2018, mens de fleste altcoins var i en bearish tendens, skabte den nye ATH omkring april. Selvom tendensen fra punkt og frem har været baisse.

Du kan muligvis også lide: IOTA (MIOTA) Prisforudsigelse: Hvor høj kan IOTA gå?

EOS-prisforudsigelse 2020

EOS-præstationen i 2020 vil sandsynligvis være lysere end dens billede i 2019. Hele kryptokurrencymarkedet forventes at klare sig meget bedre i 2020. Derfor ekstrapolerer vi 2019’s prisforudsigelse, og vi finder ud af, at EOS kunne handle mellem $ 20 og $ 30 inden december 2020. Imidlertid placerer nogle websteder som Tradingbeasts.com EOS-prisen ved udgangen af ​​2020 til $ 16. På den anden side forudsiger Theoofy.com, at EOS vil handle til $ 22 i 2020. I et andet scenarie siger publikationen, at EOS kan holde mellem $ 7 og $ 9 i samme periode.

På trods af de forskellige forudsigelser føler flertallet, at EOS i det mindste vil vokse i værdi. Derfor kan vi sige, at EOS er en god investering både på kort og lang sigt.

EOS-prisforudsigelse for 2020 [Opdateret]

Den faldende trekant på EOS har opretholdt de baisse udsigter for kryptokurrency siden toppingen i 2018. De mulige handelsmuligheder mod slutningen af ​​året vil i høj grad afhænge af opløsningen fra trekanten.

Ved Q4 eller massiv volatilitet forårsaget af Bitcoin kan vi forvente, at support og modstand fejer inden for de næste 6-8 uger. Hvorvidt der opstår et break-out er stadig uklart, hvis tilbøjelighed er bearish i øjeblikket. Den vandrette støtte er på $ 2,1, og modstanden er i øjeblikket omkring 50-periode EMA (eksponentielt glidende gennemsnit) på $ 3,1. 

Ugentligt EOS / USD-diagram på Binance (TradingView)Ugentligt EOS / USD-diagram på binance (TradingView)

EOS-prisforudsigelse i de næste 5 år

Som allerede diskuteret har EOS et enormt potentiale for vækst både på kort sigt (ultimo 2019) og på lang sigt (mod 2025). CoinSwitch forudsiger, at EOS i de næste fem år vil blive vurderet til $ 106,77. Dette er en ekstremt bullish forudsigelse, men opnås, mens den understøttes af dApps-industriens vækst, generel kryptomarkedsvækst samt EOS-teknologivækst kombineret med tokenoptagelse rundt om i verden. En anden faktor, der sandsynligvis vil bidrage enormt til EOS-vækst, er dens evne til at hæve sig over Ethereum og Tron-konkurrencen. Dette vil give sin enorme støtte fra udviklingsarenaen og yderligere skubbe den mod masseaccept og adoption.

EOS-prisforudsigelse [Opdateret]

EOS-prisforudsigelse for 2021

Udbruddet fra trekanten ved udgangen af ​​2021 vil bestemme momentum i kryptokurrencyens pris i begyndelsen af ​​2021. De tidligere højder på $ 5,4, $ 8,6 og $ 23 vil være modstandsniveauerne for tyre. En udbrud nedenfor kunne målrette støtten fra den indledende prisopdagelsesfase i 2018 omkring $ 0,5. 

EOS-prisforudsigelse for 2022

Det månedlige diagram på EOS afslører, at $ 2,16 er kritisk støtte til tyre. Mens støtten fra bunden stadig er intakt, er en række lavere højder fra toppen igen et bekymrende signal for investorerne.

Som de fleste altcoins på kryptomarkedet var den tidlige stigning i EOS hurtig og astronomisk, der lignede slutfasen af ​​en Hyperwave. Derfor vil resolutionen fra Hyperwave foreslå en gentest af akkumuleringsniveauer på $ 0,7. Det kræver en månedlig lukning over $ 4,2 (en højere højde på det månedlige diagram) for at etablere bullish udsigter. 

EOS / BTC Månedsoversigt over Binance (TradingView)EOS / BTC Månedsoversigt over Binance (TradingView)

EOS-prisforudsigelse for 2025

Den femårige prisforudsigelse for EOS afhænger af mange faktorer. I 2019, efter en betydelig euforisk opbygning, annoncerede Block.one ‘Voice’ sociale medieplatform. Den 4. juli i år lancerede holdet den decentrale sociale medieplatform. Prisen har set en mindre stigning i juli, men det kan også skyldes det positive momentum i altcoins.

Selv i begyndelsen af ​​2019 var EOS den bedst mulige kryptokurrency med topplaceringer på tværs af mange vurderinger fra den kinesiske regering og private organisationer. Imidlertid fører mange konkurrenter markedet, da EOS fortsat mister markedsandele. Deres indsats på den sociale medieplatform ser ikke ud til at spille ud som beregnet. Desuden har de investeret en masse tid og penge (ca. 150 millioner dollars) på det.

Holdet skubber også til at implementere blockchain-løsninger til virksomheder på EOSIO i Latinamerika. Dette kan fungere som en katalysator for en bullish vending. Den tid, som det dog ser ud til at løbe tør for. Mens kryptokurver stadig er i den tidlige fase, halter EOS bagud på netværkseffekten hos konkurrenterne.  

EOS Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvad er markedsværdien for EOS i dag (30. juli 2019)?

Den nuværende pris på EOS er $ 4,16.

Kommer EOS til at falde i pris?

Baseret på ovenstående forudsigelser vil EOS gradvist stige i pris, selv handle på $ 106,77 inden 2025.

Vil EOS ramme $ 10?

Hvis prisen går over den faldende trekant inden udgangen af ​​2020, er $ 10-mål på EOS sandsynligt. Desuden er ATH i EOS $ 23, som kan fejes i tilfælde af fortsættelse. Ikke desto mindre er en negativ break-out en anden mulighed, som investorer skal sikre sig mod.

Hvad er den aktuelle pris på EOS?

EOS-prisen er $ 2,4 i skrivende stund. Tokenet har en markedsværdi på $ 2,4 mia. Og har en døgnhandelsvolumen på $ 1,3 mia.

Hvor kan jeg købe EOS-tokens?

Du kan købe EOSIO [EOS] på de bedste kryptokursudvekslinger, herunder Coinbase, Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex og så videre.

Du kan også satse EOS på en børs som Binance.

Vil EOSIO overleve?

EOS’s overlevelse vil blive garanteret af on-chain-væksten af ​​de decentrale applikationer og tokens på det. Den stigende anvendelse i blockchain-tjenester og udstedelse af tokens er altafgørende for EOS’s overlevelse.

Imidlertid udgør konkurrenter som Tezos, Ethereum, Tron og så videre en enorm forretningsrisiko for investorerne.

Opnår EOS $ 1.000?

En vurdering af $ 1.000 for EOS ville kræve en gevinst på 40 gange i forhold til tidligere ATH. I betragtning af valutaskalaen for ting ser det langt ude. Udbuddet af EOS er ca. 1 mia. derfor vil en billion dollar-værdiansættelse kræve en lavine-brugssag for EOS som iPhone. Ikke desto mindre kunne det se ud til at konkurrere med Ethereum, som har en aktuel markedsværdi nord på $ 30 mia.

Kan EOS slå Ethereum?

EOS har potentialet til at overgå Ethereum og dominere dApp-markedet.

Kan EOS-protokollen gå ned?

Nej. EOS Block. En indbygget protokol er robust.

Hvad bliver EOS-prisen i 2020?

EOS vil variere mellem $ 20 og $ 30 inden udgangen af ​​2020.

Hvad bliver EOS-værdien i 2025?

EOS handles til $ 106,77 inden 2025.

EOS Nyheder:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me