Ripple-hintaennuste – analyysi vuosille 2020-21

Contents

Ripple XRP -ennuste

 • Ripplen potentiaali saavuttaa 3,0 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä on valtava.
 • Ripplen XRP-kysyntä ja käyttöönotto kasvavat todennäköisesti pitkään, ajamalla On-Demand Liquidity -alustalla.

Ripplen yleiskatsaus

Ripple on lyhyessä ajassa tullut maailmanlaajuinen sensation kansainvälisissä varainsiirroissa. San Franciscossa toimiva blockchain-käynnistys tunnetaan kehittäen huipputason maksujärjestelmiä, jotka yhdistävät pankkilaitoksia maailmanlaajuisesti. Ripple: llä on jo yli 200 kumppania RippleNet-verkossa. Ripple lanseerasi myös kysynnän mukaisen likviditeetin, alustan, joka on suunniteltu mahdollistamaan nopeammat ja halvemmat rajatylittävät maksut. On-Demand-likviditeetti jatkaa vetoaan MoneyGramin johdolla. Tämän tuotteen avulla yritykset voivat helposti laajentua uusilla markkinoilla, kun likviditeettiongelma on ratkaistu.

Sisällys

 1. Ripplen yleiskatsaus 2021
 2. Ripple XRP: n historialliset hintatiedot
 3. Ripple XRP -ennuste 2021–2025 & 2030 / Ripple-odotettu hinta
 4. Ripple – Asiantuntijoiden ennuste
 5. Ripple XRP tekninen analyysi
 6. Ripple XRP: n tulevaisuus ja kasvu
 7. Ripple XRP: n ostaminen luottokorteilla
 8. Ripple-odotettu kasvu
 9. Ripple XRP -hinnan UKK
 10. Johtopäätös: Onko Ripple hyvä sijoitus?

Ripple XRP: n historialliset hintatiedot

Ripple (XRP) 2019 hintataso

Vuonna 2018 kokenut laskusuuntauksen jälkeen Ripple ja muut suuret kryptovaluutat viettivät suurimman osan vuodesta 2019 taistellessaan häviöputken rikkomiseksi. XRP aloitti vuoden 2019 kaupankäynnin noin 0,36 dollaria. Paljon vakauttamista tapahtui tammikuun ja huhtikuun välillä. Kuitenkin tapahtui purkautuminen, joka antoi Ripplen vuotuisille korkeimmille tasoille 0,50 dollaria. Valitettavasti huippu sattui olemaan paras XRP: n saavutettavissa, kun karhut pyyhkäisivät pyyhkimällä suurimman osan voitoista viime joulukuun mataliin tasoihin 0,1750 dollaria.

Ripple (XRP) 2020 -hintapäivitys 

Vaikka Ripple sulkee vuoden 2019 negatiivisesti, samaa ei voida sanoa vuoden 2020 ensimmäisestä kuukaudesta. Joulukuun alhaisimmilta tasoiltaan 0,1750 dollaria XRP on ylittänyt useita keskeisiä esteitä, kuten 0,20, 0,22, 0,24 ja 0,25 dollaria. Kirjoitushetkellä salaus käy 0,2372 dollariin kasvavan laskevan paineen keskellä. Tuen odotetaan olevan 0,23 dollaria, jos lasku jatkuu lyhyellä aikavälillä.

Ripple XRP -ennuste 2020, 2021–2025 & 2030

Ripple XRP -ennuste vuodelle 2020

Coingape ennustaa, että 2020 on vuosi, jolloin Ripple saa takaisin kunniansa. Hyväksynnän osalta odotamme Ripplen jatkavan palvelujensa laajentamista ympäri maailmaa, mukaan lukien nopeasti kasvava kysynnän mukainen likviditeetti. Myös RippleNetin alla olevien pankkien määrä kasvaa, kun ekosysteemiin liittyy enemmän isoja toimijoita.

Mitä tulee hintaennuste, XRP: llä on potentiaalia lyödä 3,0 dollaria 31. joulukuuta 2020 mennessä. Elinkeinonharjoittajien ja sijoittajien tulisi kuitenkin tottua, mutta ei pelotella odotettavissa olevista ylös- ja alaspäin suuntautuvista liikkeistä, varsinkin Bitcoinin puolittumistapahtuman todennäköisesti aiheuttamaan volatiliteettiin toukokuussa 2020..

Kiinnostaako Tron? – Tron (TRX) -ennuste: x4 vuoden 2019 loppuun mennessä?

Ripple XRP -ennuste vuodelle 2020 [Päivitetty]

Kolme mahdollista skenaariota loppuvuodelle 2020 on esitetty alla olevassa kaaviossa. Tällä hetkellä hintataso on kriittisessä tuessa noin 0,19 dollaria. Jos se putoaa tämän tuen alapuolelle, voimme odottaa laskevaa jatkoa vuoden loppuun saakka 0,14 dollariin. 

XRP / USD -ennuste vuosille 2020 ja 2021XRP / USD -ennuste vuosille 2020 ja 2021 | TradingView

Konsolidoinnin jatkuessa 0,24 dollaria toimii merkittävänä vastustuskykyalueena sonneille. Tuen yläpuolella 0,24 dollaria, hinta näyttää melko nousevalta, kun alkuperäinen tavoite on 0,325 dollaria loppuvuodelle.

Ripple-hintaennuste vuodelle 2021

Vuoden jälkipuoliskon trendi asettaa trendin vuodelle 2021. Jatkuu vakauttamista ja nouseva kasvu voi nähdä hintojen nousevan jopa 0,47–0,5 dollarin korkeimmalle tasolle vuoden 2021 alussa. Alkuperäinen nouseva tavoite ja tukitaso suhteessa Bitcoiniin on 0,00003750 BTC. Tämän tason purkautuminen voi helposti ampua jopa 10000 sataa. 

Jos hinta kuitenkin hajoaa nykyisen tason alapuolelle, voimme odottaa laskua alhaisimmille tasoille noin 0,14 – 0,15 dollaria. 

Ripple (XRP) Hintaennuste vuodelle 2022

Kuukausittain voidaan havaita, että hintamammutin hinnannousu tapahtui alle kolmessa kuukaudessa 4000 prosentin voitolla. Tämä seurasi nousevaa lippua, jonka puhkeaminen johti vielä 750%: n ATH: n (kuukaudessa) 3,4 dollariin. Härkälipun purkautumistasot vuonna 2017 merkitsevät kriittisen tukialueen härkille $ 0.226.

XRP / USD: n kuukausikaavio Bitstampissa (TradingView)XRP / USD: n kuukausikaavio Bitstampissa (TradingView)

Koska hinta on nouseva nousutuen alapuolella, sitä ei tueta pitkällä aikavälillä. Nouseva nouseva lippu noin 0,124 dollaria ja 50%: n merkki 0,034 dollaria ovat kriittisiä tasoja karhuille. 

Ripple-hintaennuste vuodelle 2025

Pohjimmiltaan kryptovaluutan pitkäaikainen hinta riippuu sonni- ja karhujaksoista Bitcoinin suhteen. Vuoteen 2020 asti sillä on kuitenkin ollut vain yksi suuri härkäajo. Siitä huolimatta tärkein asia sen hyväksi on se, että se oli härkämarkkinoiden johtaja vuonna 2017. Kuplan takia paisutetusta XRP: stä tuli huomattava jakelu ja sijoittajat, jotka ovat edelleen pitäneet kiinni sijoituksistaan. 

Pitkän aikavälin noususuhdanne on melko todennäköinen Ripple Labsin yritysten ja markkinointiponnistelujen kanssa. 

Ripple-hintaennuste vuosittain

Vuosi Nykyinen hinta Potentiaalinen korkea Mahdollinen matala
2020 0,2350 dollaria 3,0 dollaria 1,5 dollaria
2021  – 5,0 dollaria 2,5 dollaria
2022  – 10 dollaria 5,0 dollaria
2023-2024  – 15 dollaria 10 dollaria

Asiantuntijoiden ennuste Ripplen XRP: lle vuodelle 2020

Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse

Blockchain-yrityksen Ripple toimitusjohtaja, Brad Garlinghouse ilmaisi äskettäin paljon uskoa XRP-tunnukseen. Hän sanoi, että suurin osa kryptovaluutoista todennäköisesti kamppailee vuonna 2020 siinä määrin, että joistakin niistä tulee kestämättömiä. Brad uskoo kuitenkin, että Ripplellä on potentiaalia löytää ratkaisuja olemassa oleviin ongelmiin pitkällä aikavälillä. Garlinghousen mukaan vuosi 2020 on XRP: n suorituskykyinen vuosi.

CryptoMapsin toimitusjohtaja Craig Cole ennusti

Craigin asiantuntijalausunnossa sanotaan, että XRP: llä on potentiaalia olla kriittisen valuutan merkinnän katalysaattori, jolloin digitaaliset varat voivat olla enemmän valtavirtaa. Craigin mukaan XRP: n hyväksyminen ja hyväksyminen rahoituslaitoksilla varmistaisi, että liiketoimista tulee nopeampia ja halvempia. Hän lisää, että XRP on jo antanut rahoituslaitoksille mahdollisuuden alentaa kustannuksia ja voi myös häiritä markkinoita.

Ethereumin perustaja Vitalik Buterin

Vitalik sanoi äskettäin Twitterin kautta, että XRP on salaus, jolla on vakautta ja joka voi mahdollisesti kilpailla muiden tärkeimpien kryptovaluuttojen kanssa. Kolikon suurimmat vahvuudet ovat sen kyky tukea helposti rajatylittäviä maksuja ja houkutella rahoituslaitoksia salausuniversumiin.

Atomic Wallet Ripple -ennuste vuodelle 2020

Atomic on alan arvostettujen tiedotusvälineiden joukossa. Atomic Wallet sanoo verkkosivuston laajasta XRP-ennusteesta, että salausmarkkinat ovat dynaamiset. Tästä syystä tarkka hintatulos on epävarma.

”Ripplella on kestävä ja pitkäaikainen menestys, jos se rakentaa edelleen vahvoja suhteita rahoituslaitoksiin. Sen pitäisi kasvattaa suhdettaan mediaan. “

InvestingHaven Ripple -hinnoittelu 2020

Yksi nopeasti kasvavista kryptovaluuttasivustoista, InvestointiHaven uskoo, että vuonna 2020 tapahtunut laskusuunta ei ollut muuta kuin “pito adoptiossa”. Verkkosivustolla sanotaan, että XRP: n haltijoiden tulisi valmistautua “nousuun ennen maaliskuuta 2020”.

Mitä karheampi ilmapiiri on #XRP sitä nousevampi olemme, koska:

1) pito ADOPTIONissa

2) kaavakuvio, jolla on samanlainen jättimäinen pyöristysmuodos #hopea vuonna 2002

Odotettavissa nouseva tulos ennen maaliskuuta 2020.

Milloin tämä on virheellinen? Katso tästähttps://t.co/uCttUjdWI9$ XRPpic.twitter.com/3mayMjsDPG

– InvestingHaven (@InvestingHaven) 8. joulukuuta 2019

 1. UsLifted

Hintojen ennusteet koskevat eniten pitkäaikaista sijoittajaa, jolla on oltava selkeä ennuste seuraavasta viiteen vuoteen. UsLifted odottaa Ripplen aloittavan paljon enemmän yrityksiä, minkä seurauksena XRP saa arvoa.

Analyytikko jatkaa XRP: n hintaa ennuste vuodelle 2020:

“Odotan vuoden 2020 olevan maaginen vuosi, jolloin salausmarkkinat saavuttavat kaikkien aikojen korkeimman tasonsa. Uskotko sitä vai ei, mutta uskon vakaasti, että vuoden 2020 loppuun mennessä XRP saavuttaa noin 22,79 dollaria toimitustunnuksilla 38739145924. Siksi Ripplen koko elinkaaren pääoma on 88,28 miljardia dollaria. “

Useimmat asiantuntijat ovat nousussa XRP: ssä ja kaikki ovat pankki Ripplen tulevaisuuden näkymistä ja suunnitelmista sekä sen blockchain-järjestelmien käyttöönotosta. Valtavaa kasvua odotetaan vuosina 2019 ja 2020. Samoin XRP-ennusteet ulottuvat jopa viiden vuoden päästä. GetEx katsoo, että:

”Jotkut asiantuntijat ovat huomauttaneet ennustettu arvo on 4,52 dollaria vuonna 2023. He ehdottavat tämän kasvun perustuvan äskettäin julkistettuihin kumppanuussuunnitelmiin useiden Euroopan ja Latinalaisen Amerikan pankkien ja maksujärjestelmien kanssa. Tämä integraatio vauhdittaa taustalla olevan XRP- ja Ripple-tekniikan (ja luonnollisesti omaisuuden hinnan) kehitystä. “

Asiantuntijat nollaavat XRP-hintaennusteessa ja suorituskyvyssä

Vaikka olemme menossa vuosien loppupuolelle, jotkut asiantuntijat ja kryptovaluuttaan vaikuttavat verkkosivustot punnitsevat edelleen Ripplen hintakehitystä. Mukaan Changelly, Ripplen hintatoiminta korreloi suurelta osin Bitcoinin kanssa. Näin ollen arvon lasku ja nousu suhteessa markkinoiden yleiseen rakenteeseen. Changelly sanoo:

“XRP: n laaja käyttö ei tule kysymykseen. Se käyttää xRapid-tekniikkaa, mutta sitä ei vaadita. Jos se tulee laajalle levinneeksi tai jos muita vaihtoehtoja XRP: n käytännön soveltamiseksi ilmenee, tunnuksella on todellinen arvo ja objektiiviset edellytykset merkittävälle hinnankorotukselle. “

perustaja TechCrunchin Michael Arringtonin mukaan “Ripple on todella, todella hyvä tapa siirtää rahaa.”

Mukaan Coinnounce, XRP-kasvu riippuu suoraan tunnuksen hyväksymisestä yhteisössä ja sen ulkopuolella. XRP: n käyttöä lisäävät kumppanuudet johtavat lopulta XRP: n hinnan nousuun kysynnän kasvaessa. Coinnounce ennustaa:

“Jos nämä muutokset tapahtuvat edelleen Ripple-yhteisössä ja alusta jatkuu tasaisella kasvullaan, XRP voi nousta ylöspäin. XRP: n mahdollisuudet koskettaa $ 1 -merkkiä vuoden 2020 alkuun mennessä ovat mahdollisia. Tämä nousutrendi voi jatkua koko loppuvuoden. “

Saatat pitää myös siitä, että kauppias tekee villin XRP-hintaennusteen, 1000 dollaria per XRP

Ripple XRP tekninen analyysi

Projektin näkymät

Mukaan Ripplen verkkosivusto, natiivikoodi XRP tarjoaa pankeille ja muille maksupalveluntarjoajille vankan luotettavan pyynnöstä saatavan keinon saada likviditeetti kaivattuihin rajatylittäviin rahansiirtoihin. Ripple-käyttötapaukset vaihtelevat tarjoamalla pankeille likviditeettiä reaaliajassa ilman epäonnistumista, kuten mainittiin, samoin kuin maksupalveluntarjoajille, jotka haluavat tulla uusille markkinoille alentamalla valuuttaa ja samalla nopeuttamalla liiketoimia.

Verrattuna muihin kryptovaluuttaprojekteihin, Ripple suorittaa liiketoimet vain 4 sekunnissa, kun taas Ethereum tekee sen yli 2 minuutissa ja Bitcoin kestää yli 60 minuuttia. Perinteiset pankkijärjestelmät ovat jäljessä huomattavasti, 3-5 päivää. Toisaalta Ripple-transaktiot sekunnissa (TPS) ovat 1500, mutta kykenevät saavuttamaan Visa-tason.

Ripple Price tekninen analyysi

Ripple on jo ollut valtavan hyvä alku vuodelle 2020. Viime kesäkuun korkeimpien $ 0.50 -korjausten jälkeen XRP löysi tasapainon joulukuussa matalalla noin $ 0.1750: lla. Joulukuun jälkeen tapahtunut elpyminen on rikkonut laskusuuntauksen, joka mainitsi tasaisen hinnan nousun yli 0,20 dollaria ja 0,24 dollarin esteitä. Lisäksi äskettäinen purkautuminen nousi yli 0,25 dollarin, mutta ei ylittänyt seuraavaa estettä 0,26 dollarilla.

Samaan aikaan XRP on kaupankäynnin kohteena 0,2496 dollaria ja pitää kiinni tiukasti 23,6%: n Fibonacci-retracement-tasosta, joka on otettu viimeisen hintatason 0,50 dollarin ja matalan 0,1750 dollarin välillä. Siinä tapauksessa, että hinta palaa yli $ 0,25, XRP: llä on mahdollisuus jatkaa noususuuntaansa kohti $ 0.30.

XRP: n tekninen analyysiLähde: Shutterstock

Tekninen analyysi viittaa siihen, että vallitseva sivuttain korjaus voi kestää kauemmin. Esimerkiksi RSI liikkuu vaakasuunnassa 60: lla. Mittaustoiminto heijastuu myös MACD: n kanssa, joka tällä hetkellä on tasolla +0,00885.

XRP / USD-päivittäinen kaavio

XRP / USD -hintakaavioXRP / USD -hintakaavio Kaupankäyntinäkymä

Ripple-hinta-analyysi [Päivitetty heinäkuussa 2020]

XRP on Ripplen perustajien Chirs Larsenin ja Jed McCalebin kehittämä kryptovaluuttatunnus. XRP: n hinta on ollut Bitcoinin suhteen kasautumisvaiheessa viime vuoden syyskuusta lähtien. Hinta rikkoi alle tuen 0.00002400 BTC toukokuun 2020 alussa, mikä on laskeva. Laskevan jatkuessa hinta todennäköisesti laskee 0,00001100-0,00001200 BTC-tasolle.

XRP / BTC-viikkokaavio Bitstampissa (TradingView) XRP / BTC-viikkokaavio Bitstampissa (TradingView)

Hinta on ollut laskusuhdanteessa w.r.t. myös dollariin jonkin aikaa. Se hajosi puhaltaa tuen 0,24 dollarilla ennen COVID-19-kaatumista, kun taas muu salaus oli suhteellisen nouseva. Jaottelutasojen ja 50 jakson EMA: n (eksponentiaalinen liikkuva keskiarvo) vastus on melko lähellä noin 0,24 dollaria. Näin ollen muodostaa kriittisen tason sonnien lyhyellä aikavälillä. 

XRP / USD 1 päivän kaavio Bitstampissa (TradingView)XRP / USD 1 päivän kaavio Bitstampissa (TradingView)

Ripple XRP: n tulevaisuus ja kasvu

Rippleä pidetään usein kryptovaluuttojen tulevaisuutena sekä teknologiainfrastruktuurin että yleisen käyttöönoton suhteen. Varustettu lippulaivatuotteillaan: RippleNet ja On-Demand Liquidity, verkko on asetettu sillaksi kryptovaluuttojen ja perinteisen pankkijärjestelmän välillä. Vielä tärkeämpää on, että Ripple uskoo pian ohittavansa SWIFTin tullakseen ensisijaiseksi rajat ylittäväksi rahansiirtoalustaksi. SWIFT: llä on oma osuutensa kamppailuista, kuten pitkä käsittelyaika ja epäluotettavuus.

Toisaalta, kuten edellä mainittiin, Ripple on jo allekirjoittanut kumppanuuksia yli 200 pankkilaitoksen kanssa. Lisäksi lukumäärän odotetaan kasvavan nykyisen laajentumisen myötä Lähi-itään ja Aasian alueille. Ripplen XRP-kysyntä tulee tulevaisuudessa lähinnä pankeilta, koska käyttöönotto lisääntyy, koska rahaa on lähetettävä yli rajan nopeammin, luotettavammin ja edullisemmin.

Mielenkiintoista:CMU-kumppanit johtavan maksuliiketoiminnan ripplin kanssa nopeuttamaan innovaatioita Blockchainissa & Kryptovaluutta

XRP: n ostaminen luotto- tai maksukortilla

Pääsy kryptovaluuttoihin on parantunut merkittävästi viime vuosina. Aluksi käyttäjien oli ostettava joko Bitcoin tai Ethereum ennen kolikoiden vaihtamista XRP: lle vaihtoalustalla. Vaikka tilanne on parantunut huomattavasti, useimmilla käyttäjillä on edelleen vaikea ostaa XRP: tä suoraan luotto- / maksukortilla, koska vain rajoitetut alustat sallivat tällaisen suoran ostamisen

 • Changelly

Changelly on uskomaton salausvaihtosivusto, joka on kehitetty palvelemaan digitaalista omaisuusluokkaa. Vuonna 2013 perustettu alusta tukee nyt XRP: n ostamista joko luotto- tai maksukortilla. Se on yksi turvallisimmista verkkosivustoista ostaa XRP: tä ja muita tuettuja kryptovaluuttoja, vaikka prosessi ei ole monimutkainen.

 • Coinmama

Tämä on toinen turvallinen verkkosivusto voit ostaa XRP: n turvallisesti luottokortilla. Coinmama tukee myös muita maksutapoja, kuten SWIFT ja SEPA. Alusta mahdollistaa XRP: n ostamisen sekä USD: llä että EUR: lla. Se on tällä hetkellä saatavilla 198 maassa ja on ylpeä 24/7 asiakaspalvelustaan. Kun tili on luotu ja vahvistettu, käyttäjä saa tehdä tilauksen XRP: lle.

XRP Shifting Price Focus Vuonna 2020,2021,2022 ja 2023 dollaria

Sijoittajille on selvää, että vuoden loppu on lähellä. Ripple (XRP) ei kuitenkaan vielä täytä sijoittajien odotuksia suorituskyvyn suhteen. Mielenkiintoista on, että XRP on pysynyt pääosin kolmannessa asemassa markkina-arvon perusteella. Toisin sanoen, huolimatta tämän vuoden ei niin vaikuttavasta näyttelystä, sijoittajat, harrastajat ja muut XRP-käyttäjät pitävät kiinni toivosta, että salaus vetää yllätyksen eteenpäin.

On myös selvää, että tässä mega-kryptovaluutta-projektissa tapahtuu paljon, mukaan lukien mielenterveyskumppanuudet ja adoptiot. Ripple jatkaa yrityksenä korkeuksien mittakaavaa luomalla lisää kumppanuuksia joidenkin maailman suurimpien pankkilaitosten kanssa.

Kuinka Ripplen kumppanuus MoneyGramin kanssa muodostaa XRP: n tulevaisuuden?

Ripple on onnistunut saavuttamaan useita upeita virstanpylväitä uraauurtavan kumppanuuden jälkeen MoneyGramin kanssa. XRP-tapahtumien määrän kasvu on yhdistetty kumppanuuteen. XRP: n määrä päällä Bitso vaihto osui korkeimmillaan yli 6 miljoonalla tällä viikolla.

Ripple

Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse uskoo, että kumppanuudella on pysyvä vaikutus XRP: n käyttöönottoon. Garlinghouse kertoi äskettäin Yahoo Finance -yritykselle, että “se alkaa laskea viimeisellä vuosineljänneksellä, mutta todellakin alkamme nähdä lisää seurauksia ensimmäisellä neljänneksellä.”

Ripplen kasvava kumppanuuskori

Kumppanuuksista on tullut testattu tapa kasvattaa rahakkeiden hyödyllisyyttä ja käyttöönottoa. Erityisesti Ripple on kehittänyt silmän joillekin alan toivottaville kumppanuuksille. Tämän avulla yritys on juurtunut maailmanlaajuisiin rahoitusjärjestelmiin.

Viimeisimmällä kierroksella SBI Ripple Asia tekee yhteistyötä SBI Remitin ja Vietnamin TPBankin kanssa. Kumppanuudessa rajat ylittävät rahalähetykset lisääntyvät RippleNET-verkossa.

Tämän seurauksena Ripplella oli lokakuun alussa 118 pankkikumppanuutta, 16 rahansiirtoyritystä, seitsemän valuutanvaihtolomaketta, kaksi kryptovaluutanvaihtoalustaa, 12 maksupalveluntarjoajaa ja kuusi ohjelmisto- ja teknologiayritystä.

Johtopäätös: Onko Ripple hyvä sijoitus?

Ripplen ensisijainen myyntipiste oli maailmanlaajuinen siltavaluutta, joka noudattaisi säännöksiä. Stablecoiinien ja CBDC-arvojen (keskuspankin kryptovaluutat) noustessa argumentti FinTechin XRP: n käyttöönotosta on kuitenkin heikentynyt. 

Siitä huolimatta Ripple yrittää integroida XRP-sovelluksia useisiin maailmanlaajuisiin rahalähetys- ja maksupalveluihin.  

Lisäksi salauksen johdannaismarkkinat tarjoavat tyynyn ennennäkemättömälle myynnille XRP: ssä tarjoamalla likviditeettimahdollisuuksia härille. 

Ripple XRP -hinnan UKK

Mikä on Ripple (XRP) nykyinen hinta?

XRP on tällä hetkellä BITSTAMP-kaupassa 0,2480 dollaria.

Tuleeko XRP $ 1?

Yllä olevien ennusteiden ja Ripplen kumppanuuksien lisääntyessä XRP voi jälleen lyödä 1 dollaria.

Mistä voin ostaa XRP-tunnuksia?

Voit ostaa Ripple [XRP]: n ylimmistä kryptovaluutanvaihdoista, kuten Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex ja niin edelleen..

Voit myös käydä kauppaa johdannaisillaan alustoilla, kuten Binance, BitMex, Kraken, Okex, Huobi ja niin edelleen.

Mikä on Ripple (XRP) hinta huomenna?

Teknisen tason osalta Ripple käy kauppaa välillä 0,2000 ja 0,3000 dollaria.

Onko Ripple suuri etu sijoitukselle?

Jos yllä olevat ennusteet ovat mitä tahansa mennä, Ripple on todellakin hyvä sijoitus erityisesti pitkäaikaiselle haltijalle. Lisäksi XRP: n volatiliteetti on suhteellisen alhainen verrattuna digitaalisiin varoihin, kuten Bitcoin ja Ethereum.

Selviääkö Ripple?

Litecoinin selviytyminen taataan kryptovaluutan ketjun kasvulla. Maksujen, rahalähetysten ja pankkiautomaattien lisääntyvä käyttöönotto on ensiarvoisen tärkeää LTC: n selviytymisen kannalta.

Stablecoins ja keskuspankki (CBDC) mahdollistivat blockchain-projektit uhkaavat kuitenkin myös sen pitkäikäisyyttä sekä Bitcoin ja Bitcoin Cash.

Saako XRP 10 dollaria?

10 dollarin arvostus XRP: lle merkitsisi 1 biljoonan dollarin kokonaismarkkina-arvoa. Kun otetaan huomioon perinteisten rahoitusmarkkinoiden laajuus, se ei ole mahdotonta. Edellyttää kuitenkin kumppanuuksia ja integrointia nykyiseen järjestelmään.

Mikä on Ripplen (XRP) arvo seuraavien viiden vuoden aikana?

Ripplen ennustetaan vaihtavan $ 5.00 seuraavien viiden vuoden aikana.

Onko Ripple taipuvainen putoamaan tai nousemaan seuraavien viiden vuoden aikana?

Ripple on kryptovaluuttojen ja pankkisektorin tulevaisuus. Siksi sillä on valtavat kasvumahdollisuudet, adoptio ja se johtaa arvon kasvuun, kun XRP: n kysyntä kasvaa.

Mikä on XRP-hinta vuoden 2020 loppuun mennessä?

Ripple vaihtaa kättä noin 3,00 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kuinka hyvin XRP voi toimia vuonna 2020?

Ripple tukee tällä hetkellä nousutrendiä, joka todennäköisesti jatkuu vuoden aikana.

Kuinka MoneyGram-kumppanuus vaikuttaa XRP-hintaan?

XRP: n käyttö MoneyGramin rajojen yli todennäköisesti lisää tunnuksen kysyntää.

Kuinka kauan XRP-hinta korreloi Bitcoin-hinnan kanssa?

Ripple korreloi edelleen vahvasti Bitcoinin hintatoiminnan kanssa. Korrelaatio jatkuu seuraavien vuosien ajan, kunnes altcoins vakiintuu itsenäiseksi Bitcoinista.

Ripple-hinta-analyysi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me