IOTA (MIOTA) -ennuste – kuinka korkealle IOTA voi mennä?

IOTA (MIOTA) -ennuste

 • IOTA on kannattava digitaalinen voimavara investoinneille, etenkin ihmisille, jotka ovat innostuneita tekniikasta.
 • IOTA: n ennustetaan käyvän kauppaa välillä 0,8 ja 1,00 dollaria vuoden 2019 loppuun mennessä.
 • IOTA: n ennustetaan käyvän kauppaa 1,5 ja 2,5 dollarin välillä vuoden 2020 loppuun mennessä artikkelissa olevien alla olevien hintaennusteiden perusteella.

Sisällysluettelo:

 1. Johdatus IOTA: han
 2. Tangle-tekniikka
 3. Esineiden internet (IoT)
 4. Kumppanuudet
 5. IOTA-hintaennuste 2019/2020
 6. IOTA-hintaennuste seuraavan viiden vuoden aikana
 7. Asiantuntija ottaa käyttöön IOTA-hintaennusteen
 8. IOTA (MIOTA) tekninen analyysi
 9. IOTA: n usein kysytyt kysymykset (UKK)

Johdatus IOTA: han

IOTA on yksi parhaista sentin salausvaluutoista, jotka ovat päättäneet paitsi käsitellä tulevaisuutta myös menestyä läsnä ollessa. Tämä projekti tarkastelee luottamuksen arvoa ja omistajuutta aivan eri tavalla; käsittelemme yksityiskohtia vähän.

IOTA on avoimen lähdekoodin digitaalinen omaisuus, jonka liikkeeseen laskee voittoa tavoittelematon säätiö, joka sijaitsee tällä hetkellä Berliinissä, Saksassa. Verkko keskittyy koneiden välisen viestinnän mahdollistamiseen. Tämän lisäksi IOTA: ta voidaan käyttää päivittäisessä toiminnassa tavaroiden ja palveluiden ostamiseen sekä kaupankäyntiin. On tärkeää huomata, että IOTA: n alustalla tapahtuvat maksut ovat maksuttomia ja tapahtuvat melkein välittömällä nopeudella, mikä tarjoaa käyttökelpoisen vaihtoehdon muille vakiintuneille verkoille, kuten Bitcoin ja Ethereum. IOTA on vakiinnuttanut asemansa myös mikromaksuissa (maksut matalan sentin alueella), jossa Bitcoin ja Ethereum eivät voi tarjota palvelua.

Tangle-tekniikka

Toisin kuin Bitcoin ja Ethereum muiden salaketjussa toimivien kryptovaluuttojen joukossa, IOTA-perustajat päättivät käynnistää salauksen muulla kuin lohkoketjualustalla, jota kutsutaan Tangleksi erilaisten lohkoketjujen puutteiden vuoksi. Tangle toimii melkein samalla tavalla kuin blockchain, mutta lohkoja ei ole kohdistettu samalla “perinteisellä” tavalla. Tanglen tapauksessa “jokainen lohko on vahvistettava vähintään kahdella tapahtumalla, jotta se olisi pätevä ja suoritettu”, kirjoittaa Altcoin Magazine. Toisin sanoen tapahtumia ei tapahdu tietyssä järjestyksessä, vaan ne kulkevat rinnakkain, ja tämän vuoksi avoin skaalaus on mahdollista. Siinä, että tapahtumien määrän kasvaessa, on vahvistusnopeus. Skenaario, joka ei ole mahdollinen, kun kyseessä on estoketjut.

Tanglea kutsutaan tietorakenteeksi, joka muodostetaan käyttämällä yhteyksiä verkon kaikkien solmujen kirjanpitojen välillä. Teknisestä näkökulmasta Tangle on “suunnattu asyklinen kaavio – DAG (dt. Gerichteter azyklischer Graph)”.

IOTA uskoo, että tiedot ovat vain arvokkaita, koska ne ovat päteviä, ja ne varmistavat tämän “omistamalla salatun turvallisen yhtenäisen totuuden lähteen”.

Esineiden internet (IoT)

IOTA arvioi, että vuoteen 2025 mennessä käytössä on 75 miljardia laitetta, ja tämä vaihtelee “pienistä antureista teillä ja silloilla” puettavaan elektroniikkaan, matkapuhelimiin “, jotka kaikki työntävät maailmaa kohti yhteenliittämistä. Kaikkien näiden laitteiden yhteinen nimittäjä on kulutettu data. IOTA-säätiö jatkaa esineiden internetin tutkimista yhdistettynä maksuttomiin tapahtumiin varmistaakseen, että kaikki nämä laitteet jakavat teknisiä resursseja reaaliajassa hajautetussa verkossa.

IOTA: n kumppanuudet

Kaikki cryptocurrency-projektit maailmassa haluavat hyväksynnän eri toimialoilla ja talouksissa ympäri maailmaa. Yksi tavoista pyrkiä tämän valtavirran käyttöönottoon on kumppanuuksien muodostaminen. Kumppanuudet antavat salaukselle enemmän hyödyllisyystapauksia ja validointia todelliseen käyttöön. IOTA: ta ei ole jäänyt jälkeen kumppanuuksien ja yhteistyön allekirjoittamisesta. Tällä hetkellä IOTA on tehnyt yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa kuin Cisco, Volkswagen, Samsung, Innogy, F6S, Luxoft, Pietarin ammattikorkeakoulu, Thaimaan hallitus, Evernym, Paragon, Satoshi Pay ja viimeisin kumppanuus Land Roverin kanssa..

IOTA voi saavuttaa potentiaalinsa vain sisällyttämällä strategisten kumppanuuksien tukipolitiikka. Tämän mukaisesti yhtiö on tehnyt useita yhteistyötoimia alan tärkeimpien johtajien kanssa vuonna 2019. Esimerkiksi verkko on äskettäin yhdistänyt kädet Dellin ja Linuxin kanssa kehittämään alustaa, jota käytetään tietojen luotettavuuden arvioinnissa..

On olennaista huomata, että IOTA verkkona pyrkii saamaan luotettavaa ja luotettavaa tietoa. Kumppanuus Dellin ja Linux Foundationin kanssa sisältää myös muita muotoja, kuten IBM, Eden MobiledgeX -resurssimarkkinat sekä Unisys, globaali IT-yritys.

IOTA-säätiö ilmoitti teknologian kyvykkyydestä pyrkiessään hankkimaan henkisen teknologiayrityksen Link Labs, Inc. Link Labs tunnetaan tehokkaiden, laajapohjaisten verkkoteknologioiden tarjoamisesta, jotka auttavat IoT: n tehostamisessa. IOTA hyödyntää omaa tekniikkaa tarjotakseen langattoman verkon rakentamisen IoT: lle.

IOTA-hintaennuste – Coingape

IOTA: lla, joka on tällä hetkellä markkina-arvon mukaan 18. suurin kryptovaluutta, markkina-arvo on 825 miljoonaa dollaria. Sen arvo on 0,29 dollaria 12,93 prosentin tappion jälkeen viimeisten 24 tunnin aikana. IOTA: n enimmäistarjonta on 2 779 530 283 MIOTA, kun taas 2 779 530 283 MIOTA on tällä hetkellä liikkeessä.

Kun tarkastellaan IOTA: n suorituskykyä vuonna 2018, kryptovaluutta säilytti laskutrendin joulukuun 2017 kaikkien aikojen korkeimmasta arvosta noin 6,5 dollaria. Toukokuussa 2018 yritettiin toipua, kun IOTA löysi tuen noin 1,00 dollaria, mutta vauhti menetti höyryä alle 3,00 dollaria.

Toukokuuta seuranneet laskutoimitukset laskivat alamäkeä alaspäin muodostaen tuen noin 0,2 dollaria joulukuussa 2018. Viime vuoden joulukuusta lähtien IOTA on edelleen pyrkinyt elpymiseen, etenkin yleisen nousutrendin kautta markkinoiden alusta lähtien Vaikka hinta on koskenut korkeimpia dollareita noin $ 0.59, on käynnissä uudelleensuuntaus, kun nykyinen markkina-arvo kamppailee löytääkseen tasapainon $ 0.388: ssa..

IOTA 2019 -ennuste

Kuten tiedät, salausmarkkinat ovat muuttaneet ilmiömuutoksia vuonna 2019 verrattuna viime vuoden aikana nähtyyn suuntaukseen. Bitcoin rikkoi yli 10 000 dollaria ja nosti uudet vuoden 2019 ennätykset 13 800 dollariin. Kuten edellä on esitetty, IOTA on toipunut merkittävästi, vaikka vielä onkin pitkä matka, ennen kuin voimme nähdä sen takaisin joulukuun 2017 huipulle.

Tällä hetkellä emme pääse teknisestä kuvasta. Kuitenkin aivan kuten muutkin kryptovaluuttamarkkinat, IOTA todennäköisesti jatkaa noususuuntaansa tällä toisella vuosipuoliskolla. Bitcoinin ennustetaan laskeutuvan yli 20 000 dollaria 31. joulukuuta 2019 mennessä; liike, joka voi aiheuttaa positiivisen reaktion suurimmalle osalle digitaalisia resursseja, mukaan lukien IOTA.

Vuoden 2019 loppupuolella Coingape ennustaa IOTA: n käyvän kauppaa välillä 0,8 ja 1,00 dollaria. Tämä on itse asiassa hyvin konservatiivinen ennuste johtuen siitä, että olemme nousevilla markkinoilla. Lisäksi IOTA-säätiö jatkaa kumppanuuksien kasvattamista pyrkien laajempaan käyttöönottoon. Äskettäinen kumppanuus Land Roverin kanssa osoittaa, että IOTA: lla on kyky lisätä arvoa kaikille ihmisille, myös niille, jotka eivät käytä kryptovaluuttoja.

IOTA-hintaennuste 2020, 5 vuotta ja sen jälkeen

IOTA: n kehittämisen takana oleva erittäin taitava joukkue on myös indikaattori jatkuvasta lisäarvosta maailmantalouteen teknologian avulla. En odota ballistisen hinnannousun, mutta asteittainen suuntaus ylöspäin jatkuisi vuonna 2020. Konservatiivinen ennuste on 1,5–2,5 dollaria, jolloin IOTA voisi vaihtaa kättä vuoden 2020 loppuun mennessä. Seuraavien viiden vuoden aikana on kuitenkin odotettavissa valtavaa kasvua esineiden internetin lisääntyessä. Siksi IOTA voi nousta 5-10 dollarin väliseen kauppaan vuoteen 2024 mennessä ajamalla tekniikan kehitykseen, kuten tekoäly, 5G ja koneoppiminen.

IOTA-hintaennuste [Päivitetty]

IOTA on osoittanut rappeutunutta hintatoimintaa kahden viime vuoden ajan. Hinta on noussut 50 jakson EMA: n alapuolelle kerääntyen kahteen rinnakkaiseen alueeseen viime vuodesta lähtien. Altcoin ei ole onnistunut keräämään merkittävää nouseva vauhtia kahden viime vuoden ajan vuoden 2017 salauskuplasta.

Tuen ja vastuksen kääntö arvolla 0.0000407 BTC ovat kriittisiä positiivisten teknisten näkymien luomisessa. Ensimmäinen kohde ja vastus tältä tasolta olisivat 0,00009604 BTC.

IOTA-taulukko TradingView'n avullaIOTA / BTC: n viikkokaavio vakuuksista TradingView

Hintaennuste vuodelle 2020

IOTA rikkoi tuen alapuolelta laskevasta kolmiosta COVID-19-kaatumisen yhteydessä. Koska se on onnistunut nousemaan sen yläpuolelle markkinoiden elpymisen myötä, tunnukselle on edelleen merkittäviä vastustustasoja.

Tuki ja vastus 0,20–0,52 dollaria yhdensuuntaiselta alueelta ovat kriittisiä sijoittajille. Mahdollinen tuleva hintatoiminta vaihteluvälin ympärillä on esitetty alla olevassa kaaviossa.

IOTA / BTC-viikkokaavio BitfinexissäIOTA / BTC-viikkokaavio Bitfinexissä

Kun tarkastelemme BTC-asteikon kertymiskanavaa, voimme odottaa hinnan jatkavan etenemistä korrelaatiossa Bitcoinin kanssa. Edellä mainittujen tasojen purkaminen voi kuitenkin johtaa IOTA: n hintakehitykseen.

Hintaennuste vuodelle 2021

Viikkomittakaavan volyymi-indikaattorit ovat nousussa, kun hinta pyrkii siirtymään 50 jakson EMA: n (Exponential Moving Average) yli. CMF (Chaikin Money Flow) -suhde on positiivinen, ja Klinger-oskillaattori on myös ylittämässä vihreän liikkuvan keskiarvon..

Viikoittaisen PA: n äänenvoimakkuuden indikaattorit IOTA: llaViikoittaisen PA: n äänenvoimakkuuden indikaattorit IOTA: lla

Positiivinen peruskehitys ja sovellusten käyttöönotto toimivat positiivisena katalysaattorina ajon jatkumiselle. Salaushärkämarkkinoiden aikana ilmoituksia kehityksestä voidaan kuitenkin käyttää harhana houkuttelemaan ostajien määrää. 

Hintaennuste vuodelle 2022

Altcoinin täytyy värähtelemään sonnien ja karhujen välillä Bitcoin-asteikon keskeisen pisteen ympärillä kasvun vauhdin luomiseksi. Tällä hetkellä IOTA ei ole pystynyt määrittämään tätä keskeistä kohtaa. 10000 sats-tason poikkeaminen olisi MIOTAlle suotuisa alue saada valtavirtaista tunnustusta salauspiireissä sekä innovaatio- ja FinTech-teollisuudessa hintojen suhteen. 

IOTA: n nousupisteiden ylemmät tasot ovat $ 2.3 ja $ 4.0 (heilahduspisteet lähellä ATH: ta). 

Hintaennuste vuodelle 2025

IOTA: n tarjonta on toinen syy sijoittajien huoleen osakkeiden suuremman laimennuksen vuoksi. Siitä huolimatta kaikki kaivoksen valmistamista edeltävät toimitukset on vapautettu markkinoille. Toisin kuin Ripplen XRP, voimme siis odottaa vähemmän pelkoa kaatopaikoista hallitsemalla etuja. IOTA: n tarjonta on yli 2,7 miljardia, mikä on vähemmän verrattuna ADA: n 26 miljardiin ja TRX: n 66 miljardiin. Siitä huolimatta useita kertoja suurempi kuin ETH ja Tezos. 

Toisaalta IOTA: n alle yhden dollarin hinta houkuttelee enemmän yksityissijoittajia. Runsaan tarjonnan vuoksi alkuperäiset sijoittajat aiheuttavat kuitenkin edelleen pelkoja suuresta myynnistä.

 

Cardanon, Ethereumin, IOTA: n, Tezosin ja Tronin vertailutoimitusCardanon, Ethereumin, IOTA: n, Tezosin ja Tronin vertailutoimitus

Asiantuntijat ottavat käyttöön IOTA-hintaennusteen

Monet cryptocurrency-teollisuuden ihmiset sanovat, että IOTA on yksi aliarvostetuimmista projekteista. Suurin osa heistä perustelee argumenttinsa vankalle tekniikalle, joka käyttää tunnusta. Yksi asia, joka pidättelee IOTA: ta, on hyväksymisen puute.

John McAfee

Kiistanalaisen mukaan John McAfee, IOTA kokee hitaimman kasvun koko salausmarkkinoilla. MacAfee ei ole IOTA: n fani ja ennustaa sen kasvavan 10% vuodessa.

IOTALähde: Twitter

Finder.com

Finder.com, kryptovaluuttaennustussivusto ehdottaa, että IOTA voisi ajaa ainutlaatuisella IoT-alustalla kasvunsa puolesta tulevaisuudessa. Sen menestys riippuu kuitenkin alustan kyvystä tarjota vaihtoehto IoT: n estoketjulle.

“Jos IOTA voi tarjota onnistuneen vaihtoehdon IoT: n estoketjulle, on varmasti olemassa mittavat markkinat, joihin voitaisiin hyödyntää.”

DecentralPos

Mukaan DecentralPost, salausuutisivusto, “IOTA-ennuste vuodelle 2019 voi siis olla 1,25-1,30 dollarin tavoite. Mutta tälle ei ole mitään takeita. “

Kolikkokytkin

CoinSwitchin, maailman suurimman kryptovaluutanvaihtoaggregaatin, joka tukee tällä hetkellä yli 300 kolikkoa ja yli 45 000 kauppaparia, mukaan IOTA: lla on suuri kasvupotentiaali vuonna 2019. CoinSwtich suosittelee myös IOTA: ta investointeihin.

“IOTA: lla on paljon potentiaalia tulevaan tuottoon ja se saattaa nousta noin 4,20 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä. IOTA on yksi digitaalinen valuutta, joka on otettava huomioon, kun etsit digitaalista valuuttaa, jolla on lupaava tulevaisuus sijoittaa.”

Changelly

Salaustoiminnan ulkopuolinen salausvaluutanvaihto, joka tarjoaa pääsyn yli 140 digitaaliseen omaisuuteen. Changelly toimii välittäjänä kryptovaluuttapörssien ja käyttäjien välillä. Se tunnetaan myös asiantuntijaennusteistaan ​​kryptovaluutan hintakehityksestä virallisessa blogissa. IOTA: n osalta Changelly sanoo, että sijoittajien ei pitäisi odottaa jyrkkää arvon nousua, koska esineiden internet on vielä hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa ja sen vaikutus hintaan on pitkäaikainen. Iellyn (MIOTA) hintaennusteen tuomiossaan Changelly toteaa:

“IOTA (MIOTA) -ennuste vuodelle 2019 on hintaluokassa 1-1,5 dollaria, jos markkinat jatkavat ylöspäin suuntautuvaa liikettä. Vuoteen 2020 mennessä kustannukset voivat nousta 4-10 dollariin. Vakavan kasvun pitäisi kuitenkin olla odotettavissa seuraavien 5–10 vuoden aikana, jolloin esineiden internet otetaan käyttöön massiivisesti tarvittavien avustavien tekniikoiden, kuten tekoälyn, liitetyn todellisuuden ja 5G-matkapuhelinverkkojen, kehityksen myötä. “

Tradingbeasts.com

Verkkosivusto, joka on tarkoitettu tarjoamaan digitaalisten hyödykkeiden hintaennusteita. Se päivittää ennusteet usein ja tarjoaa kuukausittaisen ennusteen jokaiselle peitetylle salaukselle käyttämällä historiallisia tietoja lineaaristen ja polynomien regressioiden yhdistelmällä. Joulukuussa 2019:

“IOTA-hinnan ennustetaan nousevan 0,38 dollariin joulukuun 2019 alkuun mennessä. Odotetun enimmäishinnan on 0,55 dollaria, vähimmäishinnan 0,38 dollaria. IOTA-hintaennuste kuukauden lopulle on 0,44 dollaria. “

Lopuksi Cryptoinfobase yhdistää viimeisimmässä IOTA-ennusteessaan (MIOTA) MIOTA: n kasvun IoT: n etenemiseen:

”IOTAlla on syvin tekninen ja organisatorinen perusta. Niinpä heidän tunnuksensa suosio kasvaa. Kolmannen dollarin hinnan saavuttaminen on vuoden 2019 alkupuoliskon lopun tavoite. Lisäkuormitus on mahdollista, mutta ei sellaisessa mittakaavassa. “

IOTA (MIOTA) tekninen analyysi

IOTA, kuten suurin osa markkinoiden kryptovaluutoista, korjasi merkittävästi ylöspäin huhtikuussa, toukokuussa ja kesäkuussa. Hintataso nousi yli $ 0.50: n kesäkuussa ennen retracement-aloitusta. Alun perin konsolidointi oli 0,38 dollarin ja 0,42 dollarin välillä. Kuitenkin lisääntyvä volatiliteetti ja laskeva paine markkinoilla ovat nähneet useimmat kryptovaluutat, mukaan lukien IOTA sukeltaa massiivisesti useiden keskeisten tukitasojen alapuolelle $ 0.38, 0.34 ja 0.30.

Alin hinta on muodostettu 0,2850 dollariin, mikä mahdollistaa korjauksen, joka on palauttanut tuen 0,30 dollariin. MIOTA / USD on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 0,3058 dollaria lippumallissa, jonka purkautuminen voi johtaa edelleen kasvuun. On kuitenkin ilmeistä, että vauhti pienenee ylösalaisin, kun todennäköinen liike lyhyellä aikavälillä on sivusuunnassa.

Liukuva keskiarvon lähentyminen (MACD) liikkuu ylöspäin alamäkeistä, joihin se osui 15. heinäkuuta noin -0.01341. Kasvava ero pohjoiseen on keskeinen indikaattori siitä, että ostajat ovat etusijalla ja pysyvät hallinnassa tulevissa istunnoissa. Vaikka suhteellinen vahvuusindeksi (RSI) on toipunut ylimyydystä (-22,61), se ei ole pystynyt rikkomaan tiensä yliostettuun. Sen sijaan se on vaakasuorassa noin 40: n yli, mikä merkitsee kaupankäyntiä sivuttain ja keskeisiä liikkeitä noin 0,30 dollarin tasolla.

IOTA: lla on positiivinen tekninen kuva, vaikka kasvu ei ole nopeaa ja ballistista. Sijoittajat voivat odottaa liikkumista ylös ja alas; korkeampi matala kuvio on kuitenkin hyvin todennäköinen.

IOTA – Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Mikä on IOTA: n (MIOTA) nykyinen markkina-arvo?

IOTA on kaupankäynnin kohteena kirjoitushetkellä 0,3058 dollaria. (16. heinäkuuta 2019).

Mikä on IOTA: n hintaennuste vuoden 2019 loppuun mennessä?

Coingape ennustaa IOTA: n vaihtelevan välillä 0,8 ja 1,00 dollaria vuoden 2019 loppuun mennessä. Muut asiantuntijat ja analyytikot ovat kuitenkin antaneet IOTA: lle korkeamman arvon, kuten yllä nähtiin.

Suosittelisitko IOTA: ta investointeihin?

Joo. IOTA on toteuttamiskelpoinen digitaalinen voimavara erityisesti ihmisille, jotka ovat intohimoisia tekniikkaan, koneoppimiseen, tekoälyyn ja esineiden internetiin (IoT). Tämä tarkoittaa sitä, että sijoittajan ei pitäisi odottaa lyhytaikaista tuottoa, vaan tarkastella laajempaa kuvaa seuraavien viiden tai kymmenen vuoden aikana. Toisin sanoen, IOTA on hyvä pitkäaikaisille sijoituksille.

Mitä IOTA maksaa vuoden 2020 loppuun mennessä?

IOTA: n ennustetaan käyvän kauppaa 1,5 ja 2,5 dollarin välillä vuoden 2020 loppuun mennessä artikkelissa olevien yllä olevien hintaennusteiden perusteella.

Saako MIOTA [IOTA] 10 dollaria?

Jos hinta rikkoutuu pitkän aikavälin symmetrisen kolmion yläpuolelle ennen vuoden 2020 loppua, 100 dollarin arvostus Litecoinissa on erittäin todennäköistä. Konsolidointi ja laskeva purkautuminen ovat kuitenkin muita mahdollisuuksia, joita sijoittajien on suojattava.

Mikä on IOTA: n nykyinen hinta?

MIOTA [IOTA] -hinta on kirjoittamisen yhteydessä 0,27 dollaria. Tunnuksen markkina-arvo on 760 miljoonaa dollaria, ja sen 24 tunnin kauppavolyymi on 17 miljoonaa dollaria.

Mistä voin ostaa MIOTA [IOTA]?

Voit ostaa MIOTA: ta [IOTA] ylhäältä kryptovaluutanvaihdosta, mukaan lukien Binance, Bitfinex, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex ja niin edelleen.

Voit myös käydä kauppaa johdannaisillaan alustoilla, kuten Binance, Okex, Huobi ja niin edelleen.

Selviävätkö IOTA?

IOTA: n selviytyminen taataan kryptovaluutan ketjun kasvulla. On olemassa lukuisia alustoja, jotka tarjoavat alustan hajautettujen sovellusten käynnistämiseen. IOTA: lla on etu muihin lohkoketjuihin verrattuna, koska se käyttää DAG-arkkitehtuuria ja voi siten tarjota suuremman skaalautuvuuden. Kestävän kasvun kannalta verkon turvallisuus osallistujien kanssa on avainasemassa.

Saako IOTA 1,00 dollaria?

MIOTA: n 1,00 dollarin arvostus [IOTA] olisi yksinkertaisesti yli 270 miljardin dollarin markkina-arvo. Ottaen huomioon tällä hetkellä hyödyllisyyden ja mittakaavan hajautetun sovelluksen ja alustan, se näyttää olevan melko haettu. Ensinnäkin sen on pyrittävä tuhoamaan Ethereum korkeimmaksi älykkääksi sopimusalustaksi, jolla on yli 30 miljardin dollarin markkina-arvo.

Mikä on Litecoin (LTC) nykyinen hinta?

Litecoinin arvo on tällä hetkellä 111 dollaria (7. kesäkuuta 2019).

Kuinka paljon IOTA: ta arvostetaan viiden vuoden kuluessa?

Vuoteen 2024 mennessä odotan, että IOTA vaihtelee välillä 5-10 dollaria seuraavan viiden vuoden loppuun mennessä. Arvonlisäys voi olla suurempi IoT: stä ja siihen liittyvistä IOTA-tekniikoista riippuen.

Miltä IOTA-hinta näyttää vuonna 2020?

IOTA, kuten muutkin salausvaluutat, korreloi voimakkaasti Bitcoinin kanssa. Siksi on todennäköistä, että Bitcoinin puolittumisen jälkeen vuonna 2020 tapahtuva härkä ralli vaikuttaa IOTAan positiivisesti. IOTA: n odotetaan nousevan yli 3,0 dollarin tasolle vuoden 2020 loppuun mennessä.

Onko IOTA: n tekniikka luotettava?

IOTA on markkinoiden aliarvostettu salaus. Sen tekniikka tekee siitä erottuvan muista, koska se ei ole blockchain-pohjainen. Teknologia on kuitenkin kiistatta yksi parhaista vaihtoehdoista blockchain-tekniikalle.

Entä skaalautuvuus?

IOTA on suunniteltu loputtomasti skaalattavaksi, kun on kyse sekunnissa lähetettyjen tapahtumien määrästä.

IOTA-tunnuksen hyväksyminen

IOTA on edelleen houkutteleva maksuväline nykyisille ja tuleville hajautetuille sovelluksille. Viimeisimmässä push-tunnisteessa, jotta sovellukset käyttävät tunnusta laajasti alustojen välisessä mittakaavassa, IOTA-kehittäjä toteuttaa maksualustan, jota voidaan käyttää missä tahansa pelissä tai sovelluksessa. Uutta järjestelmää voidaan käyttää kaikilla alustoilla, kuten iOS, Android, Windows, WebAbb, Xbox ja PlayStation 4.

IOTA-hintaennustepäivitys: 14. marraskuuta 2019

MIOTA / USD kohdistuu loppuvuoden ralliin

IOTA on kaventunut kohti 0,20 dollaria. Viime päivien hintatoiminta näyttää kuitenkin valmistautuvan merkittävään näyttelyyn vuosien loppuessa. Yhdistyminen 0,2550 dollarin ja 0,2600 dollarin välillä toi esiin testin 0,2700 dollarin toimitusvyöhykkeellä.

Vaikka IOTA on noussut takaisin 0,2650 dollariin (nykyiset markkinat), hinta on edelleen yli kahden viikon laskevan trendiviivan yläpuolella. 100 liikkuva keskiarvo on linjassa tarjoamaan tukea 0,26 dollaria, kun taas 50 tunnin SMA on tunnin ajan 0,2586 dollaria.

IOTA on jo alkanut näyttää potentiaalia loppuvuoden rallille. Korjaus yli 0,30 dollaria markkinoi kuitenkin nousuvaiheen alkua. Sillä välin 0,25 dollarin yläpuolella pysyminen on yhtä tärkeää sonneille lyhyellä aikavälillä. Siinä tapauksessa tapahtuu käänteinen, 0,2450 dollaria – 0,2500 dollaria on kätevä lopettaa tappiot.

HintaIOTA / USD -kaavio TradingView, Binance

IOTA-hintaennustepäivitys: 26. marraskuuta 2019

IOTA esittelee itsensä “luvattomaksi hajautetuksi kirjanpidoksi uutta taloutta varten”. Verkko on kehitetty edistämään esineiden internetin (IoT) tulevaisuutta. Siinä on tuntemattomat mikrotransaktiot sekä koneiden tietojen eheys. IOTA on ylpeä siitä, että se on puuttuva linkki siinä, mitä blockchain-tekniikka lupasi saavuttaa:

“Keskitetyt verkot, jotka mahdollistavat avoimen innovaation ja vertaisoperaatiot ilman välittäjiä tai maksuja.”

Käyttämällä Tangle-tekniikkaa IOTA voi korjata tartunnan estoketjutekniikan tehottomuudet.

IOTA kamppailee parhaillaan pohjan löytämiseksi heinäkuussa julkaistun $ 0,55: n jatkuvan laskusuuntauksen jälkeen. Kaksoispohjakuvion muodostuminen viittaa kuitenkin purkautumiseen ennen vuoden 2019 loppua. Lisäksi parantuva tekninen kuva osoittaa, että IOTA on ensisijainen palautumiselle. Tavoite ylöspäin ennen vuotta on 1,0 dollaria, mutta ennustan konservatiivisemmaksi vuoden lopun hinnaksi 0,55 dollaria.

IOTA-kaavioIOTA-kaavio Kaupankäyntinäkymä, Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me