Litecoin [LTC] -ennuste vuodelle 2025

Litecoin [LTC] -ennuste vuodelle 2025

  • Litecoin jatkaa nousua toisen vuosipuoliskon jäljellä olevina kuukausina.
  • Litecoinin ennustetaan vaihtavan lähes 250 dollaria 31. joulukuuta 2019 mennessä
  • Litecoinin ennustetaan vaihtelevan 1000-1200 dollarin välillä viidessä vuodessa.

Litecoin-projektin yleiskatsaus

Litecoin on ollut kriittisten valuuttateollisuuden tärkeimpien toimijoiden joukossa siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 2011 kovaksi Bitcoiniksi. Litecoinin virallisella verkkosivustolla todetaan “On peer-to-peer Internet -valuutta, joka mahdollistaa välittömät, lähes nollakustannukset kenellekään maailmassa.” Kuten monet muut alan hajautetut digitaaliset resurssit, Litecoin on avoimen lähdekoodin ja toimii maailmanlaajuisena maksuprotokollana ilman keskusviranomaisten puuttumista.

Litecoin on yksi maailman aikaisin kryptovaluutoista, ja siitä on tullut kilpailija muille maksuverkostoille. Sitä tukee kokenut ja aktiivinen kehitystiimi, ja sillä on vankka taloustiede. Kuitenkin kehittyvien tekniikoiden ja uusien kryptovaluuttojen myötä kilpailu on kiristynyt vuosien varrella.

Litecoin kärsii joistakin Bitcoiniin liittyvistä ongelmista, koska se on Bitcoinin haarukka. Haittapuolena on, että LTC-kilpailijat voivat hyödyntää uusinta tekniikkaa. Alalla on lupaavampia nousevia lohkoketjuja, jotka ovat erittäin skaalautuvia ja joilla on kyky käsitellä tuhansia tapahtumia sekunnissa pitäen transaktiopalkkiot minimillä. Jotkut kilpailijat nauttivat vilkkaasta yhteisöstä ja kauppiaiden tukiverkostosta, ja niistä on tullut uhka Litecoinille.

Nousu Bitcoinin vaikutuksen yläpuolelle

Vaikka Litecoin on vakiinnuttanut asemansa vankana kryptovaluuttana vuosien varrella, selkeän etenemissuunnitelman puute ja yhteisö, joka pidetään käynnissä olevan kehityksen pimeässä, peittää sen lähi- ja pitkän aikavälin tulevaisuuden. Monet kryptovaluutta-harrastajat uskovat, että Litecoin toimii edelleen Bitcoinin varjossa. Eri käyttäjät sanovat, että Litecoin ei tällä hetkellä kehity yksinään ja odottaa Bitcoinin julkaisevan koodin kehittäjiensä käyttöön Litecoinissa. Tämä on tietysti Litepay-saagan lisäksi, joka vaikutti suuresti Litecoiniin viime vuonna.

Litecoin on menettämässä myös markkinointia, eikä sillä sanota olevan tiettyä markkinointityötä tekevää tiimiä. Elävän yhteisön rakentaminen ympäri maailmaa auttaisi lisäämään tietoisuutta ympäri maailmaa, mikä johtaisi LTC: n laajempaan ja laajempaan käyttöönottoon.

Litecoin-tulevaisuus voisi hyvinkin olla sidoksissa muutaman alueen kehittämiseen; salaman verkko (LN) ja atominvaihtosopimukset. Ajantasainen tieto näistä kahdesta alueesta on kuitenkin edelleen käsiteltävä asia. Litecoinin perustaja Charlie Lee sanoi ensimmäisellä vuosineljänneksellä, että verkko pyrkii ottamaan käyttöön yksityisyyden ja vaihdettavuusominaisuudet. Nämä kaksi ominaisuutta olisivat houkuttelevia käyttäjälle, mutta yksityisyys voi vahingoittaa Litecoinia, koska kauppiaat voivat alkaa poistaa kolikon listalta noudattaakseen AML-käytäntöjä.

Litecoin-kaivostoiminta ja puolittaminen

Litecoin, kuten Bitcoin, on kaivettava kryptovaluutta. Tällä hetkellä kaivostyöläisille myönnetään 25 LTC / lohko. Joka neljäs vuosi (840 000 lohkoa) tämä määrä puolittuu. Litecoin on Scrypt-kolikko ja enimmäkseen kaivostoiminta käyttäen sovelluskohtaisten integroitujen piirien (ASIC) kaivostyöläisten kuten Bitmainin kehittämiä laitteita. Litecoin toimii konsensusalgoritmilla, jota kutsutaan työn todistamiseksi aivan kuten Bitcoin. Yksi yleisesti käytetyistä ASIC-laitteista LTC: n louhimiseen on Bitmainin Antminer L3 +, vaikka on kilpailija, joka on pian lanseeraamassa A4 + LTCMaster by Innosilicon.

Litecoin-kaivostyöläisillä on mahdollisuus tehdä se yksin tai liittyä kaivosaltaaseen. Kaivostoiminta yksin vaikeuttaa lohkon löytämistä, mutta antaa kaivosmiehelle mahdollisuuden pitää kaikki 25 LTC-palkkiot mukaan lukien palkkiot. Paljon hajautusvoimaa tarvitaan kuitenkin kaikille kaivosmiehille, jotka menevät yksin. Allaskaivostoiminta antaa kaivostyöläisten ryhmälle mahdollisuuden vaikuttaa hajautusvoimaan ja tekee tuloistaan ​​paljon vakaampia, mutta pieninä määrinä.

Kuten joka neljäs vuosi mainittiin, Litecoin käy läpi puolittamistapahtuman, jossa kaivostoiminnan palkkiot puolittuvat. Litecoin-kaivostoiminta puolittuu jokaisen 840 000 jälkeen, mikä tarkoittaa, että vuoden 2019 puolikkaan jälkeen kaivostyöläisten palkkio leikataan puoleen 12,5 dollariin. Tapahtuman on määrä tapahtua siellä tai sen ympäristössä 6. elokuuta 2019. Tämä on Litecoinin toinen puolittamistapahtuma 26. elokuuta 2015 tapahtuman jälkeen.

Tapahtuman vaikutusten odotetaan pysyvän enimmäkseen salauksen louhinnan kannattavuudessa. Näin ollen, jos historia on menossa, odotetaan hintarallia. Vuonna 2015 Litecoin kaksinkertaistui arvonsa jälkeen tapahtuman ollessa 1,5 dollarista 3 dollariin. Vastaavan nousun odotetaan tämän vuoden puolittamisen jälkeen.

Litecoin-joukkojen hyväksyminen

Salausvaluuttojen massan käyttöönoton sanotaan olevan digitaalisten hyödykkeiden arvon liikkeellepaneva voima. Viime vuoden karhutrendillä oli negatiivinen vaikutus adoptioon. Asiantuntijat ennustavat kuitenkin, että laskusuuntauksesta toipuminen herättää varmasti valtavirran omaksumisen. Charlie Lee sanoi kerran, että laskusuuntaisten markkinoiden aikana projektit keskittyvät enemmän kehitykseen:

“… luulen tulevaisuudessa käyttäväsi salausvaluuttoja jokapäiväisessä elämässäsi, etkä edes ymmärrä sitä”

Lee kertoi Pennsylvanian yliopiston Wharton-koulu.

Litecoinia voidaan käyttää maksamaan tavaroista ja palveluista eri verkkokauppasivustoilla sekä fyysisissä paikoissa ympäri maailmaa. Lisäksi LTC: tä voi tällä hetkellä ostaa helposti pörsseistä ja vaihdosta muiden kolikoiden ja fiat-valuuttojen kanssa. Hotelli- ja matkailualalla on yrityksiä, jotka hyväksyvät LTC: tä maksuvälineenä.

Litecoin-hintaennuste 2019 & 2020

Litecoin on tällä hetkellä noin 115 dollarin tasolla, vaikka digitaalinen omaisuus kosketti toukokuussa korkeimpia noin 122 dollaria. Korkeuksien takaisinkytkentä on vahvasti sidoksissa laskevaan paineeseen, joka vaikuttaa suurimpiin kolikoihin, kuten Bitcoin, joka testasi tuen $ 7500: lla sen jälkeen kun se hylkäsi yli $ 9000.

CoinMarketCap-tietojen mukaan 6,5 miljardin dollarin kryptovaluutat sijoittuvat tällä hetkellä markkinoiden viidenneksi. Sen 24 tunnin kauppavolyymi on 3,6 miljardia dollaria viimeisten 24 tunnin aikana, enimmäismäärä 84 000 000 LTC: tä, mutta vain 62,097,626 LTC-kolikoita on tällä hetkellä liikkeessä.

Kahden viime kuukauden kehitys on osoittanut sijoittajalle, että toipuminen vuoden 2018 äärimmäisistä laskuista ei ole mirage, vaan mahdollisuus. Vuoden 2019 alusta lähtien Litecoin on yli nelinkertaistanut arvonsa, ja tämä aalto ei näytä olevan kaukana varsinkaan kulman takana olevasta puolittumisesta.

Coingape ennustaa, että Litecoin jatkaa nousua loppuvuonna vuoden toisella puoliskolla käydä kauppaa lähellä 250 dollaria 31. joulukuuta 2019 mennessä. Tämä johtuu siitä, että Litecoin on jo saanut vauhtia nousuun ja kolikon kysynnän odotetaan nousevan puolittavan tapahtuman julkaisemiseksi elokuussa.

Itse asiassa 250 dollarin ennuste Litecoinille on varovainen ja vauhti kasvaa vuoden 2020 alussa. Litecoinin tavoite vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä on käydä kauppaa noin 300 dollaria. 31. joulukuuta 2020 mennessä Litecoin vaihtaa kättä lähellä kaikkien aikojen korkeimpia, ellei noin 500 dollaria. Kun kryptovaluutan valtavirtaistuminen lisääntyy, myös Litecoin saa vauhtia, kun pörssien kysyntä kasvaa. Viidenneksi kryptovaluuttana Litecoin korreloi edelleen Bitcoin-arvoon ja voi nousta vielä korkeammaksi Bitcoinin puolittumistapahtuman jälkeen, jossa Bitcoinin ennustetaan nousevan yli 30000 dollarin korkeuksiin.

Litecoinin hintaennuste 2025 ja sen jälkeen

Viiden vuoden kuluttua toivomme, että Litecoin on tullut Bitcoinin varjosta. Tilanne, jonka avulla verkko voi puolustaa omaa polkuaan tulevaisuuden suhteen kehityksen, päivitysten ja tunnusluvun suhteen. LTC: n “uudena maailmanlaajuisena kuluttaja- ja yritysmaksutandardina” LTC: n odotetaan saavan pitoa kaikilla alueilla. Se on jo plus Litecoinille, koska sillä on nopeammat vahvistusajat ja alemmat tapahtumien käsittelymaksut.

Litecoinin ennustetaan vaihtelevan 1000-1200 dollarin välillä viidessä vuodessa. Kun lisääntyvä käyttöönotto ja salaukset ovat parempia vaihtoehtoja maksamiselle ja sijoittamiselle, LTC: n arvo voi osua korkeammille korkeuksille 1500 dollarin ja 2000 dollarin välillä viiden vuoden aikana. Tarkasteltaessa 10 vuoden isompaa kuvaa Litecoin todennäköisesti vaihtelee 5000 ja 8000 dollarin välillä.

Litecoin-hintaennuste [päivitys]

Litecoinin hinta vuonna 2020 on jaettu yhteen nousevaan ja toiseen laskevaan neljännekseen.

Hinta laski alle 0,0054 BTC-tuen noin vuotuisen avautumisen aikana, mikä johtaa edelleen laskevaan jatkumiseen toisella neljänneksellä. W.r.t. Bitcoin, hinta on konsolidoitu yli 0,0043 BTC. Kuitenkin se käy edelleen alle 50 ja 200 päivittäisen EMA: n (eksponentiaalinen liukuva keskiarvo), joka on laskeva.

LTC / BTC-päivittäinen kaavio Bitfinexissä (TradingView)LTC / BTC: n päivittäinen kaavio Bitfinexissä (TradingView)

Äänenvoimakkuusindikaattoreilla CMF (Chaikin Money Flow) ja KVO (Klinger Oskillaattori) on pieni laskeva kaltevuus. Kuitenkin tämä vuosi puolittamisen jälkeen, joka on kasautunut myös aiemmin. USD-asteikolla hinta käy kauppaa vuoden 2018 yläpuolella ja COVID-19 on matala ja tarjoaa nousevan perspektiivin. 

Litecoin-hintaennuste vuodelle 2020 [Päivitetty]

Tällä hetkellä hinta näyttää olevan trendissä symmetrisen kolmion sisällä, jolla on kolme mahdollista lopputulosta USD-asteikolla. 

Ensinnäkin, punainen – on laskusuuntaiset mahdollisuudet, jos hinta rikkoutuu kolmion alapuolelle. Tällä hetkellä se edustaa noin 40 dollaria. 

Toiseksi, sininen – tällä on suurempi todennäköisyys esiintyä markkinoiden nykyisten epävarmuustekijöiden mukaisesti. Jatkuva konsolidointi vuoden loppuun asti pitää hinnan noin 55 dollarissa vuoden loppuun mennessä. 

Kolmanneksi ahneus – trendiviivan vastarinnan yläpuolella oleva nouseva noususuhde on valtavan nouseva LTC: lle, jonka alkuperäiset tavoitteet ovat noin 140 ja 180 dollaria. 

LTC / USD-viikkokaavio Bitstampissa (TradingView)LTC / USD-viikkokaavio Bitstampissa (TradingView)

Litecoin-hintaennuste vuodelle 2021

Symmetrisen kolmion erottelukyky asettaa sävyn vuoden 2021 ensimmäiselle puoliskolle. Jos tuen ja vastuksen vakiinnuttaminen jatkuu, voimme odottaa matalaa jatkuvaa matalaa volatiliteettia. Kummallakin puolella tapahtuva puhkeaminen kuitenkin vaihtelee huomattavasti vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä. 

Litecoin-hintaennuste vuodelle 2022

Altcoinien pitkäaikainen kestävyys riippuu suuresti sen suhteellisesta liikkumisesta Bitcoinin [BTC] kanssa. Värähtelykuvio osoittaa merkkejä verkon vaikutusominaisuuksien lisääntymisestä. (Suurin osa avaruuden kryptovaluutoista on rappeutuneita valuuttoja, jotka kirjaavat jatkuvasti uusia matalia, kunnes ne saavuttavat likviditeettipisteen.)

Litecoin [BTC] on yksi harvoista kryptovaluutoista, joilla on terve värähtelyominaisuus. Ennen kuin vuosi 2021, jos hinta kykenee rikkomaan yli 0,0075-0,0067 BTC-tason, voimme ennakoida tavoitteita noin 0,02 BTC: n (160%: n vahvistus WT-BTC). 

LTC / BTC kuukausikaavio Bitfinexissä (TradingView)LTC / BTC: n kuukausikaavio Bitfinexissä (TradingView)

Litecoin-hintaennuste vuodelle 2025 

Litecoin [LTC] on maksupohjainen apuohjelma, joka on kehitetty kloonina tai hopeana Bitcoinin kultaan. Se toimii myös PoW: lla (Proof of Work) ja on suhteellisen nopeaa ja halvempaa kuin Bitcoin. Litecoin-säätiö on tällä hetkellä nimittänyt David Burkettin lisäämään tietosuojaominaisuuksia valuutalle MimbleWimble Implementationin kautta. 

Onko Litecoin [LTC] hyvä sijoitus?

Litecoin-säätiö on tehnyt edistyksellistä työtä Litecoin-maksujen käyttöönotossa kaikkialla Yhdysvalloissa. Yhteistyössä urheilutiimien ja NASCAR-joukkueiden kanssa säätiö haluaa hyödyntää vuosituhannen väestöä Yhdysvalloissa. Bcash [BCH] on yksi Litecoinin [LTC] vahvimmista kilpailijoista. Vertaileva toteutunut markkina-arvo viittaa myös ketjun läheisyyteen.

Litecoinin ja Bitcoinin käteisvarojen markkina-arvo (Lähde: Coinmetrics)Litecoinin ja Bitcoinin käteisvarojen markkina-arvo (Lähde: Coinmetrics)

Lisäksi perustajat odottavat yksityisyyden toteutumista sen protokollassa. Litecoinin luojan Charlie Leen mukaan rahan perustekijöihin sisältyy yksityisyys ja haltijaominaisuudet. Tämä ominaisuus voi erota muista johtavista maksuvaluutoista, mikä vahvistaa kryptovaluutan perustekijöitä. 

Bitcoinin toisen kerroksen maksuratkaisujen kehittyessä sekä keskuspankkien, stablecoiinien ja CBDC: n blockchain-ratkaisujen nousun myötä maksumerkkien markkinat vähenevät. 

Asiantuntijoiden lausunto Litecoinin hintaennusteesta

Suurin osa asiantuntijoista ja analyytikoista uskoo, että Litecoin korjaa korkeamman loppuvuodesta 2019. Vauhdin odotetaan kasvavan vuonna 2020. Jotkut arvovaltaisista verkkosivustoista ovat myös julkaisseet Litecoin-ennusteensa, jotkut esitellään tässä osiossa..

Esimerkiksi CoinSwitch.co, johtava kryptovaluutan vaihtoaggregaatti, uskoo, että “Koska valuutta on saamassa enemmän suosiota, hyväksymissuhde saattaa myös nousta. Se on jo korkea verrattuna muihin uusiin tulijoihin. Hinta nousee melko korkealle vuosina 2022 ja 2023, jolloin se voi saavuttaa 900 dollarin rajan. “

Kellyn mukaan BK Capital Management (LLC) Litecoinin johtaja käy kauppaa noin 500 dollaria vuoden 2019 loppuun mennessä. Hän lisää, että tämä ennuste on edelleen konservatiivinen ja Litecoin saattaa nousta 600 dollariin samana aikana.

Steemit.com, tunnettu kryptovaluuttaennustussivusto ennustaa, että Litecoin käy kauppaa 3500 dollarilla vuoden 2019 loppuun mennessä.. Sivusto kertoo, että Litecoin saa vauhtia yhdessä muiden kryptovaluuttamarkkinoiden kanssa.

Toinen suosittu salausanalyytikko George Tung sanoo, että Litecoin on kaukana absoluuttisesta katosta. Hän ennustaa, että Litecoin nousee 1500 dollarin kynnykseen ensi vuoden loppuun mennessä.

Litecoinin tekninen analyysi

Litecoin pysyy alttiina laskulle niin kauan kuin kriittinen taso 120 dollaria pysyy valloittamattomana. Äskettäin nouseva laskusuuntainen paine rikkoi nousutrendin, joka oli muodostanut korkeamman nousukuvion toukokuun alusta lähtien. Päiväkaaviosta käy kuitenkin ilmi, että pienemmästä korjauksesta huolimatta LTC / USD pysyy yli puolen vuoden pituisen nousevan trendiviivan yläpuolella.

LTC / USD päivittäinen kaavio

Kesäkuun lasku ei myöskään ollut alle 30 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (EMA) tarjoaman historiallisen tuen. Ja niin kauan kuin hinta pysyy tämän indikaattorin yläpuolella, nouseva kiinnostus LTC: tä kohtaan kasvaa varmasti tulevissa istunnoissa.

Päivittäisen kaavion lisätiedot osoittavat nouseva vauhti, joka yrittää nousta myyjän ruuhkan yläpuolelle nykyisen arvon yli 114 dollaria. On tärkeää, että ostajat lisäävät pääsynsä katapultti Litecoiniin yli 120 dollaria lyhyellä aikavälillä. Loppujen lopuksi RSI: n trendit viittaavat siihen, että Litecoin on edelleen nousussa. RSI on muodostanut korkeamman korkean mallin ylös- ja alasliikkeistä huolimatta toukokuun alusta. Indikaattorin odotetaan jatkuvan samalla trendillä koko kesäkuun ajan, mikä todennäköisesti lisää ostajien luottamusta nouseviin markkinoihin. Sillä välin alkuperäinen tuki on 100 dollaria, vaikka 80, 60 ja 40 dollaria ovat hyödyllisiä, jos tapahtuu käänteinen.

Litecoin-hinnan usein kysytyt kysymykset:

Mikä on Litecoin (LTC) nykyinen hinta?

Litecoinin arvo on tällä hetkellä 111 dollaria (7. kesäkuuta 2019).

Will Litecoin [LTC] osui 100 dollariin?

Jos hinta rikkoutuu pitkän aikavälin symmetrisen kolmion yläpuolelle ennen vuoden 2020 loppua, 100 dollarin arvostus Litecoinissa on erittäin todennäköistä. Konsolidointi ja laskeva purkautuminen ovat kuitenkin muita mahdollisuuksia, joita sijoittajien on suojattava.

Mikä on Litecoin (LTC) nykyinen hinta?

Litecoinin arvo on tällä hetkellä 111 dollaria (7. kesäkuuta 2019).

Mistä voin ostaa Litecoins [LTC] ?

Voit ostaa Litecoinia [LTC] ylhäältä kryptovaluutanvaihdolta, mukaan lukien Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex ja niin edelleen..

Voit myös käydä kauppaa johdannaisillaan alustoilla, kuten Binance, Kraken, Okex, Huobi ja niin edelleen. Litecoin [LTC] on saatavana myös moniin kryptoautomaateihin.

Selviääkö LTC?

Litecoinin selviytyminen taataan kryptovaluutan ketjun kasvulla. Maksujen, rahalähetysten ja pankkiautomaattien lisääntyvä käyttöönotto on ensiarvoisen tärkeää LTC: n selviytymisen kannalta.

Stablecoins ja keskuspankin (CBDC) mahdollistamat blockchain-projektit uhkaavat kuitenkin myös sen pitkäikäisyyttä sekä Bitcoin ja Bitcoin Cash.

Saako LTC 1000 dollaria?

1000 dollarin arvostus Litecoinille [LTC] edellyttäisi kolminkertaista voittoa edellisestä ATH: sta. Perinteisten rahoitusmarkkinoiden laajuus huomioon ottaen se ei ole mahdotonta. Edellyttää kuitenkin kaikkialla esiintyviä Litecoin-maksuja ainakin yhdessä kehittyneessä tai kehitysmaassa tai parissa alikehittyneellä alueella.

Mikä on Litecoinin hinta kesäkuun lopussa?

LTC / USD vaihtelee välillä 120 ja 150 dollaria kesäkuun 2019 loppuun mennessä.

Onko kannattavaa ostaa ja pitää Litecoinia?

Litecoinin arvo on noussut yli neljä kertaa kesäkuun alusta lähtien. Tämän artikkelin ennusteiden mukaan sen arvo todennäköisesti nousee 250 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä ja kauppa yli 500 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä. Siksi LTC on hyvä sijoitus pitkäaikaiselle haltijalle. On kuitenkin elintärkeää sijoittaa vain se, mitä sinulla on varaa menettää ja kun olet suorittanut huolellisuuden luotettavan tutkimuksen kannalta.

Aiheuttaako Litecoin puolittuminen hintojen nousun?

Puolittaminen on aiemmin liitetty Litecoinin ja Bitcoinin hintakokouksiin. Jos historia on menossa ohi, odotan Litecoinin nousevan puolittuneen tapahtuman jälkeen.

Voiko Litecoin tulla ulos Bitcoinin varjosta?

Litecoin on eräänä vanhimmista kryptovaluutoista kypsynyt vuosien varrella. Ja kyllä, LTC voi luoda polun kehityksen ja arvon suhteen erillään Bitcoinista. Tämä alkaa ainutlaatuisten päivitysten työntämisestä, keskittymällä markkinointiin ja elinvoimaisen yhteisön kasvattamiseen ympäri maailmaa.

PÄIVITYS: 2. heinäkuuta 2019

1 tunnin kaavio LTC / USD-kaupankäynnille osoittaa, kuinka Litecoin yritti edetä edellisen 61,8% Fib-retracementin yläpuolelle viimeisen swingin 149,20 dollarin ja matalan 107,80 dollarin välillä. Korjaus kohti 140 dollaria menetti höyryä 137,79 dollarilla avaamalla Pandora-laatikon. Täältä tunkeutunut laskusuuntainen paine aiheutti massiivisen hinnan kääntymisen 100 yksinkertaisella liukuvalla keskiarvolla (SMA) hintaan 123,16 dollaria. Litecoin laski edelleen alle 115 dollaria ja muodosti matalan 112,48 dollarissa.

Tekniset tasot ovat voimakkaasti laskussa alkaen suhteellisen voimakkuuden indeksistä (RSI) 37,61: ssä ja edelleen laskusuhdanteessa sen jälkeen, kun eivät pysyneet keskitason yläpuolella. Liikkuvan keskiarvon lähentymisen divergenssi (MACD) 1 h -kaavio lähettää myös laskusignaaleja, kun positiivinen ero liukuu kohti negatiivista.

PÄIVITYS: 5. heinäkuuta 2019

Litecoin käy kauppaa tärkeimmän tukialueen yläpuolella viime viikolla aloitetun korjauksen seurauksena konsolidoinnista 130–140 dollarin vastusvyöhykkeen välillä. Litecoin nousi kesäkuussa uusiin korkeuksiin koskien 150 dollaria ylösalaisin Coinbasen hintatietojen mukaan, mutta ostovoiman väheneminen ja myyntipaineen nousu johti voittojen trimmaamiseen.

Litecoinin on löydettävä tukea karhualueelta 130–140 dollaria; siirto, jonka avulla härät voivat keskittyä 150 dollarin tasolle tulevina viikkoina. Teknisesti sillä on potentiaalia toipua erityisesti liukuvan keskiarvon lähentymisen divergenssin (MACD) siirtyessä positiiviselle puolelle.

Litecoin Market Update: Lyhytaikainen tavoite asetetaan nyt 60 dollarin tasolle

Litecoinin laskusuunta viime viikolta ei ole ainutlaatuinen, koska lasku on ollut laaja-alaista. Yllä oleva konsolidointi tuotti positiivisia hedelmiä. Sen sijaan kuudenneksi suurin kryptovaluutta teki käännöksen pahimmalle sukeltamalla kohti 50 dollaria. Salaman pudotus oli alimmillaan noin 50,27 dollaria (Coinbasessa) ennen kuin toipuminen tapahtui matalasti.

Litecoin-sonnit ovat muodostaneet matalan, hieman yli $ 50: n, toipumassa. Kuitenkin ylöspäin on edelleen rajoitettu 56,00 dollaria. Päinvastoin, vauhti on hieman nouseva paineajassa, kun LTC on korjannut trendiviivan vastuksen. Tämän lisäksi hinta on yli 50 MA yhden tunnin kaaviossa ja 21 EMA. Ainoa este on tyhjentää 56 dollaria (vaihteluraja) ja avata tie korjaukselle 60 dollariin. Toisaalta uusi lyhytaikainen tuki on 52,00 dollaria, kun taas 50 dollaria on kätevä, jos eteneminen heikkenee.

LTC / USD -hintakaavioLTC / USD -hintakaavio Kaupankäyntinäkymä

Litecoin-hintaennustepäivitys: 13. marraskuuta 2019

Pitäisikö sijoittajien unohtaa 100 dollaria vuonna 2019?

On kulunut alle kaksi kuukautta ennen uuden vuoden 2020 aloittamista. Salausmarkkinoiden nykyinen tila ei kuitenkaan ole kovin vaikuttava. Erityisesti Litecoin ei toimi yhtä hyvin kuin sijoittajat kuvittelivat sen marraskuussa. Kiitämme kuitenkin sonneja matalan korjauksen tekemisestä hieman yli 48 dollarin tasoista yli 60 dollarin korkeuksiin.

Samaan aikaan Litecoin käy kauppaa 61,09 dollarilla keskellä jatkuvaa vetäytymistä 65 dollarin hylkäämisen jälkeen. Tämä on toinen kerta, kun Litecoin palaa samalta tasolta marraskuussa. Nouseva trendiviiva ei ole pystynyt pitämään hintaa, jonka välittömän nousun yläraja on 50 MA 4 tunnin kaaviossa. 100 MA on linjassa tarjoamaan tukea hieman yli 60 dollaria.

Teknisesti Litecoin todennäköisesti hajoaa edelleen kohti 60 dollaria. Tauko $ 50 -alueelle on myös alkamassa laskevan kaltevan RSI: n perusteella. Kääntäminen on mahdollista RSI-tuotolla 70 kohti yhdistettynä nousevaan nousukauppaan.

LitecoinLTC / USD-kaavion lähde Kaupankäyntinäkymä, Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me