Kryptovaluuttakauppa: Osta ja pidä

Mikään muu omaisuusluokka ei ole nähnyt upeita voittoja, jotka äskettäin nähtiin kryptovaluutoissa. Bitcoin, merkittävin kryptovaluutta, on palannut pari miljoonaa prosenttia vuodesta 2010, jolloin sen arvo oli 0,008 dollaria yhdessä vaiheessa.

Bitcoin ja muutama muu salausvaluutta ovat palkinneet hienosti sijoittajat, jotka ovat ostaneet ja pitäneet niitä. Onko ostaminen ja pitäminen edelleen tehokas kryptovaluuttojen kaupankäyntistrategia? Mitkä salauksista kannattaa ostaa?

Kaupankäynti kryptovaluutoilla - osta ja pidä -lähestymistapa 1 (eksponentiaaliset voitot)

Tietyt kryptovaluutat ovat tallentaneet ennenkuulumattomia voittoja.

Ostamisen ja pitämisen kryptovaluuttakaupan edut

Se katkaisee 95% markkinoiden melusta

On olemassa erilaisia ​​osta ja pidä -strategioita (uskokaa tai älkää). Näiden strategioiden pääajatuksena on ajaa pitkällä aikavälillä härkätrendejä ja poistaa markkinoiden “melua”, joka liittyy lyhyempiin aikarajoihin. Lyhytaikaiset kauppiaat turhautuvat usein, kun markkinat ravistelevat heitä kaupasta, kun ne piiskaavat pienemmillä aikaväleillä (esimerkiksi yhden tunnin aikataululla). Viikkokaavion hintatoiminta on usein haihtumaton tietyn ajanjakson ajan. Kun samaa jaksoa analysoidaan pienemmillä aikaväleillä, kuva on yleensä paljon röyhkeämpi ja arvaamattomampi kuin viikoittaisessa aikataulussa.

Täydellinen markkinoiden ajoitus ei ole välttämätöntä

Osto- ja pitokaupan houkutteleva tekijä monille kauppiaille ja sijoittajille on, että monissa tapauksissa markkinoiden täydellinen ajoitus ei ole erityisen tärkeää. Kauppiaille, jotka aikovat käydä kauppaa kuukausia tai jopa vuosia, tärkeintä on todella tulla kauppaan. Nämä elinkeinonharjoittajat eivät usein odota suuria vetäytymisiä vallitsevaan härkätrendiin, koska he tietävät, että se voi aiheuttaa heille mahdollisuuden menettää mahdollisuuden päästä etsimäänsä asemaan.

Kaupankäynti kryptovaluutoilla - Osta ja pidä -lähestymistapa 2 (Surfer-kokoa)

Kryptovaluuttakauppojen ostaminen ja pitäminen -lähestymistapa ei vaadi täydellistä ajoitusta.

Pienemmät transaktiokustannukset

Elinkeinonharjoittajat, jotka harjoittavat pitkäaikaista ostoa ja pitämistä -kauppaa, eivät yleensä käy kauppaa. Tämä voi vähentää transaktiokustannuksia merkittävästi. Elinkeinonharjoittajan, joka käy kauppaa päivittäin tai joka viikko, on otettava huomioon kertyneiden transaktiokustannusten nosto. Joidenkin kryptovaluuttojen spread on huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi suurimmilla valuuttapareilla. Tämä voi tehdä monien lyhytaikaisten kauppojen toteuttamisesta muutaman pitkäaikaisen kaupan sijaan erittäin kalliiksi ja tehoton.

Vähentynyt psykologinen rasitus

Lyhytaikainen ja jopa keskipitkän aikavälin kauppa voi olla stressaavaa monille kauppiaille. Monta kertaa markkinoilla voi olla vaikea käydä kauppaa muutaman viikon ajan, ja tänä aikana lyhyen ja keskipitkän aikavälin kauppa voi uuvuttaa kauppiaita, etenkin vähemmän kokeneita.

Vaikka osta ja pidä kryptovaluuttakaupan strategiat voivat toisinaan olla stressaavia, se on ehdottomasti vähemmän verotettavaa kuin lyhytaikaiset kaupankäyntistrategiat.

Aikatehokkuus

Osta ja pidä kryptovaluuttakauppastrategiat ovat täydellisiä sijoittajille ja kauppiaille, jotka haluavat saada potentiaalisesti suuria voittoja minimaalisilla aikakustannuksilla. Pitkäaikaisten kryptovaluutta-sijoittajien, jotka harjoittavat osto- ja pidätyskauppaa, ei tarvitse tarkkailla hintaa joka päivä, eikä heidän tarvitse tehdä teknistä analyysiä ja tarkastella kaavioita säännöllisesti. Näiden kryptovaluuttakauppiaiden / sijoittajien olisi viisasta pysyä tietysti tärkeimpien uutisten päällä ja tarkistaa asemansa silloin tällöin, mutta se on silti paljon vähemmän aikaa vievää kuin lyhytaikainen kaupankäynti.

Kaupankäynti kryptovaluutoilla - Osta ja pidä -lähestymistapa 3 (kaveri istuu riippumatolla)

Kun ostat ja pidät salausta, sinun ei tarvitse tuijottaa kaavioita koko päivän.

Mitkä kryptovaluutat ovat kaupan arvoisia?

Vaikka pieniä kryptovaluuttoja ei välttämättä pitäisi välttää, luotettavimmat kryptot ovat suurimmat, vakiintuneet. Tähän sisältyy Bitcoin (BTC), eetteri (ETH), viiva, litecoin (LTC), Bitcoin-käteinen ja ripple (XRP). Sijoittajat ja kauppiaat luottavat näihin (ja muihin) suuriin kryptovaluuttoihin. Tämä voi auttaa sinua ostettaessa näitä kryptoja pitkäaikaiseen pelaamiseen.

Täältä löydät luotettavia kryptovaluutta-välittäjiä.

Yksi suurten kryptovaluuttojen kaupan eduista on se, että ne tarjoavat syvemmän likviditeetin. Riittävä likviditeetti auttaa välttämään liukastumista kaupankäynnin ja tilausten täyttämisen yhteydessä (ottamaan voittoja ja lopettamaan tappiotilauksia).

Suuret kryptovaluutat myös kaatuvat ja palavat paljon vähemmän kuin pienemmät. On ollut lukuisia kryptovaluuttoja, jotka eivät ole selviytyneet kovin kauan. Sijoittaminen upouuteen kryptovaluuttaan, joka ei ole vielä osoittautunut toimivaksi, on kuin päivän ikäisen poikasen ostaminen – suuri kasvupotentiaali, mutta riskialtista.

Vakiintuneemmat kryptovaluutat, mukaan lukien edellä mainitut, ovat ehdottomasti syytä tarkastella. Sijoittajat, joilla on suuri riskinottohalukkuus, saattavat olla kiinnostuneita pienemmistä, vähemmän tunnetuista kryptovaluutoista. Sijoittaessaan niihin kauppiaat saattavat kuitenkin haluta käyttää pienempiä panoksia kuin suuremmilla kryptovaluutoilla.

Tapoja aloittaa osto-ja-pidä-salaustoiminta

Monet sijoittajat yksinkertaisesti ostavat salausvaluuttoja ja pitävät niitä, kunnes heidän mielestään on hyvä aika myydä. Nämä sijoittajat tekevät usein vähän teknistä analyysiä ennen kaupankäynnin aloittamista ja saattavat joissakin tapauksissa haluta olla käyttämättä stop loss -tilauksia.

Elinkeinonharjoittajat ja sijoittajat, joilla on teknisen analyysin taitoja, saattavat mieluummin ryhtyä kryptovaluuttakauppaan heikkojen tai huomattavien hintojen uudelleenjärjestelyjen jälkeen. Muut osallistujat haluavat tulla markkinoille vastustuskyvyn tauolla. Tämä lisää vauhdin vahvistamisen edun.

Osta ja pidä -vinkkejä kryptovaluuttojen kaupankäyntiin

  • Käytä suurempia aikatauluja tekniseen analyysiin, esimerkiksi päivittäisiin, viikoittaisiin ja kuukausittaisiin kaavioihin.
  • Jos käytät pysäytyshäviöitä, älä sijoita sitä liian lähelle sisäänkäyntiäsi.
  • Vipuvaikutus tulisi minimoida tai vipua ei tulisi käyttää. Viputettujen kryptovaluuttakauppojen pitäminen kuukausia tai vuosia voi olla kallista.
  • Jos mahdollista, hyödynnä vetoja saadaksesi paremman pääsyhinnan.
  • Jos nousutrendi on haihtumaton ja erittäin vahva, älä odota syviä jälkikäyntejä. Markkinoille tuloa voidaan harkita tässä tapauksessa samoin kuin eriteltyjä merkintöjä.
  • Pidä silmällä perustekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kaupankäynnin kohteena olevien kryptovaluuttojen pitkän aikavälin näkymiin.

Aloita salausvaluuttojen kauppa nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me