Ethereumin (eetterin) kauppa – Aloittelijan opas

 Ethereum (Ether), maailman toiseksi suurin kryptovaluutta, on kasvanut räjähdysmäisesti. Olitpa veteraanikauppias tai aloittelija pääomamarkkinoilla, ethereum-kauppa tarjoaa erilaisia ​​etuja ja mahdollisuuksia. Lue tämä kätevä opas oppiaksesi kaupankäynnissä ethereumilla, miten se keksittiin, korrelaatiot ja mikä vaikuttaa sen hintaan.

Aloita hyödyntämällä tämän tehokkaan kryptovaluutan potentiaalia aloittamalla ethereumin kaupankäyntimatkasi tänään!

Kryptovaluuttojen alkuperä pähkinänkuoressa

Anonyymi henkilö (tai henkilöt) loi Bitcoinin, ensimmäisen hajautetun kryptovaluutan, salanimellä Satoshi Nakamoto. Satoshi kaivoi myös bitcoinien ”geneesieston” tammikuussa 2009.

Bitcoin on maailman suurin kryptovaluutta ja sen markkina-arvo on kasvanut valtavasti. Esimerkiksi 6. lokakuuta 2019 sen markkina-arvo oli yli 144 miljardia dollaria.

Ethereumin keksintö

Innovatiivinen nuori poika, nimeltään Vitalik Buterin, kehitti tavoitteensa muuttaa internet kokonaan, salausalustan, jolle kehittäjät voivat rakentaa minkä tahansa tyyppisen hajautetun sovelluksen.

Ymmärtäessään Bitcoinin perusteellisesti, Vitalik ehdotti, että se tarvitsi komentosarjakielen sovelluskehitykseen. Kun kukaan ei ollut kiinnostunut hänen ehdotuksestaan, hän jatkoi työtä voimakkaassa uudessa projektissaan.

Vuonna 2013 Vitalik julkaisi valkoisen kirjan, jossa kuvataan tätä uutta dynaamista alustaa, jota hän kutsui Ethereumiksi. Uskomattoman innovaationsa vuoksi hänet nimitettiin vuoden 2014 Thiel-stipendiaatiksi ja hän sai 100 000 dollarin palkinnon.

Tämän jälkeen nuori mies jätti Waterloon yliopiston etsimään Ethereumin kunnianhimoaan. Muiden kehittäjien ja perustajien avulla projekti siirtyi nopeasti ylikierrokselle.

Erittäin onnistuneella yleisömyynnillä heinäkuussa 2014 he keräsivät yli 18 miljoonaa dollaria myymällä Ether, Ethereum-rahakkeet, jotka olivat pohjimmiltaan projektin osakkeita.

Kuinka käydä kauppaa eetterillä 1

Bitcoin ja eetteri, maailman suurimmat virtuaalivaluutat.

Eetteriä käytetään myös Ethereum-verkon maksamiseen tapahtumista ja laskentapalveluista.

Vuotta myöhemmin heidän ensimmäinen julkaisunsa nimeltä Frontier lanseerattiin 30. heinäkuuta 2015. Nyt oli saatavilla uusi foorumi, jolla kehittäjät voivat luoda omia hajautettuja sovelluksiaan ja älykkäitä sopimuksiaan.

Eetteri on maailman toiseksi suurin kryptovaluutta, ja sen markkina-arvo oli yhdessä vaiheessa vuonna 2017 lähes 38 miljardia dollaria, vaikka lokakuusta 2019 markkinoiden yläraja on 18 miljardia dollaria. Tämä mielenkiintoinen rahoitusväline on kasvanut uskomatonta vauhtia!

Eterin viikkokaavio – Osa hintatoimista viimeisten 3 vuoden aikana

Ethereum on myös erittäin epävakaa, kuten useimmat suuret kryptovaluutat. Vuonna 2017 hinta alkoi nousta korkeammalle ja sitten vuoden toisen vuosineljänneksen aikana alkoi kyseisen vuoden “kultakuume”. Kryptovaluutoista tuli siistein asia sijoittaa sinä vuonna suurelle yleisölle, ja altcoineilla oli tähti vuosi, Bitcoinin ollessa lähes 20000 dollaria. 

Vuoden 2017 edetessä sijoittajat jatkoivat tyydyttävänsä mielihaluaan ethereum-kaupankäyntiin. Eetterin hinta oli noussut 31. joulukuuta mennessä yli 725,00 dollariin ja oli 1370 dollaria. Tähtitieteellinen vuotuinen tuotto vuodelta 2017 oli 4800% ylöspäin!

Kuinka käydä kauppaa Ethereumilla

Ensimmäinen vaihe Ethereumin kaupankäynnin oppimisessa on pätevän välittäjän palvelujen turvaaminen. On erittäin suositeltavaa vaihtaa eetteriä luotettavien, vakiintuneiden valuuttakauppiaiden kanssa.

Yksi tällainen välittäjä on eToro. eToro ei tarjoa vipuvaikutusta eetteriin, mutta on muitakin välittäjiä, jotka tarjoavat tietysti vipuvaikutusta. Jotkut näistä yrityksistä tarjoavat jopa 33-kertaisen vipuvaikutuksen.

Jotkut välittäjät tarjoavat erilaisia ​​ethereum-kaupankäyntivaihtoehtoja. Parit ovat yleensä ETH / USD (eetteri / Yhdysvaltain dollari), ETH / BTC (eetteri / bitcoin), ETH / EUR (eetteri / euro), ETH / CAD (eetteri / Kanadan dollari) ja ETH / GBP (eetteri / brittiläinen) punta).

Eetterin volatiliteetin takia kauppiaiden ei pidä käydä kauppaa sillä paljon vipuvaikutuksella. Nollavipu on tietysti turvallisin. Eetterin hinnan valtavan kasvun takia “osta ja pidä” on ollut erinomainen strategia. Dippien ostaminen on myös toiminut todella hyvin, vaikka kauppiaat olisivat ohittaneet useita hyviä mahdollisuuksia, jos he käyttäisivät vain tätä lähestymistapaa (ainakin päivittäisessä aikataulussa).

* Jos haluat oppia lisää Bitcoin-kaupasta, seuraa tätä linkkiä artikkeliin, joka on omistettu erityisesti: Kuinka käydä kauppaa Bitcoinilla – Aloittelijan opas.

Ethereum-kaupankäynnin perusteet: mikä siirtää eetterin hintaa?

Koska eetteri on vielä melko nuori kryptovaluutta, sen kehitykseen liittyvät tapahtumat vaikuttavat suuresti sen hintaan.

Kuten aiemmin mainittiin, eetteri on arvomerkki, jota käytetään Ethereum-verkon tapahtumien ja laskentapalvelujen maksamiseen. Näin ollen Ethereum-lohkoketjun ja siihen liittyvien palvelujen laajentaminen vaikuttaa ilmeisesti eetterin arvoon ja hintaan.

Todella tärkeä ulkoinen tekijä, joka vaikuttaa eetterin hintaan, on sen isoveljen, bitcoinin, hinta. Kun raha virtaa bitcoiniin, eetteri ja muut kryptovaluutat hyötyvät siitä yleensä. Bitcoinin arvo on vaikuttava tekijä ethereum-kaupankäynnin luontaiseen volatiliteettiin. Kun bitcoin on paineen alla, se vaikuttaa koko kryptovaluutta-omaisuusluokkaan.

Syynä tähän korrelaatioon on se, että kryptovaluutat kuuluvat niin sanottuun samaan markkinasektoriin. Kun bitcoinin hinta nousee, markkinoiden yleinen käsitys on, että kryptovaluuttamarkkinat ovat “terveitä” ja myös toteuttamiskelpoisia sijoitusvaihtoehtoja.

Koska eetteri on toiseksi suurin kryptovaluutta, ei ole mikään yllätys, että bitcoinin hinta ja ilmapiiri vaikuttavat siihen voimakkaasti. Kun ymmärrät kuinka kaupankäynnin kohteena on ethereum, on kunnioitettava bitcoinin vaikutusta hintatoimintaan.

Aika kelata joitain voittoja

Onko tällainen läpimurto, jota tarvitset kaupankäyntiurallasi? Käy tänään signaalisivullamme ja kokeile ilmaista tai premium-kaupankäynnin signaalit!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me