Kryptovaluuttakauppa: Hintatoiminta

Kryptovaluutat – kuka olisi voinut ajatella, että tämä outo omaisuusluokka herättäisi niin paljon huomiota ja niin suuren määrän sijoituspääomaa niin lyhyessä ajassa? Miljoonia dollareita on kaadettu erilaisten kryptovaluuttojen valikoimaan parin viime vuoden aikana. Kun yhä useammat sijoittajat ja keinottelijat harjoittavat tätä poikkeuksellista omaisuusluokkaa, suosituimmat kryptovaluutat jatkavat eksponentiaalisia voittoja ja usein volatiliteettia. Mahdollisuudet näillä markkinoilla ovat runsaat. Mutta onko olemassa kaupankäynnin lähestymistapaa, joka on kestänyt ajan testin? Ja tuovatko tämä kaupankäyntimenetelmä tuloksen suhteellisen uudella omaisuusluokalla, kuten kryptovaluutat?

Kryptovaluuttakauppa - Hintatoiminta on avain! 1 (Viinirypäle)

Vakaat hintatoimintastrategiat tuottavat hyviä tuottoja eri markkinoilla.

Kryptovaluutanäkökohdat

Rajoitetut historialliset tiedot (perustiedot ja tekniset tiedot)

Kryptovaluutat eivät ole olleet kanssamme kovin kauan. Vaikka muilla omaisuusluokilla, kuten valuuttamarkkinoilla ja osakkeilla, on paljon historiallisia tietoja (sekä perustiedot että tekniset), joista voi saada arvokasta tietoa, suurin osa kryptovaluuttamarkkinoista on tuntemattomia alueita. Ensimmäinen ja merkittävin kryptovaluutta, bitcoin, on ollut käytössä vasta vuodesta 2009.

Tätä silmällä pitäen kryptovaluuttojen tilastollisella mallintamisella ja strategian jälkitestauksella on rajallinen merkitys, koska pienistä tiedoista otetut tulokset ovat usein harhaanjohtavia ja epäluotettavia.

Hankalat ja epävarmat perusteet

Kun perustekijät kiertävät käsitteitä, joita on yleensä vaikea ymmärtää, kryptovaluuttojen hintakäyttäytymistä on usein vaikea päätellä tai ennustaa perustekijöistä. Pitäisikö elinkeinonharjoittajien olla sen vuoksi erossa näistä ilmiömäisistä markkinoista vain siksi, että niiden perustekijöitä voi olla hankala hallita? Ehdottomasti ei!

Hintatoiminnan teho

Globaaleilla rahoitusmarkkinoilla on voimakas “totuus”. Elinkeinonharjoittajat odottavat usein tietyillä perustekijöillä olevan erityisiä vaikutuksia omaisuuden hintaan. Nämä puolueet estetään usein, kun hinta ei tee mitään tai päinvastoin kuin odotettiin. Tietoiset markkinatoimijat ‘hinnoittelevat’ perustekijät usein kauan ennen kuin se virallisesti julkistetaan, mikä tekee niistä suurimmaksi osaksi tehotonta julkaisuhetkeen mennessä.

Opi käyttämään hintatoimia ja teknisiä kaupankäyntistrategioita.

Vaikka perustiedoilla voi olla tärkeä rooli varojen arvostuksessa, omaisuuserien hintatoiminta on viimeinen ja tärkein huomio, joka on otettava huomioon kaupankäynnin päätöksiä tehtäessä. Kun kaikki on huomioitu ja kaikki on otettu huomioon, hinta on viimeinen barometri ja luotettavin opas siitä, mitä omaisuudella todella tapahtuu. Vaikka perustekijät ohittavat hintatoiminnan “odotukset”, itse hintatoiminta sopeutuu nopeasti perinpohjaiseen muutokseen. Omaisuuserän hinta on usein “edellä” sen perustekijöistä.

Kryptovaluuttakauppa - Hintatoiminta on avain! 2 (barometri)
Hintatoimet – suuri markkinabarometri.

Yleinen hintakäyttäytyminen eri omaisuusluokissa

Markkinapsykologia

Miksi hintatoiminta monissa eri omaisuuserissä ja omaisuusluokissa muistuttaa usein samanlaisia ​​malleja? Useimmat markkinat toimivat yleensä samalla tavalla näille markkinoille osallistuvien henkilöiden yhteisten piirteiden ja ajatteluprosessien vuoksi. Ajan myötä erilaiset markkinaosapuolet reagoivat tiettyihin markkinaolosuhteisiin samalla tavalla. Tämä antaa hintaliikkeille toistuvan luonteen markkinoiden psykologian takia.

Tarjonta-, kysyntä- ja yhteismarkkinamekaniikka

Toinen syy eri markkinoiden yhtenäisyyteen on tapa, jolla kysyntä ja tarjonta muokkaavat markkinoita. Yksinkertainen esimerkki on seuraava: voimakkaissa nousutrendissä myyjistä on pulaa. Suurilla sijoittajilla ja keinottelijoilla, jotka käyvät kauppaa trendillä, on usein ongelmia saada suuria ostotilauksia kohtuulliseen hintaan. Tämän seurauksena, kun nämä suuret markkinaosapuolet kohtaavat nousutrendiä, se tarjoaa heille mahdollisuuden saada suuret tilauksensa suhteellisen hyvään hintaan. Lisäksi kun hinta vetäytyy, se on näkyvä osoitus siitä, että myyntimahdollisuutta lisää markkinoille, mikä saattaa saada isot pojat jatkamaan pitkien positioiden keräämistä, koska kyseisen omaisuuden suurempi tarjonta tulee markkinoille. Tämä ja muut markkinatekijät aiheuttavat useimmiten vapaasti vaihdettavissa olevien rahoitusvälineiden trendikäyttöisen hinnoittelun impulssina, jota seuraa korjaava Elliot-aaltosekvenssit (impulsiivinen, korjaava, impulsiivinen, korjaava jne.). Tietenkin impulsiivinen / korjaava malli on vain yksi monista markkinoiden säännöllisen toiminnan aiheuttamista yleisistä ominaispiirteistä.

Kryptovaluuttakauppa - Hintatoiminta on avain! 3 (vaihdetta)
Kaikilla vapaasti vaihdettavissa olevilla varoilla on yhteisiä ydinhintatoimintoja (tarjonta, kysyntä, likviditeetti, ihmisen psykologia jne.).

Nykyiset ja tulevat yhtäläisyydet (kryptot vs. vakiintuneet markkinat)

Vaikka elinkeinonharjoittajien yleisestä ajattelusta ja toiminnasta on paljon enemmän sanottavaa kaupankäynnissä, on tärkeää, että salausvaluuttamarkkinoilla on jo ollut samat ”ydin” hintatoiminnot, joita on yleisesti muilla rahoitusmarkkinoilla. Salausvaluuttamarkkinoiden odotetaan myös jatkavan siirtoja, jotka muistuttavat perinteisten rahoitusvälineiden hintakäyttäytymisen hallitsevia ominaisuuksia.

Siksi voimme käydä kauppaa kryptovaluutoilla “perinteisillä” teknisillä analyysi- / hintatoimintatekniikoilla, varsinkin kun kryptovaluuttamarkkinoiden rajalliset tekniset ja perustiedot tarjoavat kauppiaille vain vähän aineistoa kryptovaluuttakohtaisten strategioiden rakentamiseen.

Kokeile krypto-valuuttakauppaa

Nämä perinteiset hintatoimintatekniikat on tietysti räätälöitävä yksittäisille kryptovaluutoille, mutta asianmukaisten hintatoimintamenetelmien suuri taustavoima yhdistettynä varovaiseen riskienhallintaan taataan käytännössä menestykseksi.

Tiivistettynä

Hintatoimet ovat erittäin reagoivia ja paljastavat uskomattoman määrän tietoa kaikista rahoitusvälineistä. Taitavat hintatoimintatekniikat ja tekninen analyysi on tarkoitettu toimimaan hyvin salausvaluuttamarkkinoilla, kuten muillakin markkinoilla. Huolimatta laajasta historiallisesta kryptovaluuttatiedosta, hintatoiminta tarjoaa suuren onnistumisen todennäköisyyden rahoitusmarkkinoiden yleisten ominaisuuksien vuoksi.

Aloita kryptovaluuttakaupalla tänään!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me