Paras kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2018

Viimeksi päivitetty heinäkuussa 2018

Kryptovaluutat. Kuka olisi voinut ajatella, että tällä ainutlaatuisella ja tehokkaalla omaisuusluokalla (käyttäen lohkoketjutekniikkaa) olisi niin kosminen vaikutus nykyaikaiseen rahoitusmaailmaan? Ensimmäisestä päivästä lähtien, jolloin Bitcoin aloitti kaupankäynnin, sen arvo ja markkinaosuus ovat kasvaneet räjähdysmäisesti.

Vaikka Bitcoin on tunnetuin salausvaluutta, se on viime aikoina voittanut, aivan kuten muutkin salausalueen altcoiinit.

Mutta se ei tarkoita, että kaikki nämä kolikot eivät ole hyviä sijoituksia. Niillä kaikilla on vielä potentiaalia muuttaa tapaa toimialaan ja jopa talouteen. Olemme pisteessä, jossa meidän on tunnistettava ne, joilla on todellista sovellusta tosielämässä, ja ne, joilla ei ole.

Ethereumilla, Bitcoin Cashilla, Dashilla, Litecoinilla, Ripplellä, Monerolla ja Zcashilla on kaikilla hyvin ainutlaatuisia arvolauselmia. Mutta kumpi on itse asiassa paras sijoitus tällä hetkellä? Erotetaan vehnä akanoista.

Etsii ilmaiset kryptovaluuttakaupan signaalit?

Miksi pidämme Rippleä (XRP)

Aikana, jolloin ihmiset alkavat kyseenalaistaa, onko salausvaluutoilla, erityisesti Bitcoinilla, todellista arvoa, jotkut kryptovaluutat ovat todella alkaneet saada enemmän ja enemmän vetovoimaa.

Ripple ja sen XRP-tunnus ovat yksi tällainen kryptovaluutta, mielestämme meillä on laaja-alainen valitus ja sovellus todellisessa maailmassa.

Pitkään salausvaluutat nähtiin vain vaihtoehtoisena maksutapana, jota ei ollut erityisen hyvä tai edes käytännöllinen käyttää. Erityisesti Bitcoin, josta tulee surullista monissa piireissä. Ripplen XRP-tunnus on kuitenkin paljon enemmän. Se on saanut huomion useilta rahoituslaitoksilta, jotka valmistautuvat sisällyttämään ainutlaatuisen altcoinin järjestelmiinsä.

Ripple (XRP), toisin kuin Bitcoin, on sekä valuutta- että maksuverkosto. Vaikka kaupan käsitteleminen Bitcoinilla voi viedä tunteja tai jopa päiviä, Ripple-tekniikka pystyy käsittelemään tapahtumat 4 sekunnissa. Tämä tekee siitä erityisen houkuttelevan rahoituslaitoksille.

Selvitä miten käydä kauppaa Bitcoinilla täällä.

Ripple top -salaus vuonna 2018

Ripple (XRP) on valmis tulemaan salausraskaaksi vuonna 2018.

eToro tarjoaa sosiaalisen alustan, jolla voidaan käydä kauppaa lukuisilla kryptovaluutoilla, Liity eToroon nyt!

* Pääomasi on vaarassa.

Samalla kun ala on nähnyt laajapohjaista laskua. XRP pitää edelleen kiinni.

XRP: n hinta suoriutuu paljon paremmin kuin monet sen tärkeimmät ikäisensä suhteellisesti. Koska monet tärkeimmistä kryptovaluutoista ovat korreloineet, se auttaa analysoimaan niiden suhteellista vahvuutta parhaan sijoituspäätöksen tekemiseksi.

Salausalue on ollut vaikeuksissa koko vuoden 2018, joten on hyvä tarkastella niitä verrattain. Muista, että emme katso, mikä salaus saa eniten dollarin arvoa ensi vuonna. Kyse on mahdollisesti saavutettavasta prosentuaalisesta voitosta.

Ripple-verkko on kestävä ja turvallinen

Ripple-verkko on erittäin luotettava ja turvallinen. Ripple-verkon vakaus rohkaisee suuresti luottamusta siihen ja itse Ripple-kryptovaluuttaan. Paljon vähemmän asioita kuin isoveljensä, Bitcoin ja Ethereum, Ripplen suoraviivainen ja sujuva toiminta tekevät siitä pohjimmiltaan hyvän salauksen sijoittaa.

Ripplen toimivuuden takana oleva vankka tekniikka on käytössä monissa rahoituslaitoksissa. Edistämällä kumppanuutta yli puolen maailman johtavien pankkien ja sijoitusyhtiöiden kanssa Ripple on valmis tulemaan välttämättömäksi osaksi kansainvälistä kauppaa. Vahvat suhteet Western Unioniin, xRapidiin, Saudi-Arabian valuuttarahastoon ja xCurrent ovat alkusuhteita aloittavalle liittoutumalle maailmanlaajuisen rahoituksen valtaosaajien kanssa.  

Ripple on uskomattoman nopea ja halpa

Ripplen uskomaton tapahtumanopeus tekee siitä voittajan kryptovaluutta-alalla. Verrattuna Bitcoiniin, Ethereumiin ja Litecoiniin, Ripple on valovuosia eteenpäin, kun on kyse verkkotapahtumien käsittelystä. Toisin kuin Bitcoin, Ripple-verkon liikenneruuhkia ei ole.

Kustannusten osalta Ripple on selkeä voittaja, jonka keskimääräinen transaktiomaksu on noin 0,0005 dollaria. Tietysti, kuten useimpien krypto-valuuttoihin liittyvien asioiden kohdalla, palkkiot ja kustannukset voivat laskea tekniikan kehittyessä.

Suuri skaalautuvuus

Ripple on suunniteltu käsittelemään suuria tapahtumamääriä. Vaikka Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin ja Moneron kaltaiset eivät pysty edes käsittelemään 100 tapahtumaa sekunnissa, Ripple pystyy käsittelemään 1500 tapahtumaa sekunnissa. Uutta tekniikkaa on tulossa, mikä lisää Ripplen kapasiteetin kymmeniin tuhansiin tapahtumiin sekunnissa lähitulevaisuudessa.

Ripplen vaikuttavat institutionaaliset sovellukset

Ripple on paljon muutakin kuin vain kryptovaluutta vaikuttavan tapahtumanopeuden, suuren skaalautuvuuden ja vakaan verkon ansiosta, se on täydellinen väline parantamaan kansainvälisiä rahansiirtoprosesseja.

Ripple-palvelua käyttämällä pankit ja rahoituslaitokset saavat käyttöönsä vaadittavan likviditeetin ja valtuudet suorittaa reaaliaikaisia ​​globaaleja maksuja. Jos aikaisemmin kansainvälisten pankkisiirtojen suorittaminen kesti useita päiviä, se voidaan tehdä melkein välittömästi Ripplen avulla. Mikä vallankumous!

Onko Ripple paras kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2018?

Ripple on vaikuttava kryptovaluutta, jolla on monia hyödyllisiä sovelluksia. Verrattuna Bitcoiniin ja moniin muihin suosittuihin kryptovaluuttoihin Ripple on paljon vakaampi. Ripplen kanssa ei ole kovia haarukoita ja tarpeetonta politiikkaa. Sen halvat liiketoimet lisäävät myös sen vetovoimaa.

Ripplen perustekijät ovat edelleen vahvat. Ja vaikka koko salaussektori on vetäytynyt korkeuksistaan. Jos katsot seuraavaa 5-10 vuotta, mielestämme Ripple (XRP) punkkii paljon laatikoita.

Katsotaanpa, mitä Ripplellä on varastossa loppuvuodeksi. Saadaksesi osuutesi Ripplen toiminnasta, avaa tili upealla salausvälittäjällä tänään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me