En komplet guide til Day Trading Bitcoin i 2019

Du vil begynde at handle med bitcoin, men du ved ikke hvordan? Uanset om du vil investere i Bitcoin ved at købe Bitcoin, eller bare er interesseret i dagshandel ved at købe og sælge Bitcoin på kort tid, vil du lære alt hvad du behøver at vide for endelig at begynde at handle denne kryptokurrency.

Fiat Gateway

Først og fremmest skal du overføre dine fiat-penge til en vekselkonto. Der er mange forskellige børser at gøre det, men den mest bekvemme og nemmeste måde at købe Bitcoin er ved at gå til Coinbase og købe den direkte med kreditkort. Hvis du er villig til at lægge ekstra timer på for at finde ud af, hvordan du sender din fiat til en børs, sparer du ikke kun mange gebyrer, men du vil også have langt flere handelsmuligheder, der følger med at åbne konti på ordentlig udveksling.

De sikreste udvekslinger

De bedste kryptokurrencyudvekslinger er dem, der er de sikreste at bruge og gemme dine penge og kryptokurver i. Meget vigtige kriterier er også, hvor mange mønter du rent faktisk kan handle, hvor meget gebyrer det koster at handle på børsen, hvor meget du kan hæve og deponere, hvor lang tid det tager at blive bekræftet, og hvor hurtigt supporten besvarer dine anmodninger. Jeg har samlet en liste over de bedste børser, du kan bruge, især hvis du har en europæisk eller amerikansk bankkonto.

Den bedste og mest praktiske udveksling at bruge, hvis du vil linke din bankkonto for direkte at trække fiat ud til din udvekslingskonto, er KRAKEN. Det tager kun et par dage at åbne en konto, bekræfte den og linke din bankkonto. Trinene er meget lette, og når det er gjort, kan du købe Bitcoin direkte. Når du har købt Bitcoin, er det en god ide at overføre Bitcoin til en sikker hovedbogspung, som kun du har den private nøgle til..

Bitcoin (BTC) dagshandelsvejledning

Bitcoin (BTC) dagshandelsvejledning

Sikker opbevaring af Bitcoin

For hver kryptovaluta kan du oprette en digital tegnebog, som kun er tilgængelig med en privat nøgle. Når den er korrekt konfigureret, vil ingen nogensinde have din private nøgle ved siden af ​​dig. Dette gør det bogstaveligt talt umuligt at få stjålet dine kryptokurver, fordi ingen andre end dig har den private nøgle, der giver adgang til tegnebogen. På den anden side, hvis du har mistet den private nøgle, er der ingen, der kan hjælpe dig med at få adgang til din tegnebog igen. Dette betyder, at du skal være meget forsigtig med din private nøgle. Den bedste idé er at skrive det ned i et perfekt og stabilt script, som du derefter gemmer et sikkert sted.

En anden, mere bekvem, men også dyrere måde er at købe en TREZOR eller LEDGER NANO S. Begge giver dig adgang til en tegnebog, hvis private nøgle ikke ejes af andre end dig, men du har ikke brug for din private nøgle hele tiden . Alt hvad du behøver er at følge instruktionerne fra instruktionsarkene Trezor og Ledger.

De bedste børser til handel med Bitcoin

Med det ude af vejen kan vi endelig fortsætte med guiden til køb og handel med Bitcoin. Den bedste udveksling for Bitcoin-handel er bestemt Binance, da den har adskillige handelspar og er kendt for at være meget pålidelig og sikker. Så du kan gå videre og sende din Bitcoin til din Bitcoin-tegnebog på din Binance-konto, når du først har oprettet en sådan konto.

Der er forskellige andre kryptokursudvekslinger, for hvilke sikkerhed dog stadig er tvivlsom, såsom Kucoin, Bibox, Huobi, OkEX, BitMex, Upbit, Hitbtc, Bitfinex og flere andre.

Marginhandel

Hvis du vil starte marginhandel (åbne korte og lange positioner med lånte penge), er dit bedste valg BitMex og Bitfinex. Begge har deres fordele og ulemper. Bitfinex viser på den ene side dit overskud og tab i realtid, hvilket gør det meget praktisk at daghandle Bitcoin på det. På den anden side beskyldes Bitmex ikke for at være i økonomiske vanskeligheder, hvilket truer dine midler på Bitfinex betydeligt..

Det tilrådes at holde sig væk fra begge børser, hvis du ikke ved præcis, hvad du skal gøre. Vær opmærksom på det faktum, at margenhandel kan medføre enorme tab.

Nyttige kryptoværktøjer

Hvis du vil holde dig opdateret om de seneste prisbevægelser på det samlede kryptokurrencymarked på et øjeblik, skal du helt sikkert tilføje Coinmarketcap til dit repertoire. Det giver dig mulighed for at søge efter hver kryptovaluta, kontrollere dens markedsværdi, dens volumen og på hvilke børser den handles. Du kan også bruge det til at verificere webstederne for sådanne projekter eller til at kontrollere URL’erne for børserne.

Den sidste ting, du vil gøre, er at åbne falske webadresser til sådanne børser, hvilket kan resultere i, at dine midler bliver stjålet.

Et andet meget nyttigt værktøj at se på er Coinmarketcal, der samler alle kommende begivenheder i kryptovaluta- og blockchain-verdenen. Dette kan være meget nyttigt på et tyremarked, hvor mange mennesker kun handler med “køb rygterne, sælg nyhederne”.

Nyttige Crypto-nyhedswebsteder

Hvis du er mere seriøs omkring Bitcoin og kryptokurver, kan du muligvis opdatere dig selv dagligt med de seneste nyheder vedrørende Bitcoin og andre kryptokurver på større kryptovaluta-websteder som CoinDesk, CoinTelegraph eller Cryptonews. Dette kan hjælpe dig med dine Bitcoin-handelsbeslutninger, da negative eller positive overskrifter kan påvirke prisbevægelserne på Bitcoin og kryptokurrencymarkedet.

Teknisk analyse

Hvis du er interesseret i professionel dagshandel med Bitcoin, bør du helt sikkert overveje at tjekke Tradingview, da det giver dig mulighed for at lave teknisk analyse på alle slags diagrammer med alle slags indikatorer. Selvom det koster et månedligt gebyr, er det bestemt pengene værd, hvis du er seriøs med at handle med Bitcoin.  

Telegram & Facebook-grupper

Telegram er blevet populært gennem kryptokurver. Du kan finde masser af nyttige grupper i Telegram og Facebook. Cryptocurrency-samfundet bruger for det meste disse to platforme til at forbinde og diskutere med hinanden. Derudover finder du hvert projekt, der har deres egen telegramgruppe eller kanal, så du kan kontakte projektudvikleren direkte eller bare holde dig opdateret om de seneste nyheder om dit yndlingsprojekt.

Sådan handler du dagligt med Bitcoin

Selvfølgelig afhænger dette stærkt af din handelsstil. En ting er sikkert: dagshandel med Bitcoin adskiller sig ikke nødvendigvis markant fra handel med andre aktiver eller værdipapirer. De fleste Bitcoin-forhandlere er afhængige af EMA’er, Fibonacci, RSI og MACD, support- og modstandsniveauer samt lysestage-analyse og volumen. Faktisk vil jeg meget anbefale dig at bruge Fibonacci-værktøjet, 200 og 50 EMA samt at lære bullish og bearish afvigelser i RSI og MACD. Selvom disse alle er meget nyttige nyttige indikatorer, skal du altid holde øje med pris og volumen. For mange erfarne handlende betyder prishandling og volumen langt mest for at antage op- eller nedadgående tendenser.

Således skal du lære lysestageanalyse samt læse ordrebogen på niveau 2.

daghandel bitcoin guide

Konklusion

At handle med Bitcoin kan være meget rentabelt, men der er bestemt en adgangsbarriere. Du skal bestemt være yderst forsigtig med falske webadresser, sikkerheden på dine tegnebøger og hvilke mønter og bytter du beslutter at købe og bruge. Hvis du er interesseret i, hvad forskellen mellem Bitcoin og Bitcoin Cash er, bør du helt sikkert overveje at læse denne artikel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me