Kuinka paljon Bitcoinia [BTC] Wall Streetillä on?

mainos Phemex

Suosituimmat yritykset osallistumaan Bitcoin [BTC] -kilpailuun ovat MicroStrategy, Square Inc., Stone Ridge Asset Management ja GrayScale. Eilen, 31. lokakuuta, kryptokuningas Bitcoin (BTC) juhli 12-vuotissyntymäpäiväänsä sen jälkeen kun Bitcoin-julkaisu julkaistiin. Bitcoin työnsi yli 14 000 dollarin tason ja rekisteröi kaikkien aikojen suurimman kuukausittaisen sulkemisensa viimeisten 34 kuukauden aikana vuoden 2020 härkäajon jälkeen.

Bitcoinin kuukausittainen kynttilä sulkeutuu yli 13 000 dollarin yli ensimmäistä kertaa joulukuun 2017 jälkeen pic.twitter.com/xPGNzlnQAQ

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 1. marraskuuta 2020

Analyytikot sanovat, että Bitcoin on kaikki valmis ylittämään kaikkien aikojensa korkeimman $ 20 000 todennäköisesti seuraavan vuoden aikana. Syynä tähän on kuitenkin tulva rahaa, joka tulee Bitcoiniin Wall Streetiltä.

2020 on ollut vuosi, jolloin maailmantalouden dynamiikka on muuttunut huomattavasti, kun sijoittajat ovat edelleen suojauksessa. Koronaviruspandemia on kohdannut yrityksiä ja maailmantaloutta, ja loppu ei näytä olevan läheskään Euroopassa siirtymässä lukituksen toiseen vaiheeseen ja Yhdysvallat rekisteröi uuden aallon ja piikin tapauksissa.

Tässä tapauksessa Bitcoin (BTC) on edelleen vetovoiman keskus ja potentiaalisena suojana laskevista koroista ja nousevasta inflaatiosta. Bitcoin, joka on myös suosittu nimellä “Digital Gold”, on onnistunut vaikuttamaan Wall Streetin jättiläisiin viime kuukausina.

Viimeaikaisten muutosten myötä Bitcoin on myös irtautunut perinteisistä varoista kuten Gold ja saavuttaa edelleen määräävän aseman. Bitcoin-kriitikoiden ja Wall Streetin jättiläisten oli viime kädessä myönnettävä, että vuosituhannet suosivat selvästi Bitcoins (BTC) -pinoamista keltaisen metallin yli.

Wall Streetin omistama merkittävä Bitcoin [BTC] -tarjonta

Tähän mennessä neljä suurta Wall Street -yritystä on tullut Bitcoiniin [BTC]. Alla on yksityiskohdat heidän bitcoin-omistuksistaan ​​ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

  • Vuoden 2019 kolmannen vuosineljänneksen numeroista lähtien MicroStrategy omistaa yhteensä 38250 BTC: tä keskimääräisellä ostohinnalla 11111 dollaria bitcoinia kohden.

Viime kuukausien aikana Wall Streetiltä on tulossa valtavia määriä institutionaalista rahaa Bitcoiniin. Business Intelligence -yritys MicroStrategy sekoitti liikettä kaatamalla lähes puoli miljardia dollaria käyttämättömästä käteisvarastaan ​​Bitcoiniin.

Kokonaisosto on 425 miljoonaa dollaria. Tällä massiivisella BTC-tilalla MicroStrategy hallitsee yhtä täydellistä Bitcoin-solmua tai 0,02% koko Bitcoin-tarjonnasta.

Nykyisellä BTC-hinnalla nämä ostot ovat kuitenkin arvokkaita 515 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa, että yritys toteuttaa jo 20% plus tuotot hyvin lyhyessä ajassa. Mielenkiintoista on, että MicroStrategy’s on tuottanut hyvät tuloksensa siinä määrin, että BTC-sijoituksillaan se maksoi 100 miljoonaa dollaria plus -tuotot hyvin lyhyessä ajassa verrattuna 77 miljoonan dollarin tuottoon viimeisen kolmen vuoden aikana.

MicroStrategy rekisteröity sen vahvin vuosineljännes (Q3 2020) vuosien varrella ja 60%: n osuuden nousu vuoden 2020 pohjasta. Yhtiön toimitusjohtaja ja Bitcoin-härkä Michael Saylor kertoivat äskettäin, että hän omistaa yli 17000 BTC: tä ja jonka kokonaisostos oli lähes 240 miljoonaa dollaria..

Jotkut ovat kysyneet kuinka paljon #BTC Omistan. Minä henkilökohtaisesti #hodl 17732 BTC, jonka ostin keskimäärin 9882 dollaria. Ilmoitin MicroStrategyille näistä omistuksista ennen kuin yritys päätti ostaa #bitcoin itselleen.

– Michael Saylor (@michael_saylor) 28. lokakuuta 2020

  •  Viime kuussa Jack Dorseyn tukema Square Inc. kaatoi massiivisen 50 miljoonan dollarin Bitcoiniin. Yritys ilmoitti ostaneensa yli 4700 BTC: tä keskihintaan 10617,96 dollaria per BTC.

Vaikka Square on vain 1% hallinnoitavista Square-varoista, Square-strategian muutos perinteisistä varoista on havaittavissa. Jack Dorsey, joka on viitannut Bitcoiniin (BTC) maapallon valuuttana useaan otteeseen, on edelleen nousussa tulevaisuudestaan. Square Cash -sovellus on jo suosittu Bitcoin-ostosten tuhatvuotisten joukossa, joten yrityksen pääsy BTC: hen ei ole mikään iso yllätys.

  • Toinen Wall Streetin iso nimi – Stone Ridge Asset Management – ilmoitti omistavansa yli 100 miljoonan dollarin arvosta BTC: tä “ensisijaisena Treasury Reserve -varoina”..

Aiemmin tässä kuussa Stone Ridgen tytäryhtiö NYDIG ilmoitti keränneen yli 50 miljoonan dollarin kasvupääomarahoituksen. NYDIG on yksi johtavista Bitcoin-ratkaisujen tarjoajista “institutionaalisille allokaattoreille, yrityksille, sijoitusneuvojille ja korkean nettovarallisuuden omaaville henkilöille”. Tällä hetkellä NYDIG hallinnoi kahta suurta Bitcoin-rahastoa, joista kukin on yli 150 miljoonaa dollaria.

  •  Puhumme sellaisista suurista nimistä, joita emme voi unohtaa Harmaasävyjä.

Viimeisimmässä Digital Assets Investment -raportissaan yhtiö ilmoitti massiivisesta 700 miljoonan dollarin plus institutionaalisesta rahasateesta Harmaasävyinen Bitcoin-Trustissa syyskuun lopettavan vuosineljänneksen aikana. Bitcoin Trust on rekisteröinyt institutionaalisen rahan yli 150%: n nousun vuosittain.

Pelkästään harmaasävyinen Bitcoin Trust muodostaa 82% yhtiön hallinnoitavista varoista (AUM), 7,3 miljardia dollaria. Se on myös rekisteröinyt valtavan määrän varoja tässä kuussa. Harmaasävy on käyttänyt aggressiivisestiPudota kultaa”-Kampanja vetää lisää pelaajia Bitcoiniin.

Kuka on seuraava?

Näyttää siltä, ​​että olemme hitaasti tulossa alueille, joiden jälkeen ei ole paluuta taaksepäin. Ex Goldman Sachsin hedge-rahastonhoitaja Raoul Pal ennusti äskettäin, että Microsoftin ja Applen kaltaiset jättiläiset voisivat tulla BTC: hen eteenpäin.

Entinen Goldman Sachsin hedge-rahastonhoitaja odottaa eräiden maailman suurimpien yritysten lisäävän bitcoinia taseisiinsa – nimeämällä teknologiajätit Apple ja Microsoft kahdeksi vaihtoehdoksi: @BillyBambrough https://t.co/y2EotA7mRA

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 30. lokakuuta 2020

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me