Salausvaihto “Gamification” edistää käyttäjien omaksumista Bitcoin puolittamalla vuotta

mainos Phemex

Kryptovaluuttayhteisö odottaa innokkaasti tulevaa Bitcoin-puolittumista noin 48 tunnissa vaihdolla luettelon kärjessä. Äskettäin yksi Bitfinexin johtavista kryptovaluuttakauppiaista, bearwhale, Joe007, katosi Internetistä (sulki sekä Twitterin että pörssitulostaulun) raportoidun 15 miljoonan dollarin tappion jälkeen BTC: n viimeisimmässä ajassa kohti 10000 dollaria. 

Puolittumisen lähestyessä on odotettavissa oleva euforia, että enemmän käyttäjiä tulee avaruuteen, kun pörssikaupan volyymit nousevat vähitellen. Uusina vähittäis- ja institutionaalisina käyttäjinä ja kauppiaina Bitcoin-verkossa, jokainen pörssi haluaa olla ratkaisujen tarjoaja. Vaikka jotkut salausvaihdot saavat nämä käyttäjät, heidän pitäminen alustalla aiheuttaa suuren haasteen. 

Yksi taktiikka, joka on jatkuvasti lisääntymässä eri pörsseissä, kuten korostaa Joe007: n maine, joka johti Bitfinex-tulostaulukkoa, pörssit ottavat yhä enemmän käyttöön alustojen “pelillistämisen” pysyäkseen käyttäjien adoptiokäyrän edessä. Tässä artikkelissa keskitymme ratkaisuihin, jotka “pelillistäminen” tarjoaa krypto-valuutanvaihtoon mahdolliseen nousuun jälkipuoliskon jälkeen.

Nouseva näkemys adoptiosta puolittamisen jälkeen?

Salausala palaa hitaasti takaisin vuoden 2017 nousuun, kun analyytikot ja kokeneet kauppiaat ennustavat potentiaalista härkäajoa ensi vuonna, joka voi hyvinkin rikkoa kaikkien aikojen korkeimmat. Kun olemme siirtymässä seuraavaan Bitcoin- ja kryptohärkäajoon, vaihto keskittyy parhaiden ratkaisujen keksimiseen uusien käyttäjien kanssa. 

Katsaus taaksepäin vuoden 2017 nousuun, joka nosti BTC: n valtavan nousun 19 800 dollariin ja kryptovaluutat osuivat ATH: hin, yksi erityinen syy osoitti sen olevan ICO: n ja niihin liittyvien tuotteiden valtava kasvu. Tänä aikana todettiin, että ERC-standardimerkkeihin tehdyt investoinnit lisääntyivät huomattavasti, kun käyttäjien hyväksyminen nousi taivaalle. Suurin osa näistä ICO: ista tarjosi jonkinlaista kilpailua, jolla kannustettiin huippukauppiaita, mikä lisäsi heidän tunnuksensa yleistä käyttöä. 

Pörssit puolestaan ​​käyttivät pelielementtiä, joka avasi salausalan perinteisille rahoitussijoittajille ja keskimääräisille Joeille, jotka houkuttelivat heitä käymään kauppaa alustalla. Binance on varsin mielenkiintoinen tapaus, koska se koki räjähdysmäisen kasvun vuoden 2017 härkätaistelun aikana integroidessaan tulostaulukkonsa ja tarjoten merkkikohtaisia ​​kilpailuja tarjotakseen lisää käyttäjien sitoutumista alustalle. Muita huippupörssejä, jotka seuraavat samanlaista polkua, ovat OKEx, Aluna.Social, Huobi ja jopa Brave-selain (vaikka se ei olekaan vaihto)

Kun olemme siirtymässä jälleen nousuun, näemme samanlaisen piikin cryptocurrencies-käyttäjien omaksumisessa, mikä johtuu mahdollisesta pelaamisesta cryptocurrency-kentässä? 

“Pelillistäminen on yksinkertaisesti kannustimien ja palkintojen käyttö houkutella ja kannustaa sitoutumista alustalle.”

Peliratkaisut kaikissa pörsseissä 

Epäilemättä Binance johtaa salaustilan vallankumousta pelialustalla. Vuosien mittaan pörssi on suorittanut kymmeniä kilpailuja alustalla houkuttelemalla käyttäjiä kohti alustaa. Vaihto maksoi yli 72 000 dollaria (~ 72 000 dollaria) kullekin sen suurimmalle tytäryhtiölle viime kuussa Binance Futures -tytäryhtiöohjelmassa tarjotakseen käyttäjiä lisäämiseksi alustalle.

Paljon seuraajia, mutta ei paljon tuloja?

Sinulla voi olla rooli samalla kun autat salauksen rahoitustilan rakentamisessa, samanlainen kuin perinteiset välittäjät, mutta hajautetumpi.

Tule tytäryhtiöksi. https://t.co/2RN23Cq1UH

– CZ Binance ??? (@suomimeemit) 8. toukokuuta 2020

Binance johtaa salausmaailmaa alustansa pelaamisessa, mutta sillä on tällä hetkellä kovaa kilpailua vakiintuneiden pörssien kuten OKExin ja muiden salausyritysten, kuten Huobi, HedgeTrade ja Aluna, sosiaalinen, jotka tarjoavat oman tulostaulukon, joka palkitsee huippukauppiaat päivittäin. 

Tarjous nostaakseen Bitcoinin yleistä käyttöönottoprosenttia ja yleistä kaupankäyntiä pörsseissä, gamification tarjoaa nopean ja kannattavan ratkaisun blockchain-alan pörsseille markkinaosuuden kasvattamiseksi.

Pitäisikö vaihdon siirtyä kohti pelaamista?

Binancen massiivisen kasvumallin jälkeen vuodesta 2017 lähtien pelaaminen on yksi tärkeimmistä liiketoimintastrategioista, joita aloittava salauspörssi voisi tarjota tarjotakseen massan käyttöönottoa. Joten mitkä ovat salauskauppapaikan pelaamisen edut?

  • Käyttäjän säilyttäminen: Kuten edellä keskusteltiin, käyttäjien hyväksyminen ja käyttäjien säilyttäminen ovat tärkeimmät syyt, miksi Bitcoin / salausvaihdon tulisi keskittyä palkitseviin järjestelmiin ja kumppaniohjelmiin. Palkinnot, jotka tarjotaan asiakkaille, joilla on parhaat kaupat, tai parhaiden kauppojen asiakkaat perustavat pelin, joka saa kauppiaat käymään kauppaa enemmän. 
  • Välitön tyydytys: Teollisuudenalat ympäri maailmaa, mukaan lukien lentoyhtiöt ja vaatetusteollisuus, asettavat pelitaktiikat houkutellakseen asiakkaita jatkamaan ostamista heiltä tai ostamaan lisää. Käyttäjät palkitaan sitten kanta-asiakaspisteillä (tai salausvaihdoissa, rahakkeilla), jotka voidaan sitten lunastaa helposti alustalla kaupankäyntimaksuista joukon etuja. 
  • Kaupankäyntikokemus: Jotkut analyytikot ovat myös väittäneet, että pelaaminen voi lisätä aloittelijoille lisää kokemusta salausvaluuttakaupasta ja he ansaitsevat myös prosessin aikana. 
  • Suora viestintäkanava: Muut pörssit Aluna.Sosiaalinen olemus avainesimerkki antaa käyttäjille chat-alustan vuorovaikutuksessa ja jakamaan kaupankäyntistrategioita käyttäjien säilyttämiseksi.. 

Johtopäätös 

Härkämarkkinoiden jatkuvat puhelut tulevana vuonna Bitcoinin puolittamistapahtuman jälkeen antavat sopivan ajan vaihdoille vähittäiskaupan käyttäjien salaukseen. Ne vaihdot, jotka tarjoavat parhaat palkitsemisjärjestelmät ja kumppanuusohjelmat, kuten Binance, Aluna.Social, HedgeTrade ja OKEx, johtavat todennäköisesti seuraavaa joukkotunnusta käyttäjien omaksumiselle salausteollisuudessa.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me