Kuinka globaalit poliittis-taloudelliset tapahtumat vaikuttavat Bitcoin-hintaan?

Poliittisilla ja taloudellisilla tekijöillä on toistuvasti ollut vaikutusta Bitcoinin hintaan ja kryptovaluuttojen kysyntään, joista viimeisin on sopimaton Brexit. Vaikka tarkoista vaikutuksista keskustellaan edelleen ja niistä syvennetään, katsokaamme joitain poliittis-taloudellisia tapahtumia, jotka vaikuttavat kryptovaluuttojen kysyntään ja Bitcoinin hintaan. 

Ei sopimusta Brexit

Britannian vetäytyminen Euroopan unionista ja siitä seuraava poliittinen konflikti eivät todennäköisesti ratkaise pian. Mielenkiintoista on, että se voi johtaa huomattaviin omaisuuksiin Bitcoin-sijoittajille. 

Ison-Britannian punta- ja osakemarkkinoilla esiintyi turbulenssia koko elokuun ja syyskuun alun. Sterling ja FTSE 100 romahtivat 31. lokakuuta asetetun määräajan lähestyessä. Mielenkiintoisessa käännöksessä he osoittivat yhtäkkiä nousutrendiä, kun parlamentti keskeytettiin kuukaudeksi estääkseen parlamentin jäseniä luomasta esteitä Brexit-prosessille.

Viime kuukausien epävarmoista olosuhteista huolimatta sijoittajat suostuivat etsimään selkeyttä, vaikka se tarkoittaisi poistumista EU: sta ilman sopimusta. 

Mielenkiintoista on, että tämän ajanjakson aikana Bitcoin-hinta on osoittanut nousutrendiä. Vaikka se pysyy 24% alle kesäkuun suhdannekorkeuden, 13 930 dollaria, se nousi takaisin vastustustason yläpuolelle 10 000 dollariin ja on 10 616 dollaria lehdistössä. 

Nicholas Gregory, blockchain-asiantuntijan, CommerceBlockin, toimitusjohtaja sanoi uskovansa, että Brexit-epäonnistumisen aiheuttama myllerrys muodostaa vahvan Bitcoinin sijoittamisen. Epäilemättä Bitcoinin hinta on noussut, kun punta meni etelään. Hän väitti myös, että mikään brexit ei voi edes laukaista merkittävää Bitcoinin purkautumista. 

Hän sanoi, 

“Ei-kaupan mahdollisuus on jo tuhoamassa suuria fiat-valuuttoja, mutta jos se tapahtuu, voimme nähdä ennennäkemättömän Bitcoinin rallin, jonka todellinen mahdollisuus on yli 20 000 dollaria.”

Nigel Green, talousneuvonnan pääjohtaja, vertasi Bitcoinia digitaaliseen kultaan. Hän sanoi, 

“Bitcoinilla on jalometallin pääominaisuudet niukkuuden ja arvon säilyttämisen suhteen.”

Hän lisäsi, 

“Kaupankäynnin aiheuttamat riskit … ja muut geopoliittiset kysymykset, kuten Brexit ja siihen liittyvät kauaskantoiset haasteet, saavat yhä useamman institutionaalisen ja yksityisen sijoittajan monipuolistamaan salkkuaan ja suojautumaan näiltä riskeiltä sijoittamalla salausasioihin. Uskon, että nykyisessä tilanteessa bitcoin-hinta voi nousta 15 000 dollariin viikkojen aikana. “

Hongkongin mielenosoitukset 

Kryptovaluutan tarjoajilla ja yrityksillä oli useita rooleja mielenosoituksia. Yksi harvoista rooleista oli kaupan yksityisyyden puolustaminen ja kryptovaluutta-rahoitteisten toimitusten jakaminen mielenosoittajille.  

Genesis Block, johtava kryptovaluutta-pankkiautomaattitoimittaja, toi 1. heinäkuuta Hongkongin mielenosoittajille vesipulloja ja sateenvarjoja, jotka rahoitettiin kansainvälisillä Bitcoin Cash -lahjoituksilla. Lisäksi pulloissa oli QR-koodi, jonka avulla vastaanottajat voivat lahjoittaa enemmän Bitcoin Cashia rahoittamaan edelleen toimituksia rauhanomaisille mielenosoittajille.

For Forbes raportti, kun protestit puhkesivat kesäkuun puolivälissä, Bitcoin kävi kauppaa $ 160 USD: n hinnalla Hongkongissa sijaitsevassa TideBit-pörssissä. On mielenkiintoista, että palkkio jatkuu edelleen, vaikka mielenosoitukset ovat kuluneet. 

Bitcoinin viimeisin hinta TideBit on 11477,34 USD, noin 150 USD korkeampi kuin Coinmarketcapin nykyinen kurssi.

Vaikka vastaanotettujen Bitcoin-käteisvarojen määrä ei ollut kovin suuri, tämä aloite edustaa konkreettista esitystä siitä, miten kansainvälinen kryptovaluuttayhteisö voi vaikuttaa olosuhteisiin offline-tilassa ja saada yhteisöt mukaan.

 Venezuela – Argentiinan hyperinflaatio

Ei tiedetä, että Argentiinalla olisi ollut pitkä historia inflaatiosta yli 30 vuoden ajan. Joidenkin ajanjaksojen inflaatio on saavuttanut 1000%. vuonna 2018 peso oli menettänyt 83% arvostaan ​​verrattuna Yhdysvaltain dollariin. Bitcoin on tulossa uusi tapa säästää argentiinalaisten pääomaa. Epäilemättä talouskriisi edistää enemmän investointeja kryptoihin. 

Vuonna 2018 San Franciscossa asuva salakirjoittaja Siri neuvoi neuvonantajaa Luis Caputoa, entistä Argentiinan keskuspankin presidenttiä sijoittamaan 1% varoistaan ​​Bitcoiniin ja omistautumaan osan Argentiinan ydinvoimasta kaivostoimintaan..

Vielä tärkeämpää on, että Argentiinasta puhuttiin Bitcoinin ja hyperinflaation käyttöönotosta arvostetulla G 20-huippukokouksessa. Epäilemättä Bitcoin herättää huomiota ja suosionosoituksia inflaatioekosysteemissä, ja sitä mainostetaan kehitysmahdollisuuksien soihtujana. 

Tämän sanottuaan, kun syvennämme Venezuelaa, CoinDancen, P2P-pörssien kaupankäynnin seurannan Localbitcoinsin tiedot paljastivat, että 13.-20. Heinäkuuta nähtiin korkein Bitcoin-kaupankäyntimäärä. 

Lähde- CoinDance

Tuona aikana käyttäjät ovat PaikallisetBitcoins Pelkästään tuotettu volyymi oli yli 57 miljardia bolivaria, mikä ylitti kaikkien aikojen ennätyksen, 49 miljardia. Tämä paljastus tuli sen jälkeen, kun Venezuelan valuutta kärsi edelleen kiihtyneestä inflaatiosta, ja sen ilmoitettiin saavuttaneen 1000000%, mikä sai kansalaiset turvautumaan vaihtoehtoisiin keinoihin tallentaa arvoa. 

Lisäksi Yhdysvaltojen voittoa tavoittelematon organisaatio julisti maan virallisen vaihtoehdon, valtion liikkeeseen laskeman digitaalisen valuutan Petro. 

Vaikka on epätodennäköistä, että geopoliittiset epävarmuustekijät tuovat parhaita kasvumahdollisuuksia kryptovaluutoille, maailmanlaajuinen kauppasotien ja poliittisen epävakauden ilmapiiri on todellakin kannattavaa maaperää laajamittaiselle ja vaikuttavalle salausliikkeelle. Ei ole väärin myöntää, että korkea poliittinen epävakaus johtaa lopulta siihen, että kryptovaluutat merkitään “turvasatamaksi”. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me