Silk Road Bitcoin -lompakko aktivoituu jälleen, valtava kaatopaikka, jonka yhteisö ennakoi

mainos Phemex

Viimeaikaisessa tapahtumadatassa suosittu darknet-sivusto Silk Road, joka myy huumeita verkossa, näyttää siirtäneen miljardin dollarin arvoisen bitcoinin kylmästä lompakostaan. Alkuvuosina Bitcoin tunnettiin Darknetin valuuttana. Ihmiset käyttivät sitä kaikkiin etsittyihin toimintoihin hyödyntämällä täysin sen nimettömyyttä. Mutta kryptovaluuttojen kasvava maturiteetti Bitcoin alkoi siirtyä rikollisten käsistä keinottelijoihin ja sijoittajiin, mutta sen käyttö näyttää silti olevan melko levinnyt Darknetissä.  

Silkkitien Bitcoin-lompakko aktivoituu, on tulossa kaatopaikka?

Silk Road lanseerattiin helmikuussa 2011 “ensimmäisinä moderneina darknet-markkinoina”. Alusta antoi käyttäjien ostaa ja myydä laitonta tavaraa verkossa nimettömästi. Silkkitie kuitenkin suljettiin liittovaltion tutkintatoimiston (FBI) toimesta lokakuussa 2013. Vuotta myöhemmin Silk Road 2.0 käynnistettiin, mutta se myös suljettiin, ja väitetty omistaja Ross Ulbricht pidätettiin ja tuomittiin. elämä vankilassa.

Koska sen perustaminen ja toiminta olivat suunnilleen samoja päivämääriä kuin Bitcoinin perustaminen ja Silk Roadin suosio, voitiin uskoa, että verkkosivusto voisi valtava määrä Bitcoinia makaa lompakossaan. Redditorin toimittaman tiedon mukaan “sairas_silkki”

“Alkuperäinen lompakko omisti 111 114,62 $ BTC / $ BCH, jonka arvo on tällä hetkellä ~ 844 miljoonaa dollaria (ottamatta huomioon muita #Bitcoin-haarukoita)” ja “Vaikuttaa siltä, ​​että valtavan #SilkRoad-lompakon omistaja liikkuu varoja aktiivisesti vuodesta 3 lähtien. päivää jakamalla se paloiksi 100 kolikkoa alilompakoilla. “

Reddit päivitti myös, että näitä 60000 kolikkoa siirrettiin istuimina eikä kaikkia yhdessä. Omistaja lompakko siirtänyt näitä kolikoita erissä 30000/20000/10000/5000/500 ja nyt 100 kolikkoa.

bitcoinLähde: #BTC: https://www.blocktrail.com/BTC/address/1KyJr2L6CN5XhDfv9Sb5q3kjKwFCrRxTLy/transactions bitcoinLähde: #BCH: https://www.blocktrail.com/BCC/address/1KyJr2L6CN5XhDfv9Sb5q3kjKwFCrRxTLy/transactions

Toinen huomionarvoinen asia on lompakko Viimeksi aktiivinen 9. maaliskuuta 2014, joka on muutama kuukausi sen jälkeen, kun FBI veti näkön.

Redditor viittaa myös uskovansa, että tämä lompakko kuuluu SilkRoadille bitcoin-foorumin perusteella keskustelu joka totesi saman.

bitcoinLähde: https://bitcointalk.org/index.php?topic=310600.0

Vaikka hän sanoi postipäivityksissään, joka päivitettiin muiden käyttäjien kysyttyä, että se voi olla lompakko, joka liittyy hakkeroituun surulliseen vaihtoon Mt Gox, valas, jolla on Bitcoin 21. kesäkuuta 2011 lähtien, tai Craig Wright, joka on parhaillaan oikeusjuttu helmikuusta 2018 lähtien 5118 266 427,50 dollarin arvoisen bitcoinin oikeudesta väittäen, että Wright huijasi bitcoinien ja immateriaalioikeuksien Kleimania (Dave Kleimanin omaisuutta kosijana).

Mitä mieltä olet tästä kommentista? pic.twitter.com/o3KMJNn3Kt

– xbtman (@decentraman) 30. elokuuta 2018

Lue myös: Bitcoin-pudotukset tavanomaisina ennen futuurien vanhenemista, mutta 3-puolisot ilmoittavat BTC: n nousevan

Voisiko se olla Mt Gox -liikkeitä?

Koska FBI: n SilkRoad-taistelun ja Mt Goxin hakkeroinnin päivämäärät olivat melko lähellä viimeisen tapahtuman päivämäärää, joka on vuoden 2014 alussa, monet Redditors epäilevät, että se voisi liittyä MT Goxiin. Mt Gox, vaihto, joka tunnetaan suurimmasta ja ensimmäisistä salausvaluutta-maailman hakkereista, meni konkurssiin menettämättä noin 473 miljoonan dollarin arvosta BTC: tä hakkereille vuonna 2014, jolloin bitcoinin arvo oli noin 480 dollaria. Pari päivää sitten se oli tiettävästi alkanut hyväksyä saatavia velkojilleen. 23. elokuuta Mt. Goxin edunvalvoja Nobuaki Kobayashi julkaisi velkojille online-hakuprosessin vaatimustensa todistamiseksi. Jos vaatimusmenettely sujuu hyvin, se olisi yksi suurimmista vetureista saamaan takaisin yhteisön luottamus alaan, jota hakkerointi ja rahojen menettävät ihmiset ovat pilanneet. Nyt lakannut, oli myös päivittänyt, että takaisinmaksut suoritetaan Bitcoinissa ja Bitcoin Cashissa (BCH). Koska tämä lompakon liike on ollut BTC: ssä ja BCH: ssa, monet ihmiset uskovat, että tämän liikkeen suorittaa Mt Gox takaisinmaksua varten, eikä se ole SilkRoad.

Olipa kyseessä SilkRoad, Mt Gox tai jokin muu valas, tällaiset suuret salausvaluutat ovat aina pelottavia. Näyttää myös menneisyydeltä, kun niin suuri liike, erityisesti BTC: ssä, tapahtuu, tämä on valtava kaatopaikka, joka tapahtuu markkinoilla, jolla on merkittävä vaikutus hintoihin. Meillä pitäisi olla paljon selkeyttä tulevina päivinä kuka oli tämä liikkuja ja miksi tätä suurta BTC: n osaa siirrettiin.

Oliko se Mt Gox tai SilkRoad ja näemmekö kaatopaikka pian? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me