Miksi tuleva Bitcoin-halkaisu kääpiö edellisen kahden BTC-puolittamisen kanssa?

mainos Phemex

Seuraava bitcoin puolittuu on alle kahden viikon päässä, ja lukuun ottamatta nousevaa ilmapiiriä, paljon on muuttunut kahden viimeisen puolittamistapahtuman jälkeen. Katsotaanpa, miten tuleva kolmas puolikas eroaa muista menneisyydessä.

Ennen kuin aloitamme, miksi Bitcoinin puolittaminen on niin hype?

Bitcoin Block Reward Halving -sovelluksen tiedetään olevan erittäin nouseva tapahtuma lähinnä siksi, että se vähentää puoleen kaivostettua lohkoa kohti tuotetun Bitcoinin tarjonnan. Kiinteän markkina-arvon ollessa 21 miljoonaa, jokainen puolittamistapahtuma tekee Bitcoinista niukemman hyödykkeen, mikä antaa arvonnousun kysynnän ja tarjonnan dynaamisen vuoksi. Lohkopalkinnon puolittaminen tapahtuu jokaisen kaivetun 210 000 lohkon jälkeen, joiden suorittaminen kestää noin 4 vuotta.

Vuonna 2009 käynnistetty Bitcoin tuotti 50 BTC: tä lohkoa kohti, mikä väheni 25 BTC: ksi vuoden 2012 ensimmäisen puoliskon aikana. Vastaavasti vuonna 2016 tarjonta vähennettiin 25 BTC: stä 12,5 BTC: hen ja nyt toukokuussa tulevan puolittamisen aikana laskettu arvoon 6,25 BTC.

Selvä, sukelkaamme sisään ja selvitämme, mikä on niin erilaista tulevien bitcoin-puolikkaiden kanssa!

1. Bitcoin ei ole enää Internet-pohjainen maaginen raha

Ennen vuoden 2017 kaikkien aikojen ennätystään Bitcoin tunnettiin vain valitulle ihmisryhmälle, joka piti sitä maagisena Internet-pohjaisena rahana. Suhteellisen uuden omaisuusluokan ollessa Bitcoin osoitti suurta volatiliteettia, ja sen hintaliikettä ruokkivat usein tiedotusvälineiden raportit ja huhut, ja ihmiset sijoittivat usein Bitcoiniin, koska heidän mielestään se oli rikastumisen nopea järjestelmä. 

Kuitenkin vuoden 2017 kaikkien aikojen huippua seuraavat karhumarkkinat auttoivat bitcoinia irtoamaan kuplamaisen käyttäytymisensä, tekivät siitä vakaamman samalla kun heittivät volatiliteettitasoja merkittävästi. Volatiliteettitaso nousi jälleen tämän vuoden maaliskuussa markkinoiden kaatumisen ja paniikkimyynnin vuoksi. Jos katsomme takaisin edelliseen puolikkaaseen, volatiliteetti kasvoi myös ennen vuoden 2016 puolittamista

Bitcoinin volatiliteetti

Epäsuora volatiliteetti, joka mittaa volatiliteettia lähitulevaisuudessa, laski kuitenkin vuoden 2016 tasolle.

Bitcoinin volatiliteettiLähde: Vinossa

Volatiliteetin lisäksi hash-syöte, joka on keskeinen mittari Bitcoin-verkon turvallisuuden määrittämiseksi, on 7X korkeampi kuin sen 2017 taso. Mitä enemmän hash-syötteitä, sitä useampi kaivostyöntekijä vahvistaa aktiivisesti tapahtuman ja etsii seuraavaa lohkoa verkosta, mikä puolestaan ​​vahvistaa verkon turvallisuutta 51%: n hyökkäyksiä vastaan.

2. Kiinnostus Bitcoinin puolittamiseen kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla

Vuoden 2017 hinnankorotus työnsi Bitcoinin varmasti maailmanlaajuiseen valokeilaan ja herätti uteliaisuutta yleisön keskuudessa siitä, kuinka hajautettu valuutan muoto toimii ilman valtion viranomaista. Uteliaisuus muuttui myöhemmin käsitykseksi rahan toiminnasta, ja seurauksena ihmisten kiinnostus Bitcoiniin on kaikkien aikojen korkein.

google-trendiGoogle Trend on Bitcoin Haling Keyword

Googlen mittarit viittaavat siihen, että Bitcoin Halving -haut ovat kaikkien aikojen korkeimmillaan ja nousevat vain edelleen. Seuraava Google Trend -diagrammi viittaa siihen, että haut nousevat vain päivittäin.

3. Bitcoin-lompakot, joissa ei ole nollatasapainoa

Toinen mittari, joka osoittaa, että ihmiset ovat nykyään enemmän nousussa Bitcoiniin kuin koskaan aikaisemmin, on Bitcoin-lompakoiden nousu nollasta poikkeavalla saldolla. Tämä tarkoittaa sitä, että enemmän ihmisiä on sukeltanut Bitcoin-peliin ja tehnyt ainakin yhden tapahtuman kuin koskaan ennen.

Bitcoin-osoitteetLähde: Glassnode

Tällaisten lompakoiden määrän kasvu osoittaa myös varallisuuden jakautumista yksityissijoittajien kesken. Valaiden varallisuuden kerääminen on aiheuttanut huolta monille, koska näiden valaiden tiedetään haalittavan pumpun ja kaatopelin, mikä manipuloi hintojen liikkumista markkinoilla. Nollan ulkopuolisten saldolompakoiden määrän kasvu on kuitenkin osoitus siitä, että yksityissijoittajat sijoittavat aktiivisesti kuningasraha.

4. Bitcoinin hyväksyntä ja laillisuus

Yksi merkittävimmistä tekijöistä, jotka tekisivät tämän puolittavan tapahtuman erittäin merkittäväksi, on Bitcoinin hyväksyminen ympäri maailmaa. Viimeisen puolikkaan aikana suurin osa maailmasta ei ollut tietoinen digitaalikullasta, ja jopa vuoden 2017 tiedotusvälineiden huomion jälkeen hallitusten enemmistö piti sitä Internet-kuplana.

Asiat ovat kuitenkin muuttuneet dramaattisesti viimeisten kahden vuoden aikana, ja paitsi Bitcoin on laillista suuressa osassa maailmaa, mutta monet ovat joko joko säännelleet sitä (kuten Japani, Etelä-Korea, Malta, Singapore) tai haluavat säännellä sitä ( Yhdysvallat, Ranska, Saksa jne.). Tästä päivästä lähtien Bitcoin on laillinen yli 111 maassa, kun taas laiton vain 10 maassa.

Nämä tekijät tekevät tulevasta puolittamistapahtumasta erittäin merkittävän ja aivan erilaiset kuin edelliset kaksi. Vaikka keskustelu Bitcoinin hinnasta saattaa jatkua, sen merkitys hajautettuna rahoitusvälineenä kasvaa joka päivä.

Kaipasimmeko jotain, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa tai osoitteessa Viserrys

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me