Tohtori Doom kutsuu Bitcoin Cashia [BCH] shitcoiniksi keskustelussa Roger Verin kanssa

mainos Phemex

Amerikkalainen ekonomisti Nouriel Roubini alias tohtori Doom ilmoitti äskettäin halveksuneensa Bitcoin Cashia (BCH) a keskustelu kryptovaluutan promoottorin Roger Verin kanssa. Keskustelu oli osa tämän vuoden CC Forumia – Blockchain ja AI Investment Forum Lontoossa, jossa tohtori Doom ilmoitti julkisesti, että BCH on “shitcoin”.

 Tohtori Doom Vs Roger Ver – Onko salaus arvovarasto vai ei?

Keskustelun aiheena oli ”Epäonnistuvatko vai onnistuvatko kryptovaluutat?” Roubini aloitti kumoamalla mielipiteen, jonka mukaan kryptovaluutat ovat tosiasiallisesti valuuttoja, sillä perusteella, että ne eivät olleet vakaata, vakaata arvovarastoa eikä niitä siksi voitu käyttää maksuihin. Bitcoinia ja tuhansia muita kryptovaluuttoja ei käytetty tuotteiden ja palvelujen hinnoitteluun. Hän puhui myös Bitcoinin puuttuvasta skaalautuvuudesta. Roger Ver vastasi Roubinin huomautuksiin muistuttamalla häntä siitä, että kryptovaluuttojen markkina-arvo oli kasvanut yli 200 miljardiin dollariin vain 10 vuodessa. Roubinin kohdasta salauksen käyttämiseen maksuissa Ver mainitsi esimerkin Bitcoin Cashista, joka hänen mukaansa voisi tehdä yli 100 tapahtumaa sekunnissa maailmanlaajuisesti ilmaiseksi.

Roubini ei kuitenkaan ollut vakuuttunut. Perustellakseen väitettään siitä, että salaus ei ole vakaa arvovarasto, hän huomautti, että Bitcoin oli 60% huipun alapuolella, kun taas Roger Verin Bitcoin Cash oli 95% alle huippunsa tänä vuonna, sanoen edelleen, että varat, jotka menettivät 95% arvosta vain 12 kuukaudessa olivat vitsi. Verillä oli kuitenkin analogia todistaa, että jopa fiat menetti arvonsa. Hän mainitsi esimerkin Japanin jenistä sanoen, että tänään 10000 jeniä vastasi noin 90 USD. Ei kuitenkaan kauan, yksi jeni saattoi ostaa unssin hopeaa. Nykyään paperin, jonka arvo oli noin 90 USD, arvo oli aiemmin noin 20000 USD.

Onko salaus hyödyllinen geopoliittisen sokin sattuessa?

Keskustelun moderaattori huomautti sitten, että salauksen käyttö lisääntyi taantuman sattuessa mainitsemalla esimerkin Kreikan valtion velkakriisistä. Roubini, kuten odotettiin, kieltäytyi tunnustamasta samaa. Sen sijaan hän sanoi, että kryptovaluutan käyttö, ja tapahtumien ja käyttäjien määrä oli romahtanut salauksen kaikkien aikojen huipputason jälkeen vuonna 2017. Ver kertoi nopeasti, että Roubini “keräsi” tietojaan. Salauskäyttö oli tänään paljon korkeampi kuin edes vuosi ennen kuin markkina-arvo oli saavuttanut vuoden 2017 ATH: n.

Tohtori Doom toi sitten esimerkin Internetin noususta. Vuosina 1990–2000 se oli kerännyt miljardeja käyttäjiä ja verkkosivustoja sekä joitain tärkeitä sovelluksia, kuten sähköpostia. Mutta salauksen kanssa se ei ole tapahtunut. Bitcoinilla on virallisesti vain 50 MM-käyttäjää ja puolet heistä on kuollut. DApps: n osalta suosituimmat DApps ovat Crypto Kitties, Casino Games tai Ponzi Schemes. Ver lainasi jälleen esimerkin siitä, kuinka rahan liike oli noussut salauksen vahvimmaksi käyttötapaukseksi – miljoonat käyttäjät tekivät kauppaa keskenään ilman esteitä.

McAfee Okei, kun terroristitoiminta tapahtuu vaihtoonsa

Keskustelun aikana moderaattori toi esiin John McAfeen uuden hajautetun vaihdon, jolla ei ollut KYC-vaatimuksia. Hän kertoi, että McAfeelta kysyttiin aikaisemmassa istunnossa hänen mielipiteistään siitä, miltä hänestä tuntuisi, jos terroristit pyydetään kiinni, ja osoitettiin, että he olivat käyttäneet hänen vaihtoaan terroritekoon. Tähän McAfee vastasi, että hän olisi kunnossa. McAfeen vastauksen tueksi Ver sanoi, että Yhdysvaltain dollari on valuutta, jota käytetään eniten terroristitoiminnassa, mutta se ei tarkoita, että maailma lopettaa valuutan käytön.

“Shitcoinisi romahti 95% vuodessa” – Roubini to Ver

Keskustelussa syvennettiin salausta oikeaan ja väärään, kun Roger Ver toisti, että ihmisten olisi sallittava hallita rahojaan, ja Roubini korosti yhä uudelleen, että sellaista taloudellista anarkiaa, josta Ver puhui, ei ollut koskaan ollut eikä koskaan tule olemaan. Yhdessä vaiheessa Roubinilla oli puhkeaminen, jossa hän oli sanonut, että oli kulunut 100 vuotta, ennen kuin dollari romahti 95%, kun taas Roger Verin “shitcoin” romahti vuodessa. Hän sanoi –

“[Kesti] vuosi, kun shitcoinisi romahti 95%. Se ei ole minkään arvoinen. “

Raivostunut Roubini sanoi edelleen, että Ver ei usko hallitukseen, mutta räjähteiden ostaminen Internetistä oli hänen ajatuksensa vapaudesta. Roubini jopa hyökkäsi henkilökohtaisesti Veriin tuomalla esiin sen, että hän on viettänyt aikaa vankilassa. Ver käytti tätä kohtaa hyödyksi ja huomautti, että Roubini oli menettämässä väitteensä, kun hän oli alkanut “hyökätä henkilöön kuin tässä esitettyihin väitteisiin”.

Bitcoinia ei ole hajautettu, mutta perinteinen rahoitusjärjestelmä on – Roubini

Keskustelu siirtyi keskusteluun ja hajauttamiseen. Roubini väitti, että perinteinen rahoitusjärjestelmä oli hajautettu, sillä sen hallintaan osallistui tuhansia rahoituslaitoksia ja satoja pankkeja ja valuuttoja, kun taas Bitcoin keskitettiin, koska 80% kaivostoiminnasta oli muutaman käden hallussa ja 99% kryptovaluutan vaihdossa keskitettiin. Tähän Ver sanoi, että hajauttaminen ei ollut tärkein argumentti kryptovaluuttojen hyväksi, ja sen ainoana tarkoituksena oli tehdä kryptovaluutasta sensuuriresistentti.

Keskustelu päättyi yleisön kysymyksiin, ja tässä Roger Ver, joka tuki kryptovaluuttoja käyttäjille tarjoaman taloudellisen vapauden vuoksi, oli selvä voittaja.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me