Citigroup murtaa salakoodin institutionaalisille sijoituksille kryptovaluuttoihin

mainos Phemex

Sellaisen suosion ja tulevaisuuden kryptojen ansiosta laitokset näyttävät uhmakkaasti olevan kiinnostuneita sijoittamisesta. Ainoa tiesulku on, miten ja milloin tämä valtava summa voi alkaa virrata, vastausta, jota jokainen salauksen harrastaja odottaa. Vaikka kaikki odottavat Bitcoin ETF: n tuloa, Citigroup näyttää olevan murtautunut koodiin tuodakseen rahat salamarkkinoille.

Digitaalinen omaisuuden kuitti: Citin tapa saada institutionaaliset rahat salauksiin

Citi, New Yorkissa sijaitseva pankki on keksinyt ehkä suorimman tavan sijoittaa kryptovaluuttoihin omistamatta niitä suunnitelmien tuntevien ihmisten mukaan. Tällä tavoin rakenne sijoittaa kryptovaluutat nykyisiin sääntelyjärjestelmiin ja antaisi suurille Wall Streetin sijoittajille, kuten varainhoitajille ja hedge-rahastoille vähemmän riskialttiin tapa sijoittaa uuteen omaisuusluokkaan..

Citi on kehittänyt instrumentin, jota se kutsuu Digital Asset Receiptiksi tai DARiksi. Se toimii aivan kuten American Depository Receipt tai ADR, joka on ollut käytössä vuosikymmenien ajan antamaan yhdysvaltalaisille sijoittajille tapa omistaa ulkomaisia ​​osakkeita, jotka eivät muuten käy kauppaa Yhdysvaltain pörsseissä. Ulkomaiset osakkeet ovat pankin hallussa, joka sitten antaa talletustodistuksen.

Tässä tapauksessa kryptovaluutta on säilytysyhteisön hallussa ja DAR: n liikkeeseen laskee Citigroup, ihmiset sanoivat. Pankki ilmoittaa asiasta varovasti talletusrahastolle & Clearing Corp, Wall Streetin välittäjä, joka tarjoaa selvitys- ja toimituspalveluja, kun kuitti on annettu, yksi ihmisistä sanoi. Tämä antaa tärkeän legitimiteetin ja antaa sijoittajille tavan seurata investointeja jo tuntemassaan järjestelmässä, henkilö lisäsi.

Tämä uutinen on jättänyt paljon innostusta salauksen seuraajiin ja sijoittajiin. Jopa Joseph Young twiitti saman sanan

“Institutionaalisen infrastruktuurin parantaminen (Coinbase, Goldman, Citigroup) on ratkaisevan tärkeää, jotta salakirjoihin saadaan massiivisia pääomia.”

175 miljardin dollarin Citigroup on viimeisin pankki, joka tarjoaa salauksen säilytysratkaisun, Business Insider ja @fintechfrank raportti.

Instituutioinfrastruktuurin parantaminen (Coinbase, Goldman, Citigroup) on ratkaisevan tärkeää, jotta salakirjoitukseen saadaan massiivisia pääomia.https://t.co/jhJyum09ZV

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 10. syyskuuta 2018

Lue myös: Instituutioiden mielenkiinto räjähtää saumoissa, Bitcoin & Altcoinit esittävät punaisen maton

Institutionaaliset rahat odottavat pääsyä salauksiin

Kryptovaluuttakauppiaat ovat toivoneet institutionaalisen rahan sisällyttämistä puolen vuoden ajan toivoen parantavansa potentiaalisia tulojaan uusilla fiat-vaihtoehdoilla. Jokainen uutinen, joka tukee institutionaalista rahaa kriittisissä valuutoissa, vie markkinat korkeammalle. Vaikka tällaiset uutiset antavat hinnoille väliaikaisen sysäyksen, kaikilla on edelleen dilemma siitä, miksi tulo vie niin kauan. Institutionaaliset rahat saattavat tulla suuriksi, mutta ne noudattavat paljon säännöksiä ja valvontatoimenpiteitä ennen kuin ne sijoittaa. Asiat on koottava ennen kuin tämä valtava raha tulee markkinoille. Ensimmäinen askel kohti näiden valuuttojen sitomista on sääntely, jota monet maat yrittävät luoda. Yksi suurimmista huolenaiheista on saada erityinen kehys heidän sijoitusmahdollisuuksilleen. Nick Cowan, joka on Gibraltar Blockchain Exchange (GBC): n toimitusjohtaja, kommentoi Bitcoinin tulevaisuutta.

“[GBX] uskoo pohjimmiltaan, että tekniikka on täällä jäädäkseen”, aloittaa Nick Cowan bitcoinilla. “Uskomme pohjimmiltaan adoptioon … etenkin institutionaaliseen, mutta mikä nopeuttaa mielestäni tiettyjen asetusten täytäntöönpanoa: kuluttajien luottamus, sijoittajansuoja, avoimuus ja sellaiset asiat, jotka tällä hetkellä ovat pysäyttäneet joukko merkittäviä toimijoita, jotka saattavat tulla näille markkinoille. ”

Sääntelyn jälkeen tulee turvallisuus. Institutionaaliset sijoittajat tarvitsevat vahvemman turvallisuustason, joka tarjoaa heille taloudellisia ratkaisuja, joihin on sisällytettävä säilytyspalvelut. Kimley Kadoche, joka on LGO: n sijoittajasuhteiden päällikkö ja joka on perustettu käynnistämään institutionaalinen sijoituspörssi, sanoi, että tämäntyyppiset sijoittajat eivät usko infrastruktuureihinsa. Näille sijoittajille markkinat eivät ole asianmukaisesti valmistautuneet.

“Säilytysyhteisössä on aina ongelma, KYC: n menettelyt eivät ole kovin turvallisia, ja odotamme myös SEC: n olevan täysin avoin siitä, mihin sääntelyyn ja toimiin he haluavat ryhtyä digitaalisen omaisuuden suhteen”,

Kadoche sanoi.

Kolmas harkittava vaihe on likviditeetti. Institutionaaliset kauppiaat haluavat tehdä suuria ostoksia, ja monilla kryptovaluutoilla ei ole oikeaa määrää fiat-valuuttaa investointiensa tukemiseen. Suurimmilla nimillä, kuten Bitcoin ja Ethereum, on suurin todennäköisyys likviditeettiin, mutta suuri panos aiheuttaa suuren aallon salauspooleissa.

Siksi jopa näkemysten ja arvostelujen jälkeen institutionaalinen raha on edelleen kivenheiton päässä salausmarkkinoilta. Näyttää siltä, ​​että Citigroup oli saanut ratkaisun nyt, ainoa asia, jota yksi voi katsella, on kuinka moni laitoksista käyttää tätä reittiä ja kuinka moni odottaa Bitcoin ETF: ää.

Aikooko Digitaalisen omaisuuden kuitti avaamaan ovet institutionaaliselle rahalle vai odottaako maailma Bitcoinia? Kerro minulle mielipiteesi samasta. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me