Jos CBOE: n Bitcoin ETF hylätään, päivittääkö se raivoavat härät?

mainos Phemex

Vaikka maailma odottaa innokkaasti Yhdysvaltain SEC: n CBOE: n tekemää päätöstä Bitcoin ETF: stä, SEC on löytänyt salaman lykkäämällä päätöstään Direxion Bitcoinin pörssissä käydyn rahaston (ETF) hakemuksesta syyskuuhun 2018 asti. Entä jos Cboe sponsoroi Bitcoin ETF: ää viivästyy tai hylätään siitä, mikä ja kuinka suuri vaikutus voi olla?

CBOE sponsoroi Bitcoin ETF: Voiko se viivästyä?

Vaikka maailma valmistautuu Chicago Board Options Exchange Global Markets (CBOE) -Solid X Bitcoin ETF -päätökseen, on tulossa pian, tämä SEC: n pörssissä vaihdetun Direxion Bitcoinin lykkäys on herättänyt hälytyksiä siitä, että on todennäköistä, että se voi poiketa CBOE: sta Kiinteä X ETF samoin. Koska SEC: llä on 45 päivää julkaisupäivästä liittovaltion rekisterissä ja sillä voi olla uusi ikkuna jatkoa varten, on kaikki mahdollisuudet, että SEC haluaisi käyttää hyväkseen aikaa oikeudenmukaisen päätöksen tekemiseksi, jotta se voisi olla parasta kaikki sidosryhmät.

Kun markkinat liikkuvat tapaansa ja BTC: lle on rakennettu vauhtia, joka on noussut yli 1000 dollaria viimeisen viikon aikana, viivästysuutiset voivat tulla lievällä korjauksella, joka voi toipua pian sen jälkeen. Direxionin kanssa Bitcoin-pörssirahasto (ETF) on jo viivästynyt, joten markkinat ovat jo valmiina siihen.

Itse asiassa hyväksynnällä olisi suurempi positiivinen vaikutus BTC-hintoihin kuin viivästyksellä olisi negatiivinen puoli.   

Lue myös: Bitcoin ETF: n innostus räjähtävä, härät ovat jo ottaneet maksun

Entä jos hakemus hylätään?

Jos CBOE-Solid X ETF -hakemus hylätään, se ei olisi ensimmäinen kerta, kun hakemus hylätään. Se on hylännyt yli 15 bitcoiniin liittyvää ETF: ää, joita on ehdotettu vuodesta 2013 lähtien, ja viimeisen vuoden aikana on jo tehty muutama hylkääminen, mukaan lukien CBOE: n, Geminiin ja SolidX: n kaltaiset.

SEC: n osalta on vielä paljon esteitä, jotka on selvitettävä, ennen kuin se voi lausua mitään puolesta,   

  • Sääntelemättömät markkinat ja avoimuus: Yksi syy siihen, miksi Bitcoin oli ampunut Winklevoss ETF -sovelluksen, oli se, että se tunsi BTC-markkinat olevan vielä suhteellisen varhaisessa kehitysvaiheessaan ja markkinoita melko sääntelemättöminä. Hintojen ja vaihdon avoimuus kyseenalaistettiin ja sitä pidettiin keskeisenä tekijänä hylkäämisessä. Bitcoin-markkinat ovat edelleen sääntelemättömiä, ja myös monilla pörsseillä on edelleen avoimuusongelmia.
  • Hinnoittelun tehokkuus: Koska salauksen hinnat ovat erittäin epävakaat; SEC: n toinen huolenaihe oli siitä, miten rahastot toimivat ja voisivatko ne hinnoitella ja käydä kauppaa tehokkaasti. Samanaikaisesti SEC uskoi myös, että BTC oli epälikviditeetti jossain määrin ja siten se saattoi ansaita varat. – Hinnoittelun tehokkuus on edelleen vaikeaa, koska pörsseissä on edelleen suuri hintaero ja volatiliteetti jatkuu edelleen
  • Vaihdon turvallisuus: Koska monet suuret pörssit ovat kohdanneet tietoturva-ajatuksia ja hakkerointeja, SEC ei ole vieläkään vakuuttunut siitä, että Bitcoinin kohde-etuudet on suojattu.  

Vaikka on olemassa paljon muita esteitä, kuten yksityissijoittajien suoja, säilytyspalvelujen läsnäolo ja Bitcoin-futuurien saatavuus CBOE: ssa ja CME: ssä, silti ne eivät näytä riittävän vahvilta, jotta CBOE ja SOlidX voisivat vahvistaa BTC ETF

Tarkasteltaessa tämän vaikutusta hinnoitteluun, lukuun ottamatta Winklevossin häirintöjen alkuperäistä hylkäämistä, jossa Bitcoinin romahti huomattavasti alle USD 1300: sta USD 950: een, kaikki muut ETF-hylkäykset eivät nähneet rajuja negatiivisia vaikutuksia hintoihin lyhyellä aikavälillä ja pitkäaikainen ilmapiiri säilyi ennallaan. Riippumatta siitä, mikä hintakorjaus oli tapahtunut hylkäysuutisten takia, havaittiin myös palautuvan lähipäivinä.

Nykyinen tilanne näyttää siltä, ​​että tapahtuma on kerännyt paljon melua sen ympärille, mikä johtaisi ehdottomasti hintakorjaukseen lyhyellä aikavälillä, mutta pitkän aikavälin kehitykseen ei välttämättä vaikuteta kovin paljon. Salaus ETF ehdottomasti ja voi muuttaa institutionaalisen rahan suunnan kryptoksi. Mutta sen hylkääminen ei ole tien loppu, vaikka se voi vaimentaa tunteita hyvin lyhyeksi ajaksi. Laitoksilla on edelleen paljon vaihtoehtoja sijoittaa kryptoihin, mukaan lukien CBOE: n ja CME: n futuurit sekä pörssissä noteeratut setelit, jotka on tällä hetkellä listattu Ruotsissa ja joita on harkittu monissa muissa Euroopan maissa..

Artikkelin ei ole tarkoitus vaimentaa jännitystä ja positiivisuutta rakentaa Bitcoin ETF: n ympärille, mutta enemmän paholaisten kannattaa pitää salausyhteisö valmiina, jos päätös ei tule Bitcoin ETF: n eduksi. Se tarkoittaisi vain, että salausmarkkinoiden on kypsyttävä enemmän, ennen kuin SEC voi lopulta sallia sen. Lyhytaikainen ilmapiiri saattaa muuttua laskevaksi, mutta keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä Bitcoin palautuu varmasti

Hyväksyykö SEC ETF: n tällä kertaa vai viivästyttääkö vai hylkääkö se sen? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me