Suosituimmat salauskauppiaat, jotka seuraavat kaupankäyntipeliäsi

Salausala on valtava. Kolikoiden määrän lisääntyessä teollisuudessa kauppiaiden ja analyytikoiden määrä on myös noussut. Olemme kuitenkin laatineet luettelon, joka paljastaa alan parhaat salauskauppiaat, jotka voivat seurata kaupankäyntipeliään. 

Yli vuosikymmen sitten salausalan syntymän aloitti Satoshi Nakamoto, joka esitteli maailman Bitcoiniin. Ajan myötä satoja muita kolikoita tuli markkinoille useiden ihmisten kanssa. Salausala on nykyään ylpeä lukuisista valuutoista ja harrastajista. Suurin osa näistä salauksen harrastajista on kauppiaita, koska salausteollisuus on kerännyt kauppiaita, jotka riehuvat vaikutusvaltaisimmasta julkkiksesta keskimääräiseen Joeen.

Vaikka kaupankäynti ei ole kaikkien teekuppi, tietyt salakirjoittajan suosikki sosiaalisen median alustan kauppiaat / analyytikot, Twitter, on opastanut ihmisiä kohti oikeaa tapaa käydä salaustuotteita. Bitcoin on yrittänyt rikkoa 10K: ta, kun taas altcoinit ovat ylittäneet itse kuninkaan kolikon. TikTok ja Elon Musk’s Dogecoin -merkinnät ovat nostaneet kolikon suosion lisäksi myös sen hintaa.

Tässä on luettelo Twitterin suosituimmista salauskauppiaista niille, jotka haluavat hyödyntää alt-kautta tai jopa Bitcoinin vakaa hintaliike.

Salakirjoituskoira [@TheCryptoDog]

Salauskoira hänellä on yli 198,4 tuhatta seuraajaa Twitterissä ja hän on aktiivinen katsoja sekä osallistuja salausmarkkinoille. Tämä elinkeinonharjoittaja on ollut osa teollisuutta pisimpään, kun hän aloitti Bitcoinin louhinnan vuonna 2011. Vaikka hänen pääpainonsa oli Bitcoinilla alkuvuosina, tällä pitkällä kauppiaalla on sijoituksiaan DeFi: een ja blockchain-tekniikkaan. Viimeisimmän kaavionsa mukaan ETH: n on tarkoitus saavuttaa 241 dollaria.

$ ETH seuraava pysäkki $ 241 imo pic.twitter.com/lKiG2tZElX

– Salakirjoituskoira? (@Suomimeemit) 20. heinäkuuta 2020

Salausmunkki [@thecryptomonk]

Salausmunkki on vain 69,7 tuhatta seuraajaa, mutta hänen kaavionsa eivät rajoitu BTC: hen, hänen teknisen analyysin kaavionsa sisältävät myös altcoineja. Lisäksi hänellä on oma verkkosivusto, joka on omistettu tekniselle analyysille, uutisille ja arvosteluille sekä kaupankäyntitiedoille. Aika ajoin tämä kauppias korostaa näkemyksiään jalometalleista ja hyödykkeistä. Yksi hänen kaavioistaan ​​paljastaa, että Chainlink [LINK] pyrki ATH: lle.

$ LINK tavoitteena ATH BTC-parilla. pic.twitter.com/17htvx4WoU

– Crypto Monk ⛩ (@thecryptomonk) 23. kesäkuuta 2020

LINK oli ollut yksi parhaiten suoriutuvista altcoineista ja jopa korkein 8,74 dollaria viimeisen alt-kauden aikana.

Angelo ฿ TC [@AngeloBTC]

Seuraajien lukumäärä 152,6 tuhatta Twitterissä, AngeloBTC on epäilemättä yksi alan parhaista kauppiaista. Aikaisemmin hän sijoittui nimellisvoiton perusteella kaupankäynnin ykkönen merkittävälle kryptovaluutanvaihdolle, Bitmexille. Hän jakaa myös teknisen analyysin kaavionsa Trading View -sivustolla. Toukokuussa hän oli ennustanut, että Bitcoin voi nousta jopa $ 16k tähän lokakuuhun mennessä.

"16 000 dollaria lokakuuhun. Kaaviot eivät koskaan valehtele." $ BTC pic.twitter.com/fu9a8prU7T

– Angelo ฿ TC (@AngeloBTC) 21. toukokuuta 2020

Unohtamatta meemejä. AngeloBTC ei koskaan onnistu saamaan seuraajiaan nauramaan. TA: nsa lisäksi tämä kauppias on osa-aikainen meemiherra.

Lähde – Viserrys

UB [@CryptoUB]

Tämä elinkeinonharjoittajan Häiriöpalvelu mainostetaan yhtenä parhaista. Täältä löydetty oppimateriaali sopii ihmisille, jotka ovat vasta astuneet kaupankäyntiin. Hänellä on Twitterissä yhteensä 24,6 tuhatta seuraajaa. Hänen kaavionsa vaihtelevat pääasiassa Bitcoinista tunnetuimpiin altcoineihin. Hän on myös osa salausvaluuttakaupparyhmää The Haven. Hänen viimeisin twiittinsä paljastaa kantansa salamarkkinoiden tulevaisuuteen. Twiitti luki,

Imo Bitcoin hajoaa kovasti, alttarit tupakoivat, yhteisön jäsenet syntyvät tai paniikkia myydään alareunassa.

Vain kaiken, mukaan lukien Bitcoin, kopioimiseksi muutama päivä myöhemmin.

– UB (@CryptoUB) 19. heinäkuuta 2020

Nicola Duke [@NicTrades]

Tämä luettelo ei olisi täydellinen ilman naista. Vaikka suurin osa salausjakeen kauppiaista on enimmäkseen miehiä, Nicola Duke on kauppias Lontoosta, jolla on noin 94,9 tuhatta seuraajaa Twitterissä. Twitterin lisäksi Duke toimii myös Facebookissa ja YouTubessa. Kymmenen vuoden kokemuksella teknisestä analyysistä Duken kaaviot vaihtelevat Bitcoineista eri altcoineihin.

Lähde

Joka maanantai-ilta hän menee suorana YouTube-kanavallaan keskustelemaan hintojen liikkeistä ja analysoimalla erilaisten salausvarojen kaavioita.

Jacob Canfield [@JacobCanfield]

Jacob Canfield on yksi salauksen suosituimmista kauppiaista. Hänen seuraajansa laskussa sekä Twitterissä että YouTubessa ei ole niin suurta eroa. Hänellä on 61,2 tuhatta tilaajaa YouTubessa ja 60 tuhatta seuraajaa Twitterissä. Tällä Bitcoin-analyytikolla on aktiivinen YouTube-kanava, jossa hän antaa yleisölleen vinkkejä kryptovaluuttojen kaupasta. Canfield on ilmestynyt jopa Forbesissa ja CNBC: ssä. Kaavioiden ohella hän myös twiitti salausuutisista. Hänen viimeisin twiittinsä oli kaivaa äskettäin Twitterissä. Twiitti luki,

Kuvittele, mitä hakkerit olisivat voineet tehdä, jos he twiittaisivat "Bitcoin ETF hyväksytty"

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 15. heinäkuuta 2020

CryptOrca [@CryptOrca]

Yli 100 000 seuraajaa Twitterissä, CryptOcra on ollut salakirjoituksessa vuodesta 2013. Vaikka hän pysyy nimettömänä, monet kiitosta hänen salakirjoituksistaan ​​salausjakeessa. Hän ei ole vain aktiivinen Twitterissä, mutta hän julkaisee edelleen teknisen analyysinsä myös Trading View -sivustossa. Yksi hänen varhaisista twiiteistään hän korostaa Bitcoinin ja Goldin yhtäläisyyksiä.

Jos $ BTC todella on $ GOLD … .. wtf odotamme. pic.twitter.com/TKB9M7R8mA

– CryptOrca (@CryptOrca) 25. helmikuuta 2015

Kuka on suosikkisi salauskauppias? Kerro meille kommenttiosassa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me