Ripple-toimitusjohtaja puhdistaa FUD: n “XRP Dumping” -ympäristöstä haastattelussa Pompin kanssa

mainos Phemex

Perustaja & Kumppani Morgan Creek Digitalissa Anthony Pompliano, alias Pomp äskettäin haastateltiin Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse. Haastattelussa Garlinghouse selitti kuukausittaisen XRP-myynnin ja selvitti FUD: n heidän ympärillään. 

Miksi Ripple myy miljoonia XRP: ssä joka kuukausi

Haastattelussa yksi kierros omistettiin kokonaan kuukausittaiselle XRP-myynnille, ja Pomp aloitti istunnon kysymällä Garlinghouselta, miten hän katsoi XRP-myyntiä. Garlinghouse aloitti sanomalla, että ihmiset unohtavat tosiasian, että he (Ripple) olivat “kiinnostuneimpia XRP-ekosysteemin menestyksestä ja terveydestä”, koska he omistivat paljon XRP: tä. Hän sanoi lisäksi, että kaikki heidän tekemänsä, mikä ei ollut hyödyllistä XRP-ekosysteemille, ei siis ollut heille hyvää, mikä perusteli sitä, että XRP-myynti ei ollut haitallista XRP-ekosysteemille.

Sitten hän paljasti yksityiskohdat XRP-escrow-tilien mekanismista. Garlinghousen mukaan kaksi vuotta sitten yksi suurimmista huolenaiheista XRP-markkinoilla oli ollut, että koska Ripple omisti paljon XRP: tä, mitä tapahtuisi, jos Ripple päättäisi myydä sen. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Ripple lukitsi XRP: nsä 55 sopimukseen kryptografisesti allekirjoitetuissa escowsissa XRP Ledgerissä. Tonttaluet vapautettiin kerran kuukaudessa 55 kuukauden ajan, mikä tarkoittaa, että yksi escrow avattiin kuukaudessa 55 kuukauden ajan. Kullakin tilillä oli 1 miljardi XRP: tä, mikä tarkoittaa, että 55 miljardia XRP: tä oli sillä hetkellä, kun Ripple loi escows.

Sitten Pomp kysyi, mitä tapahtui XRP: lle, kun heidät vapautettiin? Tähän Garlinghouse vastasi

“Voisimme tehdä sen kanssa mitä haluamme.”

Garlinghouse tarkensi edelleen, kuinka XRP: n julkaisuja on käytetty tähän mennessä –

“Käytämme osan sen kaupoista … myymme ohjelmallisesti …”

Garlinghouse selitti kaksi tapaa, joilla XRP myytiin – käsikaupan kautta ja ohjelmallisesti. OTC-kaupoissa lähinnä salakirjoittajat, kuten krypto-hedge-rahastot, lähestyivät Rippleä. Ripple on yrittänyt saada markkinat rakentavalla tavalla myymällä XRP: itä OTC-kaupan kautta ja ohjelmallisesti 10 peruspisteellä päivittäisestä markkinatoiminnasta. Heidän tekemänsä virhe oli, että ne laskettiin CoinMarketCap-verkkosivuston, jonka maine on kärsinyt väärennetyn määrän ilmoittaminen. Garlinghouse ja Pomp olivat yhtä mieltä siitä, että CryptoCompare Top Tier (CCTT) oli paljon luotettavampi ja luotettavampi ymmärtämään XRP-likviditeetin todellista määrää.

Garlinghouse näytti tarkoittavan, että heidän aikomuksensa XRP-myynnillä ei ollut manipuloida sen hintaa, vaan he olivat laskeneet myytävän määrän väärin ottamalla huomioon virheelliset tiedot. Garlinghouse sanoi lisäksi, että heillä ei ollut mitään tekemistä 99,9%: n kanssa XRP-kaupasta. Ripplen julkaisemien raporttien mukaan se myi XRP: tä arvoltaan 170 miljoonaa dollaria Q1 2019: lla ja 250 miljoonaa dollaria Q2 2019: lla.

Mitä tapahtui myymättömälle XRP: lle?

Garlinghousen mukaan suuri osa XRP: stä palasi takaisin uusiin takavarikoihin. Hän sanoi –

“80% siitä menee takaisin.”

Pomp kysyi Ripple-toimitusjohtajalta, mitä he tarvitsivat XRP-myynnistä saadulle rahalle. Tähän Garlinghouse vastasi investoivansa uudelleen yritykseen, ja hän toi esimerkin Moneygramista, jonka Ripple oli äskettäin aloittanut strategisen kumppanuuden Moneygramin kanssa ja sijoittanut 30 miljoonaa dollaria yhtiön kantaosakkeeseen..

Myynnin rajoitukset XRP-haltijoille

Mielenkiintoinen asia, johon Pomp koski, olivat rajoitetut myyntisopimukset niille, jotka ostivat XRP: n OTC-kauppojen kautta. Tähän Garlinghouse sanoi: “Joskus kyllä.” Hän lisäsi myös, että näillä rajoitetuilla myyntisopimuksilla Ripplen tekemä oli terveellisempää kuin ETH- ja Bitcoin-ympäristössä, koska siellä ei ollut rajoituksia, jotka estäisivät valaita polkumyynnistä rahakkeita.

Pomp yritti selvittää, mitkä myyntirajoitukset olivat asiakaskohtaisia ​​tai yleisempiä, mutta Garlinghouse kieltäytyi vastaamasta. Hän sanoi-

“Olemme jo 10 tai 100 kertaa läpinäkyvämpiä kuin kukaan muu salausyhteisössä, ja olemme saaneet tahdin tehdä niin. Ja luulen, että pyysit minua olemaan avoimempi. Luulen, että menen ohi. “

Garlinghouse yksinkertaisesti selitti, että he yrittivät tehdä älykkäitä, strategisia asioita taseensa hyödyntämiseksi ja katalysoida ekosysteemin kehitystä. Pomp myönsi, että ihmiset, jotka yrittivät saada selville kaikki nämä tiedot, olivat liikaa. Se oli kuin sanoa, että Ripplen pitäisi avoimen lähdekoodin sopimukset.

Onko OTC-asiakkaille alennuksia??

Kysyttäessä OTC-myynnin alennuksista Pomp yritti arvata, oliko alennus noin 50%. Garlinghouse korjasi hänet heti sanoen, että se oli enemmän kuin 5%. Hänen perustelunsa tämän alennuksen takana oli, että hän ajatteli XRP: tä valuuttana. Hän huomautti –

“Myisitkö dollarin 50 sentillä?”

Luuletko, että Garlinghousen paljastukset auttavat vahvistamaan salausta Ripplen ja XRP: n ympärillä salausyhteisössä? Kerro meille, mitä mieltä olet Ripple-toimitusjohtajan vastauksista alla olevissa kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me