Hajauttaminen Ghost alkaa Haunt Geminiin vakaa kolikko muutaman päivän kuluttua julkaisusta

mainos Phemex

Vaikka maailma iloitsi siitä hetkestä, että heillä oli piilotettu kiistaton, rekisteröity vakaa kolikko, kun salamarkkinat muuttuvat epävakaiksi, kolikko on herättänyt kiistoja. Blockchain-tutkijan Alex Lebedin viimeisimmän raportin mukaan, jonka hän kirjoitti tekniseen julkaisuun Good Audience, Gemini voi jäädyttää USD-sidotun kryptovaluuttansa milloin tahansa haluamallaan tavalla, mikä tuo esiin hajauttamisen kysymyksiä.

”Säilytysyhteisöllä” on mahdollisuus jäädyttää kaikki tilit

Alex Lebed on viimeisimmässä tutkimuksessaan suorittanut koodin tarkistuksen Gemini-dollarin älykkäästä sopimuksesta, ja mitä hän löysi, on ollut hämmästyttävää. Lebedin mukaan GUSD sisältää säännön, joka sallii sen “huoltajan” – nimittäin Kaksoset – jäädyttää minkä tahansa tilin. Lebed – joka on kokonaisuudessaan liitetty myös erilliseen vakaan kolikkoprojektin – toteaa lisäksi, että GUSD käyttää ERC20Proxy -sopimusta, joka antaa Geminiille säilytysyhteisönä kyvyn päivittää sopimus kerran 48 tunnissa ja antaa sille lukemattomien joukossa muun muassa valta tehdä kaikki rahakkeet samanaikaisesti siirrettäviksi.

Lebedin tutkimuksen mukaan hän analysoi koodia osoitteessa

Kaksoset

Koodi on 1028 riviä pitkä ja alkaa kyseenalaistaa koodin lukiessaan sopimuksen yleisiä ehtoja.

Kaksoset

“Joten käyttäjä käyttää ERC20Proxy-sopimusta, joka tarjoaa ERC20-käyttöliittymän, eli vakiotoimintojen tasapainon, kokonaistarjonnan jne., Jotka kutsuvat erc20Impl-objektia todelliseksi toteutukseksi. Esimerkiksi:

“Mistä tämä kohde erc20Impl tulee? Tässä on kiinnitettävä huomiota ERC20Proxy-ilmoituksen toiseen osaan: ERC20ImplUpgradeable. Tällä objektilla on todellinen ERC20-käyttöliittymän toteutus. Miksi sitä kutsutaan … Päivitettävissä?

Koska sopimus ERC20ImplUpgradeable on CustodianUpgradeable. “

Kaksoset

Menemällä syvemmälle koodiin hän huomaa, että Custodian on ainoa modifikaattori koodille.

Kun hän luki sopimusta, hän huomauttaa, että myös oletusajaksi on asetettu 172800 sekuntia, joka on 172800/60/60 = 48 tuntia.

Ei pidä yllättyä siitä, että Gemini sisällytti säännön varojen jäädyttämisestä, koska Cameron ja Tyler Winklevoss mainitsivat GUSD: tä toistuvasti ensimmäisenä “luotettavana ja säänneltynä Yhdysvaltain dollarin digitaalisena edustajana” sekä virallisessa ilmoituksessa että myöhemmissä tiedotusvälineissä. esiintymisiä.

Mutta yhteisö ei ota sitä hyvin, jos kaksoset hallitsevat vakaa kolikkoa.

Aiheeseen liittyvät: Winklevossin NYDFS-lisensoitu vakaa kolikko “Gemini Dollar” saattaa vetää merkkijonoja pahamaineisesta hihasta

Hajauttamisongelmat salausteollisuudessa

Ripple ja XRP taistelevat pitkää taistelua todistaakseen kolikoiden ja kirjanpidon hajauttamisen. Koska Ripple omistaa tietyn määrän solmuja pääkirjassa, joka hyväksyy tapahtumat ja koska yrityksellä on paljon XRP: n Rippleä, on aina valvonnan alla pääkirja ja kolikot. Tältä pohjalta kolikkoa uhkaa myös se, että SEC- A-piste kutsuu sitä turvallisuudeksi, joka ei anna kolikon hinnan nousta huolimatta siitä, että se on yksi kolikoista, joilla on varma käyttö.

Toinen kolikko, jota myös keskitetään keskitetysti, on EOS. Projektissa on käytetty epätavallista lähestymistapaa estoketjun seuraamiseen useammassa kuin yhdessä yhteydessä. Se oli nimittänyt 27 lohkotuottajaa, joilla oli oikeus lopettaa liiketoimet. Tätä pidettiin keskitettynä lähestymistapana, koska kaikki 27 lohkotuottajaa tunsivat toisensa ja pystyivät pelaamaan virheitä milloin tahansa. Yksi tällainen esimerkki oli, kun yhtiö ilmoitti tämän vuoden 22. kesäkuuta

EOS: n keskeisen välimiesfoorumin (ECAF) julkaiseman “Emergency Measure of Protection Order” -toiminnon 27 protokollaa ylläpitäneen tuottajan ohjattiin lopettamaan kaikki tapahtumat välittömästi. Mielenkiintoista on, että ECAF ei selittänyt tilauksen syytä, mutta totesi, että “tämän tilauksen logiikka ja perustelut julkaistaan ​​myöhemmin”.

ECAF: n väliaikainen hätäavustaja Sam Sapoznick allekirjoitti julistuksen:

“Täten EOS Block Producers kieltäytyy käsittelemästä seuraavien tilien ja avainten tapahtumia loputtomiin. (Toistaiseksi viralliseen ilmoitukseen ja ECAF: n ohjeeseen.) ”

Kryptovaluuttateollisuuden jäsenet, harrastajat ja teollisuuden tarkkailijat eivät ole olleet suuria faneja keskittämisestä, koska se vie ytimen blockchainista ja hajautetusta maailmasta. Kuten Ripple ja EOS, myös Kaksosiin katsottaisiin varovaisella silmällä. Meidän on odotettava Geminiin lausunto saadaksemme lisää selkeyttä tästä. GUSD: n tulevaisuus olisi siinä. Muuten meillä olisi markkinoilla toinen kiistanalainen vakaa kolikko.

Voiko Gemini selventää kantaansa keskityskysymyksessä, jonka äskettäin lanseeraama vakaa kolikko on pilaantunut? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me