Nouseva salauksen salaustekniikka, onko Craig Wright kaikkein ei-toivottu henkilö salauksessa?

Craig Wright ei ole kaikkein miellyttävin henkilö salausuniversumissa siitä lähtien, kun hän oli “väärin väittänyt” olevansa Satoshi Nakamoto. Häntä ympäröivä kiista on jatkanut kasvuaan, kuten on havaittu säännöllisesti kamppailevan joitain kriittisen valuutan merkittäviä nimiä vastaan. Ja BCH-haarukan uusin draama on vain pahentanut asioita, kun monet tunnetut kaverit lähettivät hänelle negatiivisia kommentteja.

Onko Craig Wright todella roisto salausmaailmassa?

Craig Wright ei ole kovin suloisessa paikassa juuri nyt. Hän on saanut kritiikkiä kaikilta puolilta, ja monet salausmaailman merkittävät henkilöt hyökkäävät häntä vastaan ​​väitteiden ja uhkien vuoksi, joita hän on esittänyt uusimman BCH-haarukan suhteen. Äskettäinen uhka, jossa hän otti salausmaailman lunnaiksi uhkaamalla lähettää Bitcoin-hinnan 1000 dollariin, kun BCH valmistautuu jakamaan.

Tweeting ennen Bitcoin Cash -protokollan jakamista, joka itsessään on “ ydin ” Bitcoin-lohkoketjun haarukka elokuusta 2017 lähtien, Wright varoitti Bitcoin-kaivostyöläisiä siitä, että jos he osoittavat tukea Roger Ver / Jihan Wu (Bitmain) -tuetulle Bitcoin Cashille ABC (BCH) Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV) -projektistaan, hän haluaisi rahoittaa puolensa mahdollisesta myöhemmästä hash-sodasta myymällä bitcoineja ja nostamalla hinnan 1000 dollariin.

Kaikille BTC-kaivostyöläisille …

Jos vaihdat minun BCH-kaivokselleni, joudumme ehkä rahoittamaan tämän BTC: llä, jos teemme, myymme USD: llä ja no … luulemme, että BTC-markkinoilla ei ole tilaa … se säiliö.

Ajattele sitä. Myymme paljon!

Ajattele, että….

Ja hyvää päivänjatkoa

(BTC – 1000 ei vaiheista minua) pic.twitter.com/oUScEahtWc

– Tohtori Craig S Wright (@ProfFaustus) 14. marraskuuta 2018

Tämä lausunto on saanut paljon kritiikkiä. Tunnettu toimittaja Joseph Young on sanonut, että “Craig Steven Wright oli roisto ja nyt hän on vain syöpä. Hän vaikuttaa sekä Bitcoiniin että Bitcoin Cashiin negatiivisella tavalla aloittamalla hash -sodan ”

Aluksi Craig Steven Wright oli roisto.

Mutta nyt hän on vain syöpä. Hän vaikuttaa sekä Bitcoiniin että Bitcoin Cashiin negatiivisella tavalla aloittamalla hash-sodan, joka tuhlaa resursseja molemmille ketjuille.

Hänelle on kaikki henkilökohtaista, hän on hullu. Älä tue tätä tyhmää.

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15. marraskuuta 2018

Craig oli muutama päivä sitten uhannut Roger Veria häiritsemällä kryptovaluuttakauppaa maailmanlaajuisesti vastatoimena tulevasta Bitcoin Cash -kovasta. Näin Craig Wright reagoi Verin tuenilmauksiin BitcoinABC: n ilmoittamalle kovalle haarukalle:

”Jos haluat sotaa … teen 2 vuotta kauppaa. Ei mitään. Sodassa mikään kolikko ei voi käydä kauppaa. Jos haluat ABC, haluat shitcoineja, tervetuloa konkurssiin <…> Näen BCH: n kaupan 0: ssa muutaman vuoden ajan <…> ABC: n puolella vihaat bitcoinia, olet viholliseni. Sinulla on <…> ei aavistustakaan, mitä se tarkoittaa. Tulet. MINÄ OLEN Satoshi <…> Sinun valintasi.”

Hän oli myös saanut joitain negatiivisia kommentteja Vitalik Buterinilta, kun Tim Copeland jakoi uutisen Craigin haarukkaa koskevista kommenteista ja mainitsi, että “Vitalik Buterin uskoo, että Craig Wrightilla ei pitäisi olla ääntä”

Vitalik Buterin uskoo, että Craig Wrightilla ei pitäisi olla ääntä. Vaikka monet ovat eri mieltä hänen uskomuksistaan, taktiikastaan ​​ja käytöksestään – uskon, että hänellä, kuten kaikilla muillakin, on oikeus tulla kuulluksi. Joten tässä on hänen puolensa. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #betcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. marraskuuta 2018

johon Vitalik vastasi: “Craig Wrightilla pitäisi ehdottomasti olla ääni. Mutta niin, tee me kaikki.

Vitalik Buterin uskoo, että Craig Wrightilla ei pitäisi olla ääntä. Vaikka monet ovat eri mieltä hänen uskomuksistaan, taktiikastaan ​​ja käytöksestään – uskon, että hänellä, kuten kaikilla muillakin, on oikeus tulla kuulluksi. Joten tässä on hänen puolensa. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #betcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. marraskuuta 2018

Elokuussa Vitalik oli pyytänyt BCH-yhteisöä olemaan seuraamatta Craig Wrightia.

BCH-yhteisön EI pidä tehdä kompromisseja Craig Wrightin kanssa “jakautumisen välttämiseksi”, ja sen on omaksuttava se tilaisuutena syrjäyttää hänet ja hylätä hänet. Bitcoin Craig (BCC) voi mennä ottamaan symbolin nyt lakkautetusta kryptovaluutasta, jolle se on sopiva seuraaja.

– Vitalik Eterin antaja (@VitalikButerin) 22. elokuuta 2018

Oikein vai väärin, Craig Wright menettää varmasti kasvonsa täällä, mutta joutuu taisteluun alan kaikkien kanssa. Katsotaan miten hän reagoi haarukan käynnistyessä.

Onko Craig Wright todella roisto vai onko se, että muut ovat juuttuneet häntä vastaan? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me