Yksi tärkeimmistä Ethereum [ETH] -kaivostyöläisistä OKEx-poolilupaukset Ethereum 2.0: lle

mainos Phemex

OKEx Pool, yksi viiden todistetun kryptovaluutan suurimmista kaivostyöläisistä, on valmis siirtymään Ethereum 2.0: een. Lähitulevaisuudessa suunniteltu uusi Ethereum-verkon versio on edelleen testausvaiheessa. 

Alysa Xu, OKExin strategiajohtaja kommentoi Coingapea:

“Kiitollinen siitä, että Prysmatic Labsin avulla voit tulla yhdeksi ensimmäisistä kaivosaltaista, jotka on liitetty Topaz ETH 2.0 -testiverkostoon. Uskomme vakaasti, että OKEx Pool huippuluokan kaivoslähtöisiksi rahoitustuotteiksi auttaisi kaivostyöläisiä hallitsemaan hintariskiään ja odotettavissa olevaa kassavirtaa panostamalla lähipäivinä. Vielä enemmän, se rikastuttaisi huomattavasti käyttäjien tarttuvuutta OKEx-ekosysteemiin. ” 

Ethereum 2.0 Topaz -testiverkko on houkutellut OKEx-poolin yhdeksi tukijoistaan. Topaasi siirtyi verkkoon 15. huhtikuuta 2020 Prysmatic Labs. OKEx Pool teki heti yhteistyötä Prysmaticin kanssa ja tuli yhdeksi testiverkon validoijista. Ethereum 2.0: n lanseeraamisen jälkeen OKEx Poolin odotetaan aloittavan välittömän pääsyn pienille omistajille ETH-panoksiin. 

Ethereum 2.0 on menossa heinäkuun laukaisuun

Tämänhetkisen valmiusasteen ja testnet-suorituskyvyn perusteella Ethereum 2.0: n lanseeraus on suunniteltu vuoden 2020 ensimmäiselle puoliskolle. Useimmat kehittäjät odottavat uuden panostusmekanismin olevan valmis ennen heinäkuussa. Tämä siirtää nykyisen Ethereum-verkon kaivoksesta GPU-korttien tai erikoistuneiden koneiden kautta täyteen panostukseen. Tämä tarkoittaa, että validoijat tuottavat Ethereum 2.0: n lohkot, joiden panos on vähintään 32 ETH. 

Tällä hetkellä, OKEx-allas sillä on 151 aktiivista kaivostyöläistä, yhteensä yli 27 GH / s hashrate, yli 192 TH / s koko Ethereum-verkossa. Panostusmekanismin lanseeraamisen jälkeen OKEx voi alkaa tarjota palkkioita ETH: n säilyttämisestä vaihto- tai uima-allaslompakoissa.

Topaz-verkosto on jatkanut kumppaneiden kutsumista validoijiksi viime viikkoina. Vahvistimien lisääntynyt määrä tukee toivottavasti mainnetin käynnistämistä. Enemmän validoijia tarkoittaa turvallisempaa verkkoa, jossa ei ole yksiköitä, jotka kykenisivät heiluttamaan konsensusta. Ethereum 2.0 pyrkii säilyttämään kaikki vanhan verkon toiminnot, mukaan lukien rahakkeet, hajautetut sovellukset ja hajautetut rahoitusorganisaatiot. 

Onko Ethereumin kaivostoiminta edelleen kannattavaa?

Kaivostoiminta on kuitenkin edelleen yksi mahdollisuus hankkia ETH- tai muita todistuskolikoita. ETH-kolikoiden kaivostoiminta on pysynyt vakaana viime kuukausina, jolloin sekä suuret poolit että pienemmät operaatiot voivat edelleen saada lohkopalkintoja. Siirtyminen Ethereum 2.0: een merkitsee myös dynaamista ympäristöä kaivostyöläisille, joiden on jatkuvasti arvioitava kannattavuuttaan. 

Ekosysteemit kuten Coinfly ovat optimoineet kaivostoiminnan tietoja tilanteisiin, kuten siirtyminen Ethereum 2.0: een. Coinfly on käynyt menestyksekkäästi läpi useita Ethereum-haarukoita ja voi tarjota sujuvan arvioinnin kannattavuudesta. Palvelu, mutta uima-allas on käytettävissä kaikentyyppisille laitteille, mikä tarjoaa helpon vaihdon eri omaisuuden välillä. Coinfly ylläpitää myös omaa korkean suorituskyvyn Ethereum-kaivosaltaansa, jossa on solmut Microsoft Azuressa saumattomaan työhön ja PPS + -maksut 0%: n maksuilla. Minimivoitto on 0,05 ETH, maksut suoritetaan 24 tunnin välein.

Vakain, turvallisin ja kannattavin PPS Etherium -allas. Solmut ovat Microsoft Azuressa. Tänään tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kaivaa maksutta 0%: n provisiolla, alhaisilla maksurajoilla, ilman rekisteröintiä jne. 

Toisin kuin NiceHash, Coinfly ei ole riippuvainen vuokratusta tietokoneesta. Sen sijaan palvelu pyrkii palauttamaan kaivostoiminnan kenelle tahansa tietokoneen tai koneen omistajalle. Kaivostoiminta on kiihtynyt Bitcoinille ennen puolittamista ja viimeisten viikkojen Ethereumin todistamisosuus. Tästä syystä kannattavuuden seuraaminen ja siirtyminen kannattavimpaan algoritmiin on ainutlaatuinen ominaisuus, joka on saatavana Coinflyn kautta. Heidän palvelunsa yhdistävät kaivostoiminnan sekä suurille että pienille kolikoille, Jotkut niistä ovat suorittimen kaivostoiminnan käytettävissä.

Ethereum 2.0 asettaa uusia haasteita tekijöiden estämiselle. Elektroniikkaan sijoittamisen sijaan potentiaalisten validointilaitteiden on pidettävä tietty määrä ETH-tunnuksia prosessissa, jota kutsutaan panokseksi. Nykyisillä hinnoilla ETH on hieman yli 200 dollaria, 32 ETH: n perusosuus maksaa yli 6400 dollaria. Kolikoiden sijoittaminen vaatii myös luotettavia kumppaneita. 

Kuinka OKEx Pool -tuki auttaa Ethereum 2.0: ta käynnistämään?

OKEx Poolista voi tulla yksi näistä kumppaneista, mikä saattaa laajentaa Ethereum 2.0 -lohkopalkintoja pienemmille omistajille. Ilmoitus väistämättömästä päivityksestä Ethereum 2.0: een auttaa myös nostamaan ETH: n markkinahintoja, koska merkit lisäävät kysyntää panostuksessa. Rajoitetulla 110 miljoonan ETH: n toimituksella jotkut rahakkeet lukitaan panokseen, kun taas toiset pysyvät lukittuina hajautettuihin rahoitusjärjestöihin. Vähentynyt levikki ja lisääntynyt kysyntä lisäävät ETH: n puutetta. 

Lisäksi Ethereum 2.0 tuottaa paljon vähemmän uusia tunnuksia. Odotetut palkkiot laskevat noin kahteen miljoonaan vuodessa nykyisestä 4,7 miljoonasta vuodessa. Ethereum on vähentänyt lohkopalkkiotaan viime vuosina pyrkiessään lopettamaan kaivostoiminnan. Ethereum 2.0: n käynnistämisen odotetaan nyt saavan lisää kannattajia ja suosiota yhtenä suurimmista tapahtumista salauksessa vuodelle 2020.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me