XRP hajautettu vai ei? Ripple Product VP Asheesh Birla päättää keskustelun

mainos Phemex

Ran NeuNer, CryptoManran, pyrkii selventämään kaikkia kryptoyhteisön Rippleen ja XRP: hen liittyviä kysymyksiä, kyselee Ripplen tuotepäällikkö Asheesh Birla CNBC-ohjelmastaan ​​Crypto Trader. Joitakin mielenkiintoisia oivalluksia saapuu keskustelujen tunkeutuessa aiheisiin, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä yhteisön tiedossa.

Ran NeuNer ratkaisee XRP-keskustelun

Ran NeuNer, joka itse oli sanonut heittävänsä XRP: n roskiin, koska sillä ei ollut todellista hyötyä CNBC Fast Money -yritykselle, yrittää keskustelussaan Asheesh Birlan kanssa saada vastauksia kysymyksiin, jotka on otettu esiin jo pitkään Ripplessa, XRP: tä ja joukkuetta XRP: n turvaamisen jännitteenä ei tunneta. Keskustelunaiheita olivat – Onko XRP hajautettu? – Liittyykö joku XRP-kirjanpidon kehittäjistä Rippleen. – Onko tunnuksella käyttöä? – Voiko niukkuus olla? Ja onko se vain Ripple rakentamassa XRP: tä.

Päätän XRP-keskustelun lopullisesti @ashgoblue.

– Onko XRP hajautettu?

– Liittyykö joku XRP-kirjanpidon kehittäjistä Rippleen.

– Onko tunnukselle käyttöä??

– Voiko niukkuus olla?

– onko se vain Ripple rakentamassa XRP: tä.https://t.co/YMvQruHbJx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 24. elokuuta 2018

Asheesh Birla kysyttiin XRP: n ja Ripple Corporationin välisestä suhteesta, ja hän sanoi suoraan, että Ripple on voittoa tavoitteleva yritys, joka rakentaa yritysohjelmistolaatuisia tuotteita rahoituslaitoksille ympäri maailmaa, kun taas XRP on digitaalinen omaisuus ja Ripple Inc: llä on hyvä määrä digitaalinen omaisuus, mutta ne ovat erilaisia, koska Ripple on vain yksi Ripple-avoimen kirjanpidon ohjelmistokehittäjistä, joka on hajautettu ja kaikkien käytettävissä.

Kysyttäessä, onko kukaan XRP-kirjanpidon perustajista kytketty tai liitetty Rippleen millään tavalla, Asheesh sanoi, että David Schwartz on tällä hetkellä CTO: n yhteinen linkki näiden kahden välillä, koska hän on mentori Ripplen työntekijöille ja on ollut perustavanlaatuinen kaveri, joka ei ole vain suunnitellut XRP-tuotteita, mutta myös alkuperäisen XRP-kirjan

Selvittääkseen, onko XRP hajautettu vai ei, Asheesh sanoi, että XRP-pääkirja on hajautettu ja Ripplellä on suunnitelmia sen hajauttamiseksi edelleen. Koska XRP: llä ei ole kaivosjärjestelmää, sillä on vahvistimia ympäri maailmaa, jotka vahvistavat tapahtuman. Hän sanoi myös, että Ripple Inc: llä on talossa noin 10 validointia 100: n joukossa, jotka ovat maailmanlaajuisesti läsnä, ja Ripplellä on myös muita kasveja näiden validointien hajauttamiseksi

Haastattelussa hän antaa esimerkin siitä, kuinka Xrapin ja Xcurrent kaltaiset tuotteet toimivat ja muuttavat tapaa, jolla rahoituslaitokset siirtävät tietoja ja rahaa maailmanlaajuisesti. Hän sanoo myös, että XRP-tunnus on välttämätön, jotta tapahtumalle voidaan kuluttaa rahaa, ja sen korvaaminen USD: llä vain hidastaa prosessia.

Lue myös: “Bitcoin on hidasta rahan liikkumisessa”, sanoo Ripple-päämarkkinastrategia

XRP-selvennykset tarvitsevat vielä jonkin verran painoarvoa, jotta yhteisö hyväksyisi sen hajautetuksi

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun XRP: n johtaja on tullut selkeyttämään kantaansa hajautettavuudesta. Heinäkuussa David Schwartz UNCHAIN-yleissopimuksessa selitti, että Ripple-yhtiö ei ole hajautettu, vaan XRP-pääkirja, jolla Ripplellä ei ole laillista oikeutta hallita sitä. Koodit, jotka ohjaavat kirjanpidon toimintaa, ovat keskusten, sekä virrankäyttäjien lompakko-operaattoreiden, hallussa. Hän sanoi myös, että Ripplellä ei ole kykyä laittaa koodeja jonkun toisen tietokoneelle. Hän uskoo, että kritiikin keskittäminen johtuu siitä, että Ripple omistaa suuren osan XRP: stä. Hänen mukaansa näitä kolikoita on pidettävä hallussaan, koska se auttaa Ripplea jatkamaan käyttötapauksia, mikä on välttämätöntä tulomallin käyttämiseksi.

Schwartz julkaisi äskettäin myös uuden raportin “XRP Ledgerin luonnostaan ​​hajautettu luonne”, jossa hän kuvailee keskittymiskykyä blockchain-maailmassa “villisti vivahteellisena, väärinymmärrettynä ja rehellisesti sanottuna kehittyvänä”. Hän pyrkii ilmeisesti asettamaan ennätyksen lopullisesti XRP: n hajauttamista koskevaan kysymykseen. Raportissa hän toteaa sen

“Yksinkertaisesti sanottuna XRP-kirjanpito perustuu luonnostaan ​​hajautettuun, demokraattiseen ja yksimieliseen mekanismiin – jota kukaan osapuoli ei voi hallita.”

XRP ja Ripple-tiimi ovat ajaneet ja selittäneet, että XRP on hajautettu eikä turvallisuus, mutta silti joka kerta, kun heidän keskittämisnäkökohdistaan ​​herätetään uusi kysymys, olipa kyseessä kolikot tai validoijat. Uskotaan vasta, kun SEC selvittää kantansa XRP: n olevan turvallisuus tai ei, tämä keskustelu lopetetaan.

Luuletko XRP: n olevan turvallisuus vai ei? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me