BitMax.io (BTMX.io) korostaa salausalaa vuonna 2019

mainos Phemex

Kuluneen vuoden aikana, BitMax.io, Singaporessa rekisteröity rekisteröity kauppapaikka on kasvanut nopeasti blockchain-ekosysteemin rinnalla. Se on menestyksekkäästi vakiinnuttanut asemansa nousevana toimialan johtajana ja saavuttanut markkinaosuuden suuremmilta vakiintuneilta alustoilta esimerkkien avulla asiakaskeskeisen tiimihengen, toimittamalla innovatiivisia tuotteita ja optimoimalla järjestelmäarkkitehtuurin. Alusta on saavuttanut merkittävää edistystä kuluneen vuoden aikana. Joitakin keskeisiä virstanpylväitä vuodelta 2019 ovat seuraavat:

Tammikuu:

 • Esittelyssä Airdrop Multiple Cards -kortit alustan käyttäjille, joissa on 3x tavallinen Airdrop-palkinto, joka liittyy tiettyihin projektilistaustoimintoihin.

Helmikuu:

 • Käynnisti innovatiivisen marginaalikaupan keskeisillä erilaistumisilla: varojen välinen vakuus joustavuuden rahoittamiseksi, lainaaminen & maksaa takaisin suoraan kaupankäynnin välityksellä ja 0% korkomarginaalilainasta 8 tunnin takaisinmaksulla mahdollisen korkeamman kannattavuuden saavuttamiseksi. Lanseerauksen jälkeen marginaalikaupan kattavuus on laajentunut monille varoille, mukaan lukien ALGO, CKB, ATOM, MATIC, ONE, XTZ, LINK ja BTT sekä monille suosituille alustakoodeille ja stablecoineille.

Maaliskuu:

 • Suoritti alustalla ensimmäisen huutokaupan ostaakseen BOLT: n alennettuun hintaan.
 • Toteutettu nopeutettu BTMX-julkaisutoiminto yksityisen myynnin osallistujille.
 • BTMX-marginaalikauppa otettiin käyttöön kaupankäyntiparien BTMX / USDT ja BTMX / BTC nojalla.

Huhtikuu:

 • Ilmoitettu BNB mainnet -vaihdon tuki.
 • Päivitetty BTC-lompakkojärjestelmä uudella talletusosoitteella.
 • Optimoitu marginaalikaupan toiminnallisuus ja mukautettu BTMX-maksuvipu marginaalikaupalle.

Saattaa:

 • Vahvistettu maailmanlaajuinen johtamispenkki Shane Molidorin liittyessä globaaliksi liiketoiminnan kehityspäälliköksi edistämään ja katalysoimaan edelleen institutionaalisia markkinoita.
 • Isännöi maailman ensimmäisen Global Digital Impact Night -tapahtuman New Yorkissa, johon osallistui yli 200 osallistujaa, mukaan lukien huipputason sijoittajat, projektiryhmät, alan vaikuttajat, toimittajat ja yhteisön jäsenet / johtajat.
 • Ilmoitti kolmen miljardin BTMX-rahakkeen pysyvän lukituksen.
 • BTMX: n (BTMXP) yksityismyyntiosuuden kaupankäynti mahdollisti BTMXP / USDT- ja BTMXP / BTC -parien kaupankäynnillä..

Kesäkuu:

 • Otettiin käyttöön alan ensimmäiset volatiliteettikortit ennustamaan erilaisten digitaalisten omaisuuserien lyhyen aikavälin hintamuutoksia. Volatiliteettikorttien suunnittelu on johdettu perinteisistä Wall Streetin volatiliteettituotteista, joissa on lähes vaihtoehtoisia rakenteita.

Elokuu:

 • Ilmoitti strategisesta kumppanuudesta ammattimaisen digitaalisen omaisuudenhoitopalvelualustan UltrAlphan kanssa ja käynnisti uuden lohkoketjuun keskittyvän inkubaattorirahaston, B-Techin, laajentumisen lisäämiseksi tapahtumien helpottamisen lisäksi ja BitMax.io: n kattavan ekosysteemin täydentämiseksi..

Syyskuu:

 • Lopetettu kauppakaivostoiminta & Käänteinen kaivostoiminta ja siirtyminen onnistuneesti liiketoiminnan laajentamisen ja alustan kasvun seuraavaan vaiheeseen.

Lokakuu:

 • Isännöi BitMax.ion yhden vuoden juhlaseremoniaa.
 • Lanseerasi BTMX-sijoitustuotteen.
 • Otti käyttöön uuden porrastetun VIP-maksun & Alennusrakenne parantaa kaupankäynnin tehokkuutta alustalla. Uuden rakenteen avulla käyttäjät voivat saada jopa 2,5 bps: n (0,025%) alennuksen likviditeetin tarjoamisesta alustalle (“valmistaja”) ja veloittaa vain 1,5 bps (0,015%) maksun likviditeetin ottamisesta (“taker”).

Marraskuu:

 • Ilmoitti strategisesta investoinnista ChainDreamiin blockchain-koulutuksen tukemiseksi.
 • ion kanadalaisyritys sai Kanadan sääntelyvirastolta FINTRACilta (Financial Transaction and Reports Analysis Center of Canada) hyväksynnän rahapalveluliiketoiminnan (“MSB”) lisenssin hakemiseen. Tämä osoittaa, että BitMax.io on keskittynyt noudattamaan kriittisesti Pohjois-Amerikan kriittistä väestöä.
 • Yhteistyössä Yhdysvaltain säännellyn luottamusyksikön Prime Trustin kanssa tarjoten OTC-kaupankäynnin ratkaisun käyttäjille suurten fiat-digitaalisten omaisuuserien tapahtumien toteuttamiseksi Prime Trust -alustan kautta.
 • Otti käyttöön luotto- / maksukorttimaksutarjouksen yhteistyössä Simplexin kanssa.

Joulukuu:

 • Uuden johdannaisalustan järjestelmätestaus saatiin päätökseen tarjoamalla ikuisia sopimuksia BitMax.ion kaupankäyntituotteiden laajentamiseksi käteis- ja marginaalikaupasta kehittyneempään vipuvaikutteiseen kauppaan.

Tällä hetkellä BitMax.io tukee 46 omaisuuden marginaalikauppaa ja tarjoaa spot-kauppaa 191 kaupankäyntiparille. Alustalla on yli 500 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa, ja keskimääräinen päivittäinen kauppavolyymi ylittää 70 miljoonaa dollaria.

Uusi vuosi kulman takana, BitMax.io toteaa jatkavansa strategisen vision toteuttamista institutionaalisen tason rahoitusalustan rakentamiseksi, jossa on innovatiivinen kaupankäyntituotteiden ja luokan parhaan asiakaspalvelun sarja. Tässä on korkean tason esikatselu  BitMax.ioVuoden 2020 strateginen suunnitelma:

Kattava tuotetarjonta:

Panoksen käynnistäminen & validointipalvelut, johdannaiskauppa ja muut lisäarvotarjoukset nykyisen spot- ja marginaalikaupan laajentamiseksi.

OTC-palveluiden parantaminen:

OTC-kaupankäynnin palveluiden parantaminen henkilökohtaisella asiakastukella, tiukemmilla leviämisillä ja tehokkaammalla toimitusprosessilla saumattoman fiat-ramppi-kokemuksen saamiseksi globaaleille käyttäjille.

Institutionaalisten asiakkaiden hankinta:

Nopeuta institutionaalisten asiakkaiden leviämistä ja käyttöönottoa parantaaksesi markkinoiden tehokkuutta syvemmällä likviditeetillä ja tiukemmilla leviämisillä maailmanlaajuisesti erilaiselta kauppapuoliskolta.

Säälimätön maailmanlaajuinen vaatimustenmukaisuus:

Jatka globaalin vaatimustenmukaisuusohjelmansa toteuttamista vahvalla riskienhallintamallinnuksella ja seuraa tarkasti globaalin sääntelykehyksen jatkuvaa kehitystä ja kehitystä uuden markkinoille tulon valmistelussa.

Strategisen yhteistyön jatkaminen:

Muodosta strateginen kumppanuus nykyisten ja nousevien teollisuuden toimijoiden kanssa laajentaaksesi entisestään BitMax.io -ekosysteemiä maailmanlaajuisesti.

Vuonna 2019 BitMax.io loi vankan pohjan ja rakensi kestävän kasvupolun. Alusta asettaa jatkossakin asiakkaiden etusijalle ja ajaa innovaatioita markkinoiden tunkeutumisen maksimoimiseksi. Tällä hetkellä markkinat näyttävät melko optimistisilta ja innostuneilta BitMax.ion tulevaisuudesta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me