Ethereumin perustaja Vitalik Buterin jakaa näkemyksensä salaustaloudesta

mainos Phemex

Ethereum perustaja Vitalik Buterin, kun Tyler Cowen haastatteli häntä Mercatus Centerin podcastin kautta, vuodatti pavut siihen, mitä hän kutsuu “Salausekonomia”Ja kuinka markkinoiden dynamiikka muuttaa kryptovaluuttojen maailmaa.

Hän käsitteli myös kohtia, kuten blockchainin ymmärtämistä, hänen tyyliään poimia kieliä, keskityksiä ja tapoja, joilla salaus voitaisiin arvostaa.

Salausekonomia on syntymässä, mutta sillä on avain tulevaisuuteen

Vitalik, perustaja Ethereum-protokolla selitti, että salausökonomia on erikoistunut tiettyihin olosuhteisiin, jotka on määriteltävä tarkasti, jotta mekaniikka toimisi. Hänen mukaansa salausekonomia noudattaa tietokoneohjelmoijan eikä korkeimman oikeuden tuomarin standardeja, mikä tarkoittaa, että se ei noudata etiikkaa, jota ei ole ohjelmoitu seuraamaan.

Hänen mukaansa

“Mitä tahansa sääntöjäsi on palkitsemiselle ja rangaistukselle mekanismin sisällä, ne on määriteltävä kiinteänä koodina, Viper-koodina, riippumatta ohjelmointikielestä, jota käytät kyseisessä sarjassa. Se on paljon tiukempi rajoitus kuin lakeja kirjoittavilla päättäjillä. ”

Salausekonomia vie taloustieteen näillä rajoituksilla ja lisää yhteen oivalluksia aloilta, jotka ovat melko lähellä, mikä voisi olla mikä tahansa salauksen, informaatioteorian, matematiikan ja hajautettujen järjestelmien kaltaisista tiedoista, mukaan lukien kaikki konsensusalgoritmeja, hash-toimintoja, allekirjoituksia, nollaa koskevat tutkimukset -tietotodisteet ja mitä tiedämme kaikista näistä primitiivistä.

Mukaan Buterin, yksi asia, jonka taloustiede olisi voinut antaa, mutta ei ole vielä antanut, on kuinka kannustaa käyttäytymistä – mikä motivoisi tai motivoisi henkilöä tekemään tiettyjä toimia.

Vitalik katsoo myös, että lohkoketjut ja kryptovaluutat ovat ostaneet kulttuurisen evoluution, että tekniikka itsessään integroi monia hajauttamisen näkökohtia niiden tuotannon suhteen sekä elämäntavan, yhteistyön ja asioiden rakentamisen suhteen.

Kryptovaluutta osana suurta kokeilua

Mukaan Vitalik, Salausvaluutat ovat osa suurta kokeilua siitä, mitä tapahtuu, jos luot täysin kitkattoman finanssijärjestelmän, johon liikkuu bitcoin tai ethereum lompakostasi sovellukseen, älykkääseen sopimukseen tai mihin tahansa, on todella helppoa kuin kirjautua verkkosivustolle tai napsauttaa sähköpostia. Hänen mukaansa kryptovaluuttaekosysteemi sai ihmiset hyväksymään mikromaksun, jonka monet ihmiset pitivät mahdottomana.

Mitä tulee tuleviin tekniikan tai tekniikan läpimurtoihin blockchainin suhteen, Vitalik uskoo, että mikä tahansa tekniikka, joka tarjoaa skaalautuvuuden blockchain-tapahtumalle, jonka on käsitellä enemmän tapahtumia sekunnissa tai joka parantaa käyttäjäkokemusta käytettävyyden ja turvallisuuden suhteen, voisi tehdä siitä.

Kun Vitalik kysyttiin oikeudellisesta tai sääntely-ympäristöstä, joka voi auttaa häntä saavuttamaan visionsa ethereumista, hän sanoi, että monet sääntelymuutokset eivät voi auttaa ethereumin teknisen kehityksen suhteen. Hänen mukaansa paikat, joissa sääntely voi todella auttaa, ovat kryptovaluuttaympäristön kehittäminen tekemällä asioita, kuten taloudellinen lukutaito.

Hän uskoo myös, että sääntely on edelleen hyvin sovelluskohtaista ja sen pitäisi olla avoin kokeilulle.

Vitalik kryptovaluutan arvostusmenetelmästä

Vitalik mainitsi kryptien arvostamisen, että se riippuu paljon siitä, miten kryptovaluutta kulkee. Yksi tapa mitata arvoa Vitalikin mukaan on kohdella kryptovaluutta suuryrityksenä, joka kerää tuloja transaktiopalkkioiden avulla, varsinkin tapauksissa, joissa transaktiopalkkiot joko poltetaan tai ne jaetaan uudelleen kryptovaluutan omille todistuksille . Tässä tapauksessa kryptovaluutan arvo on sen saamien transaktiomaksujen nykyarvo. Tämä itsessään antaa yllättäen melko kohtuulliset arvot.

Toinen tapa arvostaa kryptovaluuttoja niiden vaihdon välineinä. Sitten sinulla on MV = PT (Fisherin yhtälö) ja kaikki nämä muut mallit. Jokainen muuttuja tarkoittaa seuraavaa:

M = rahan tarjonta, V = kiertonopeus (kuinka monta kertaa raha vaihtaa omistajaa), P = keskimääräinen hintataso, T = tavaroiden ja palvelujen tapahtumien määrä.

On olemassa myös tämä arvo-arvon myymälä, jossa ihmiset pitävät sitä, koska he odottavat enemmän ihmisiä pitävän sitä tulevaisuudessa ja koska ihmiset rikastuvat jatkuvasti ja väestö kasvaa jatkuvasti.

Vitalikin mukaan enemmän kuin menetelmä, oli tärkeää saada tarina siitä, miksi se säilyttäisi arvonsa erilaisissa taloudellisissa malleissa.

Vitalik oli hyvin vilpitön lähestymistavassa vastaamaan Tyler Cowenin erilaisiin kysymyksiin salausekonomiasta kryptovaluuttojen arvostamiseen. On vielä joitain seikkoja, joista hänkin oli hyvin epämääräinen, mutta silti riitti antamaan oivalluksia.

Onko Vitalik oivallusta tarpeeksi hyvä nähdäksesi salausten tulevaisuuden? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me