Tänään salauksessa: Bitcoin nousee yli 20 000 dollaria CME ilmoittaa Ether Futures | Ruffer Investment myy kultaa ostaakseen Bitcoinia FCA ilmoittaa väliaikaisesta helpotuksesta salausyrityksille

mainos Phemex

Tänään oli varsin historiallinen ja tapahtumarikas päivä salaustilassa, jossa useita nousevia ja positiivisia uutisia ilmestyi ympäri maailmaa. Tarkastelemme joitain päivän suosituimpia tarinoita, jotka tekivät otsikoita.

  • Bitcoin ylittää 20 000 dollaria ensimmäistä kertaa, EOD: n 21 000 dollaria näyttää erittäin mahdolliselta.
  • CME ilmoittaa Ether Futuresin käynnistämisen helmikuussa 2021, ETH: n hinta nousee yli 620 dollarin
  • Ruffer Investment Company Limitedistä tulee viimeisin laitos, joka lyö vetoa kultaa vastaan, sillä on nyt 2,5% salkustaan ​​bitcoinissa.
  • UK Financial Watchdog FCA ilmoittaa väliaikaisesta helpotuksesta salausyrityksille.

Bitcoin nousee yli 20 000 dollaria, Bulls vie hinnan uuteen ATH 20 900 dollariin

Tänään oli historiallinen päivä Bitcoinille, koska se onnistui siirtymään tärkeimmän 20 000 dollarin vastuksen ohi saadakseen uuden kaikkien aikojen korkeimman 20 900 dollarin. Itse asiassa bitcoin tallentaa uutta kaikkien aikojen korkeinta joka toinen tunti ylittäessään 20 000 dollarin rajan.

Ylin salausvaluutta, joka oli vahvistumassa yli 19 000 dollaria viimeisten parin päivän aikana, nousi lopulta ensimmäistä kertaa historiassa 20 000 dollarin rajan yli. Ilman vastustusta näkyvissä, bitcoin-sonnien odotetaan siirtyvän 21 000 dollarin yli päivän loppuun mennessä. Tämän päivän Bitcoin-hintaralli teki siitä myös kannattavimman omaisuuden, koska nyt kukaan, joka on koskaan sijoittanut bitcoiniin, ei ole tappiollinen.

Kaikki, jotka ovat koskaan ostaneet #Bitcoin on voittoa!

Onnittelut KAIKILLE &# 129395;

– Kuu &# 127769; (@Maavoimat) 16. joulukuuta 2020

Toinen tekijä, joka tekee käynnissä olevan nousupuhalluksen runolliseksi, on se, että 3 vuotta sitten samana päivänä vuoden 2017 härkä ralli alkoi viedä BTC: n vuoden 2017 korkeimmalle tasolle, lähes 20 dollariin..

Tänä päivänä kolme vuotta sitten, hinta #Bitcoin huipussaan vain ujo 20 000 dollaria. Härät näyttivät lähettäneen viestin ja valitsivat tänään.

– Blockfolio (@blockfolio) 16. joulukuuta 2020

CME käynnistää Ether Futures -sopimuksen helmikuussa 2021

Chicago Mercantile Exchange (CME), ensimmäinen yritys, joka käynnisti Bitcoin Futures -sopimuksen joulukuussa 2017, ilmoitti aloittavansa Ether Futures -sopimuksen helmikuussa 2021. Tulevat Ether Futures -yritykset maksettaisiin käteisellä ja samankaltaiset kuin BTC Futures CME CF: n eetteri- dollarin viitekorko.

Ethererum ei ole vain markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta, kun bitcoin Ethereum on institutionaalisten sijoittajien halutuin digitaalinen omaisuus. Ether Futures -ilmoitus on keskeinen indikaattori Ethereumin institutionaalisen kysynnän kasvulle ETH 2.0 Beacon -ketjun lanseerauksen jälkeen.

Ethereumin hinta nousi yli 6% CME-ilmoituksen jälkeen ja kaupankäynnin arvo on tällä hetkellä yli 620 dollaria. Hyökkäys Bitcoinin hintakehityksen ympärillä on varjostanut Etheruemin ilmiömäisen suorituskyvyn. Jos verrataan edellisvuoden tuottoihin, toiseksi suurin kryptovaluutta varjostaa bitcoinin helposti 372%: n tuotolla.

BTC vuosi-päivä: 185%

ETH vuosi vuodelta: 372%

Se on twiitti.

– Ryan Sean Adams – rsa.eth &# 127988; (@RyanSAdams) 16. joulukuuta 2020

Toinen laitos valitsee Bitcoinin yli kullan

Ei niin kauan sitten Peter Schiff on törmännyt kovasti bitcoinin kannattajiin väittämällä, että laitokset myyvät kultaansa bitcoinille. Isossa-Britanniassa toimiva Ruffer Investment Company Limited osoitti kuitenkin tänään Schiffin olevan väärässä, kun siitä tuli viimeisin laitos, joka lisäsi Bitcoinin salkkuunsa.

Viimeisin #Bitcoin markkinoinnin temppu on, että monet yksityiset ja julkiset yritykset käyvät kauppaa niiden kanssa #kulta ja Bitcoinin kerääminen ensisijaiseksi arvonvarastoksi. Ne harvat yritykset, jotka ostavat Bitcoinia, eivät tehneet niin myymällä kultaansa. Bitcoin ei ole uusi kulta.

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 11. joulukuuta 2020

Ruffer Investmentillä on nyt noin 770 miljoonan dollarin arvoinen Bitcoin 2,7%: lla sen salkusta. Mikä tekee tästä sijoituksesta vieläkin tärkeämmän, on se, että Ruffer myi osan kultasalkkustaan ​​ostamaan bitcoinia. Instituutioiden kasvava vaikutusvalta ja usko Bitcoiniin on tehnyt siitä modernin maailman inflaatio-suojauksen.

Ruffer Investment Company myi osan kulta-asemastaan ​​ostamaan Bitcoinia.

He kutsuivat sitä puolustukseksi.

Bitcoin ei ole riskialtista. Bitcoinin omistaminen on riskialtista. pic.twitter.com/SglPfutgQ4

– Pomp &# 127786; (@Appliano) 16. joulukuuta 2020

FCA ilmoittaa väliaikaisen sääntelyn

UK Financial Watchdog FCA ilmoitti tänään väliaikaisesta helpotuksesta maassa toimiville salausyrityksille. Sääntelyelin ilmoitti, että kaikki salausyritykset, jotka toimivat ennen 10. tammikuuta 2020 ja jotka ovat hakeneet rekisteröintiä FCA: lle 16. joulukuuta 2020 mennessä, voivat harjoittaa liiketoimintaansa 9. heinäkuuta 2021 saakka..

Väliaikainen sääntelyratkaisu tuli monimutkaisuudesta johtuen Kilpailuviraston rekisteröintihakemusten käsittelyssä. Tähän mennessä sääntelyelin on hyväksynyt vain 3 rekisteröintihakemusta, kun taas 90 hakemusta on edelleen rivillä. Kuukauden alussa oli 150 hyväksymishakemusta, joiden mukaan lähes 60 hakijaa hylättiin tai peruutettiin.

Kilpailuvirasto varoitti myös yleisöä ottamaan salausyritykset, jotka olivat sijoittaneet sellaisten salausyritysten kautta, jotka eivät ole hakeneet lupaa 10. tammikuuta 2021 mennessä. He ovat vastuussa rikosoikeudenkäynneistä, jos he eivät takavarikoi toimintaansa.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me