Crypto Weekly: Bakkt laajentaa salauksen säilytystä, Blockchain.com käynnistää salauksen lainapalvelut ja paljon muuta

mainos Phemex

Tärkeimmät kohokohdat 

  1. Bakkt laajentaa yritystason salauksen säilytysratkaisun kaikkiin instituutioihin
  2. Tansanian keskuspankki varoittaa yleisöä kryptovaluuttojen käytöstä
  3. Analyytikot työntävät Bitcoinin [BTC] nousevat aikataulut vuoden 2021 jälkeen
  4. Kiina lisää blockchain-innovaatioita investoimalla 2 miljardia dollaria vuoteen 2023 mennessä – IDC-raportti
  5. SBI Ripple Asia julkisti ensimmäisen Japanin ja Vietnamin rahansiirtopalvelun RippleNetin avulla
  6. Blockchain.com käynnistää salauksen lainauspalvelut; Maksettu 120 miljoonaa dollaria marraskuussa
  7. Singaporen keskuspankki, JP Morgan To Blockchain-pohjaisen rajatylittävän maksujärjestelmän kehittäminen

Bakkt laajentaa salauksen säilytysoikeuden kaikkiin instituutioihin

Bakkt tarjoaa nyt Bitcoin-säilytyksen kaikille instituutioille. Asiakkaat kaikkialla maailmassa voivat nyt turvata omaisuutensa käyttämällä Bakktin yritystason tarjousta. Lisäksi jälkimmäinen on saanut New Yorkin rahoituspalvelujen osastolta (NYDFS) luvan tarjota bitcoin-huoltoa kaikille laitoksille. Luettelo asiakkaista, jotka ovat ilmoittautuneet alkuperäisiksi asiakkaiksi, sisältävät Pantera Capital, Galaxy Digital ja Tagomi. Muiden yritysten odotetaan liittyvän muutaman viikon kuluessa. Aikaisemmin Bakkt tarjosi säilytyspalveluja vain asiakkaille, jotka käyvät kauppaa Bitcoinin futuurisopimuksilla. 

Tansanian keskuspankki julkaisee ilmoituksen kryptovaluuttojen käytöstä

Tansanian keskuspankki on varoittanut yleisöä salauksen käyttämisestä julkisessa ilmoituksessa. Lisäksi ilmoituksessa todetaan, että salausvaluutoilla ei ole laillista lupaa Tansaniassa. Ilmoituksessa mainitaan edelleen, että se on havainnut kasvavan trendin salauksen rahapohjaiseen toimintaan osallistuvien ihmisten keskuudessa. Viimeksi mainittu korostaa myös sitä, että jotkut Tansanian yksiköt markkinoivat käsitystä siitä, että kryptovaluutat ovat laillisia maksuvälineitä maassa.. 

Thomas Lee ja Tone Vays ennustavat $ 50K Bitcoin [BTC] -hinnan vuodelle 2022

Johtavat analyytikot Thomas Lee ja Tone Vays ovat ylittäneet nousutavoitteensa yli 50 000 dollarin vuoteen 2022 asti. Salausmarkkinat suhtautuvat myönteisesti nousuun ennen toukokuun 2020 puolittumista. Vaysin ja Leen mukaan tapahtuma voi kuitenkin epäonnistua vastaamaan sijoittajien odotuksia. Härät eivät ole väärässä hysteriasta, jota Bitcoin voisi tarjota. Tone Vays sanoi

”Jos Bitcoin alkaa lähestyä 20000. Se nousee hyvin nopeasti ”

Hänen aikataulunsa puhkeamiseen on kuitenkin vuoden 2021 jälkipuoliskolla vuoden 2022 alkuun. Toisaalta Tonen ennuste on lähellä Tom Leen analyysiä Bitcoin-hinnasta. Hänen mukaansa Bitcoinin hintaa ohjaa verkon vaikutus. Sillä on eksponentiaalinen suhde hintaan. Siksi menemällä pidemmälle, menisi melkein miljoona käyttäjää, jotta hinta koskisi 25 000 dollaria.

Kiina käyttää 2 miljardia dollaria Blockchain-innovaatioihin

Yhdysvaltalaisten tietojen analysointiyrityksen International Data Corporationin (IDC) uusi raportti ennustaa 67%: n CAGR: n Kiinan blockchain-teknologiateollisuudessa vuosina 2018-2023. Elokuussa IDC julkaisi maailmanlaajuisen blockchain-kasvuraportin mainitsemalla 60%: n yhdistetyn vuotuisen kasvun globaalin blockchain-teollisuuden menojen osuus (CAGR), mikä nostaa sen 16 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä. Kiinan markkinoiden odotetaan myötävaikuttavan kahdeksasosaan maailmanlaajuisesta kasvuvauhdista tuoreiden positiivisten uutisten tullessa maasta.

SBI Ripple Asia julkisti ensimmäisen rahansiirtopalvelun RippleNetin avulla

SBI Ripple Asia ja SBI Remit, SBI FinTech Solutionsin tytäryhtiöt, ovat tehneet yhteistyötä Tien Phong Commercial Joint Stock Bankin, vietnamilaisen liikepankin kanssa, joka perustettiin toukokuussa 2008 ottamaan käyttöön ensimmäinen japani – vietnam-rahansiirtopalvelu reaalivaluutassa hyödyntämällä hajautettua kirjanpitotekniikkaa . RippleNetin käyttöönotto mahdollistaa reaaliaikaisen ja edullisen varojen siirron SBI Remitin ja Tien Phong Bankin välillä. Itse asiassa vietnamilaisten väestö Japanissa on kasvanut 4,57 kertaa viimeisten viiden vuoden aikana 330 835: een. Järjestelmä mahdollistaa saumattomat siirrot ja auttaa rakentamaan uskollisen asiakaskunnan molemmille yrityksille.

Blockchain.com käynnistää salauksen lainauspalvelut 

 Blockchain.com ilmoitti äskettäin suunnitelmistaan ​​käynnistää salauslainauspalvelu, joka maksoi 120 miljoonaa dollaria laitoksille pelkästään marraskuussa. Elokuussa perustamisensa jälkeen (beetana tietyille institutionaalisille asiakkaille) yhtiö on nähnyt valtavaa kiinnostusta palveluun, kun laitosten laina- ja lainapalvelut ylittävät alustalla 1,6 miljardia dollaria. Toistaiseksi marraskuussa arvo on koskenut 120 miljoonan dollarin dollarin merkkiä, mikä osoittaa valtavaa institutionaalista kiinnostusta Blockchain.comin tarjoamaan tuotteeseen.

Singaporen keskuspankki JP Morgan Synergy kehittää Blockchain-pohjaista rajat ylittävää järjestelmää

Singaporen keskuspankki, Singaporen rahaviranomainen (MAS), on tehnyt yhteistyötä investointipankkijätti JP Morganin kanssa ja kehittänyt blockchain-prototyypin rajat ylittäville maksuille. Prototyyppi mahdollistaa maksujen suorittamisen eri valuutoilla samassa verkossa. Samasta syystä Singaporen hallituksen omistama sijoituspalveluyritys Temasek tukee MAS: n ja JPMorganin aloitetta. 

Prototyyppi tulee osana Project Ubinin viidennessä vaiheessa. Jälkimmäisen aloitti marraskuussa 2016 MAS yhteistyössä Singaporen rahoituspalvelualan kanssa tutkiakseen blockchain-pohjaisia ​​maksujärjestelyjä ja arvopapereita. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me