Cardano (ADA), Tezos (XTZ), EOS voi pumpata kuten pienikokoiset altcoiinit: analyytikko

mainos Phemex

Hintatoiminnasta päätellen, pienikokoisilla altcoineilla on hyvät mahdollisuudet voittaa dollaria vastaan, ja pöydällä voi olla 10-15% pumppu.

Muut suurikokoiset altcoiinit, kuten Cardano (ADA), Tezos (XTZ) ja EOS, voivat myös rekisteröidä kunnollisia voittoja dollaria vastaan.

Vaikka Rippleä (XRP) vastaan ​​on nousevia vihjeitä, sen suorituskyky suhteessa BTC: hen on surkea ja laskeva.

Tämä on erään salausanalyytikon analyysi, joka otti Twitteriin ilmaisemaan kaksi senttiään.

Pienikokoisten altcoiinien tapaus

Vastaanotto on herättänyt yhteisöltä keskustelua, ja jotkut kauppiaat luottavat hänen arvioonsa.

Monilla Binance-alttareilla on kauniit MA: t 4h-kaaviossa.

Odotan paljon 10-15% pumppuja pienille korkkeille 12 tunnin kuluessa.

Mitä tulee suurempiin korkkeihin $ ADA ja $ XTZ ovat ylivoimaisesti parhaimpia.$ EOS liian, mutta se tarvitsee pomppia täällä.$ XRP näyttää hyvältä USD-parilla, mutta huono BTC-parilla.

– Crypto Krillin ॐ (@LSDinmycoffee) 20. tammikuuta 2020

Pienikokoisille altcoineille on ominaista alhainen markkina-arvo sekä dollaria että BTC: tä vastaan, ne ovat hauraita ja myös epävakaita matalan likviditeetin takia.

Nämä kolikot ovat enimmäkseen pariksi BTC: tä, USDT: tä ja ETH: ta vastaan. Vain muutama muutama pariliitetään suoraan dollaria vastaan. Jotkut niistä sisältävät ADX, MATIC ja TOMO. Mutta luettelo on pitkä ja sisältää lupaavia projekteja.

Olen revitty $ TOMO: BTC-kaavio näyttää hyvältä (palautui tuesta, ryömi hitaasti mutta varmasti, vakaa BTC-kaatumisen aikana), mutta USD-kaavio näyttää tavallaan paskalta (rikkoi 0,465 dollarin tuen, hylättiin siitä vastarintana? iso ostoseinä on nyt iso myyntiseinä)

– PermaREKT (@PermaRekt) 20. tammikuuta 2020

Samaan aikaan suurikokoisilla altcoineilla on syvä likviditeetti, ja terävistä liikkeistä BTC: tä tai USD: tä vastaan ​​tulee usein keskustelun lähde. EOS, ADA ja ETH ovat esimerkkejä.

Altcoinit ovat haihtuvia ja enimmäkseen nestemäisiä

Tämä ilmoitus on nettopositiivinen altcoin-yhteisölle ja ehkä jopa elvyttää keskustelut altcoin-kaudesta. Silloin altcoiinien hinnat yleistyvät, mikä lisää niiden markkinaosuutta.

Vaikka tietoinen pieniin korkkeihin liittyvistä riskeistä, joista suurin osa on tuhoutunut tuhoisalla salaustalvella 2018, oikea-aikainen tulo voisi tuottaa korkeamman sijoitetun pääoman tuottoprosentin, kun otetaan huomioon sen alhainen likviditeetti.

Koska ne korreloivat positiivisesti BTC: n kanssa, entisen pieni pumppu johtaa usein 5-10-kertaiseen altcoiinien nousuun, mikä on hyvin notaarin vahvistama käyttäytyminen.

Analyytikko nollasi ADX: n, joka on AdEx-mainosalustan tunnus.

MATIC erottuu

Samalla MATIC näyttää myös lupaavalta. Kuten CoinGape, Yhdysvaltain kryptovaluutanvaihto ilmoitti, Coinbase sanoi tukevansa tunnusta heidän säilytyspalvelussaan.

Ylpeänä ilmoittaa, että Matic on listattu @CoinbaseCustody?

Liitymme eliittiryhmään Coinbase Custodyssä Top20 MCap -varojen – LINK, XTZ, XLM jne.

Coinbase-huolto tarjoaa institutionaalisen tason ratkaisun suurille sijoittajille digitaalisen omaisuuden turvalliseen säilyttämiseen https://t.co/psl24an9Wy pic.twitter.com/hsO2F0WoU8

– Matic (@maticnetwork) 17. tammikuuta 2020

Coinbase Custodyn kautta käyttäjät tallettavat ja nostavat MATICin, ensimmäisen Binancen IEO: n. He ilmoittivat myös kumppanuudestaan WhiteBit, salaus-fiat-pörssi, joka lisää sen likviditeettiä.

Vaikka tunnuksen suorituskyky on alle keskimääräisen ja noussut 5% viimeisen seitsemän päivän aikana, kehittäjät aikovat käynnistää sen Beta Mainnet vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä. Sitten panostus on mahdollista.

$ MATIC haltijat voivat delegoida tunnuksensa https://t.co/JxhCaRmQ93 panostamiseen.

Suoritamme myös tiedotustoimintaa Maticin panosohjelmasta.

Monet muut ensimmäisen tason teollisuuden toimijat liittyvät laajenevaan hajautettuun Validators-verkostoon.

– Matic (@maticnetwork) 16. tammikuuta 2020

EOS ja ADA, kaksinumeroiset voitot

Kolikoita ADA: n ja EOS: n varassa myös sekoitetut uutiset, mutta ne kasvavat vastaavasti 15% ja 14%.

Viime aikoina AMA, Charles Hoskinson sanoi, että Cardanon kehitystiimi IOHK päivittää Haskell Walletin tällä viikolla.

Samaan aikaan Block One, EOSIO-alustan julkaisija, sanoi sen odotettu sosiaalisen median dapp, Voice, käynnistyy yksityisessä verkossa.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me