Ethereum 2.0 og DeFi-statusopdatering, prisanalyse af Ether (ETH) og mere fra Delphi Digital Report

reklame Phemex

I deres nye forskningsrapport ‘Indtastning af Ethereum‘, Delphi Digital har skitseret og analyseret Ethereums bæredygtighed på kort og lang sigt med de kommende opdateringer og hård konkurrence.

Ethereum 2.0 forventes sindsroopdateringen at være afsluttet inden 2021 (estimeret). Den nye sindsro-opdatering vil implementere PoS og sharding for at forbedre skalerbarhed og reducere transaktionsomkostninger. Der er dog andre platforme som EOS, Cardano og Tron, der tilbyder hurtigere transaktioner og skalerbare ‘smarte kontrakter’. Ethereum er dog stadig førende i form af markedsværdi og popularitet i kryptosamfundet..

Ethereum er den andenrangerede kryptokurrency w.r.t. markedsværdi. Ethereums dominans over kryptokurrencymarkedet den 21. april 2019 er 10,1%. 

Delphi-forskningDelphi Research Ethereum-opdatering fra 7. marts 2019

DeFi (Decentralized Finance) på Ethereum

DeFi, Decentralized Finance, er et nyt system med interoperabel finansiering, der sigter mod at opbygge et allestedsnærværende system med finansielle produkter baseret på blockchain og smarte kontrakter.

“Over 2 millioner ETH bliver i øjeblikket sat i DeFi-apps fra 3. marts 2019.”

Forskningen afslørede imidlertid også, at MakerDAO investerer 98% af det samlede Ethereum, der i øjeblikket er sat i DeFi-systemer. Derfor, hvis DeFi får et betydeligt momentum, kan højere Ethereum-indsatser forventes at åbne op. DeFi tilbyder et finansielt system, der er tilgængeligt for alle med internettet.

Med ICO’ernes dage bag os forventes Ethereum, der er reserveret til nye tokens, at være 0 (Nul) i 2019. Desuden indsættes ca. 275.000 Ethreum pr. Måned for at lette DeFi-systemer, hvilket forventes at stige med tiden. Minearbejdere frigiver dog også nye mønter hvert andet minut. Derfor skaber det mere salgspres end at købe.

Læs også: Vitalik finder fejl i Digital Delphis Ethereum Research, siger rapport “Meget usandsynligt at være sandt”

Korrelation mellem kryptoaktiver

Delphi Digital bekræftede statistisk også, at kryptoaktiverne i øjeblikket er koblet signifikant med Bitcoin. Tendensen startede snart med begyndelsen af ​​bjørnemarkederne. Ifølge rapporten har korrelationen mellem prisbevægelser i Bitcoin og Ethereum været stærk i de sidste 12 måneder.

Rapporten indeholdt også: “I betragtning af de ekstremt høje korrelationer inden for markedet, vi tidligere har diskuteret, er dette en tendens, som vi overvåger nøje, da ETH kan være klar til at overgå, hvis BTC rally.”

På en advarsel ramte længsler til det korte forhold på Bitfinex ekstreme nedture i løbet af december, hvilket blev fulgt af prisstigning fra $ 85 til $ 150. Desuden har det lange til det korte nået sit højeste på fem måneder.

Langvarige bekymringer i Ethereum 2.0s udvikling

Delphi Digital gennemførte en omfattende undersøgelse af de foreslåede planer med Ethereum 2.0. Ifølge deres analyse er der, mens den nyligt foreslåede mekanisme vil reducere gebyrer og rumme flere projekter, en betydelig adgangsbarriere på grund af de “gasgebyrer”, der i øjeblikket.

Desuden vil PoS-netværket nødvendigvis kræve et stort antal brugere på platformen. Forskningen tilføjede:

”Et diversificeret og rentabelt valideringsnetværk er afgørende for netværkets sikkerhed og levetid, men det kan ikke opnås i henhold til de aktuelt foreslåede specifikationer uden betydelige netværksgebyrer. Samtidig vil udvidelse af netværksgebyrer kun forekomme med betydelig dapp-vækst og generel anvendelse, og det er svært at forestille sig at blive bygget på et netværk, der ikke betragtes som sikkert. ”

Det prisanalyse fra forskningen afslørede også, at mens Ethereum er kommet ind i den overkøbte region ifølge RSI. Ethereum har imidlertid opretholdt et bullish momentum mange gange efter at have nået dette niveau tidligere.

Ethereum DappsSammenligning mellem EOS og Ethereum Dapps

Sidst men ikke mindst omfattede rapporten også Dapp-rapporten og sammenligning med EOS-platformen.

Rapporten nævnte, at der er over 2000 Dapps udviklet på Ethereum og EOS. De er dog stadig komplicerede at bruge og skal forbedres.

Læs hele rapporten fra Delphi Research her. Del din mening om forskningen. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me